4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken

Gouves Bay Hotel

All inclusive vakanties » Griekenland » Kreta » Gouves » Gouves Bay Hotel

Super 4 **** hotel in Kreta, Griekenland

Veel gekozen all inclusive hotspot

Recent beoordeeld met een 7.6

Gouves Bay Hotel is een hoogstaand 4-sterren all-inclusive resort in het leuke Gouves (Griekenland). Dit Griekse hotel is populair vanwege de ligging in de regio Kreta, smaakvol eten en drinken en een ontspannen zwembad-gedeelte met zitplekken. Het resort is ook heel geschikt voor (jonge) kinderen. Je verblijft hier op basis van all-inclusive. Daarbinnen valt: onbeperkt ontbijt, ijsjes, diner, snacks, lunch etc. Dit verblijf biedt populaire services als airco en fitness. Je kunt vliegen naar Heraklion International Airport (3 uur en 15 minuten reistijd). Op deze webpagina lees je handige informatie over dit hoogwaardige resort.

All inclusive Gouves Bay Hotel: geniet onder de Griekse zon

Gouves Bay Hotel is een viersterrenhotel op Kreta dat dicht bij het strand ligt en ook verschillende sport- en kinderfaciliteiten biedt. Het hotel heeft ongeveer 100 modern ingerichte kamers voorzien van standaardvoorzieningen zoals tv, airconditioning, balkon of terras en badkamer met douche. Kluisjes en internet zijn beschikbaar tegen betaling. Het zwembad en het zonneterras staan klaar om gasten te ontvangen, evenals de fitnessruimte, speeltuin en miniclub. Het entertainmentteam verzorgt overdag en ’s avonds activiteiten. Het restaurant van Gouves Bay Hotel serveert heerlijke maaltijden en de bar heeft een breed scala aan drankjes. All-inclusive verblijf is mogelijk, waarbij buffetmaaltijden, snacks en geselecteerde non-alcoholische drankjes tegen betaling zijn inbegrepen. Het hotel is gelegen in het gezellige Gouves, op loopafstand van diverse restaurants en op korte afstand van het strand. De omgeving van Kreta kan worden verkend door middel van het huren van een auto of het boeken van excursies. Toeristenbelasting is niet inbegrepen bij de reissom van Gouves Bay Hotel. Hieronder check je de belangrijkste info over de accommodatie.

HotelGouves Bay Hotel
OmgevingKreta
LandGriekenland
Classificatie4-sterren
Warmste maandAugustus (34,3 °C)
Vliegtijd3 uur en 15 minuten
Belangrijkste servicesKinderzwembad, Speeltuin, Buitenzwembad, Wellness, Sauna, Airco, Bar, Fitness, Roomservice, WIFI

Faciliteiten hotel Gouves Bay Hotel

In all-inclusive resort Gouves Bay Hotel ben je verzekerd van een relaxte vakantie. Er is een breed scala aan voorzieningen. In het blok hieronder tref je een overzicht met alle voorhanden voorzieningen. Opmerking: zaken zoals een familiekamer, late check-out of dieet-gerechten zijn soms beschikbaar na een individuele aanvraag.

Animatie
Kinderopvang
Kids Club
Speeltuin
Kinderzwembad
Aquapark
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Bij het strand
Discotheek
Adults Only
Kleinschalig
Airco
Bar
Roomservice
WIFI
Lift
À la carte restaurant
Wellness
Sauna
Duikcentrum
Fitness
Fietsverhuur
Golf
Tennisbanen
Watersporten
Windsurfen
Huisdieren toegestaan
Rolstoelvriendelijk

All-inclusive arrangement Gouves Bay Hotel: wat is er inbegrepen?

Kies je voor het familiehotelGouves Bay Hotel Gouves op basis van all-inclusive? Dan weet je zeker dat je niets tekort komt. Al het eten en drinken is inclusief, je hebt vrijwel geen onvoorziene uitgaven en het aanwezige entertainment zal voor voldoende vermaak zorgen. In de volgende paragraaf check je de diverse aspecten van het exclusieve all-inclusive pakket.

All you can eat en drink
Bij all-inclusive Gouves Bay Hotel is er geen limiet aan eten, drinken en snacks. Het hotel heeft een buffetrestaurant dat al je culinaire behoeften verzorgt. Bij de bar kun je genieten van (non)alcoholische drankjes.

  • Smaakvol buffet in de ochtend, middag en avond
  • Een rijk buffet met heerlijke gerechten
  • Alcoholische dranken kan je gewoon ophalen bij de bar

Ontspanning en activiteiten
Gelukkig is er meer dan alleen je eigen hotelkamer in Gouves. Het entertainment is goed aanwezig! Boekingstip: luxe faciliteiten worden apart in rekening gebracht. De actuele tarieven kun je bij de receptie opvragen.

  • Er is een fraai buitenbad met kinderzone. Genoeg plek om af te koelen!
  • Het hotel biedt een heerlijke wellnessruimte met sauna
  • Je kunt lekker sporten in de gym
BEKIJK ALL-INCLUSIVE AANBIEDING

Kindvriendelijke voorzieningen voor gezinnen

Gouves Bay Hotel is een kindvriendelijk hotel met voorzieningen voor de jongste toeristen. Gezinnen die toe zijn aan een vakantie voelen zich hier al heel snel thuis. Als de kleintjes zich lekker uitleven, genieten de ouders vaak net zo hard. Bekijk ook meer informatie over: Britse Maagdeneilanden.

  • Animatie: Er is geen regelmatige animatie voorzien in het hotel
  • Kids Club: Een Kids Club zorgt voor vertier voor alle kinderen (niet beschikbaar)
  • Speeltuin: De kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de speeltuin van het hotel
  • Kinderzwembad: Het kinderbadje is ideaal voor de jongere gasten
  • Kinderopvang: Uit onze informatie blijkt dat er geen oppasservice is in dit hotel
  • Familiekamers: kijk of er een gezinskamer beschikbaar is
  • Speelgoed, kinderstoel, kinderwagen (buggy), kinderbedje (reiswieg) etc. mogelijk te reserveren

Overzicht Gouves Bay Hotel last-minute aanbiedingen van oktober 2024

Een goedkope pakketreis naar Gouves Bay Hotel boeken? Vakantie-organisaties hebben vlak voor de vakanties vaak speciale aanbiedingen. Zo kan jij extra voordelig genieten van een all-in zonvakantie naar dit leuke Griekse vakantieoord. Het goedkoopste aanbod vind je in de categorie last-minute vakanties. Bij last-minutes komt het er op neer dat de boeking kort voor vertrek wordt gemaakt. Het voordeel kan oplopen tot honderden euro’s. Maar het levert je nog meer op: je kunt vooraf kijken waar de zon schijnt, je hebt geen tijd voor vakantiestress en het is lekker spontaan. Mogelijk is er minder beschikbaar tijdens de schoolvakanties: voorjaarsvakantie, zomervakantie, herfstvakantie, kerstvakantie, meivakantie.

Zes tips voor een goedkope vakantie

  1. Last-minute: komende week al verblijven in Gouves (Griekenland). Mét kinderkorting!
  2. Ga buiten het seizoen: voor en na de bouwvak ben je veel voordeliger uit
  3. Reisbureaus vergelijken: het is raadzaam om reizen van verschillende aanbieders in de gaten te houden
  4. Vroegboekkorting: Van december tot en met maart heb je vaak recht op korting en kan je alle kamertypes nog kiezen
  5. Reis met Duitse reisaanbieders: Bucher Reisen, Anex Tour, Jahn Reisen, Alltours of FTI, Meiers Weltreisen, ITS reisen, Dertour
  6. Bekijk verschillende soorten kamers: zoals Eenpersoonskamer (single room), Suites (Junior / Duplex), Familiekamer (Annex kamer), Budget / Voordeelkamer, Tweepersoonskamer (double room) met (indien aanwezig) Landzicht, Zeezicht, Bergzicht of Zijzeezicht

Touroperators vergelijken

Er zijn verschillende reisaanbieders die vliegen op vakantiebestemming Gouves Bay Hotel en soortgelijke verblijven. In de tabel hieronder verstrekken we de top 6 veel gekozen reisbureaus. Ga voor een vertrekluchthaven in Nederland (Rotterdam The Hague Airport, Groningen Airport Eelde, Amsterdam Schiphol, Maastricht Aachen Airport) vliegveld in België (Brussel-Zaventem, Charleroi-Zuid-Brussel, Antwerpen-Deurne) of airport in Duitsland (Weeze, Bremen, Keulen, Dortmund, Düsseldorf). Op dit platform vind je nog veel meer all-in hotels, zoals: White Olive Premium Hotel of Suneo Santa Ponsa.

1. Vakantiediscounter

vakantiediscounter
  • 100% all-inclusive expert
  • Reis veilig: SGR en ANVR
  • Reis zorgeloos met pakketreis
BEKIJK AANBIEDINGEN

2. Prijsvrij

prijsvrij
  • De beste deals, geen boekingskosten
  • Direct bij Duitse reisbureaus
  • Transfers: snel en comfortabel
BEKIJK AANBIEDINGEN

3. D-reizen

d-reizen
  • Betaalbaar voor elk reisgezelschap
  • De reisadviseurs helpen je graag
  • Ontdek ook de Adults-only hotels
BEKIJK AANBIEDINGEN

4. Sunweb

sunweb
  • Jaarlijks 1,5+ miljoen reizigers
  • Onafhankelijk reizen met Fly&Drive
  • Workations: combi van werk & reizen
BEKIJK AANBIEDINGEN

5. TUI

Tui
  • Loop binnen bij 100+ reisbureaus
  • Reserveer jouw ultra all-inclusive
  • Reis met je gezin naar de winterzon
BEKIJK AANBIEDINGEN

6. Corendon

corendon
  • Mooi aanbod binnen en buiten EU
  • Strandvakanties voor elke reiziger
  • Spectaculaire cruise-ervaringen
BEKIJK AANBIEDINGEN

Nuttige reis-info: waar ligt Gouves Bay Hotel?

Gouves is een badplaats aan de noordkust van het eiland Kreta, Griekenland. Het ligt ten oosten van de stad Heraklion. Gouves biedt mooie stranden, tavernes en een ontspannen sfeer. Dit vakantiehotel is goed bereikbaar vanaf luchthaven Heraklion International Airport (HER). De verwachte vliegtijd is zo’n 3 uur en 15 minuten. Je kunt kiezen uit meerdere transfer-opties. De lokale taal is Modern Grieks. De nationale munt is de Euro (EUR). In de hotelkamers vind je stopcontact type F (230 V, 50 Hz). De accommodatie ligt in de tijdzone GMT+3 (Europe/Athens). Suggestie: bekijk ook het all-in aanbod in het mooie Menorca en Hirundhoo.

Tours, uitstapjes en excursies in Gouves (oktober 2024)

Bij Gouves Bay Hotel in Gouves, Kreta, Griekenland zijn er genoeg mogelijkheden voor leuke uitjes en excursies. Bezoek bijvoorbeeld het charmante dorpje Old Hersonissos, dat bekend staat om zijn smalle straatjes en pittoreske pleinen. Of ga naar het historische Paleis van Knossos, een van de belangrijkste archeologische vindplaatsen van Kreta. Voor de avontuurlijke reizigers is een klimtocht naar de top van de berg Juktas een echte uitdaging. Hier kun je genieten van een adembenemend uitzicht over Kreta en de Egeïsche Zee. Verder kun je een boottocht maken langs de kust van Kreta en genieten van het uitzicht op de vele verborgen baaien en stranden.

Top-5 bezienswaardigheden rondom Gouves Bay Hotel

  1. Maak een wandeling langs de kustpromenade van Gouves
  2. Geniet van watersportactiviteiten zoals windsurfen
  3. Verken het traditionele dorpje Pano Gouves
  4. Ontspan op de prachtige stranden van Gouves
  5. Bezoek aan het Minoïsche paleis van Knossos

Het weer in Gouves: wat is het klimaat en de beste reistijd?

Reisbestemming Gouves Bay Hotel (Kreta) heeft een geliefd warm mediterraan klimaat. Over het weer niets te klagen. Het is een klimaat met warme temperaturen en veel zon. De maand waarin het kwik het hoogst uitslaat is Augustus. De temperatuur is dan al snel 34,3 graden °C met plus minus 11 uur zon. Een prettige reistijd is mei, juni & september. We merken soms dat enkele faciliteiten in de winterperiode niet beschikbaar zijn.

JANFEBMRTAPRMEIJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Temperatuur13,1°C13,1°C15,2°C19,2°C25,3°C30,3°C31,3°C34,3°C27,3°C22,2°C18,2°C15,2°C
Zonuren4 uur5 uur6 uur8 uur10 uur12 uur12 uur11 uur10 uur7 uur5 uur4 uur
Regendagen11 dagen9 dagen6 dagen3 dagen2 dagen1 dagen0 dagen0 dagen0 dagen4 dagen5 dagen11 dagen
Watertemperaturen17,2°C17,2°C16,2°C17,2°C21,2°C24,2°C26,3°C26,3°C25,3°C23,2°C22,2°C20,2°C
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN

6 daagse weersverwachting Gouves, Griekenland

Veelgestelde vragen over een compleet verzorgde vakantie in Gouves Bay Hotel

Waarom naar Gouves Bay Hotel op vakantie?

Het Gouves Bay Hotel ligt in de badplaats Gouves aan de noordkust van het Griekse eiland Kreta. De ligging van het hotel is ideaal voor toeristen die willen genieten van zon, zee en strand, want het bevindt zich op loopafstand van een prachtig lang zandstrand met kristalhelder water. Gouves zelf is een gezellig dorpje met verschillende winkels, restaurants en bars waar je kunt genieten van lokale specialiteiten en drankjes. In de omgeving vind je ook verschillende bezienswaardigheden, zoals de archeologische vindplaats Knossos en de charmante stad Heraklion met zijn Venetiaanse architectuur en historische monumenten.

Wat zijn bekende activiteiten rondom deze bestemming?

Als jij bent aangekomen op je vakantie in Gouves hoef je zeker niet op het resort te blijven. In de omgeving van jouw all-in resort bevinden zich diverse pretparken en musea. Zo is er veel flora en fauna. Liefhebbers van wandelen en fietsen komen hier wel tot hun trekken. In omliggende plaatsjes tref je diverse leuke merkwinkels en horecagelegenheden. Hier duik je diep in de fascinerende wereld van de Griekse gewoontes. Koop een kadootje voor het thuisfront, ontdek typische Griekse snacks. In de regio bieden ze spannende en leuke activiteiten zoals paragliden & waterfietsen. De meest prominente trekpleisters zijn: Dinosauria Park, Cretaquarium, Kreta Aquarium, Star Beach en Watercity Waterpark.

Kan je all-inclusive verblijven in Gouves Bay Hotel?

Ja, hotelaccommodatie Gouves Bay Hotel biedt een een exclusieve all-inclusive formule. Dit staat garant voor een relaxte vakantie. Geen gedoe met rekeningen, alles is al voor je betaald. Eten, drinken en snacken zijn allemaal inbegrepen, zonder extra kosten. Ook populaire sportfaciliteiten en activiteiten worden je aangeboden. Uitzonderingen: soms zijn er extra services die buiten het all-in pakket vallen. Controleer daarom goed het arrangement van de hotelketen bij je reisorganisatie.

Welke voorzieningen kan ik verwachten in het hotel?

Gouves Bay Hotel heeft velerlei prettige voorzieningen: Kinderzwembad, Speeltuin, Buitenzwembad, Wellness, Sauna, Airco, Bar, Fitness, Roomservice, WIFI.

Is Gouves Bay Hotel kindvriendelijk?

Ja, het is heel geschikt voor kinderen. Voor de jongste reizigers hebben ze de volgende voorzieningen: Kinderzwembad, Speeltuin. Onmisbare artikelen zoals een kinderbedje, kinderstoel, magnetron, kinderwagen zijn mogelijk in overleg ook aanwezig.

Hoe rolstoelvriendelijk is het hotel?

Nee, Gouves Bay Hotel is volgens onze informatie geen rolstoelvriendelijk resort. Kamers met extra brede deuren en badkamer met douchestoel zijn dus zeer waarschijnlijk niet aanwezig. Bij sommige resorts kan je echter wel extra hulpmiddelen als een toiletverhoger of rolstoel huren. Het is handig om dit even na te vragen bij een reisbureau gespecialiseerd in rolstoelvriendelijke vakanties.

Reviews All-inclusive Gouves Bay Hotel


0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.