4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken

Pollis Hotel

All inclusive vakanties » Griekenland » Kreta » Chersonissos » Pollis Hotel

Luxe 4 **** hotel in Kreta, Griekenland

Alles inbegrepen dankzij all-inclusive

Actuele score van een 7.3

Pollis Hotel is een prachtig 4-sterren all-inclusive resort in het aantrekkelijke Chersonissos (Griekenland). Dit Griekse hotel heeft een gunstige ligging in de regio Kreta, een goed aanbod qua eten en een ontspannen zwembad-gedeelte om even lekker te relaxen. Het hotel is heel geschikt voor gezinnen met kids. Het hotel biedt een all-inclusive formule. Dat houdt in: onbeperkt ontbijt, diner, ijsjes, lunch, snacks etc. Dit verblijf biedt fijne faciliteiten als roomservice en WIFI. Vliegen doe je op Heraklion International Airport (3 uur 45 minuten vluchtduur). Op deze plek bieden we alle informatie over dit all-in resort.

All inclusive Pollis Hotel: verblijven in de Griekse zon

Pollis Hotel is een stadshotel gelegen op 200 meter van Hersonissos Malia en op ongeveer 6 km afstand van Heraklion. Het hotel bevindt zich op slechts 100 meter van het dichtstbijzijnde zandstrand en in de omgeving zijn verschillende bars, restaurants, supermarkten, winkels en een discotheek te vinden. Dit gerenoveerde hotel beschikt over 76 kamers verdeeld over een hoofdgebouw en twee bijgebouwen. Het heeft een receptie, lobby met bar, restaurant, twee bars, lift, airconditioning, kluisjes (tegen betaling), een winkel, gratis parkeergelegenheid en een wisselkantoor. Het hotel biedt rolstoeltoegankelijke faciliteiten zoals liften, deels toegankelijke badkamers en barrièrevrije toegangen. Er is ook een buitenzwembad met een apart kinderbad en ligstoelen en parasols beschikbaar. Het hotel biedt all-inclusive, halfpension of ontbijt opties. Overdag kunnen gasten bijvoorbeeld gebruik maken van fietsverhuur, en ‘s avonds zijn er avondshows voor volwassenen. De kamers variëren van opties voor één persoon tot familiesuites. Pollis Hotel accepteert diverse betalingsmethoden en het personeel spreekt Engels, Duits en Russisch. Hieronder vind je de belangrijkste info over dit all-inclusive resort.

HotelPollis Hotel
OmgevingKreta
LandGriekenland
Classificatie4-sterren
Warmste maandJuli (33,8 °C)
Vliegtijd3 uur 45 minuten
Belangrijkste servicesKinderopvang, Kinderzwembad, Buitenzwembad, Wellness, Sauna, Airco, Bar, Lift, Fietsverhuur, Roomservice, WIFI, Rolstoelvriendelijk

Faciliteiten hotel Pollis Hotel

In all-inclusive resort Pollis Hotel geniet je van een magische vakantie. Er zijn voor elke hotelgast veel voorzieningen. In het gedeelte hieronder bieden we een lijst met alle aanwezige faciliteiten. Goed om te weten: extra services als een kinderwagen, late check-out of speciale maaltijden i.v.m. een allergie worden op verzoek mogelijk ook aangeboden.

Animatie
Kinderopvang
Kids Club
Speeltuin
Kinderzwembad
Aquapark
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Bij het strand
Discotheek
Adults Only
Kleinschalig
Airco
Bar
Roomservice
WIFI
Lift
À la carte restaurant
Wellness
Sauna
Duikcentrum
Fitness
Fietsverhuur
Golf
Tennisbanen
Watersporten
Windsurfen
Huisdieren toegestaan
Rolstoelvriendelijk

All-inclusive arrangement Pollis Hotel: wat hoort er allemaal bij?

Verblijf je in dit familiehotelPollis Hotel Chersonissos met een all inclusive verzorgingstype? Dan kom je niets tekort. Vrijwel al het eten en drinken is inbegrepen, vooraf weet je exact wat het gaat kosten en je zal je niet vervelen door het entertainment. In het bijgaande stuk tonen we de onderdelen van het heerlijke all-inclusive pakket.

Lekker eten en drinken
Bij all-inclusive Pollis Hotel krijg je onbeperkt allerlei heerlijke gerechten en tussendoortjes. Voor elke maaltijd kun je terecht in ons buffetrestaurant. Bij de bar van het hotel kun je genieten van (non)alcoholische drankjes.

  • Uitstekend buffet voor alle hotelgasten
  • Van soepen tot heerlijke nagerechten
  • Koffie, thee, fris en alcoholische drankjes haal je op bij de bar

Te doen in het hotel
Overdag hoef je niet te blijven op jouw hotelkamer in Chersonissos. Er is ontzettend veel te doen! Goed om te weten: exclusieve services worden extra in rekening gebracht. Check dit even bij de reisorganisatie.

  • Het buitenzwembad geeft ook genoeg ruimte aan kinderen. Je kunt ook even lekker afkoelen in de schaduw
  • Laat de stress los in de wellnessruimte met sauna
  • Het resort heeft een eigen fietsverhuur
BEKIJK ALL-INCLUSIVE AANBIEDING

Kindvriendelijke voorzieningen voor gezinnen

Pollis Hotel is een kindvriendelijk hotel dat voorzieningen biedt voor kinderen. Gezinnen met kleine kinderen worden elke dag vermaakt. Want, wees eerlijk: als de kinderen zich vermaken, genieten de ouders vaak net zo hard. Wij hebben ook een aparte pagina over: Nederland.

  • Animatie: Er is niet dagelijks een animatieteam aanwezig.
  • Kids Club: De Kids Club organiseert kindvriendelijk entertainment en spelletjes (niet beschikbaar)
  • Speeltuin: In de nabije omgeving heb je de keuze uit mooie kinderspeelplaatsen
  • Kinderzwembad: Het kindvriendelijke zwembad van het hotel is perfect voor jonge gasten
  • Kinderopvang: De professionele oppasservice staat elke dag voor je klaar
  • Familiekamers: informeer bij het hotel naar een gezinskamer
  • Speelgoed, kinderstoel, kinderwagen (buggy), kinderbedje (reiswieg) etc. mogelijk te reserveren

Betaalbare Pollis Hotel last-minute deals van oktober 2024

Een goedkope pakketreis naar Pollis Hotel boeken? Vakantie-aanbieders hebben vlak voor de vakanties vaak heel aantrekkelijke aanbiedingen. Zo reserveer je voor de laagste prijs een all-in zonvakantie naar dit exclusieve Griekse vakantieparadijs. Het meest voordeel krijg je vaak bij last-minute vakantiepakketten. Deze lage last-minute prijzen komen tot stand omdat een vakantie op korte termijn wordt gepland. Dit kan je honderden euro’s schelen. Er zijn echter nog veel meer pluspunten te noemen van dit soort reizen: je kunt inspelen op de weersvoorspellingen, je kunt deze week nog vertrekken en je hebt een ruim aanbod met bestemmingen. Extra interessant tijdens de schoolvakanties: herfstvakantie, zomervakantie, voorjaarsvakantie, meivakantie, kerstvakantie.

6 slimme manieren om te besparen op je vakantie

  1. Last-minute: je kunt deze week al vertrekken naar Chersonissos (Griekenland). Mét kinderkorting!
  2. Reis niet in het hoogseizoen: voor en na de zomervakantie ben je veel voordeliger uit
  3. Reisbureaus vergelijken: het is gunstig om de reissom op verschillende vakantie-aanbieders te vergelijken
  4. Vroegboekkorting: Vroeg in het jaar heb je vaak recht op korting en heb je een ruimere keuze
  5. Reserveer via Duitse reisbureaus: Jahn Reisen, Anex Tour, Bucher Reisen, Alltours en Meiers Weltreisen, Dertour, FTI, ITS reisen
  6. Overweeg verschillende kamers: zoals Familiekamer (Annex kamer), Suites (Junior / Duplex), Eenpersoonskamer (single room), Tweepersoonskamer (double room), Budget / Voordeelkamer met (indien beschikbaar) uniek uitzicht zoals Landzicht, Zijzeezicht, Bergzicht of Zeezicht

Vergelijk touroperators

Je hebt de keuze uit uiteenlopende reisorganisaties met een aantrekkelijk aanbod naar vakantiebestemming Pollis Hotel en soortgelijke accommodaties. In het bijgaande stuk verstrekken we de top 6 de beste vakantie-aanbieders. Selecteer een vertrekluchthaven in Nederland (Maastricht Aachen Airport, Amsterdam Schiphol, Groningen Airport Eelde, Rotterdam The Hague Airport) vliegveld in België (Charleroi-Zuid-Brussel, Antwerpen-Deurne, Brussel-Zaventem) of airport in Duitsland (Dortmund, Düsseldorf, Bremen, Keulen, Münster Osnabrück). We helpen je ook graag op weg met hotels zoals: Amwaj Oyoun & VIK Hotel Arena Blanca.

1. Vakantiediscounter

vakantiediscounter
  • Duidelijke en transparante website
  • Boek met zekerheid van ANVR en SGR
  • Pakketreizen met vlucht en hotel
BEKIJK AANBIEDINGEN

2. Prijsvrij

prijsvrij
  • Wordt beoordeeld met een 8.4+
  • Ook hotels via Duitse reisbureaus
  • Luchthaventransfer prima in orde
BEKIJK AANBIEDINGEN

3. D-reizen

d-reizen
  • Vliegt naar tropische bestemmingen
  • Reisbureaus verspreid over heel NL
  • Van familiehotels tot adults-only
BEKIJK AANBIEDINGEN

4. Sunweb

sunweb
  • Geld terug bij negatief reisadvies
  • Ontdek ook het aanbod Fly & Drive
  • Workations voor succesvol werken
BEKIJK AANBIEDINGEN

5. TUI

Tui
  • Eenvoudig excursies bijboeken
  • Top ultra all-inclusive ervaringen
  • Winterzon: zon en strand in winter
BEKIJK AANBIEDINGEN

6. Corendon

corendon
  • Er geldt een geld-terug-garantie*
  • Voordelig een strandvakantie boeken
  • Verken de wereld met cruises
BEKIJK AANBIEDINGEN

Belangrijke informatie: waar ligt Pollis Hotel?

Chersonissos is gelegen aan de noordkust van het eiland Kreta, in Griekenland. Het bevindt zich ongeveer 25 kilometer ten oosten van de stad Heraklion en biedt prachtige stranden aan de Egeïsche Zee. Het resort is bereikbaar via luchthaven Heraklion International Airport (HER). De totale vliegtijd bedraagt zo’n 3 uur 45 minuten. Qua transfer kun je kiezen uit bijv. taxi of bus. In het hotel spreken ze o.a. Modern Grieks. Je betaalt hier met de Euro (EUR). Op de hotelkamer hebben ze stopcontact type F (230 V, 50 Hz). De accommodatie ligt in de tijdzone GMT+3 (Europe/Athens). Suggestie: bekijk ook andere hotels in bijvoorbeeld Mallorca of Marbella.

Populaire excursies in Chersonissos (oktober 2024)

Bij Pollis Hotel in Chersonissos, Kreta, Griekenland zijn er genoeg leuke uitjes en excursies te ondernemen tijdens je vakantie. Bezoek bijvoorbeeld het aquapark van Chersonissos, een perfecte plek voor een dag vol waterpret. Of ga naar de charmante stad Agios Nikolaos, bekend om zijn Venetiaanse fort en gezellige haven. Voor de avontuurlijke reizigers is een bezoek aan de Samariakloof een echte aanrader. Hier kun je wandelen door de kloof en genieten van het spectaculaire uitzicht op de bergen en de natuurlijke schoonheid van Kreta. Verder kun je een boottocht maken langs de kust van Chersonissos en genieten van het uitzicht op de vele verborgen baaien en stranden. Maar vergeet ook niet om te genieten van de fantastische Griekse keuken in de vele lokale restaurants en tavernes.

Top-5 bezienswaardigheden rondom Pollis Hotel

  1. Geniet van het bruisende nachtleven in de bars en clubs van Chersonissos
  2. Verkenning van het archeologische gebied van Malia
  3. Bezoek aan het nabijgelegen waterpark Star Beach
  4. Watersporten bij Chersonissos
  5. Ontspannen op het prachtige strand van Chersonissos

Het weer in Chersonissos: wat is een fijne reisperiode?

Reisbestemming Pollis Hotel (Kreta) heeft een warm mediterraan klimaat. Het is hier doorgaans lekker weer met lekkere temperaturen en veel zon. De zwoelste maand is Juli. Je moet rekening houden met 33,8 graden met 12 uur zon. Een prettige reistijd is mei, juni & september. Het is mogelijk dat aantrekkelijke diensten in het laagseizoen misschien niet worden aangeboden.

JANFEBMRTAPRMEIJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Temperatuur14,4°C15,4°C17,4°C20,5°C26,7°C31,8°C33,8°C32,8°C27,7°C23,6°C20,5°C16,4°C
Zonuren4 uur5 uur6 uur8 uur10 uur12 uur12 uur12 uur10 uur6 uur5 uur4 uur
Regendagen10 dagen8 dagen6 dagen5 dagen2 dagen1 dagen1 dagen1 dagen1 dagen3 dagen5 dagen11 dagen
Watertemperaturen18,5°C16,4°C16,4°C17,4°C21,5°C23,6°C26,7°C26,7°C26,7°C23,6°C22,6°C18,5°C
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN

De weersverwachting Chersonissos, Griekenland

Veelgestelde vragen (FAQ) over een compleet verzorgde vakantie in Pollis Hotel

Waarom naar Pollis Hotel op vakantie?

Het Pollis Hotel ligt in het bruisende Chersonissos, een populaire badplaats aan de noordkust van het Griekse eiland Kreta. De ligging van het hotel is ideaal voor toeristen die willen genieten van zon, zee en strand, want het bevindt zich op loopafstand van een prachtig lang zandstrand met kristalhelder water. Chersonissos staat bekend om zijn levendige uitgaansleven, met talloze bars en nachtclubs waar je tot in de vroege uurtjes kunt dansen. In de omgeving vind je ook verschillende bezienswaardigheden, zoals de Lassithi-hoogvlakte met traditionele bergdorpen en de archeologische site van Knossos, de grootste Minoïsche stad van Kreta. Ook kun je hier genieten van watersportactiviteiten en boottochten naar nabijgelegen eilanden.

Wat zijn interessante activiteiten in de regio van dit vakantiehotel?

Als je op reis gaat voor een vakantie in Chersonissos dan is het echt leuk om ook buiten het hotel te kijken. Nabij het resorts is er van alles te zien en te doen. De omgeving wordt gekenmerkt door een verbluffende natuurpracht. Je kunt hier zowel op de fiets stappen als je wandelschoenen aantrekken. In de regio loop je binnen bij meerdere verrassende kadowinkels en restaurants. Hier kom je rechtstreeks in contact met de echte Griekse gewoontes. Bezoek een van de marktjes en proef de bekende Griekse keuken. In de buurt bieden ze leuke activiteiten voor jong en oud zoals raften & peddelsurfen. Leuke hotspots zijn: Star Beach Water Park, Acqua Plus Water Park, Labyrinth Park, Cretaquarium en Aquaworld Aquarium & Reptile Rescue.

Kan ik all-in verblijven in Pollis Hotel?

Ja, hotelaccommodatie Pollis Hotel staat bekend om een een aantrekkelijke all-inclusive formule. Dit is jouw sleutel tot een reis zonder zorgen. De portemonnee kan je op de hotelkamer laten. Al het eten en drinken is bij de prijs inbegrepen. Ook allerlei sportieve / actieve activiteiten kun je onbeperkt doen. Disclaimer: mogelijk zijn er speciale services of activiteiten waar je voor moet betalen. Check daarom goed de voorwaarden van deze hotelaccommodatie als je incheckt.

Welke faciliteiten kan ik vinden in het hotel?

Pollis Hotel biedt vakantiegangers verschillende ideale faciliteiten: Kinderopvang, Kinderzwembad, Buitenzwembad, Wellness, Sauna, Airco, Bar, Lift, Fietsverhuur, Roomservice, WIFI, Rolstoelvriendelijk.

Is Pollis Hotel kindvriendelijk?

Ja, het is heel geschikt voor kinderen. Voor de jongste toeristen heeft het resort onder andere: Kinderopvang, Kinderzwembad. Onmisbare artikelen zoals een magnetron, kinderwagen, kinderstoel, kinderbedje zijn op aanvraag doorgaans beschikbaar.

Is het een rolstoelvriendelijk verblijf?

Ja, Pollis Hotel is een rolstoelvriendelijk hotel. Dit rolstoelvriendelijke hotel heeft handige aangepaste kamers met extra ruime voor hotelgasten die minder mobiel zijn. Dit is erg handig voor toeristen die met een rolstoel of scootmobiel komen. Contacteer jouw reisbureau voor de exacte mogelijkheden.

Recensies All-inclusive Pollis Hotel


0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.