4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken

Riu Palace Bavaro

All inclusive vakanties » Dominicaanse Republiek » Punta Cana » Riu Palace Bavaro

Uitmuntend 5-sterren hotel in Punta Cana

Volop hotelplezier met all-inclusive

Wordt beoordeeld met een 8.5

Riu Palace Bavaro is een geweldig 5-sterren all-inclusive resort in het toeristische Punta Cana (Dominicaanse Republiek). Dit Dominicaanse hotel heeft een aantrekkelijke ligging in de regio Punta Cana, een heerlijke keuken en een exclusief zwembad met fijne ligplekken. Ook kinderen vermaken zich hier opperbest. Tip: kies voor all-inclusive. In dit pakket heb je onbeperkt snacks, ijsjes, diner, ontbijt, drinken etc. Reizigers kunnen gebruik maken van fijne services zoals roomservice en bar. Vliegen kan op Punta Cana International Airport (10 uur vluchttijd). Op Allinclusivekoning.nl check je nuttige info over dit fijne resort.

All inclusive Riu Palace Bavaro: ervaar de Dominicaanse zon

Riu Palace Bavaro is een luxe vijfsterrenhotel in Punta Cana, direct gelegen aan het prachtige strand van Bavaro. Het hotel beschikt over 610 kamers die verdeeld zijn over het hoofdgebouw en een villa-gedeelte voor gasten van 18 jaar en ouder. De juniorsuites zijn ruim opgezet en voorzien van alle gemakken. Er zijn ook adults-only juniorsuites beschikbaar met tuin- of zijzeezicht en suites met een jacuzzi op het balkon of terras. Het hotel heeft vier buitenbaden waarvan één met ligbedjes in het water en er is een apart kinderbad. Voor ontspanning zijn er faciliteiten als een stoombad en massages. Voor sportievelingen biedt het hotel faciliteiten zoals fitness en tafeltennis. In Riu Palace Bavaro zijn meerdere à la carte restaurants aanwezig waar je kunt genieten van internationale gerechten, fusionkeuken, Japans, grill en Italiaanse specialiteiten. Ook zijn er verschillende bars en wordt er all-inclusive verblijf aangeboden. Overige faciliteiten en diensten omvatten gratis WiFi in de openbare ruimtes, een lobby met receptie, 24-uurs roomservice en tegen betaling winkeltjes en kapper. Let op; er gelden dresscodes en sommige faciliteiten zijn alleen beschikbaar voor gasten in het villa-gedeelte. In het overzicht hierna lees je nog eens de belangrijkste info over dit all-in verblijf.

HotelnaamRiu Palace Bavaro
RegioPunta Cana
LandDominicaanse Republiek
Classificatie5-sterren
Warmste maandJuli (34,7 °C)
Vliegduur10 uur
Beschikbare voorzieningenAnimatie, Kids Club, Kinderzwembad, Buitenzwembad, Wellness, Sauna, Airco, Bar, À la carte restaurant, Discotheek, Fitness, Roomservice, Tennisbanen, Watersporten, WIFI, Windsurfen

Faciliteiten hotel Riu Palace Bavaro

In all-inclusive resort Riu Palace Bavaro zullen ze alles doen voor een zorgeloze vakantie. Gasten kunnen gebruik maken van veel voorzieningen. Hieronder check je een lijstje met alle beschikbare faciliteiten. Opmerking: sommige extra’s zoals een kinderbed op de kamer, late check-out of speciale voedingswensen voor het diner zijn mogelijk op verzoek beschikbaar.

Animatie
Kinderopvang
Kids Club
Speeltuin
Kinderzwembad
Aquapark
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Bij het strand
Discotheek
Adults Only
Kleinschalig
Airco
Bar
Roomservice
WIFI
Lift
À la carte restaurant
Wellness
Sauna
Duikcentrum
Fitness
Fietsverhuur
Golf
Tennisbanen
Watersporten
Windsurfen
Huisdieren toegestaan
Rolstoelvriendelijk

All-inclusive arrangement Riu Palace Bavaro: wat is er inbegrepen?

Ga je op vakantie naar familiehotelRiu Palace Bavaro Punta Cana met een all-in verzorging? Dan hoef je je nergens zorgen over te maken. Vrijwel al het eten en drinken is inbegrepen, je hebt in principe geen onverwachte kosten en er is entertainment aanwezig. Hierna tonen we de details van het onbezorgde all-inclusive pakket.

All you can eat en drink
Bij all-inclusive Riu Palace Bavaro kan je eindeloos genieten van eten, drinken en snacks. Er is zowel een buffet- als à-la-carte-restaurant. Bij de bar van het hotel kun je lekkere drankjes bestellen.

  • Veelzijdig buffet in de ochtend, middag en avond
  • Sla ook zeker het a-la-carte restaurant niet over!
  • Een uitstekende selectie van drankjes kan jij zelf bij het personeel bestellen

Activiteiten en ontspanning
Het is zonde om te blijven zitten op jouw hotelkamer in Punta Cana. Of je nu wil relaxen of wil sporten: er is genoeg te doen. Opmerking: luxe diensten kosten wat extra’s. Je kunt dit ook navragen bij de touroperator.

  • Er is een heerlijk buitenbad met kindergedeelte. Bij het bad kan je ook even afkoelen in de schaduw
  • Het hotel biedt een heerlijke wellnessruimte met sauna
  • Bij het resorts heb je veel activiteiten: fitness, tennissen, watersporten, windsurfen
BEKIJK ALL-INCLUSIVE AANBIEDING

Voorzieningen gericht op kinderen

Riu Palace Bavaro is een kindvriendelijk hotel met voldoende voorzieningen voor de kleintjes. Gezinnen met ouders & kids zullen zich hier niet vervelen. Als de kinderen het naar hun zin hebben, dan heb jij het als ouder toch ook naar je zin? Je kunt op dit platform ook meer lezen over: All-inclusive Adults only.

  • Animatie: Voor de kids is er een leuk animatieteam
  • Kids Club: Kinderen zijn helemaal dol op de Kids Club van dit resort
  • Speeltuin: Op korte afstand van het hotel bezoek je verschillende speelplekken
  • Kinderzwembad: Er is een fijn kinderzwembad voor de jongste gasten
  • Kinderopvang: Dit hotel biedt geen oppasservice aan haar gasten
  • Familiekamers: mogelijk is er een extra grote gezinskamer aanwezig
  • Speelgoed, kinderwagen (buggy), kinderbedje (reiswieg), kinderstoel etc. kunnen mogelijk ook geregeld worden

De beste Riu Palace Bavaro last-minute deals van oktober 2024

Een goedkope pakketreis naar Riu Palace Bavaro boeken? Touroperators hebben voortdurend fantastische aanbiedingen. Daardoor verkrijg jij extra voordelig een all-in zonvakantie naar dit fantastische Dominicaanse vakantieplekje. De meeste korting zul je krijgen bij last-minute vakanties. Bij last-minutes komt het er op neer dat je vlak voor je vertrekt past boekt. Zo kan je vele honderden euro’s besparen! Maar het levert je nog meer op: je hebt zicht op het actuele weer ter plaatse, je hebt geen tijd om te stressen en je kunt sneller een beslissing nemen. Aantrekkelijke deals rondom de schoolvakanties: meivakantie, herfstvakantie, kerstvakantie, voorjaarsvakantie, zomervakantie.

6 Geldbesparende trucs voor je volgende vakantie

  1. Last-minute: reis deze maand nog af naar Punta Cana (Dominicaanse Republiek). Mét kinderkorting!
  2. Ga buiten het seizoen: voor en na de zomervakantie zijn de prijzen een stuk lager
  3. Vergelijk boekingssites: het is zinnig om het hotelaanbod van verschillende vakantie-aanbieders te vergelijken
  4. Vroegboekkorting: In het vroegboekseizoen krijg je extra voordeel en heb je een ruimere keuze
  5. Kies voor Duitse touroperators: Anex Tour, Alltours, Bucher Reisen, Jahn Reisen & FTI, Meiers Weltreisen, Dertour, ITS reisen
  6. Bekijk verschillende soorten kamers: zoals Tweepersoonskamer (double room), Eenpersoonskamer (single room), Suites (Junior / Duplex), Budget / Voordeelkamer, Familiekamer (Annex kamer) met (indien aanwezig) Bergzicht, Zeezicht, Landzicht of Zijzeezicht

Vergelijk de beste reisorganisaties

Er bestaan diverse online reisbureaus die je brengen naar vakantiebestemming Riu Palace Bavaro en vergelijkbare hotels. In het gedeelte hieronder lees je alles over professionele touroperators. Ga voor een vertrekluchthaven in Nederland (Amsterdam Schiphol, Groningen Airport Eelde, Rotterdam The Hague Airport, Maastricht Aachen Airport) vliegveld in België (Brussel-Zaventem, Antwerpen-Deurne, Charleroi-Zuid-Brussel) of airport in Duitsland (Keulen, Bremen, Dortmund, Münster Osnabrück, Weeze). Bekijk ook ons overige hotelaanbod, bijvoorbeeld: Taj Exotica Resort & Spa & Village Inn Studios & Appartementen.

1. Vakantiediscounter

vakantiediscounter
  • Ruim aanbod met resorts en hotels
  • Veilig en vertrouwd met ANVR en SGR
  • Ervaar het gemak van pakketreizen
BEKIJK AANBIEDINGEN

2. Prijsvrij

prijsvrij
  • Best beoordeeld reisbureau
  • Fijn aanbod Duitse reisbureaus
  • Alle transfers voor je geregeld
BEKIJK AANBIEDINGEN

3. D-reizen

d-reizen
  • Ook veel verre bestemmingen
  • Afspraak maken bij reisadviseur
  • Elke doelgroep, ook adults-only
BEKIJK AANBIEDINGEN

4. Sunweb

sunweb
  • Reis met repatriëringsgarantie
  • Fly & Drive: huurauto en vlucht
  • Werk en vakantie met workations
BEKIJK AANBIEDINGEN

5. TUI

Tui
  • Tui At Home: persoonlijke service
  • Ultiem ultra all-inclusive comfort
  • Kom genieten tijdens de winterzon
BEKIJK AANBIEDINGEN

6. Corendon

corendon
  • Uniek aanbod met Formule 1 reizen
  • Volledig verzorgde strandvakanties
  • Is er ook voor bijzondere cruises
BEKIJK AANBIEDINGEN

Actuele informatie: waar ligt Riu Palace Bavaro?

Punta Cana is een populaire toeristische bestemming in de Dominicaanse Republiek, gelegen aan de oostkust van het eiland, met uitgestrekte stranden, luxe resorts en een bruisend nachtleven. Dit vakantiehotel is bereikbaar vanaf luchthaven Punta Cana International Airport (PUJ). De vlucht duurt al met al ongeveer 10 uur. Qua transfer kun je kiezen uit bijv. taxi of bus. Je praat hier Spaans. Je kunt betalen met de Dominicaanse peso (DOP). Op de hotelkamer hebben ze stopcontact type A / B (120 V, 60 Hz). Het hotel is gelegen in de tijdzone GMT-4 (America/Santo_Domingo). Tip: bekijk ook all-in paradijzen in het fraaie Mallorca & Néon Karlovásion.

Populaire excursies in Punta Cana (oktober 2024)

Bij Riu Palace Bavaro in het mooie Punta Cana in de Dominicaanse Republiek is er genoeg te doen voor een onvergetelijke vakantie vol avontuur en ontspanning. Verken bijvoorbeeld de prachtige onderwaterwereld van de Caribische Zee door te gaan snorkelen of duiken. Maak een excursie naar het nabijgelegen Isla Saona om kennis te maken met de lokale cultuur en de adembenemende natuurlijke schoonheid te aanschouwen. Voor een dag vol plezier kun je naar het nabijgelegen Manati Park Bavaro gaan of de iconische Plaza Bavaro verkennen. Proef de lokale keuken in een van de restaurants en bars in Punta Cana en geniet van traditionele gerechten zoals mangu en sancocho. Tot slot kun je ontspannen op het strand of bij het zwembad terwijl je geniet van het kristalheldere water en de zon. Maak ook eens een boottocht om de prachtige kustlijn van Punta Cana te verkennen, of ga paardrijden voor een spectaculaire ervaring in de natuur.

Top-5 bezienswaardigheden rondom Riu Palace Bavaro

  1. Verken het Indigenous Eyes Ecological Park en bewonder de natuurlijke lagunes
  2. Ga diepzeeduiken en ontdek kleurrijke koraalriffen
  3. Geniet van het bruisende nachtleven in de bars en clubs van Punta Cana
  4. Relax op de prachtige stranden van Punta Cana
  5. Maak een catamaran-zeiltocht naar het eiland Saona

Het weer in Punta Cana: welke periode moet ik gaan?

Reisbestemming Riu Palace Bavaro (Punta Cana) heeft een aangenaam tropisch regenwoudklimaat. Het weer is doorgaans uitstekend met fijne temperaturen en voldoende zon. De periode met de hoogste temperaturen is Juli. Het loopt dan al gauw richting de 34,7 °C met plus minus 8 uur zon. De aanbevolen reisperiode is januari t/m april. We merken soms dat verschillende services in de wintertijd misschien niet worden aangeboden.

JANFEBMRTAPRMEIJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Temperatuur29,6°C30,6°C30,6°C31,6°C32,6°C33,7°C34,7°C34,7°C32,6°C31,6°C30,6°C29,6°C
Zonuren7 uur8 uur8 uur8 uur7 uur8 uur8 uur8 uur7 uur7 uur7 uur7 uur
Regendagen11 dagen9 dagen9 dagen9 dagen12 dagen12 dagen14 dagen13 dagen14 dagen16 dagen12 dagen11 dagen
Watertemperaturen-°C-°C-°C-°C-°C-°C-°C-°C-°C-°C-°C-°C
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN

Dagelijkse weersverwachting Punta Cana, Dominicaanse Republiek

Veelgestelde vragen over een compleet verzorgde vakantie in Riu Palace Bavaro

Waarom naar Riu Palace Bavaro op vakantie?

Riu Palace Bavaro ligt in Punta Cana, Dominicaanse Republiek, aan het prachtige strand van Arena Gorda. Het hotel bevindt zich op korte afstand van diverse bezienswaardigheden, zoals de Dolphin Explorer en het Manati Park Bavaro. In de omgeving vind je diverse attracties, zoals de Indigenous Eyes Ecological Park en de Santo Domingo-stadstour. Voor natuurliefhebbers zijn er diverse parken beschikbaar, waaronder het Parque Nacional del Este en het Punta Cana Ecological Reserve. Daarnaast biedt Punta Cana uitstekende mogelijkheden voor avontuurlijke activiteiten, zoals snorkelen, duiken en ziplinen. In de omgeving van het hotel vind je ook talloze restaurants, bars en winkels waar je kunt genieten van lokale gerechten en souvenirs kunt kopen. Kortom, Riu Palace Bavaro ligt op een fantastische locatie vol natuurlijke schoonheid en plezier, perfect voor een onvergetelijke vakantie in Punta Cana.

Wat zijn toffe activiteiten in en nabije dit vakantiehotel?

Tijdens jouw vakantie in Punta Cana hoef je niet in het hotel te blijven. Buiten het resorts kan je veel kanten op. De natuur is hier zo mooi dat het je de adem beneemt. Je kunt hier urenlang wandelen en fietsen. In de regio kan je een bezoek brengen aan tal van hippe shops en eetgelegenheden. Hier duik je diep in de fascinerende wereld van de Dominicaanse gewoontes. Shop souvenirs en ontdek de lekkerste Dominicaanse gerechtjes. In de buurt bieden ze unieke activiteiten zoals parachute springen & minigolf. De belangrijkste toeristische attracties zijn: Macao Beach, Indigenous Eyes Ecological Park, Saona Island, Bavaro Beach & Hoyo Azul.

Kan ik all-in verblijven in Riu Palace Bavaro?

Ja, hotelaccommodatie Riu Palace Bavaro heeft een een heel veelzijdige all-inclusive formule. Het gevolg daarvan is een vakantie zonder extra kosten. De portemonnee kan je op de hotelkamer laten. Geniet van onbeperkte maaltijden en drankjes, alles is inbegrepen. Ook diverse sportfaciliteiten en activiteiten zijn doorgaans inclusief. Uitzonderingen: mogelijk heeft het hotel extra services die buiten het all-in pakket vallen. Controleer daarom goed de inhoud van het pakket van het vakantiehotel voordat jij de reservering doet.

Wat kan ik verwachten qua faciliteiten?

Riu Palace Bavaro beschikt over velerlei relevante diensten: Animatie, Kids Club, Kinderzwembad, Buitenzwembad, Wellness, Sauna, Airco, Bar, À la carte restaurant, Discotheek, Fitness, Roomservice, Tennisbanen, Watersporten, WIFI, Windsurfen.

Is Riu Palace Bavaro kindvriendelijk?

Ja, dit resort heeft alles in huis voor families. Voor de jongsten hebben ze de volgende voorzieningen: Animatie, Kids Club, Kinderzwembad. Handigheidjes zoals een kinderwagen, kinderstoel, kinderbedje, magnetron zijn in overleg wellicht mogelijk.

Is het een rolstoelvriendelijk resort?

Nee, Riu Palace Bavaro is niet aangepast voor rolstoelgebruikers. Kamers met brede deuren en een rolstoelvriendelijke badkamer zijn hier zeer waarschijnlijk niet beschikbaar. Bij sommige resorts kan je ter plekke extra hulpmiddelen huren. Het is handig om dit even na te vragen bij een reisbureau gespecialiseerd in rolstoelvriendelijke vakanties.

Reviews All-inclusive Riu Palace Bavaro


0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.