4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken

Hotel Ambassador

All inclusive vakanties » Bulgarije » Golden Sands » Hotel Ambassador

Modern 3-sterren hotel in Golden Sands

Reis snel & voordelig all inclusive

Wordt becijferd met een 7.1

Hotel Ambassador is een geweldig 3-sterren all-inclusive resort in het aantrekkelijke Golden Sands (Bulgarije). Dit Bulgaarse hotel staat bekend om een goede ligging in de regio Golden Sands, een heerlijke keuken en een adembenemend zwembad waar je jouw boekje kunt lezen. Ook aan kleine kinderen wordt er gedacht. Tip: kies voor all-inclusive. In dit pakket heb je onbeperkt ijsjes, lunch, snacks, ontbijt, diner etc. Het hotel biedt aantrekkelijke voorzieningen zoals buitenzwembad en bar. Je kunt vliegen op luchthaven Varna Airport (2 uur en 45 minuten vluchtduur). Op deze website vertellen we alle benodigde informatie over dit goede resort.

All inclusive Hotel Ambassador: geniet onder de Bulgaarse zon

Dit is een resort hotel gelegen op 80 meter afstand van een zandstrand, met ligstoelen en parasols beschikbaar tegen betaling. Het hotel heeft 195 kamers verdeeld over vier verdiepingen en biedt faciliteiten zoals een receptie die 24 uur per dag geopend is, een lobby met bar, airconditioning, kluisjes tegen betaling, winkeltje, gratis parkeerplaatsen en beveiligingssysteem. Het restaurant serveert ontbijt in buffetvorm en halfpension of all-inclusive verzorging is mogelijk inclusief drankjes tussen bepaalde tijden. Gratis Wifi is beschikbaar voor gasten. Het hotel heeft een buitenzwembad met kinderbad en ligstoelen en parasols beschikbaar zonder extra kosten. Er zijn diverse sport- en entertainmentmogelijkheden waaronder tennis tegen betaling, biljart tegen betaling en watersportactiviteiten tegen betaling. Het hotel biedt ook wellnessfaciliteiten tegen betaling. De kamers variëren van een economy-kamer tot een familiekamer en zijn uitgerust met centraal geregelde verwarming en airconditioning, kabel-tv en dagelijkse verschoning van handdoeken. Het hotelpersoneel spreekt Engels en Duits en Visa en Euro/MasterCard worden geaccepteerd als betaalmiddelen In het volgende overzicht vind je de belangrijkste info over dit all-in hotel.

ReisbestemmingHotel Ambassador
RegioGolden Sands
LandBulgarije
Classificatie3-sterren
Warmste maandJuli (28,3 °C)
Reistijd2 uur en 45 minuten
Beschikbare servicesBuitenzwembad, Airco, Bar, Lift, Fitness

Faciliteiten Hotel Ambassador

In all-inclusive resort Hotel Ambassador ervaar je een relaxte vakantie. Gasten kunnen gebruik maken van veel voorzieningen. Onderstaand delen we een weergave met alle populaire faciliteiten. Disclaimer: extra services als een familiekamer, late check-out of maaltijden afgestemd op dieetwensen zijn in overleg soms mogelijk.

Animatie
Kinderopvang
Kids Club
Speeltuin
Kinderzwembad
Aquapark
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Bij het strand
Discotheek
Adults Only
Kleinschalig
Airco
Bar
Roomservice
WIFI
Lift
À la carte restaurant
Wellness
Sauna
Duikcentrum
Fitness
Fietsverhuur
Golf
Tennisbanen
Watersporten
Windsurfen
Huisdieren toegestaan
Rolstoelvriendelijk

All-inclusive arrangement Hotel Ambassador: wat hoort er allemaal bij?

Ga je op vakantie naar familiehotelHotel Ambassador Golden Sands met een all-in verzorging? Dan kan jij zorgeloos genieten. Eten en drinken is allemaal inbegrepen, je betaalt van tevoren een vast bedrag en entertainment voor jong en oud. In het blok hierna vertellen we je de onderdelen van het aantrekkelijke all-inclusive pakket.

Onbeperkt eten en drinken
Bij all-inclusive Hotel Ambassador is er geen limiet aan allerlei heerlijke gerechten en tussendoortjes. Voor ontbijt, lunch en diner is er een groot buffetrestaurant. In het café kun je drinken bestellen zoals fris, bier en wijn.

  • Aantrekkelijk gepresenteerd buffet voor alle gasten van het hotel
  • Je mag zo vaak opscheppen als je wil
  • Koffie, thee, fris en alcoholische drankjes worden voor je ingeschonken

Sport, activiteit en ontspanning
Eigenlijk is er amper tijd om te verblijven op je hotelkamer in Golden Sands. In en rondom het resort is er veel te doen. Disclaimer: luxe bezigheden worden extra in rekening gebracht. Check dit even bij de reisorganisatie.

  • Lekker afkoelen bij het buitenzwembad. Vlakbij het hotel zijn er ook genoeg plekken om te zwemmen
  • Vraag medewerkers naar wandelingen of fietstochten
  • Er is een fraaie fitness om lekker te sporten
BEKIJK ALL-INCLUSIVE AANBIEDING

Alles over de kindvriendelijke faciliteiten

Hotel Ambassador is een kindvriendelijk hotel met een breed scala aan faciliteiten voor de jongsten. Gezinnen die op reis willen zijn hier heel welkom. Als de kids zich vermaken, is het ook vakantie voor papa en mama. Wij hebben ook een aparte pagina over: All-inclusive autovakantie.

  • Animatie: Er is geen animatieteam bevestigd door het hotel
  • Kids Club: Bij de Kids Club kunnen kids vriendjes maken en spelen (niet beschikbaar)
  • Speeltuin: Op korte afstand van het hotel zijn er gezellige speeltuinen en attractieparken
  • Kinderzwembad: Controleer op de website van het hotel of een speciaal kinderbad geopend is
  • Kinderopvang: Op dit moment is hier geen oppasservice beschikbaar
  • Familiekamers: informeer naar mogelijkheden van een gezinskamer
  • Speelgoed, kinderbedje (reiswieg), kinderwagen (buggy), kinderstoel etc. zijn in overleg soms mogelijk

Gunstige Hotel Ambassador last-minute deals van oktober 2024

Een goedkope pakketreis naar Hotel Ambassador boeken? Reisorganisaties hebben dikwijls heel aantrekkelijke aanbiedingen. Zo kan jij extra voordelig genieten van een all-in zonvakantie naar dit luxe Bulgaarse hotel. De beste deals zijn vaak last-minute vakantiepakketten. Bij last-minutes komt het er op neer dat een reis wordt geboekt in de weken of dagen voorafgaand aan het vertrek. Dit kan je honderden euro’s schelen. Maar het levert je nog meer op: je kunt inspelen op de weersvoorspellingen, je hoeft niet meer maanden te wachten en het is lekker spontaan. Pak extra korting rond de schoolvakanties: kerstvakantie, herfstvakantie, zomervakantie, meivakantie, voorjaarsvakantie.

6 tips om te besparen

  1. Last-minute: komende week al verblijven in Golden Sands (Bulgarije). Mét kinderkorting!
  2. Ga op vakantie buiten het seizoen: voor en na de bouwvak is dezelfde vakantie vele malen goedkoper
  3. Vergelijk boekingssites: het is handig om vakanties van verschillende vakantie-aanbieders met elkaar te vergelijken
  4. Vroegboekkorting: Aan het begin van het jaar (januari t/m maart) krijg je extra voordeel en is er meer keuze in hotels en kamers
  5. Reis met Duitse reisorganisaties: Bucher Reisen, Alltours, Jahn Reisen, Anex Tour & Dertour, ITS reisen, FTI, Meiers Weltreisen
  6. Bekijk verschillende soorten kamers: zoals Budget / Voordeelkamer, Tweepersoonskamer (double room), Suites (Junior / Duplex), Familiekamer (Annex kamer), Eenpersoonskamer (single room) met (indien aanwezig) uniek uitzicht zoals Zijzeezicht, Bergzicht, Zeezicht of Landzicht

Vergelijk reisaanbieders

Je kunt kiezen uit uiteenlopende vakantie-aanbieders met beschikbare hotelkamers bij vakantiebestemming Hotel Ambassador en verwante resorts. In de onderstaande tabel vind je een overzicht met betrouwbare online reisbureaus. Kies een vertrekluchthaven in Nederland (Rotterdam The Hague Airport, Maastricht Aachen Airport, Amsterdam Schiphol, Groningen Airport Eelde) vliegveld in België (Brussel-Zaventem, Antwerpen-Deurne, Charleroi-Zuid-Brussel) of airport in Duitsland (Düsseldorf, Keulen, Münster Osnabrück, Weeze, Dortmund). Check ook onze pagina over andere hotels zoals: Hotel Las Aguilas Tenerife, Affiliated by Melia & Diamond De Luxe Hotel & Spa.

1. Vakantiediscounter

vakantiediscounter
  • Check gemakkelijk laagste prijs
  • Meer zekerheid met SGR en ANVR
  • Pakketreizen: puur gemak en comfort
BEKIJK AANBIEDINGEN

2. Prijsvrij

prijsvrij
  • Scoort hoog op Trustpilot (8.4+)
  • Ontdek ook Duitse reisbureaus
  • Transfer bij aankomst en vertrek
BEKIJK AANBIEDINGEN

3. D-reizen

d-reizen
  • Eigen label D-holidays reizen
  • Grootste onafhankelijke reisbureau
  • Van jongerenreizen tot Adults-only
BEKIJK AANBIEDINGEN

4. Sunweb

sunweb
  • Cruisend door de Caraïben
  • Alles-in-één pakket Fly & Drive
  • Workations: focus & ontspanning
BEKIJK AANBIEDINGEN

5. TUI

Tui
  • Weg met TuiFly: eigen maatschappij
  • Ook voor Ultra-All-Inclusive reizen
  • Winterzon: zon en strand in winter
BEKIJK AANBIEDINGEN

6. Corendon

corendon
  • Biedt party vakanties via GOfun
  • Strandvakanties voor iedereen
  • Ook voor vakanties op cruiseschepen
BEKIJK AANBIEDINGEN

Toeristische gegevens: waar ligt Hotel Ambassador?

Golden Sands is een kustplaats in Bulgarije, gelegen aan de noordelijke kust van de Zwarte Zee, met gouden stranden en weelderige natuurlijke omgeving. Deze hotelaccommodatie is goed te bereiken vanaf luchthaven Varna Airport (VAR). De vliegtijd is ongeveer 2 uur en 45 minuten. Qua transfer kun je kiezen uit bijv. taxi of bus. Men communiceert hier Bulgaars. Jouw lokale aankopen betaal je met de Lev (BGN). Je stekkers moeten passen in het stopcontact type F (230 V, 50 Hz). Je bevindt je in tijdzone GMT+3 (Europe/Sofia). Advies: bekijk ook het hotelaanbod in het fraaie Poste de Flacq en Akyarlar.

Advies voor excursies in Golden Sands (oktober 2024)

Bij Hotel Ambassador in Golden Sands, Bulgarije zijn er tal van mogelijkheden voor leuke activiteiten en excursies tijdens je vakantie. Bezoek bijvoorbeeld het charmante stadje Balchik, dat bekend staat om zijn prachtige paleis en botanische tuin. Maak een dagtocht naar de oudste stad van Bulgarije, Nessebar, waar je kunt wandelen door smalle straatjes vol met historische gebouwen en kerken. Voor de strandliefhebbers is een bezoek aan het uitgestrekte strand van Golden Sands zelf een must-do attractie, waar je kunt zwemmen in kristalhelder water en zonnebaden op het gouden zandstrand. Verder kun je ook gaan snorkelen of duiken langs de kust, een boottocht maken naar de nabijgelegen Kaap Kaliakra of een bezoek brengen aan het bruisende centrum van Varna. En vergeet niet om te ontspannen bij het zwembad of op het strand van Hotel Ambassador.

Top-5 bezienswaardigheden rondom Hotel Ambassador

  1. Bezoek het Aquapolis Water Park
  2. Geniet van een boottocht langs de kust van Golden Sands
  3. Ontspan op het prachtige Golden Sands-strand
  4. Bezoek het Aladzha-klooster en bewonder de middeleeuwse grotten
  5. Verken het Golden Sands Natuurpark

Het weer in Golden Sands: hoe is het klimaat en wat is de beste reistijd?

Reisbestemming Hotel Ambassador (Golden Sands) heeft een gematigd landklimaat. Toeristen zijn dol op het weer met lekkere temperaturen en een lekker zonnetje. De maand met de warmste temperaturen is Juli. Het wordt dan wel 28,3 graden °C met zo’n 9 uur zon. De meest toeristische reisperiode is mei, juni & september. Het kan zo zijn dat gewilde diensten buiten het hoogseizoen misschien niet geopend zijn.

JANFEBMRTAPRMEIJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Temperatuur4,0°C5,1°C10,1°C15,2°C23,2°C25,3°C28,3°C28,3°C23,2°C18,2°C12,1°C6,1°C
Zonuren2 uur3 uur4 uur6 uur7 uur8 uur9 uur9 uur7 uur5 uur3 uur2 uur
Regendagen8 dagen8 dagen8 dagen9 dagen11 dagen8 dagen7 dagen5 dagen5 dagen5 dagen7 dagen9 dagen
Watertemperaturen8,1°C8,1°C8,1°C12,1°C16,2°C20,2°C25,3°C26,3°C23,2°C20,2°C15,2°C12,1°C
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN

Huidige weersverwachting Golden Sands, Bulgarije

FAQ met vragen over een compleet verzorgde vakantie in Hotel Ambassador

Waarom naar Hotel Ambassador op vakantie?

Hotel Ambassador ligt in het populaire kustplaatsje Golden Sands, aan de noordelijke kust van Bulgarije. De ligging van het hotel biedt volop mogelijkheden voor een veelzijdige vakantie. Het hotel bevindt zich op slechts enkele meters van het kilometerslange zandstrand van Golden Sands, waar je kunt genieten van het kristalheldere water en diverse watersportactiviteiten kunt beoefenen. In het plaatsje zelf vind je talloze restaurants, bars en clubs waar je kunt genieten van de heerlijke lokale keuken en het bruisende nachtleven. In de omgeving kun je ook historische bezienswaardigheden bezoeken, zoals het Aladzha-klooster en de oude stad Varna. Een verblijf in Hotel Ambassador biedt dus volop mogelijkheden voor ontspanning en verkenning van deze prachtige noordelijke regio van Bulgarije.

Wat zijn avontuurlijke activiteiten in de regio van het hotel?

Met een vakantie in Golden Sands dan is het echt leuk om ook buiten het hotel te kijken. In de omgeving van jouw accommodatie is er veel te zien en te doen. Je kunt bijvoorbeeld de natuur ontdekken. Je kunt hier prachtig wandelen en fietsen. In de regio verken je veel ambachtelijke souvenirshops en eetgelegenheden. Hier dompel je jezelf onder in de Bulgaarse samenleving en cultuur. Bezoek een markt een kom in aanraking met lokale Bulgaarse specialiteiten. Rondom de stranden/meren bieden ze populaire activiteiten zoals paardrijden en kanoën. De meest bezochte uitstapje zijn: Aladzha Monastery, Golden Sands, Golden Sands Nature Park, Aquapolis Water Park & Riviera Beach.

Kan je all-inclusive verblijven in Hotel Ambassador?

Ja, hotelaccommodatie Hotel Ambassador biedt haar gasten een een geweldige all-inclusive formule. Elke hotelgast beleeft een ontspannen vakantie. Geen zorgen over het budget tijdens je vakantie, alles is inbegrepen. Eindeloze maaltijden en drankjes zijn bij de prijs inbegrepen. Ook meerdere sport- en entertainment activiteiten zijn dagelijks beschikbaar. Advies: mogelijk zijn er speciale services of activiteiten die niet standaard inclusief zijn. Controleer daarom goed het totaalpakket van het verblijf bij je reisaanbieder.

Op welke faciliteiten kan ik rekenen?

Hotel Ambassador hanteert diverse standaard voorzieningen: Buitenzwembad, Airco, Bar, Lift, Fitness.

Is Hotel Ambassador kindvriendelijk?

Ja, familie beleven hier een onvergetelijke tijd. Voor de allerkleinsten is er bijvoorbeeld: Kinderbad, entertainment. Dingen zoals een magnetron, kinderstoel, kinderbedje, kinderwagen zijn in veel gevallen te regelen.

Is het toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelvriendelijk?

Nee, Hotel Ambassador is volgens onze informatie geen rolstoelvriendelijk resort. Kamers met brede doorgangen en badkamer met douchestoel zijn dus zeer waarschijnlijk niet aanwezig. In sommige gevallen kan je echter wel extra hulpmiddelen als een toiletverhoger of rolstoel huren. Je kunt dit online even checken bij de reisorganisatie of het hotel.

Recensies All-inclusive Hotel Ambassador


0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.