4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken

Mare Blue & Suites

All inclusive vakanties » Griekenland » Kreta » Georgioupolis » Mare Blue & Suites

Super 4 **** hotel in Kreta, Griekenland

Luxe kamers met all-inclusive arrangement

Dit resort scoort een 7.8

Mare Blue & Suites is een luxueus 4-sterren all-inclusive resort in het fraaie Georgioupolis (Griekenland). Dit Griekse hotel is geliefd vanwege haar fijne ligging in de regio Kreta, lekker eten en drinken en een ontspannen zwembad-gedeelte waar je jouw boekje kunt lezen. Het hotel is bovendien heel kindvriendelijk. Het resort biedt een royaal all-in arrangement. Hierbij geniet je onbeperkt van ontbijt, snacks, ijsjes, lunch, drinken etc. Als gast kan je gebruik maken van populaire services zoals buitenzwembad en airco. Vliegen kan op Chania International Airport (3 uur en 30 minuten vluchttijd). Op onze website bekijk je handige informatie over dit fijne resort.

All inclusive Mare Blue & Suites: ervaar de Griekse zon

In dit nieuwe 4-sterrenhotel geniet je van een rustige locatie met een licht glooiend zandstrand. Het hotel biedt 50 comfortabele kamers en diverse faciliteiten. Bij aankomst word je vriendelijk ontvangen bij de 24-uurs receptie. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een kluisje (tegen betaling), satelliet-tv, telefoon, koffie- en theefaciliteiten, koelkast en een gemeubileerd balkon of terras. Er zijn verschillende eetgelegenheden, waaronder een buffetrestaurant en een snackbar, waar je kunt genieten van diverse maaltijden. Ontspan bij het zwembad op een comfortabel ligbed met een handdoek. Voor extra ontspanning kun je gebruik maken van de wellnessfaciliteiten, zoals massages en cosmetische behandelingen (tegen betaling). Sportliefhebbers kunnen wandelen, paardrijden, vissen, kanoën, windsurfen en snorkelen in de nabije omgeving. Let op: dit hotel is alleen voor volwassenen vanaf 17 jaar. Bij vertrek dien je de toeristenbelasting te betalen, afhankelijk van de officiële landencategorie van de accommodatie. In het schema hieronder bieden we nog eens de belangrijkste info over dit all-in hotel.

HotelnaamMare Blue & Suites
OmgevingKreta
LandGriekenland
Classificatie4-sterren
Warmste maandJuli (34,2 °C)
Vliegtijd3 uur en 30 minuten
Aanwezige voorzieningenBuitenzwembad, Airco, Bar, WIFI

Faciliteiten hotel Mare Blue & Suites

In all-inclusive resort Mare Blue & Suites kan je terecht voor een onbezorgde vakantie. De beschikbare voorzieningen zijn overvloedig. In de tabel hieronder geven we een opsomming met alle beschikbare faciliteiten. Boekingstip: overige faciliteiten zoals een reiswieg, late check-out of dieetmaaltijden zijn mogelijk op verzoek beschikbaar.

Animatie
Kinderopvang
Kids Club
Speeltuin
Kinderzwembad
Aquapark
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Bij het strand
Discotheek
Adults Only
Kleinschalig
Airco
Bar
Roomservice
WIFI
Lift
À la carte restaurant
Wellness
Sauna
Duikcentrum
Fitness
Fietsverhuur
Golf
Tennisbanen
Watersporten
Windsurfen
Huisdieren toegestaan
Rolstoelvriendelijk

All-inclusive arrangement Mare Blue & Suites: hoe ziet het eruit?

Reis je af naar familiehotelMare Blue & Suites Georgioupolis met all-inclusive verzorgingsniveau? Dan reis je als een echte koning. De kosten van eten en drinken zijn inbegrepen, je komt niet voor verrassingen te staan en overdag kan je genieten van het entertainment. In de volgende paragraaf vertellen we je wat je kunt verwachten van het veelzijdige all-inclusive pakket.

All-inclusive eten en drinken
Bij all-inclusive Mare Blue & Suites kan je eindeloos genieten van de lekkerste gerechtjes en snacks. Het hotel heeft een buffetrestaurant dat al je culinaire behoeften verzorgt. Bij de bar kun je lekkere drankjes bestellen.

  • Smaakvol buffet voor ontbijt, lunch en diner
  • Ontzettend ruime keuze met heerlijke maaltijden
  • De lekkerste drankjes zijn de hele dag door beschikbaar

Ontspanning en activiteiten
Je zult elke dag maar weinig tijd doorbrengen op je hotelkamer in Georgioupolis. Er is ontzettend veel te doen! Advies: enkele voorzieningen zijn niet inbegrepen in de prijs. De actuele tarieven kun je bij de receptie opvragen.

  • Neem een verfrissende duik in het fraaie buitenzwembad. Nabij het hotel zijn er ook fijne zwemplaatsen
  • Vanaf het hotel zijn er diverse hikes
  • Buiten het resort zijn er veel outdoor activiteiten
BEKIJK ALL-INCLUSIVE AANBIEDING

Aanwezige kindvriendelijke voorzieningen

Mare Blue & Suites is een kindvriendelijk hotel met faciliteiten voor de jongsten. Gezinnen die er even tussenuit willen zullen zich hier niet vervelen. Want, wees eerlijk: als de kinderen zich vermaken, is het ook vakantie voor papa en mama. Wij hebben ook een aparte pagina over: All-inclusive Adults only.

  • Animatie: Volgens onze gegevens is er geen animatieteam
  • Kids Club: De Kids Club is de ideale plek om nieuwe vriendjes te maken (niet beschikbaar)
  • Speeltuin: Rondom dit resort zijn er toffe kinderspeelplaatsen
  • Kinderzwembad: Kijk even na bij de touroperator of een speciaal kinderzwembad voorhanden is
  • Kinderopvang: Helaas heeft dit hotel geen oppasservice voor kinderen
  • Familiekamers: bekijk de mogelijkheden van een gezinskamer
  • Kinderwagen (buggy), kinderstoel, kinderbedje (reiswieg), speelgoed etc. zijn in overleg soms mogelijk

Betaalbare Mare Blue & Suites last-minute deals van oktober 2024

Een goedkope pakketreis naar Mare Blue & Suites boeken? Reisaanbieders hebben over het algemeen gunstige aanbiedingen. Zo reserveer je voor de laagste prijs een all-in zonvakantie naar dit hoogwaardige Griekse complex. Het goedkoopste aanbod vind je in de categorie last-minute vakanties. Deze lage last-minute prijzen komen tot stand omdat je vlak voor je vertrekt past boekt. Zo kan jij heel goedkoop op vakantie! Er zijn echter nog veel meer pluspunten te noemen van dit soort reizen: je kunt de zon opzoeken wanneer jij dat wil, je boekt wanneer jij dat wilt en je kunt sneller een beslissing nemen. Aantrekkelijke deals rondom de schoolvakanties: zomervakantie, voorjaarsvakantie, herfstvakantie, kerstvakantie, meivakantie.

Haal meer uit je vakantiebudget: 6 bespaartips

  1. Last-minute: reis de komende weken al naar Georgioupolis (Griekenland). Mét kinderkorting!
  2. Reis niet in het hoogseizoen: buiten de schoolvakanties is dezelfde vakantie vele malen goedkoper
  3. Vergelijk touroperators: het is verstandig om reizen van verschillende populaire boekingssites te vergelijken
  4. Vroegboekkorting: Van december tot en met maart krijg je vroegboekvoordeel en zijn er meer kamers beschikbaar
  5. Reserveer via Duitse touroperators: Anex Tour, Jahn Reisen, Bucher Reisen, Alltours & FTI, Dertour, ITS reisen, Meiers Weltreisen
  6. Bekijk alle soorten kamers: zoals Suites (Junior / Duplex), Tweepersoonskamer (double room), Eenpersoonskamer (single room), Budget / Voordeelkamer, Familiekamer (Annex kamer) met (indien aanwezig speciaal uitzicht zoals Zeezicht, Landzicht, Zijzeezicht of Bergzicht

Boekingssites vergelijken

Je hebt de keuze uit allerlei reisbureaus met een aantrekkelijk aanbod naar vakantiebestemming Mare Blue & Suites en omliggende accommodaties. In het bijgaande stuk vind je een overzicht met veel gekozen reisaanbieders. Informeer naar een vertrekluchthaven in Nederland (Rotterdam The Hague Airport, Groningen Airport Eelde, Maastricht Aachen Airport, Amsterdam Schiphol) vliegveld in België (Antwerpen-Deurne, Brussel-Zaventem, Charleroi-Zuid-Brussel) of airport in Duitsland (Münster Osnabrück, Weeze, Düsseldorf, Dortmund, Keulen). Op deze website vind je ook tips voor hotels als: Sivila Hotel en Sol Cayo Coco.

1. Vakantiediscounter

vakantiediscounter
  • Snelle en handige boekingssite
  • ANVR & SGR: Boek veilig!
  • Veel gemak met pakketreis
BEKIJK AANBIEDINGEN

2. Prijsvrij

prijsvrij
  • Uitstekende klantenservice
  • Ook hotels via Duitse reisbureaus
  • Vlucht en transfer geregeld
BEKIJK AANBIEDINGEN

3. D-reizen

d-reizen
  • Vliegt naar tropische bestemmingen
  • Altijd een reisbureau in de buurt
  • Ongestoord genieten met Adults-Only
BEKIJK AANBIEDINGEN

4. Sunweb

sunweb
  • Verantwoord vliegen met Sunweb
  • Specialist in Fly & Drive
  • Workation: werk en vakantie in 1
BEKIJK AANBIEDINGEN

5. TUI

Tui
  • Met reisbureaus in 110+ plaatsen
  • Exclusief ultra all-inclusive reizen
  • Voordelig op reis naar de winterzon
BEKIJK AANBIEDINGEN

6. Corendon

corendon
  • Eigen Corendon Dutch Airlines
  • Profiteer van budget-strandvakantie
  • Cruises: zee van mogelijkheden
BEKIJK AANBIEDINGEN

Nuttige reisinformatie: waar ligt Mare Blue & Suites?

Georgioupolis is een kustplaats op het eiland Kreta, Griekenland. Het ligt aan de noordkust van het eiland, tussen de steden Chania en Rethymnon. Georgioupolis staat bekend om zijn langgerekte zandstrand, het meer van Kournas en een ontspannen sfeer. Dit verblijf heeft een prima verbinding met luchthaven Chania International Airport (CHQ). De vliegtijd vanaf Amsterdam is ongeveer 3 uur en 30 minuten. Je kunt kiezen uit meerdere transfer-opties. In het hotel spreken ze o.a. Modern Grieks. Betalen doe je hier met de Euro (EUR). Het stekkertype dat hier hoofdzakelijk wordt gebruikt is F (230 V, 50 Hz). Het hotel is gelegen in de tijdzone GMT+3 (Europe/Athens). Interessant: check ook all-in hotels in bijvoorbeeld Costa de Almeria of Furanafushi.

Suggesties voor excursies in Georgioupolis (oktober 2024)

Bij Mare Blue & Suites in Georgioupolis, Kreta, Griekenland zijn er tal van mogelijkheden voor leuke activiteiten en excursies tijdens je vakantie. Bezoek bijvoorbeeld het pittoreske dorpje Argiroupoli, dat bekend staat om zijn natuurlijke bronnen en historische bezienswaardigheden. Maak een dagtocht naar de prachtige watervallen van Argyroupoli, waar je kunt zwemmen in kristalhelder water en genieten van de groene omgeving. Voor de strandliefhebbers is een bezoek aan het uitgestrekte strand van Georgioupolis zelf een must-do attractie, waar je kunt zwemmen in helder water en zonnebaden op het gouden zandstrand. Verder kun je ook gaan paardrijden langs de kust, een boottocht maken naar het nabijgelegen eiland Santorini of een bezoek brengen aan het charmante stadje Rethymnon. En vergeet niet om te ontspannen bij het zwembad of op het strand van Mare Blue & Suites.

Top-5 bezienswaardigheden rondom Mare Blue & Suites

  1. Ontspannen op het langgerekte strand van Georgioupolis
  2. Verkenning van het charmante dorp Georgioupolis
  3. Proef heerlijke Kretenzische gerechten in lokale tavernes
  4. Verken de nabijgelegen Samariakloof
  5. Maak een boottocht over het Kournas-meer

Het weer in Georgioupolis: wat is een gunstige reisperiode?

Reisbestemming Mare Blue & Suites (Kreta) kent een warm mediterraan klimaat. Toeristen zijn dol op het weer met warme temperaturen en veel zonneschijn. De periode met de hoogste temperaturen is Juli. Overdag loopt het kwik dan al gauw op tot 34,2 graden (°C) met plus minus 12 uur zon. Een fijne reisperiode is mei, juni & september. We horen wel eens dat enkele hotelvoorzieningen buiten het hoogseizoen misschien niet geopend zijn.

JANFEBMRTAPRMEIJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Temperatuur14,5°C15,5°C17,6°C20,7°C26,9°C32,1°C34,2°C33,1°C27,9°C23,8°C20,7°C16,6°C
Zonuren4 uur5 uur6 uur8 uur10 uur12 uur12 uur12 uur10 uur6 uur5 uur4 uur
Regendagen10 dagen8 dagen6 dagen5 dagen2 dagen1 dagen1 dagen1 dagen1 dagen3 dagen5 dagen11 dagen
Watertemperaturen18,6°C16,6°C16,6°C17,6°C21,7°C23,8°C26,9°C26,9°C26,9°C23,8°C22,8°C18,6°C
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN

6 daagse weersverwachting Georgioupolis, Griekenland

FAQ met veelgestelde vragen over een compleet verzorgde vakantie in Mare Blue & Suites

Waarom naar Mare Blue & Suites op vakantie?

Mare Blue & Suites ligt in het gezellige kustplaatsje Georgioupolis, aan de noordkust van het Griekse eiland Kreta. De ligging van het hotel biedt volop mogelijkheden voor een veelzijdige vakantie. Het hotel bevindt zich direct aan het kilometerslange zandstrand van Georgioupolis, waar je kunt genieten van het kristalheldere water en de mooie omgeving. In het plaatsje zelf vind je diverse restaurants, bars en winkels waar je kunt genieten van de Griekse keuken en cultuur. In de omgeving kun je ook historische bezienswaardigheden bezoeken, zoals de oude stad Chania en de Samariakloof. Een verblijf in Mare Blue & Suites biedt dus de perfecte combinatie van ontspanning en verkenning van de prachtige noordelijke regio van Kreta.

Wat zijn populaire activiteiten in de buurt van deze reisbestemming?

Wanneer je afreist voor een vakantie in Georgioupolis dan adviseren wij om ook de omgeving te bekijken. Los van jouw all-in hotel zijn er prachtige uitzichtpunten en landschappen te bewonderen. Zo is er veel flora en fauna. Er zijn leuke wandelroutes en fietstochten. In omliggende stadjes en dorpen zijn er verscheidene lokale speciaalzaken en cafés. Hier maak je echt kennis met de Griekse geschiedenis. Loop de markt op en proef de internationale Griekse maaltijden. In de buurt bieden ze spannende en leuke activiteiten zoals duiken en windsurfen. De meest bezochte trekpleisters zijn: Fortezza van Rethymnon, Meer van Kournas, Georgioupolis-strand, Argyroupolis-springs & Rethymnon Venetiaanse haven.

Kan je all-inclusive verblijven in Mare Blue & Suites?

Ja, hotelaccommodatie Mare Blue & Suites geeft jou een een uitgebreide all-inclusive formule. Dit faciliteert ongetwijfeld een reis die je volledig uit handen kan geven. Geen onverwachte kosten, want alles is al vooraf geregeld. Onbeperkt toegang tot eten en drinken, zonder extra kosten. Ook populaire sportfaciliteiten en activiteiten zijn dagelijks beschikbaar. Belangrijk: mogelijk heeft het hotel extra services die niet bij het all-inclusive arrangement inbegrepen zijn. Check dus altijd de exacte details van het arrangement van de accommodatie bij je reisorganisatie.

Welke voorzieningen heeft het hotel?

Mare Blue & Suites biedt vakantiegangers verscheidene ideale diensten: Buitenzwembad, Airco, Bar, WIFI.

Is Mare Blue & Suites kindvriendelijk?

Ja, familie beleven hier een onvergetelijke tijd. Voor jonge kinderen is er o.a.: Buitenbad, kindvriendelijke gerechten. Artikelen zoals een kinderstoel, kinderbedje, magnetron, kinderwagen zijn in overleg wellicht mogelijk.

Is het hotel rolstoelvriendelijk en geschikt voor mindervaliden?

Nee, Mare Blue & Suites heeft geen certificering voor rolstoelvriendelijkheid. Extra grote rolstoelvriendelijke kamers en een aangepaste badkamer zijn in de basis niet aanwezig. Bij sommige resorts kan je wel extra hulpmiddelen aanvragen. Je kunt dit het makkelijkst even navragen bij de touroperator of het resort.

Reviews All-inclusive Mare Blue & Suites


0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.