4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken

Pelekas Monastery

All inclusive vakanties » Griekenland » Corfu » Pelekas » Pelekas Monastery

Super 5 ***** hotel in Corfu, Griekenland

All-inclusive dus geen portemonnee nodig

Accommodatie beoordeling van een 7.6

Pelekas Monastery is een hoogwaardig 5-sterren all-inclusive resort in het veelzijdige Pelekas (Griekenland). Dit Griekse hotel staat bekend om een goede ligging in de regio Corfu, lekker eten en drinken en een exclusief zwembad waar je even kunt afkoelen. Het hotel is ook heel geschikt voor kids. Het hotel biedt een all-inclusive formule. Met dit luxe arrangement geniet je onbeperkt van ontbijt, drinken, ijsjes, snacks, lunch etc. Je kunt gebruik maken van fijne services zoals speeltuin en kinderzwembad. De nabijgelegen luchthaven is Ioannis Kapodistrias International Airport (2 uur en 30 minuten vluchtduur). Op deze webpagina verstrekken we info en tips over dit topklasse resort.

All inclusive Pelekas Monastery: reizen naar de Griekse zon

Mayor Pelekas Monastery op Corfu is een vijfsterren hotel dat direct aan het strand ligt en beschikt over verschillende restaurants, een zwembad, gratis WiFi en all-inclusive arrangementen. Het hotel biedt adembenemend uitzicht op zee vanwege de ligging op een helling. Mayor Pelekas Monastery heeft ongeveer 200 moderne kamers met airco, tv, koffie- en theefaciliteiten, balkon of terras en een comfortabele badkamer. Ruimere kamers met zeezicht zijn mogelijk tegen meerprijs, evenals quadkamers en superior kamers met extra ruimte en zeezicht. Het hotel beschikt ook over faciliteiten voor sport en ontspanning, waaronder een fitnessruimte, yoga- en pilatesvloer, kinderbad, speeltuin, miniclub en een wellnesscentrum waar massages en schoonheidsbehandelingen geboekt kunnen worden. Er is ook entertainment ‘s avonds. Het buffetrestaurant en de drie à la carte restaurants bieden diverse opties voor maaltijden en drankjes. All-inclusive gasten kunnen genieten van ontbijt-, lunch- en dinerbuffet, snacks en geselecteerde alcoholische dranken. Let op dat er een dresscode geldt bij het diner en dat reserveren verplicht kan zijn en een toeslag kan kosten. Gratis WiFi is beschikbaar in de openbare ruimtes van het hotel en er zijn andere betaalde diensten, zoals oppasservice, roomservice en wasservice. Het hotel biedt ook een gratis shuttleservice naar het nabijgelegen dorpje. Het is echter minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn vanwege de heuvelachtige ligging. In de tabel hieronder verstrekken we de meest prominente informatie over het hotel.

AccommodatiePelekas Monastery
RegioCorfu
LandGriekenland
Classificatie5-sterren
Warmste maandJuli (34,3 °C)
Reistijd2 uur en 30 minuten
Beschikbare voorzieningenKindvriendelijk, Kinderopvang, Animatie, Kids Club, Kinderzwembad, Speeltuin, Buitenzwembad, Wellness, Airco, Bar, À la carte restaurant, Fitness, Tennisbanen, WIFI

Faciliteiten hotel Pelekas Monastery

In all-inclusive resort Pelekas Monastery zullen ze alles doen voor een geweldige vakantie. Er zijn veel voorzieningen waar je van kunt genieten. Hieronder geven we een weergave met alle voorhanden services en faciliteiten. Goed om te weten: extra faciliteiten zoals een kinderstoel, late check-out of dieet-gerechten zijn op verzoek mogelijk beschikbaar.

Animatie
Kinderopvang
Kids Club
Speeltuin
Kinderzwembad
Aquapark
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Bij het strand
Discotheek
Adults Only
Kleinschalig
Airco
Bar
Roomservice
WIFI
Lift
À la carte restaurant
Wellness
Sauna
Duikcentrum
Fitness
Fietsverhuur
Golf
Tennisbanen
Watersporten
Windsurfen
Huisdieren toegestaan
Rolstoelvriendelijk

All-inclusive arrangement Pelekas Monastery: informatie en uitleg

Verblijf je in dit familiehotelPelekas Monastery Pelekas met een all inclusive pakket? Dan ga je een onbezorgde vakantie tegemoet. De hele dag onbeperkt eten en drinken, er zijn geen verborgen kosten en je wordt vermaakt met allerlei entertainment. In het bijgaande stuk vind je de diverse aspecten van het geweldige all-inclusive pakket.

All you can eat en drink
Bij all-inclusive Pelekas Monastery geniet je vanzelfsprekend van heerlijke maaltijden en drankjes. Er is zowel een buffet als een à-la-carte restaurant om aan je eetbehoeften te voldoen. In het hotel haal je jouw favoriete drankjes.

  • Aantrekkelijk gepresenteerd buffet in de ochtend, middag en avond
  • Tip: bezoek ook eens het a-la-carte restaurant
  • Water, frisdrank, koffie/thee of bier/wijn haal je op bij de bar

Activiteiten en ontspanning
Overdag hoef je niet te blijven op jouw hotelkamer in Pelekas. Of je nu wil relaxen of wil sporten: er is genoeg te doen. Boekingstip: sommige voorzieningen zijn beschikbaar tegen een extra vergoeding. Je kunt voor prijzen terecht bij de medewerkers.

  • Lekker zwemmen en spelen in het buitenbad (met kinderzone). Er is voldoende plek in de schaduw
  • Je kunt heerlijk bijkomen in de wellness
  • Sportievelingen kunnen o.a. fitnessen en tennissen
BEKIJK ALL-INCLUSIVE AANBIEDING

Kindvriendelijke faciliteiten

Pelekas Monastery is een kindvriendelijk hotel met een breed scala aan faciliteiten voor de jongsten. Gezinnen met kleine kinderen zullen zich hier niet vervelen. Want, wees eerlijk: als de kinderen zich vermaken, is het ook vakantie voor papa en mama. Op deze website vind je ook veel informatie over: Vegan hotels.

  • Animatie: Voor kinderen is er een heel tof animatieprogramma
  • Kids Club: De Mini Club / Kids Club is er ook voor oudere kinderen
  • Speeltuin: Kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in de speeltuin van het hotel
  • Kinderzwembad: Er is een fraai kinderzwembad voor de kids
  • Kinderopvang: Het resort beschikt over een eigen oppasservice
  • Familiekamers: check of er speciale gezinskamers aanwezig zijn
  • Kinderbedje (reiswieg), speelgoed, kinderwagen (buggy), kinderstoel etc. op aanvraag beschikbaar

Aantrekkelijke Pelekas Monastery last-minute aanbiedingen van oktober 2024

Een goedkope pakketreis naar Pelekas Monastery boeken? Reisbureaus bieden je dagelijks aantrekkelijke aanbiedingen. Als slimme boeker scoor je voor een lage prijs een all-in zonvakantie naar dit luxueuze Griekse vakantieplekje. De beste deals zijn vaak last-minute pakketten. Waarom is een last-minute uitzonderlijk? Omdat je een reis of vakantie boekt vlak voor vertrek. In veel gevallen ben je een stuk goedkoper uit. Maar dat is niet het enige voordeel: je kunt inspelen op de weersvoorspellingen, je hoeft niet maanden af te tellen en je hebt een ruim aanbod met bestemmingen. Extra interessant tijdens de schoolvakanties: zomervakantie, herfstvakantie, voorjaarsvakantie, kerstvakantie, meivakantie.

Haal meer uit je vakantiebudget: 6 bespaartips

  1. Last-minute: vertrek al deze week naar Pelekas (Griekenland). Mét kinderkorting!
  2. Ga buiten het seizoen: buiten de populaire maanden zijn er meer kamers beschikbaar en is het dus goedkoper
  3. Vergelijk reisorganisaties: het is slim om reizen van diverse reisorganisaties in de gaten te houden
  4. Vroegboekkorting: In het vroegboekseizoen krijg je vaak extra korting en heb je een optimale keuze
  5. Reis met Duitse touroperators: Jahn Reisen, Bucher Reisen, Anex Tour, Alltours en FTI, Meiers Weltreisen, ITS reisen, Dertour
  6. Bekijk verschillende soorten kamers: zoals Tweepersoonskamer (double room), Suites (Junior / Duplex), Eenpersoonskamer (single room), Budget / Voordeelkamer, Familiekamer (Annex kamer) met (indien aanwezig) uniek uitzicht zoals Landzicht, Zijzeezicht, Bergzicht of Zeezicht

Reisorganisaties vergelijken

Je kunt kiezen uit verschillende reisbureaus die reizen samenstellen naar vakantiebestemming Pelekas Monastery en verwante verblijven. In de tabel hieronder vind je meer informatie over de meest populaire online reisbureaus. Check de tarieven bij vertrekluchthavens in Nederland (Maastricht Aachen Airport, Amsterdam Schiphol, Groningen Airport Eelde, Rotterdam The Hague Airport) vliegveld in België (Brussel-Zaventem, Antwerpen-Deurne, Charleroi-Zuid-Brussel) of airport in Duitsland (Weeze, Münster Osnabrück, Bremen, Dortmund, Düsseldorf). Op deze website vind je ook tips voor hotels als: Catalonia Yucatan Beach Resort & Spa en Orka World Hotel & Aquapark.

1. Vakantiediscounter

vakantiediscounter
  • Uitgebreid aanbod met hotels
  • SGR/ANVR: Zorgeloze vakantie
  • 1 aanspreekpunt met pakketreis
BEKIJK AANBIEDINGEN

2. Prijsvrij

prijsvrij
  • Hoge kortingen en discounts
  • Werkt samen met Duitse reisbureaus
  • Snel op bestemming met transfer
BEKIJK AANBIEDINGEN

3. D-reizen

d-reizen
  • Actief met vakanties sinds 1965
  • Veel ervaren reisadviseurs
  • Ongestoord genieten met Adults-Only
BEKIJK AANBIEDINGEN

4. Sunweb

sunweb
  • Verantwoord vliegen met Sunweb
  • Ultiem gemak met Fly & Drive
  • Workations voor meer creativiteit
BEKIJK AANBIEDINGEN

5. TUI

Tui
  • Met reisbureaus in 110+ plaatsen
  • De luxe van ultra all-inclusive
  • Extra winterzon voordeel
BEKIJK AANBIEDINGEN

6. Corendon

corendon
  • Altijd scherp geprijsd aanbod
  • Specialist in mooie strandvakanties
  • Ook specialist in cruises
BEKIJK AANBIEDINGEN

Relevante bestemming-info: waar ligt Pelekas Monastery?

Pelekas is een dorp gelegen aan de westkust van het eiland Korfoe, dat behoort tot Griekenland. Korfoe bevindt zich in de Ionische Zee, ten westen van het Griekse vasteland. Het verblijf is gelegen in het dekkingsgebied van luchthaven Ioannis Kapodistrias International Airport (CFU). De vlucht duurt zo’n 2 uur en 30 minuten. Bij pakketreizen is de transfer vaak inbegrepen. De officiële taal is Modern Grieks. Betalingen doe je met de Euro (EUR). Handig: in het hotel werken ze met stopcontact type F (230 V, 50 Hz). De bestemming valt in tijdzone GMT+3 (Europe/Athens). Tip: bekijk ook andere resorts in regio’s als Nabeul of Nusa Dua.

Uitstapjes en excursies in Pelekas (oktober 2024)

Bij Pelekas Monastery in Pelekas, Corfu, Griekenland zijn er tal van leuke activiteiten en excursies te ondernemen tijdens je vakantie. Bezoek bijvoorbeeld het charmante dorpje Lakones, dat bekend staat om zijn traditionele architectuur en prachtige uitzichten op de Ionische Zee. Of ga naar het prachtige strand van Glyfada, bekend om zijn kristalheldere water en zachte zand. Voor de avontuurlijke reizigers is een bezoek aan Aqualand een echte aanrader. Hier kun je genieten van glijbanen, zwembaden en een zandstrand. Verder kun je ook een dagtocht maken naar de historische stad Corfu, waar je kunt wandelen langs de Venetiaanse vestingwerken en de smalle straatjes met gezellige restaurants en bars. En vergeet niet om te ontspannen bij het zwembad of in de tuin van Pelekas Monastery.

Top-5 bezienswaardigheden rondom Pelekas Monastery

  1. Proef lokale gerechten in de taverna’s van Pelekas
  2. Bezoek het nabijgelegen waterpark Aqualand voor een dag vol waterpret
  3. Maak een wandeling door de prachtige natuur en geniet van de frisse lucht
  4. Bezoek het traditionele dorp Pelekas en bewonder het panoramische uitzicht vanaf de Kaiser’s Throne
  5. Ontspan op het prachtige strand van Pelekas

Het weer in Pelekas: welke reistijd adviseren jullie?

Reisbestemming Pelekas Monastery (Corfu) wordt gekenmerkt door een warm mediterraan klimaat. Het weer is doorgaans uitstekend met warme temperaturen en lekker veel zon. De zwoelste maand is Juli. Vaak is het dan wel zo’n 34,3 graden (°C) met vaak zo’n 13 uur zon. Een fijne reistijd is mei, juni & september. Let op: het kan zijn dat diverse faciliteiten van het resort buiten het hoogseizoen misschien niet geopend zijn.

JANFEBMRTAPRMEIJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Temperatuur13,5°C14,6°C16,6°C19,8°C26,0°C31,2°C34,3°C34,3°C29,1°C22,9°C18,7°C14,6°C
Zonuren5 uur5 uur6 uur8 uur9 uur11 uur13 uur12 uur9 uur7 uur5 uur4 uur
Regendagen14 dagen11 dagen9 dagen7 dagen4 dagen2 dagen1 dagen2 dagen5 dagen8 dagen10 dagen13 dagen
Watertemperaturen17,7°C17,7°C17,7°C18,7°C19,8°C25,0°C26,0°C28,1°C28,1°C23,9°C20,8°C19,8°C
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN

Wekelijkse weersverwachting Pelekas, Griekenland

De meest gestelde vragen over een compleet verzorgde vakantie in Pelekas Monastery

Waarom naar Pelekas Monastery op vakantie?

Het Pelekas Monastery ligt in Pelekas, een charmant dorpje aan de westkust van het Griekse eiland Corfu. De ligging van het hotel is perfect voor toeristen die willen genieten van rust en natuur, want het bevindt zich op een heuvel met prachtig uitzicht over de groene omgeving en de zee. Pelekas zelf staat bekend om zijn traditionele sfeer, met smalle straatjes en gezellige tavernes waar je kunt proeven van lokale gerechten en wijnen. In de omgeving vind je ook verschillende bezienswaardigheden, zoals het Achilleion-paleis en de oude binnenstad van Corfu-stad. Ook kun je hier wandelen, fietsen en excursies maken naar nabijgelegen stranden en pittoreske dorpjes.

Wat zijn toffe activiteiten in en nabije de accommodatie?

Als je op reis gaat voor een vakantie in Pelekas ga jij je niet vervelen. Los van jouw all-in hotel barst het van de historische bezienswaardigheden. De omgeving wordt gekenmerkt door een verbluffende natuurpracht. Er zijn talloze mogelijkheden om te wandelen of fietsen. In omliggende plekken verken je allemaal leuke shops en restaurants. Hier maak je echt kennis met de Griekse cultuur en tradities. Bezoek een markt een proef de populaire Griekse keuken. In de buurt bieden ze leuke activiteiten voor jong en oud zoals skydiven en kanoën. De belangrijkste toeristische attracties zijn: Pelekas-strand, Mirtiotissa-strand, Kaiser-throne-uitkijkpunt, Glyfada-strand of Paleokastritsa-klooster.

Kan ik all-in verblijven in Pelekas Monastery?

Ja, hotelaccommodatie Pelekas Monastery staat bekend om een heel omvangrijke all-inclusive formule. Hiermee geniet je van een relaxte vakantie. Geen gedoe met rekeningen, alles is al voor je betaald. Onbeperkt eten en drinken maakt deel uit van je vakantie-arrangement. Ook enkele sportfaciliteiten en activiteiten zijn vaak inclusief. Opmerking: mogelijk heeft het hotel extra services waar je voor moet betalen. Informeer daarom goed naar het arrangement van het vakantiehotel voordat je vertrekt.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar in het hotel?

Pelekas Monastery hanteert allerlei aantrekkelijke faciliteiten: Kindvriendelijk, Kinderopvang, Animatie, Kids Club, Kinderzwembad, Speeltuin, Buitenzwembad, Wellness, Airco, Bar, À la carte restaurant, Fitness, Tennisbanen, WIFI.

Is Pelekas Monastery kindvriendelijk?

Ja, het is een resort geschikt voor gezinnen met kinderen. Voor de allerkleinsten bieden ze bijvoorbeeld: Kinderopvang, Animatie, Kids Club, Kinderzwembad, Speeltuin. Handigheidjes zoals een kinderbedje, magnetron, kinderwagen, kinderstoel zijn soms op aanvraag beschikbaar.

Is het hotel rolstoelvriendelijk?

Nee, Pelekas Monastery is volgens onze informatie geen rolstoelvriendelijk resort. Extra grote rolstoelvriendelijke kamers en badkamer met douchestoel zijn dus zeer waarschijnlijk niet aanwezig. In sommige gevallen kan je vooraf extra hulpmiddelen als een toiletverhoger of rolstoel huren. Je kunt dit online even checken bij de reisorganisatie of het hotel.

Recensies All-inclusive Pelekas Monastery


0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.