4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken

Porto Angeli Beach Resort

All inclusive vakanties » Griekenland » Rhodos » Archángelos » Porto Angeli Beach Resort

Luxe 4 **** hotel in Rhodos, Griekenland

Stel je eigen all inclusive reis samen

Afgelopen jaar beoordeeld met een 8.7

Porto Angeli Beach Resort is een voortreffelijk 4-sterren all-inclusive resort in het fantastische Archángelos (Griekenland). Dit Griekse hotel beschikt over een goede ligging in de regio Rhodos, lekker eten en drinken en een verfrissend zwembad met lekker verfrissend water. Het hotel is bovendien heel kindvriendelijk. Het hotel heeft een fijn all-in arrangement. Dat wil zeggen: onbeperkt ijsjes, ontbijt, diner, snacks, drinken etc. Je hebt hier aantrekkelijke faciliteiten zoals buitenzwembad en WIFI. Je kunt vliegen op luchthaven Rhodes International Airport (3 uur en 30 minuten vluchtduur). Op deze webpagina vind je bruikbare informatie over dit betoverende resort.

All inclusive Porto Angeli Beach Resort: vakantie in de Griekse zon

Het viersterren Porto Angeli Beach Resort op het Griekse eiland Rhodos ligt direct aan een zand-/kiezelstrand in de uitgestrekte baai van Stegna, die bekend staat als één van de mooiste baaien van Rhodos. Er zijn ruim 200 kamers, allen voorzien van moderne gemakken zoals airco, tv, telefoon, koelkastje, huurkluisje, koffie- en theefaciliteiten, balkon of terras, badkamer met bad, toilet en föhn. Er zijn kamers met zeezicht te boeken en ook familiekamers en junior suites zijn beschikbaar. Geniet van de faciliteiten zoals de twee zwembaden, zonneterrassen en sportfaciliteiten voor o. a. groepsfitness, aquajogging, tafeltennis, waterpolo, darts, boccia en volleybal. Voor kinderen is er animatie, een miniclub en een speeltuin. In het buffetrestaurant kun je terecht voor ontbijt, lunch en diner met showcooking en er is ook een à la carte restaurant en diverse bars, waaronder een pool- en cocktailbar. Bij all-inclusive verblijf zijn maaltijden, geselecteerde drankjes en snacks inbegrepen. Er zijn diverse deels betaalde faciliteiten zoals minimarkt, wasserette en receptie. Op ca. 3,5 km afstand ligt het centrum van het dorpje Archangelos en bezoek bijvoorbeeld Rhodos-Stad, de Thermen van Kallithea, het witte dorpje Lindos en het Tsambika klooster. Let op: dineren in het à la carte restaurant is mogelijk tegen een toeslag en diverse faciliteiten en diensten kunnen seizoensgebonden en weersafhankelijk beschikbaar zijn. In de tabel hieronder delen we de meest prominente informatie over deze reisbestemming.

ResortPorto Angeli Beach Resort
RegioRhodos
LandGriekenland
Classificatie4-sterren
Warmste maandAugustus (36,5 °C)
Vluchtduur3 uur en 30 minuten
Belangrijkste servicesKindvriendelijk, Animatie, Kids Club, Kinderzwembad, Speeltuin, Buitenzwembad, Airco, Bar, À la carte restaurant, Roomservice, WIFI

Faciliteiten hotel Porto Angeli Beach Resort

In all-inclusive resort Porto Angeli Beach Resort zullen ze alles doen voor een geweldige vakantie. Het resort biedt tal van voorzieningen. Onderstaand check je een overzicht met alle populaire diensten en faciliteiten. Disclaimer: extra’s zoals een familiekamer, late check-out of dieetmaaltijden kunnen mogelijk op verzoek worden aangeboden.

Animatie
Kinderopvang
Kids Club
Speeltuin
Kinderzwembad
Aquapark
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Bij het strand
Discotheek
Adults Only
Kleinschalig
Airco
Bar
Roomservice
WIFI
Lift
À la carte restaurant
Wellness
Sauna
Duikcentrum
Fitness
Fietsverhuur
Golf
Tennisbanen
Watersporten
Windsurfen
Huisdieren toegestaan
Rolstoelvriendelijk

All-inclusive arrangement Porto Angeli Beach Resort: hoe werkt dat?

Verblijf je in dit familiehotelPorto Angeli Beach Resort Archángelos met een complete all inclusive pakketreis? Dan kun je maximaal genieten. Vrijwel al het eten en drinken is inbegrepen, je weet van tevoren precies hoe duur je vakantie is en er is qua entertainment (sport en spel) veel aanbod. In het blok hierna tref je de inhoud van het onbezorgde all-inclusive pakket.

Lekker eten en drinken
Bij all-inclusive Porto Angeli Beach Resort kan je onbeperkt genieten van eten, drinken en snacks. Behalve het buffet is er ook een à-la-carte-restaurantIn de openbare ruimtes is een groot assortiment aan dranken beschikbaar.

  • Uitstekend buffet voor de 3 hoofdmaaltijden
  • Je kunt ook aanschuiven in het a-la-carte restaurant
  • Water, frisdrank, koffie/thee of bier/wijn kan je gewoon ophalen bij de bar

Overzicht met activiteiten
Eigenlijk is er amper tijd om te verblijven op je hotelkamer in Archángelos. Of je nu wil relaxen of wil sporten: er is genoeg te doen. Goed om te weten: exclusieve activiteiten zijn tegen meerprijs beschikbaar. Check hiervoor goed de kleine lettertjes.

  • Er is een heerlijk buitenbad met kindergedeelte. Er is genoeg plek in de schaduw
  • Huur fietsen en maak een mooie fietstocht
  • Ga Suppen, waterfietsen of probeer andere watersporten
BEKIJK ALL-INCLUSIVE AANBIEDING

Kindvriendelijke voorzieningen voor gezinnen

Porto Angeli Beach Resort is een kindvriendelijk hotel met tal van voorzieningen voor de jongste toeristen. Gezinnen met volwassenen & kinderen worden elke dag vermaakt. Wanneer de kinderen plezier hebben, is het voor jullie ouders ook vakantie! Op deze website vind je ook veel informatie over: Meest geboekte hotels.

  • Animatie: De kinderen vermaken zich opperbest met het animatieteam
  • Kids Club: Gevarieerd programma voor de jongste gasten van het hotel
  • Speeltuin: Er is een speeltuin die speciaal is ontworpen voor kinderen in het hotel
  • Kinderzwembad: Het kinderbad is ideaal voor gasten met jonge kinderen
  • Kinderopvang: Een oppasservice is niet beschikbaar
  • Familiekamers: mogelijk is er een extra grote gezinskamer aanwezig
  • Kinderwagen (buggy), kinderbedje (reiswieg), speelgoed, kinderstoel etc. kunnen mogelijk ook geregeld worden

Voordelige Porto Angeli Beach Resort last-minute deals van oktober 2024

Een goedkope pakketreis naar Porto Angeli Beach Resort boeken? Vakantie-aanbieders hebben over het algemeen zeer royale aanbiedingen. Als slimme consument reserveer jij tegen lage kosten een all-in zonvakantie naar dit fantastische Griekse paradijs. De beste deals zijn vaak last-minute pakketreizen. Last-minute wil zeggen dat je een vakantie met vlucht boekt binnen een paar dagen of weken voor vertrek. In veel gevallen ben je een stuk goedkoper uit. Maar het levert je nog meer op: je reserveert alleen als de weersvoorspellingen er goed uit zien, je kunt deze week nog vertrekken en het is lekker spontaan. Let op, weinig aanbod tijdens de schoolvakanties: kerstvakantie, zomervakantie, meivakantie, voorjaarsvakantie, herfstvakantie.

Zes tips voor een goedkope vakantie

  1. Last-minute: reis de komende weken al naar Archángelos (Griekenland). Mét kinderkorting!
  2. Kies reisperiode buiten het seizoen: in de minder populaire weken ben je een stuk minder duur uit
  3. Vergelijk boekingssites: het is zinnig om pakketten van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken
  4. Vroegboekkorting: In het vroegboekseizoen krijg je vroegboekvoordeel en zijn er meer kamers beschikbaar
  5. Reis met Duitse reisorganisaties: Alltours, Bucher Reisen, Anex Tour, Jahn Reisen & ITS reisen, Dertour, FTI, Meiers Weltreisen
  6. Vergelijk prijzen van meerdere kamers: zoals Eenpersoonskamer (single room), Tweepersoonskamer (double room), Suites (Junior / Duplex), Budget / Voordeelkamer, Familiekamer (Annex kamer) met (indien beschikbaar) speciaal uitzicht zoals Bergzicht, Landzicht, Zeezicht of Zijzeezicht

Boekingssites vergelijken

Op dit moment zijn er vele online reisbureaus met een aantrekkelijk aanbod naar vakantiebestemming Porto Angeli Beach Resort en soortgelijke accommodaties. In het blok hieronder vergelijk je erkende online reisbureaus. Vraag prijzen op bij vertrekluchthavens in Nederland (Maastricht Aachen Airport, Groningen Airport Eelde, Amsterdam Schiphol, Rotterdam The Hague Airport) vliegveld in België (Antwerpen-Deurne, Brussel-Zaventem, Charleroi-Zuid-Brussel) of airport in Duitsland (Dortmund, Weeze, Bremen, Keulen, Münster Osnabrück). Check ook onze pagina over andere hotels zoals: The Westin Turtle Bay Resort & Spa Mauritius of Magda Hotel.

1. Vakantiediscounter

vakantiediscounter
  • Echte all-inclusive expert
  • SGR/ANVR: veilig op vakantie!
  • Pakketreizen voor elk budget
BEKIJK AANBIEDINGEN

2. Prijsvrij

prijsvrij
  • Wereldwijd aanbod beschikbaar
  • Ook aanbod via Duitse reisbureaus
  • Transfer geregeld bij aankomst
BEKIJK AANBIEDINGEN

3. D-reizen

d-reizen
  • Vliegen vanaf diverse luchthavens
  • Meer dan 75 reisbureaus in NL
  • Van vakantiehuisjes tot adults-only
BEKIJK AANBIEDINGEN

4. Sunweb

sunweb
  • Verrassend aanbod met toffe hotels
  • Spontane vakantie met fly & drive
  • Workations: werkplezier op reis
BEKIJK AANBIEDINGEN

5. TUI

Tui
  • Service op maat met Tui At Home
  • Ultieme luxe ultra all-inclusives
  • Winterzon deals van nov t/m maart
BEKIJK AANBIEDINGEN

6. Corendon

corendon
  • Een passende vakantie voor iedereen
  • Luxe strandvakantie voor ‘n prikkie
  • Check ook aanbod met cruises
BEKIJK AANBIEDINGEN

Handige reisgegevens: waar ligt Porto Angeli Beach Resort?

Archángelos is een dorp op het eiland Rhodos in Griekenland, gelegen aan de Egeïsche Zee. Het ligt aan de oostkust van het eiland. Deze vakantiebestemming is goed bereikbaar. Je kunt vliegen vanaf luchthaven Rhodes International Airport (RHO). Reken voor de vlucht ongeveer 3 uur en 30 minuten. Je kunt kiezen uit meerdere transfer-opties. Men communiceert hier Modern Grieks. Je betaalt hier met de Euro (EUR). Handig: in het hotel werken ze met stopcontact type F (230 V, 50 Hz). De tijdzone is GMT+3 (Europe/Athens). Advies: bekijk ook het hotelaanbod in het geliefde Gran Canaria en Alikes.

De mooiste excursies in Archángelos (oktober 2024)

Bij Porto Angeli Beach Resort in Archángelos, Rhodos, Griekenland zijn er tal van mogelijkheden voor leuke activiteiten en excursies tijdens je vakantie. Bezoek bijvoorbeeld de middeleeuwse stad Rhodos, gelegen op slechts 30 km afstand van het resort en bekend om zijn historische bezienswaardigheden, zoals de oude stadsmuren en het Paleis van de Grootmeesters. Of maak een dagtocht naar Lindos, waar je kunt genieten van het uitzicht op de Akropolis en de smalle straatjes met witgekalkte huizen. Voor de strandliefhebbers is een bezoek aan het beroemde Anthony Quinn Bay een must-do attractie, met zijn kristalheldere wateren en dramatische rotsformaties. Verder kun je ook gaan zeilen langs de kust, wandelen naar de Vallei van de Vlinders of een boottocht maken naar het nabijgelegen eiland Symi, waar je kunt genieten van de schilderachtige haven en kleurrijke huizen. En vergeet niet om te ontspannen bij het zwembad of op het strand van Porto Angeli Beach Resort.

Top-5 bezienswaardigheden rondom Porto Angeli Beach Resort

  1. Zonnebaden op het strand van Tsambika
  2. Bezoek aan de Epta Piges-waterval
  3. Wandeling langs de kust van Stegna
  4. Bezoek aan het Tsambika-klooster
  5. Proeven van lokale gerechten in een taverne in Archángelos

Het weer in Archángelos: wat is het klimaat en de beste reistijd?

Reisbestemming Porto Angeli Beach Resort (Rhodos) heeft een fijn warm mediterraan klimaat. Veel toeristen komen hier vanwege het weer met goede temperaturen en veel zonneschijn. De periode met de hoogste temperaturen is Augustus. Overdag is het dan gemiddeld 36,5 graden celcius met gemiddeld 11 uur zon. De aanbevolen reisperiode is mei, juni & september. Houd er rekening mee dat sommige hotelfaciliteiten buiten de schoolvakanties niet toegankelijk zijn.

JANFEBMRTAPRMEIJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Temperatuur13,2°C13,2°C16,2°C20,3°C26,4°C31,5°C35,5°C36,5°C29,4°C23,3°C18,3°C14,2°C
Zonuren4 uur5 uur6 uur8 uur10 uur11 uur12 uur11 uur9 uur7 uur5 uur4 uur
Regendagen10 dagen10 dagen8 dagen7 dagen4 dagen1 dagen1 dagen1 dagen2 dagen6 dagen9 dagen12 dagen
Watertemperaturen18,3°C16,2°C17,3°C18,3°C19,3°C22,3°C25,4°C26,4°C27,4°C22,3°C21,3°C18,3°C
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN

Dagelijkse weersverwachting Archángelos, Griekenland

FAQ met vragen over een compleet verzorgde vakantie in Porto Angeli Beach Resort

Waarom naar Porto Angeli Beach Resort op vakantie?

Porto Angeli Beach Resort ligt in Archangelos, aan de oostkust van het Griekse eiland Rhodos. De ligging van het hotel is ideaal voor toeristen die willen genieten van zon, zee en strand want het bevindt zich direct aan een mooi zandstrand met kristalhelder water. Archangelos zelf is een authentiek dorpje met smalle straatjes en witte huizen waar je kunt genieten van de lokale sfeer. In de omgeving kun je ook verschillende bezienswaardigheden bezoeken, zoals de middeleeuwse stad Lindos met haar Acropolis uit de oudheid, de prachtige Epta Piges (zeven bronnen) en het dorpje Stegna met haar mooie baai en traditionele tavernes. Een vakantie in Porto Angeli Beach Resort biedt dus volop mogelijkheden voor ontspanning en verkenning van deze mooie oostkust van Rhodos.

Wat zijn avontuurlijke activiteiten in de buurt van het hotel?

Wanneer jij gaat voor een vakantie in Archángelos hoef je niet in het hotel te blijven. Nabij jouw accommodatie wachten avonturen op elke hoek. Zo is er veel flora en fauna. Er wachten je talloze kilometers om te wandelen en fietsen. In de buurt vind je diverse verrassende boetiekje en horecagelegenheden. Hier maak je echt kennis met de Griekse tradities. Doe een rondje over de markt proef de bekende Griekse maaltijden. In de regio bieden ze spannende en leuke activiteiten zoals parachute springen en surfen. Aantrekkelijke uitstapje zijn: Tsambika Beach, Farma of Rhodes – Olive Oil Museum, Tsambika Monastery, Stegna Beach of Seven Springs.

Kan je all-inclusive verblijven in Porto Angeli Beach Resort?

Ja, hotelaccommodatie Porto Angeli Beach Resort geeft jou een een heel veelzijdige all-inclusive formule. Dit is de oplossing voor een reis die je volledig uit handen kan geven. Groot voordeel: je weet precies waar je aan toe bent. Geniet onbeperkt van eten en drinken, het is allemaal inbegrepen. Ook meerdere sportfaciliteiten en activiteiten worden je aangeboden. Disclaimer: soms zijn er premium services die extra kosten met zich meebrengen. Controleer daarom goed de voorwaarden van het vakantiehotel bij je vakantie-aanbieder.

Wat zijn de belangrijkste faciliteiten?

Porto Angeli Beach Resort biedt bezoekers een aantal prettige voorzieningen: Kindvriendelijk, Animatie, Kids Club, Kinderzwembad, Speeltuin, Buitenzwembad, Airco, Bar, À la carte restaurant, Roomservice, WIFI.

Is Porto Angeli Beach Resort kindvriendelijk?

Ja, het is een resort geschikt voor gezinnen met kinderen. Voor jonge kinderen heeft het resort onder andere: Animatie, Kids Club, Kinderzwembad, Speeltuin. Producten zoals een magnetron, kinderbedje, kinderstoel, kinderwagen zijn mogelijk in overleg ook aanwezig.

Ik ben mindervalide, is het een rolstoelvriendelijk hotel?

Nee, Porto Angeli Beach Resort is officieel geen rolstoelvriendelijk hotel. Kamers met brede deuren en een speciale badkamer zijn dus niet mogelijk. Bij sommige hotels kan je ter plekke extra hulpmiddelen regelen. Informeer bij het hotel of de touroperator.

Beoordelingen All-inclusive Porto Angeli Beach Resort


0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.