4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken

Aegean Pearl

All inclusive vakanties » Griekenland » Kos » Tigaki » Aegean Pearl

Geweldig 3 *** hotel in Kos, Griekenland

Uitgebreid all inclusive reispakket

Recent beoordeeld met een 6.3

Aegean Pearl is een stijlvol 3-sterren all-inclusive resort in het fantastische Tigaki (Griekenland). Dit Griekse hotel staat bekend om een goede ligging in de regio Kos, lekker eten en drinken en een verfrissend zwembad met zitplekken. Het hotel is ook heel geschikt voor kids. Reserveren kan op basis van all-in. Met dit luxe arrangement geniet je onbeperkt van snacks, drinken, lunch, ontbijt, diner etc. Als hotelgast kun jij hier gebruik maken van fijne faciliteiten zoals kinderzwembad en WIFI. Vliegen kan op Luchthaven van Kos (3 uur 20 minuten vluchttijd). Op dit platform kan je aan de slag met info en tips over dit premium resort.

All inclusive Aegean Pearl: geniet onder de Griekse zon

Het hotel is gelegen in Tigaki, op ongeveer 650 meter van het strand. Er zijn 37 kamers beschikbaar en het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen bij vragen. De faciliteiten van het hotel bestaan uit een bagagedepot, kluisjes, tv-ruimte, autoverhuur, wasservice, hotelarts en rookzone. Er is gratis WiFi en de tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Buiten vind je een tuin en fietsverhuur voor sportieve gasten. De kamers hebben airconditioning, een balkon, tweepersoonsbedden en kinderbedjes zijn op aanvraag beschikbaar. Er is ook een minibar, koelkast, telefoon, satelliettelevisie en WiFi. De badkamers zijn uitgerust met een douche en bad en een föhn is aanwezig. Het zwemcomplex beschikt over buitenbaden en een kinderzone voor actieve ontspanning en aquarobicstrainingen. Op het zonneterras kun je optimaal genieten van de vakantie met ligstoelen en parasols. Voor ontspanning zijn er verschillende mogelijkheden zoals fietsen/mountainbiken, tafeltennis en biljart, en voor entertainment zijn er een disco en nachtclub. Er zijn culinaire faciliteiten waaronder een restaurant, koffiehuis en bar waar all-inclusive kan worden geboekt. Het hotel beschikt over een assortiment alcoholische en alcoholvrije dranken en accepteert Visa als betaalmiddel. In het volgende schema doorzoek je de belangrijkste info over het vakantiehotel.

HotelAegean Pearl
OmgevingKos
LandGriekenland
Classificatie3-sterren
Warmste maandAugustus (36,7 °C)
Vliegduur3 uur 20 minuten
Aanwezige servicesKinderzwembad, Buitenzwembad, Airco, Bar, Kleinschalig, WIFI

Faciliteiten hotel Aegean Pearl

In all-inclusive resort Aegean Pearl kan je terecht voor een fantastische vakantie. Er is een breed scala aan voorzieningen. In het stukje hieronder bieden we een schema met alle voorhanden faciliteiten. Disclaimer: speciale extra’s als een kinderstoel, late check-out of speciale voedingswensen voor het diner zijn op verzoek mogelijk beschikbaar.

Animatie
Kinderopvang
Kids Club
Speeltuin
Kinderzwembad
Aquapark
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Bij het strand
Discotheek
Adults Only
Kleinschalig
Airco
Bar
Roomservice
WIFI
Lift
À la carte restaurant
Wellness
Sauna
Duikcentrum
Fitness
Fietsverhuur
Golf
Tennisbanen
Watersporten
Windsurfen
Huisdieren toegestaan
Rolstoelvriendelijk

All-inclusive arrangement Aegean Pearl: wat kan ik verwachten?

Verblijf je in dit familiehotelAegean Pearl Tigaki met een all inclusive verzorgingstype? Dan kan jij zorgeloos genieten. Al het eten en drinken is inclusief, er zijn geen verborgen kosten en het entertainment biedt overdag veel uitdaging. Hieronder verstrekken we info over de bijzonderheden van het geheel verzorgde all-inclusive pakket.

Lekker eten en drinken
Bij all-inclusive Aegean Pearl hoort onbeperkt allerlei heerlijke gerechten en tussendoortjes. Het buffetrestaurant verzorgt de drie hoofdmaaltijden van de dag. In de openbare ruimtes haal je jouw favoriete drankjes.

  • Aantrekkelijk gepresenteerd buffet voor het ontbijt, de lunch en het diner
  • Elke dag genieten van verse maaltijden
  • Alcoholische dranken kun je dagelijks bestellen

Sport, activiteit en ontspanning
Gelukkig is er meer dan alleen je eigen hotelkamer in Tigaki. Er is ontzettend veel te doen! Opmerking: exclusieve diensten hebben extra kosten. Het hotelpersoneel heeft daarover meer info.

  • Er is een fraai (kindvriendelijk) buitenbad. Er is voldoende plek in de schaduw
  • De omliggende natuur is ideaal om te fietsen of wandelen
  • Buiten het resort zijn er veel outdoor activiteiten
BEKIJK ALL-INCLUSIVE AANBIEDING

Faciliteiten gericht op kinderen

Aegean Pearl is een kindvriendelijk hotel met voorzieningen voor kinderen. Gezinnen die er even tussenuit willen kunnen genieten van al het aanbod. Als de kleintjes aan het genieten zijn, vermaak jij je ook! Wij hebben ook een aparte pagina over: Allinclusive reis op maat.

  • Animatie: Momenteel is er geen animatieprogramma bevestigd
  • Kids Club: De Kids Club helpt kinderen vriendjes maken en contacten op te doen (niet beschikbaar)
  • Speeltuin: In de buurt van het hotel heb je de keuze uit mooie pretparken
  • Kinderzwembad: Er is een fraai kinderzwembad voor de kids
  • Kinderopvang: Onze gegevens tonen aan dat er geen oppasservice is in dit hotel.
  • Familiekamers: kijk of er een gezinskamer beschikbaar is
  • Kinderbedje (reiswieg), kinderstoel, speelgoed, kinderwagen (buggy) etc. kunnen mogelijk ook geregeld worden

Gunstige Aegean Pearl last-minute deals van oktober 2024

Een goedkope pakketreis naar Aegean Pearl boeken? Vakantie-aanbieders hebben dikwijls fantastische aanbiedingen. Dankzij die deals boek jij voor gunstige tarieven een all-in zonvakantie naar dit fijne Griekse hotel. Je ontvangt extra korting bij last-minute reispakketten. Wat maakt last-minutes zo speciaal? Nou, dat je een reis of vakantie boekt vlak voor vertrek. In veel gevallen ben je een stuk goedkoper uit. Er zijn echter nog veel meer pluspunten te noemen van dit soort reizen: je kunt de zon opzoeken wanneer jij dat wil, tijd voor inpakstress is er eigenlijk niet en je hebt minder keuzestress. Extra interessant tijdens de schoolvakanties: zomervakantie, herfstvakantie, voorjaarsvakantie, kerstvakantie, meivakantie.

Zo boek je extra voordelig, 6 tips!

  1. Last-minute: reis over een paar dagen al naar Tigaki (Griekenland). Mét kinderkorting!
  2. Reis niet in het hoogseizoen: in de minder populaire weken zijn er meer kamers beschikbaar en is het dus goedkoper
  3. Reisorganisaties vergelijken: wij adviseren om het aanbod van verschillende vakantie-aanbieders met elkaar te vergelijken
  4. Vroegboekkorting: Tijdens het vroegboekseizoen (december t/m maart) bieden touroperators extra korting en heb je een optimale keuze
  5. Reis met Duitse reisaanbieders: Alltours, Bucher Reisen, Anex Tour, Jahn Reisen en Meiers Weltreisen, Dertour, ITS reisen, FTI
  6. Bekijk verschillende soorten kamers: zoals Familiekamer (Annex kamer), Suites (Junior / Duplex), Eenpersoonskamer (single room), Budget / Voordeelkamer, Tweepersoonskamer (double room) met (waar mogelijk) Bergzicht, Zeezicht, Zijzeezicht of Landzicht

Vergelijk boekingssites

Er zijn verschillende vakantie-aanbieders met aanbod bij vakantiebestemming Aegean Pearl en gerelateerde resorts. Hieronder delen we een lijst met de beste vakantie-aanbieders. Informeer naar een vertrekluchthaven in Nederland (Maastricht Aachen Airport, Amsterdam Schiphol, Rotterdam The Hague Airport, Groningen Airport Eelde) vliegveld in België (Antwerpen-Deurne, Charleroi-Zuid-Brussel, Brussel-Zaventem) of airport in Duitsland (Düsseldorf, Dortmund, Keulen, Weeze, Münster Osnabrück). Op dit platform vind je nog veel meer all-in hotels, zoals: Grand Zaman Beach of Hotelux Marina Beach.

1. Vakantiediscounter

vakantiediscounter
  • Vind voor jou de beste deal
  • Boek zorgeloos met ANVR, SGR
  • Extra voordelige pakketreizen
BEKIJK AANBIEDINGEN

2. Prijsvrij

prijsvrij
  • Reiswebsite van het jaar!
  • Op vakantie via Duitse reisbureaus
  • Snel en veilig transfer geregeld
BEKIJK AANBIEDINGEN

3. D-reizen

d-reizen
  • Biedt ook georganiseerde reizen
  • Meer dan 75 reisbureaus in NL
  • Van gezinsvakanties tot Adults-Only
BEKIJK AANBIEDINGEN

4. Sunweb

sunweb
  • Zon- en wintervakanties in Europa
  • Specialist in Fly & Drive
  • Workations met professionele touch
BEKIJK AANBIEDINGEN

5. TUI

Tui
  • Veelzijdig eigen en uniek aanbod
  • Resorts met ultra all-inclusive
  • Perfect voor winterzon-liefhebbers
BEKIJK AANBIEDINGEN

6. Corendon

corendon
  • Betrouwbare club met eigen airline
  • Luxe strandvakanties voor prikkie
  • Ook een veelzijdig cruise-aanbod
BEKIJK AANBIEDINGEN

Praktische reis-info: waar ligt Aegean Pearl?

Tigaki is een kustplaats gelegen aan de noordkust van het eiland Kos, Griekenland. Het ligt ongeveer 11 kilometer ten westen van de stad Kos. Tigaki staat bekend om zijn prachtige strand met fijn zand en kristalhelder water. Het is een populaire bestemming voor zon- en strandliefhebbers. De omgeving van Tigaki biedt ook een schilderachtig landschap met landbouwvelden en weelderige groene heuvels. Het is een ideale bestemming voor ontspanning, watersporten en het verkennen van de natuurlijke schoonheid van Kos. Deze vakantiebestemming kan je bereiken via o.a. luchthaven Luchthaven van Kos (KGS). De vliegtijd is ongeveer 3 uur 20 minuten. Jouw reisorganisatie regelt meestal het transfer. Je kunt communiceren in het Modern Grieks. Je betaalt hier met de Euro (EUR). In het resort gebruik je stopcontact type F (230 V, 50 Hz). De bestemming valt in tijdzone GMT+3 (Europe/Athens). Interessant: bekijk ook het hotelaanbod in bijv. Monastir en Ao Nang.

Hotspots en excursies in Tigaki (oktober 2024)

Bij Aegean Pearl in Tigaki, Kos, Griekenland zijn er tal van mogelijkheden voor leuke activiteiten en excursies tijdens je vakantie. Bezoek bijvoorbeeld de historische stad Kos, waar je kunt dwalen door smalle straatjes vol met boetiekjes en restaurants, terwijl je geniet van de prachtige uitzichten over de Egeïsche Zee. Maak een dagtocht naar het pittoreske dorpje Zia, dat bekend staat om zijn zonsondergangen en traditionele Griekse tavernes. Voor de strandliefhebbers is een bezoek aan het weidse Tingaki Beach een must-do attractie, waar je kunt zwemmen in kristalhelder water en zonnebaden op het gouden zandstrand. Verder kun je ook gaan windsurfen of zeilen langs de kust, een boottocht maken naar het nabijgelegen eiland Nisyros of een bezoek brengen aan het charmante dorpje Tigaki zelf. En vergeet niet om te ontspannen bij het zwembad of op het strand van Aegean Pearl.

Top-5 bezienswaardigheden rondom Aegean Pearl

  1. Geniet van windsurfen op de Egeïsche Zee
  2. Maak een excursie naar het nabijgelegen natuurpark
  3. Huur een fiets en verken de omgeving
  4. Ontspan op het prachtige strand van Tigaki
  5. Proef lokale wijnen in een wijngaard

Het weer in Tigaki: hoe is het klimaat en wat is de beste reistijd?

Reisbestemming Aegean Pearl (Kos) heeft een fijn warm mediterraan klimaat. Het weer is doorgaans uitstekend met aangename temperaturen en lekker veel zon. De warmste maand is Augustus. Overdag is het dan gemiddeld 36,7 graden (°C) met plus minus 11 uur zon. Een fijne reisperiode is mei, juni & september. Het kan zo zijn dat belangrijke faciliteiten van het resort in de wintertijd niet worden aangeboden.

JANFEBMRTAPRMEIJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Temperatuur13,3°C13,3°C16,3°C20,4°C26,5°C31,6°C35,7°C36,7°C29,6°C23,5°C18,4°C14,3°C
Zonuren4 uur5 uur6 uur8 uur10 uur11 uur12 uur11 uur9 uur7 uur5 uur4 uur
Regendagen10 dagen10 dagen8 dagen7 dagen4 dagen1 dagen1 dagen1 dagen2 dagen6 dagen9 dagen12 dagen
Watertemperaturen18,4°C16,3°C17,3°C18,4°C19,4°C22,4°C25,5°C26,5°C27,5°C22,4°C21,4°C18,4°C
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN

Actuele weersverwachting Tigaki, Griekenland

Veelgestelde vragen (FAQ) over een compleet verzorgde vakantie in Aegean Pearl

Waarom naar Aegean Pearl op vakantie?

Aegean Pearl is gelegen in het charmante dorpje Tigaki, aan de noordkust van het Griekse eiland Kos. De ligging van het hotel biedt een perfecte balans tussen ontspanning en verkenning van de omgeving. Het hotel ligt op slechts enkele minuten loopafstand van het lange zandstrand van Tigaki, waar je kunt genieten van het kristalheldere water en de prachtige zonsondergangen. In het dorp vind je verschillende traditionele tavernes en bars, waar je heerlijk kunt eten en drinken. Op enkele kilometers afstand liggen historische bezienswaardigheden zoals het oude Asklepeion en de middeleeuwse stad Kos. Een verblijf in Aegean Pearl biedt dus de perfecte combinatie van zon, zee, cultuur en ontspanning.

Wat zijn aantrekkelijke activiteiten rondom deze hotelaccommodatie?

Wanneer jij gaat voor een vakantie in Tigaki dan is het echt leuk om ook buiten het hotel te kijken. In de omgeving van het resorts zijn er prachtige uitzichtpunten en landschappen te bewonderen. Je hebt hier veel prachtige natuurgebieden. Je kunt je dag vullen met zowel fietsen als wandelen in deze omgeving. In de regio kan je een bezoek brengen aan veel hippe winkeltjes en horeca. Hier heb je de kans om je volledig te verdiepen in de Griekse gebruiken. Shop souvenirs en proef de populaire Griekse lekkernijen. Rondom de stranden/meren bieden ze spannende activiteiten zoals bungeejumpen en waterfietsen. De meest bezochte trekpleisters zijn: Kos Natural Park, Roman Odeon of Kos, Limnionas Beach, Tigaki Beach en Asklepion Archaeological Site.

Kan ik all-in verblijven in Aegean Pearl?

Ja, hotelaccommodatie Aegean Pearl biedt haar gasten een geweldige all-inclusive formule. Hiermee geniet je van een volledig verzorgde vakantie. Je weet vooraf precies wat je vakantie gaat kosten. Het all-inclusive arrangement dekt al je eet- en drink behoeften. Ook meerdere sportgerelateerde activiteiten kun je onbeperkt doen. Belangrijk: mogelijk zijn er speciale services of activiteiten die niet standaard inclusief zijn. Inspecteer vooraf goed de voorwaarden van het vakantiehotel voordat jij de reservering doet.

Welke voorzieningen en diensten biedt het hotel aan?

Aegean Pearl biedt velerlei standaard voorzieningen: Kinderzwembad, Buitenzwembad, Airco, Bar, Kleinschalig, WIFI.

Is Aegean Pearl kindvriendelijk?

Ja, het is een heel fijn hotel voor gezinnen met kids. Voor de kids zijn er de volgende faciliteiten: Kinderzwembad, Aquapark. Artikelen zoals een kinderbedje, kinderwagen, kinderstoel, magnetron zijn soms op aanvraag beschikbaar.

Is het een rolstoelvriendelijk hotel?

Nee, Aegean Pearl is officieel geen rolstoelvriendelijk hotel. Kamers met extra brede ingangen en een speciale badkamer zijn helaas niet mogelijk. Bij sommige accommodaties kan je vooraf extra hulpmiddelen huren. Vraag dit vooraf na bij het reisbureau of het hotel zelf.

Recensies All-inclusive Aegean Pearl


0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.