4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken

All inclusive vakantie in Sutomore

Ontdek de charme in Montenegro

Een droomvakantie? All-inclusive!

BEKIJK SUTOMORE AANBIEDINGEN

Verken de zonnige kustplaats Sutomore in Montenegro. Geniet van uitgestrekte zandstranden, maak een wandeling langs de levendige boulevard, bezoek het middeleeuwse kasteel van Nehaj en ervaar de levendige sfeer van deze populaire badplaats aan de Adriatische kust. Op onze website vind je tips voor de meest betoverende all-inclusive hotels van Sutomore!

Meer weten? Vergelijk alle reisbureaus, zoek deals en vind inspiratie in de vakantiegids. Je checkt hier ook leuke activiteiten en hotspots, belangrijke reisinformatie, het weerbericht en een praktische FAQ.

Klik hier voor een compleet overzicht met de touroperators.

Bekijk Sutomore aanbiedingen oktober 2024

In vakantiebestemming Sutomore en het omliggende gebied zijn er verscheidene exclusieve all-in hotels. In het onderstaande overzicht check je de mooiste hotels die we in het aanbod hebben opgenomen. Het gaat hier om geweldige resorts inclusief ontbijt, lunch, diner, drankjes, snacks en tal van bijkomende faciliteiten zoals wasserijservice en 24-uurs receptie.

Gids: reserveer het beste all-inclusive hotel in Sutomore

Een all-inclusive vakantie naar Sutomore brengt veel voordelen met zich mee. Je kunt onbeperkt eten en drinken, je weet precies wat je vakantie gaat kosten en er wordt elke dag van alles georganiseerd. Er is vertier voor jong en oud: van een miniclub voor de allerjongsten tot bijv. aerobics voor volwassenen. Het aanbod met (all-inclusive) hotels in Montenegro is indrukwekkend. Zoek jij specifiek naar kindvriendelijke Montenegrijnse resorts met waterpark & kinderanimatie, een wat rustiger adults-only hotel of ben je gek op een lekker actieve vakantie? Met behulp van deze keuzehulp zoek jij snel en voordelig een heerlijk verblijf voor een onbezorgde vakantie. De meest geboekte vakantiethema’s vind je hieronder.

all-inclusive-hotels-sutomore-montenegro

Kindvriendelijke hotels in Sutomore

Een all-inclusive vakantie met kinderen in Sutomore is een verademing! Deze vakantieresorts bieden allerlei faciliteiten voor de kinderen: animatie, miniclub, waterpark, een indoor speeltuin, gratis chips/drinken en een vrolijk kinderbuffet. Bij sommige hotels is er kinderopvang aanwezig. Terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn geniet jij lekker van een boek op het zonneterras. Voor grote gezinnen is er doorgaans een speciale familiekamer met aparte kamers. Baby’s tot een leeftijd van 2 jaar mogen vaak gratis of heel voordelig mee!

  • Montenegro is een perfecte keuze voor je familievakantie
  • Kinderdisco, een grote speeltuin en een heerlijke waterpark
  • Babybedje, kinderbadje, kinderstoel, buggy zijn vaak (gratis) te huur
  • Speciale kinderkorting beschikbaar

Hotels met waterpark in Sutomore

Een aquapark is een waterparadijs voor jong en oud. Spetterende zwembaden, mooie glijbanen (stroomversnellingen, waterspuitpark, wildwaterbaan, lazy rivers, golfslagbad) en diverse andere waterattracties. Vaak kun je gebruik maken van een veilig gebied (voor je baby, dreumes of peuter) met een veilig kinderbad. De toegang tot het (subtropisch) zwemparadijs is eigenlijk altijd inbegrepen bij de prijs. Check nu het aanbod met de mooiste waterparken in Montenegro.

  • Mooie glijbanen zoals trechters, multi-lane, halfpipes, tube slides
  • Stroomversnelling, waterspeeltoestellen en heerlijke ligbedden
  • Heerlijke waterspeeltuin met peuterbad voor de kleinste vakantievierders
  • Voldoende toezicht beschikbaar bij de SPLASH-attracties

Resorts met heerlijk buffetten

Nederlanders zijn gek op lekker eten, juist op vakantie. Met zoveel mogelijk variatie in het aanbod. Het mooiste van een volledig verzorgde reis is dat al het eten en drinken is inbegrepen. Van smaakvolle Montenegrijnse gerechten tot chili con carne en pannenkoeken. Er is altijd een goed buffetrestaurant waar je kunt ontbijten, lunchen en dineren. De kwalitatieve hotels hebben extra foodcorners en verrassende à-la-carte restaurants met allerlei thema’s zoals Frans, vegan of Amerikaans.

  • Je mag zo vaak opscheppen als je wil in het buffetrestaurant
  • Voldoende keuze leefstijlen en allergenen als lactosevrij, vegetarisch, vegan, glutenvrij
  • Kies bewust voor gezonde resorts met heerlijke Montenegrijnse maaltijden (met verse groenten zoals knoflook)

Adults-only hotels

Bij een adults-only hotel in Sutomore kan je onbezorgd genieten zonder toeristische drukte. In het geval van vakantie zonder kinderen kom je écht even tot rust. Zulke resorts presenteren je een groot aantal services die aansluiten bij de wensen van volwassenen en echtparen. Denk aan tennissen, een sportschool, spa, duo-massages, infinity pools en romantische activiteiten. Voor extra privacy kies je voor een hoogwaardige swim-up kamer. De minimumleeftijd die geldt bij couples only resorts verschilt per land, vaak 16, 18 of zelfs 21 jaar.

  • Vakantiegangers dienen ten minste 16, 18 of 21 jaar oud te zijn
  • Van kleine boutique hotels tot kleinschalige verblijven
  • Je wordt niet belemmerd door huilende kleuters en irritante jeugd in de restaurants

Sport- en fitnessactiviteiten

Het leukste aan je all-inclusive vakantie in Sutomore is dat er veel animatie aanwezig is. Veel activiteiten zoals boogschieten kom je in veel resorts tegen. Voor watersporten als kiten of parasailen geldt een extra toeslag. Wat voor type reiziger ben jij? In het lijstje hierna bekijk je een toelichting op veel gekozen sportgerelateerde activiteiten.

  • Fitness en sportschool: de calorieën van het buffet verbrandt je in de gym
  • Duiken: snorkelen in het prachtige blauwe water
  • Tennis: speel een potje squash, padel of tafeltennis
  • Beachvolleybal: beleef op het strand een fanatiek volleybal-toernooi
  • Watersporten: parasailen, kanoën, waterscooters, windsurfen, bootverhuur, waterskiën kan jij regelen via plaatselijke bedrijven
  • Golfen: tegen betaling gebruik maken van een golfbaan
  • Wandelen: maak een mooie hike langs historische plekken
  • Fietsverhuur: met een e-bike of mountainbike ontdek je snel de omgeving

Wellness hotels

Wellness resorts in Sutomore hebben voor jou alles in huis om echt even te ontspannen. Veel luxe hotels hebben inhouse wellnesscentrums met zoutbad, turks bad en heerlijke snacks. Bij diverse spa-hotels is het betreden van de wellness gratis voor volwassenen. Bij sommige (kleine) resorts geldt een kleine bijdrage voor de wellnessfaciliteiten die op afspraak zijn. De bekende 5-sterren resorts in Sutomore hebben daarnaast afgezonderde suites en wellnesskamers met privé jacuzzi op de kamer of het balkon. Perfect voor een huwelijksreis!

  • Sauna: een unieke hotelkamer met sauna maak je reis onvergetelijk
  • Een jacuzzi, hottub, bubbelbad of whirlpool is pas echt ontspannen
  • Hamam: stimulering van de bloedsomloop door de hitte in de hammam
  • Swim-up kamer: ruime kamers met exclusieve toegang tot zwembad
  • Yoga: geniet van yogalessen in de buitenlucht
  • Massages: kom helemaal tot rust met een rustgevende massage
  • Schoonheidssalon: allerlei behandelingen zoals o.a. wenkbrauwen verven

Dit moet je weten over een ultra-all-inclusive vakantie

Met een ultra-all-inclusive vakantie in Sutomore wordt écht alles voor je geregeld. Bij een gewoon all-in hotel in Montenegro zijn in de basis luxe diensten niet inbegrepen. Voor verse sappen, internationale alcoholische dranken, minibar, roomservice, à la carte restaurants of drankjes op het strand moet je af en toe een toeslag betalen. Bij super-inclusive zit dat er dan wél bij in. Ook lokale Montenegrijnse snacks en ijsjes worden gratis aangeboden. Afgezien van het buffet heb je bij een ultra-all-inclusive-resort doorgaans ook diverse (thematische) à-la-carte restaurants. De resortbars kunnen 24/7 drankjes schenken. Voetnoot: de exacte inhoud van het ultra-all-in arrangement is bij ieder resort weer afwijkend.

  • Ultra-all-inclusive hotel in oktober 2024 voor luxe vakanties in Sutomore met de familie
  • Werkelijk alle hapjes en drankjes kunnen gratis worden genuttigd: buitenlands gedistilleerde dranken, frisse cocktails en versgeperste groente- en fruitsapjes
  • Daarbij wordt jouw vakantie soms nog luxer met speciale diensten zoals een gevulde minibar, een luxe spa, surfen en transfers naar het centrum
CHECK ULTRA ALL INCLUSIVE AANBOD

Gids: reserveer voordelige hotels in Sutomore

Zoek je het goedkoopste all-inclusive hotel in Sutomore? Dankzij het stappenplan hieronder reserveer je super eenvoudig een betaalbaar hotel in de gebieden rondom Sutomore.

In 5 stappen een all-inclusive naar Sutomore in Montenegro boeken

  1. Kies reisbureau en vakantieperiode

    Als allereerst kies je een goede reisorganisatie die vliegreizen aanbiedt. De beste Nederlandse touroperators zijn Sunweb, TUI, Prijsvrij, Vakantiediscounter, Alltours, D-Reizen (Duitse reisbureau’s zijn o.a. Bucher Last Minute, ANEX Tour, 5vorFlug, DERTOUR, ITS Reisen, FTI). Vergelijk reisonderdelen zoals 24/7 reisleiding, aanbetaling, klantenservice en wijzigingskosten. Klik op de website op een (flexibele) vertrekdatum en het aantal dagen van de vakantie. Wil je besparen? Tip: vermijd indien mogelijk de schoolvakanties. Dan zijn er meer resorts te kiezen en is het een stuk goedkoper. Maak ook een beslissing over de luchthaven waar je vandaan wil vliegen. Vliegen naar Sutomore vanaf Schiphol heeft vaak de voorkeur. Vliegen vanaf Duitsland (via Weeze, Bremen, Keulen, Dortmund, Münster Osnabrück) of vliegen vanaf België (Antwerpen-Deurne, Charleroi-Zuid-Brussel, Brussel-Zaventem) is soms een voordelige keuze.

  2. Besluit over verzorgingstype en vakantie-thema

    Veel hotels zijn beschikbaar op basis van logies plus ontbijt, halfpension, volpension en volledig-inclusief. Analyseer wat de betreffende formule inhoudt. Kies ook het verblijfstype (bijv. appartement, bungalow, aparthotel, vakantiepark, resort, hotel). Indien nodig kan je ook zoeken op een specifiek kamertype (zeezicht, studio, duplexkamer, gezinskamer, junior-suite, single room). Wil je bewust en duurzaam op vakantie? Er zijn speciale duurzame hotels (eco-resorts). Voor nog meer luxe kan je ook zoeken op 4-sterren of 5-sterren hotels in Sutomore. Bepaal ook jouw maximale budget. Bijvoorbeeld tot €550,00 p.p.

  3. Locatie, voorzieningen en activiteiten

    Bepaal de activiteiten die je zeker terug wil zien in het aanbod. Bij veel reisorganisaties bestaan er handige thema’s zoals SPLASH Avontuurlijk of nieuwe hotels in Sutomore. Maak het nog concreter door te drukken op bijv. kinderzwembad, restaurant, lift of snel internet (wifi). Wil je tijdens de reis veel actieve dingen doen? Geef dan je voorkeuren door voor accommodaties met fietsverhuur of volleybal. Reis je samen met kinderen? Dan zijn er filters voor kindervoorzieningen zoals kinderbuffet, speeltuin, oppasservice, Nederlandse-animatie, aquapark. Kijk ook goed naar de ligging. Bekijk hotels in het centrum, dicht bij het strand, aan de kust of direct aan zee

  4. Resorts vergelijken

    Er volgt nu een pagina met alle relevante hotelkamers in Sutomore die matchen met jouw zoekopdracht. Rangschik de resultaten op prijs per persoon of recente beoordelingen. Weeg de opties af en bekijk de recente tarieven en kamerbeschikbaarheid. Afsluitend maak je een keuze uit de verschillende vluchten. Maak nu de reservering compleet. Voer als hoofdboeker je eigen gegevens in, en die van de andere reizigers. Eventueel kies je voor opties zoals kinderbedje, luchthaven-transfer, annuleringsverzekering, stoelreservering, extra ruimbagage, reisverzekering.

  5. Een goede vakantievoorbereiding

    De vakantie gaat nu bijna van start. Bereid je op tijd voor op de reis. Check de geldigheid van je paspoort en ga na of inentingen of vaccinaties aangevraagd moeten worden. Het geldende Montenegro reisadvies kan je raadplegen op Nederlandwereldwijd.nl. Bepaal welke spullen er op de inpaklijst moeten komen en zorg dat jij overal bij de reisbescheiden kunt (app, mail, papier). Deze heb je ontvangen via de reisorganisatie zoals vluchtcoupons en vouchers voor de accommodatie en het transfer. Zoek ook uit hoeveel handbagage je mee kan nemen en volg online het nieuws over de drukte bij de incheckbalies en security controle. Het is belangrijk dat je 3 uur voor boarden op de luchthaven bent.

BEKIJK RESORTS EN BOEK ONLINE

Bezienswaardigheden Sutomore: Wat zijn toffe dingen om te zien en te doen in Montenegro?

Sutomore is een geweldige reisplek in Montenegro. Overal in deze streek worden veel activiteiten aangeboden. De regio kent alleen maar voordelen: zon, strandjes, culturele hoogtepunten en de leukste winkeltjes en restaurants. De bezienswaardigheden die je zeker eens moet bezoeken zijn: Sutomore Beach, Sutomore Fortress, Brca Stables, Spica Beach en Red Beach. Er zijn ook verschillende natuurplekken. Natuurliefhebbers kunnen hier heerlijk fietsen en wandelen. Wij bieden ook informatie over resorts in Vila Real, Kos en Friuli-Venezia Giulia. Mogelijk ook interessant: All-inclusive pakketreizen.


Uitstapjes en excursies

In deze omgeving zijn er leuke excursies in Sutomore die ontzettend gaaf zijn. In deze regio ontdek je de mooiste natuur. Ontdek de plaatselijke Montenegrijnse tradities en gewoontes. Plan een avondje uit bij Montenegrijnse cafés en restaurants en vraag om de heerlijke streekgerechten. Beleef kerken/kathedralen, markten, monumentale panden, museums, theaters, historische bezienswaardigheden om zelf iets te zien van het kleurrijke verleden en het lokale leven. In deze streek (Montenegro) zijn er aanbieders van ontspannende en uitdagende activiteiten zoals minigolfen en paardrijden. Een zonnige vakantiedag vervolg je met een drankje op een terrasje bij de boulevard. In deze plek zijn er tal van mooie plekken om te genieten van adembenemende zonsondergang.

Top 5 activiteiten & excursies

  1. Ontspan op het langgerekte zandstrand van Sutomore
  2. Bezoek het fort van Haj-Nehaj en leer over de rijke geschiedenis van de regio
  3. Maak een wandeling langs de boulevard en geniet van het bruisende sfeer
  4. Probeer watersportactiviteiten zoals windsurfen, zeilen of waterskiën
  5. Bezoek het nabijgelegen Olive Grove Park en geniet van de prachtige natuurlijke omgeving en olijfgaarden

Goede reisorganisaties Sutomore vergelijken oktober 2024

Alle vakantie-boekingssites die vakanties naar Montenegro en de regio aanbieden hebben wij voor jou verzameld. Hierna vertellen we een handig overzicht met de beste touroperators van oktober 2024!

vakantiediscounter

1. Vakantiediscounter

De Vakantiediscounter is een van de fijnste zoek-en-boek platforms voor het vinden van een all-inclusive vakantie. De site is erg makkelijk, de keuze is groot en de goedkope prijzen trekken je zeker over de streep.

  • Keuze uit een enorm aantal hotels
  • Vergelijk alle vertrekdagen en luchthavens
  • Dezelfde lage prijs én geen boekingskosten
Bekijk aanbiedingen
prijsvrij

2. Prijsvrij

Prijsvrij is een erkende reiswebsite dat vakanties verkoopt van NL-reisbureaus en Duitse partijen als Bucher Reisen, Olimar Reisen en Bentour Reisen. Prijsvrij beschikt over reizen van diverse Montenegrijnse hotels, resorts en campings.

  • Klanten zijn razend positief
  • Reisleiding via o.a. Duitse reisorganisaties
  • Reserveer jouw Sunmix vakantie online
Bekijk aanbiedingen
d-reizen

3. D-Reizen

D-reizen is het grootste reisbureau van Nederland met een geweldig aanbod in Montenegro. D-Reizen vergelijkt vliegtijden bij veel reisorganisaties. Zo reserveer jij een goedkope vakantie naar Sutomore!

  • Gegarandeerd op reis: SGR, ANVR, Calamiteitenfonds
  • In heel Nederland lokale reisadviseurs beschikbaar
  • Hoge klantbeoordeling met zeer goede service
Bekijk aanbiedingen
sunweb

4. Sunweb

Sunweb is een volwaardige speler voor zon- en wintersportvakanties. Je boekt hier talloze hotelkamers: van betaalbaar t/m 5-sterren. Als extra’s kun je tijdens het boeken kiezen voor een transfer, huurauto en extra ruimbagage.

  • Last-minute veranderingen? Gebruik omruilgarantie
  • Exclusieve excursies vooraf bij te boeken
  • Verken kleurrijke culturen in de winterzon
Bekijk aanbiedingen
Tui

5. TUI

TUI is een populair reisbedrijf met een omvangrijk aanbod TUI heeft hoogwaardige (RIU) all-inclusive concepten zoals AQUA of TUI BLUE For All. Door te profiteren van omruilgarantie kan je het hotel na reservering nog omboeken.

  • Populaire & zorgeloze pakketreizen
  • Vragen? De reisleiding helpt je graag
  • Standaard laagsteprijsgarantie op de vliegvakanties
Bekijk aanbiedingen
corendon

6. Corendon

Corendon heeft een sterke focus op zonvakanties met aantrekkelijke vakantiedeals voor elke doelgroep. Deze vakantie-aanbieder heeft een heel duidelijke formule en en heeft een schat aan ervaring. Er is daarnaast ook een groot aanbod cruises.

  • Profiteer van extra veel vroegboekkorting
  • Exclusieve deals voor tropische strandvakanties
  • Volledig verzorgd arrangement in de meest luxe hotels
Bekijk aanbiedingen

Reisinformatie Sutomore in Montenegro

Reisbestemming Sutomore is een geweldige zonnige locatie in Montenegro. Het is een levendige omgeving met natuurgebieden, bars/restaurants, sportieve activiteiten, winkels, cultuur. De luchthaven die veel toeristen gebruiken is Podgorica Airport (TGD). De vlucht (zonder overstappen) duurt ongeveer 2 uur en 15 minuten. Het meest populaire vliegveld van het land is Tivat Airport (TIV). Je kunt vanaf hier vliegen met maatschappijen als Air Montenegro. De taal die men hier spreekt is Montenegrijns. Qua geld moet je beschikken over de Euro (EUR). Vergeleken met Nederland zijn de prijzen hier gemiddeld. In de hotels gebruik je het stopcontact type F. De voltage is 230 V (50 Hz). Deze Montenegrijnse vakantieregio is gelegen in de tijdzone GMT+2 (Europe/Podgorica).

LandMontenegro
OmgevingSutomore
Vluchtduur vanaf Schiphol+/- 2 uur en 15 minuten
Regionale luchthavenPodgorica Airport (TGD)
Beste reistijdapril tot oktober
Prijsverwachting all-in hotels
ValutaEuro (EUR)
Taal/talenMontenegrijns
TijdzoneEurope/Podgorica (GMT+2)

Klimaat en weer

Zonbestemming Sutomore ervaart een gematigd zeeklimaat. Het weer is lekker met super veel zon en warme temperaturen. Juli is met 30,3 °C graden het warmst. Overdag geniet je dan van 11 uur zonuren. Een ideale reistijd is april tot oktober. In het onderstaande figuur check je handige informatie over de verwachte temperaturen per maand.

JANFEBMRTAPRMEIJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Temperaturen8,2°C9°C13,4°C17,1°C23°C25,9°C30,3°C30,3°C25,1°C20,2°C19,7°C9°C
Zonuren4 uur4 uur5 uur6 uur8 uur9 uur11 uur10 uur8 uur6 uur4 uur3 uur
Regendagen12 dagen11 dagen12 dagen12 dagen9 dagen8 dagen5 dagen7 dagen8 dagen8 dagen13 dagen12 dagen
Watertemperatuur15,6°C15,9°C15,7°C16,9°C19,1°C22,1°C24,7°C27,3°C25,2°C21,1°C19,1°C15,6°C

Weersverwachtingen Sutomore

FAQ: Vragen over boekingen van een all-inclusive pakketreis Sutomore

Wat zijn populaire bezienswaardigheden in en rondom Sutomore?

In de omgeving van Sutomore is er voor jong en oud genoeg te doen. Zoals historische gebouwen en een betoverende natuur. Indrukwekkende bezienswaardigheden zijn: Sutomore Beach, Sutomore Fortress, Brca Stables, Spica Beach en Red Beach. Er is altijd wel iets leuks te doen. Tips: Ontspan op het langgerekte zandstrand van Sutomore, Bezoek het fort van Haj-Nehaj en leer over de rijke geschiedenis van de regio, Maak een wandeling langs de boulevard en geniet van het bruisende sfeer, Probeer watersportactiviteiten zoals windsurfen, zeilen of waterskiën en Bezoek het nabijgelegen Olive Grove Park en geniet van de prachtige natuurlijke omgeving en olijfgaarden.

Waar ligt Sutomore?

Sutomore is een kustplaats in Montenegro, gelegen aan de Adriatische Zee, tussen de steden Bar en Petrovac, en staat bekend om zijn brede stranden, ongerepte natuur en levendige sfeer.

Beste reistijd Sutomore: wat zijn mooie maanden?

Een goede reistijd voor een all inclusive vliegvakantie naar Sutomore is gemiddeld gezien april tot oktober. Je kunt dan rekenen op prima temperaturen en niet zo veel regen. De meest broeierige maand is Juli met 30,3 °C graden, 11 uur zon en 5 dagen neerslagkans. De watertemperatuur is dan gemiddeld 24,7 graden. In de maand Januari is het iets minder warm (plusminus 8,2 graden celcius). Het is wel een ideale tijd wanneer je liever de drukke hotspots mijdt.

Is Sutomore een kindvriendelijke vakantiebestemming?

Ja, all inclusive reizen naar Sutomore is absoluut kindvriendelijk. Je hebt hier veel Montenegrijnse familiehotels die heel geschikt zijn voor kinderen. Denk aan faciliteiten zoals kinderclubs, zwembaden, speeltuinen, animatieteams, oppasservices, kinderstoelen. Als extra kan je uitstapjes maken naar pretparken, aquariums, dierentuinen, kindvriendelijke stranden, waterparken en kun je met het hele gezin genieten van bijvoorbeeld een indoor-speeltuin of vissen in een lokaal meer of rivier.

Hoe vind ik goedkope last-minute aanbiedingen?

Een last-minute vakantie naar Sutomore betekent binnen enkele dagen of weken vertrekken na het boeken van je vliegreis. Met een last-minute heb je vaak veel voordeel. Vaak is het zo dat: hoe korter de periode tussen boeken en vertrek, hoe gunstiger de prijs. Last-minutes naar Montenegro kunnen voordelig worden aangeboden omdat de vliegtickets al geboekt zijn door de touroperator. Als zij dreigen achter te blijven overgebleven kamers, dan zullen de tarieven behoorlijk gaan dalen. Zo bespaar je soms wel 15% per boeking.