4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken

Caretta Paradise

All inclusive vakanties » Griekenland » Zakynthos » Tsilivi » Caretta Paradise

Eersteklas 4-sterren hotel in Zakynthos

Een all inclusive vakantie voor iedereen

Reizigers beoordelen dit hotel met een 8.4

Caretta Paradise is een hoogwaardig 4-sterren all-inclusive resort in het bijzondere Tsilivi (Griekenland). Dit Griekse hotel beschikt over een goede ligging in de regio Zakynthos, een veelzijdige keuken en een uitnodigend zwembad waar je kunt uitrusten. Het hotel is heel geschikt voor gezinnen met kids. Reserveren kan op basis van all-in. Je kunt de gehele dag onbeperkt genieten van diner, lunch, ontbijt, snacks, ijsjes etc. Men kan hier genieten van een ruim aanbod faciliteiten als bar en wellness. Vliegen is mogelijk op Luchthaven van Zakynthos (3 uur 15 minuten vluchttijd). Op deze webpagina kan je aan de slag met alle benodigde informatie over dit hoogwaardige resort.

All inclusive Caretta Paradise: verblijven in de Griekse zon

Caretta Paradise op het Griekse eiland Zakynthos is een ideaal viersterren familiehotel voor waterratten dankzij meerdere zwembaden, glijbanen en de ligging vlakbij het strand. Het hotel biedt daarnaast een fitnessruimte en all-inclusive formule en de familiekamers hebben directe toegang tot het zwembad. Het strand ligt op 300 meter afstand en het centrum van Planos ligt op 2,5 km afstand met diverse winkels, restaurants en bars. Bezoekers kunnen genieten van de Griekse keuken en cocktails of de bezienswaardigheden in de omgeving zoals Zakynthos-Stad, de Blauwe Grotten of Navagio Bay bekijken. Bezoekers worden aangeraden om tijdens hun verblijf een quad te huren om optimaal van de omgeving te genieten. De kamers zijn voorzien van telefoon, tv, airco, koffie- en theefaciliteiten, balkon, twee slaapkamers en badkamer met douche, toilet en föhn. WiFi en kluisje zijn tegen betaling en swim-up familiesuites bieden een terras met directe toegang tot het zwembad. Het hotel biedt regelmatig activiteiten zoals aquagym en gasten kunnen tafeltennis, darten of biljart spelen. Het restaurant biedt ontbijt-, lunch- en dinerbuffet, snacks en geselecteerde non-alcoholische dranken die bij de reissom zijn inbegrepen tijdens een verblijf op basis van all-inclusive. Gratis WiFi is beschikbaar in de openbare ruimtes. Toeristenbelasting is niet bij de reissom inbegrepen en moet ter plaatse betaald worden. In het schema hieronder vind je alle informatie over het vakantiehotel.

ResortCaretta Paradise
OmgevingZakynthos
LandGriekenland
Classificatie4-sterren
Warmste maandJuli (33,3 °C)
Vliegtijd3 uur 15 minuten
Belangrijkste faciliteitenKinderzwembad, Speeltuin, Aquapark, Buitenzwembad, Wellness, Airco, Bar, Fietsverhuur, WIFI

Faciliteiten hotel Caretta Paradise

In all-inclusive resort Caretta Paradise geniet je ten volle van een fantastische vakantie. Er is een breed scala aan voorzieningen. Onderstaand verstrekken we een overzicht met alle beschikbare faciliteiten. Advies: extra’s zoals een kinderbed op de kamer, late check-out of aangepast eten & drinken (allergieën) zijn soms beschikbaar na een individuele aanvraag.

Animatie
Kinderopvang
Kids Club
Speeltuin
Kinderzwembad
Aquapark
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Bij het strand
Discotheek
Adults Only
Kleinschalig
Airco
Bar
Roomservice
WIFI
Lift
À la carte restaurant
Wellness
Sauna
Duikcentrum
Fitness
Fietsverhuur
Golf
Tennisbanen
Watersporten
Windsurfen
Huisdieren toegestaan
Rolstoelvriendelijk

All-inclusive arrangement Caretta Paradise: wat is inclusief?

Reis je af naar familiehotelCaretta Paradise Tsilivi met een all-in verzorging? Dan zal je niks tekort komen. Je mag zoveel eten en drinken als je wil, je betaalt van tevoren een vast bedrag en er is entertainment aanwezig. Hierna tonen we de inhoud van het onbezorgde all-inclusive pakket.

Lekker eten en drinken
Bij all-inclusive Caretta Paradise is er geen limiet aan de lekkerste gerechten en toetjes. Het hotel heeft een buffetrestaurant dat al je culinaire behoeften verzorgt. In het café haal je jouw favoriete drankjes.

  • Verfijnd buffet voor alle gasten van het hotel
  • Elke dag een ruime keuze met gerechten
  • Verfrissende drankjes kun je dagelijks bestellen

Te doen in het hotel
Jij hoeft niet de hele dag te verblijven op je hotelkamer in Tsilivi. Er wordt namelijk van alles aangeboden! Boekingstip: luxe activiteiten worden apart in rekening gebracht. Het hotel kan je hierover verder informeren.

  • Het hotel heeft een buitenbad (met kidsgedeelte) en aquapark. Er zijn ook prachtige zwemplekken in de buurt
  • Kom geheel tot rust in de wellness
  • Het resort heeft een eigen fietsverhuur
BEKIJK ALL-INCLUSIVE AANBIEDING

Welke kindvriendelijke voorzieningen zijn er?

Caretta Paradise is een kindvriendelijk hotel met voldoende voorzieningen voor de jongste toeristen. Gezinnen die toe zijn aan een vakantie kunnen hier prima terecht. Als de kinderen lekker bezig zijn, is het voor jullie ouders ook vakantie! Je kunt op dit platform ook meer lezen over: Vakanties tot 1500.

  • Animatie: Een dagelijks animatieteam is niet altijd gegarandeerd
  • Kids Club: Een Kids Club zorgt voor creatieve activiteiten voor kinderen (niet beschikbaar)
  • Speeltuin: Kinderen kunnen genieten van de speeltuin in het hotel
  • Kinderzwembad: Voor de kleine waterliefhebbers is er een speciaal kinderzwembad
  • Kinderopvang: Het hotel voorziet niet in een oppasservice voor kinderen
  • Familiekamers: check altijd of je een grotere gezinskamer kunt krijgen
  • Speelgoed, kinderstoel, kinderbedje (reiswieg), kinderwagen (buggy) etc. zijn mogelijk op verzoek beschikbaar

De beste Caretta Paradise last-minute deals van oktober 2024

Een goedkope pakketreis naar Caretta Paradise boeken? Touroperators hebben vaak veel mooie aanbiedingen. Daarmee boek je tegen aantrekkelijke tarieven een all-in zonvakantie naar dit hoogwaardige Griekse complex. Je ontvangt extra korting bij last-minute vakantiepakketten. Waarom is een last-minute uitzonderlijk? Omdat een vakantie op korte termijn wordt gepland. In veel gevallen ben je een stuk goedkoper uit. Maar het levert je nog meer op: je reserveert alleen als de weersvoorspellingen er goed uit zien, je boekt wanneer jij dat wilt en het is lekker spontaan. Let op, weinig aanbod tijdens de schoolvakanties: meivakantie, zomervakantie, kerstvakantie, herfstvakantie, voorjaarsvakantie.

Zo boek je extra voordelig, 6 tips!

  1. Last-minute: vertrek al deze week naar Tsilivi (Griekenland). Mét kinderkorting!
  2. Boek buiten het seizoen: buiten de schoolvakanties zijn er meer kamers beschikbaar en is het dus goedkoper
  3. Reisorganisaties vergelijken: het is raadzaam om reizen van verschillende populaire boekingssites te vergelijken
  4. Vroegboekkorting: In de maanden december tot en met februari krijg je extra voordeel en is de keuze nog lekker ruim
  5. Boek bij Duitse touroperators: Bucher Reisen, Jahn Reisen, Anex Tour, Alltours en Meiers Weltreisen, Dertour, FTI, ITS reisen
  6. Bekijk alle soorten kamers: zoals Tweepersoonskamer (double room), Budget / Voordeelkamer, Suites (Junior / Duplex), Eenpersoonskamer (single room), Familiekamer (Annex kamer) met (waar mogelijk) uniek uitzicht zoals Landzicht, Bergzicht, Zijzeezicht of Zeezicht

Reisaanbieders vergelijken

Je hebt de keuze uit veel verschillende touroperators met pakketreizen naar vakantiebestemming Caretta Paradise en gelijkwaardige verblijven. In de tabel hieronder vind je een overzicht met de meest populaire reisaanbieders. Selecteer een vertrekluchthaven in Nederland (Maastricht Aachen Airport, Amsterdam Schiphol, Rotterdam The Hague Airport, Groningen Airport Eelde) vliegveld in België (Charleroi-Zuid-Brussel, Antwerpen-Deurne, Brussel-Zaventem) of airport in Duitsland (Bremen, Düsseldorf, Dortmund, Weeze, Münster Osnabrück). Check ook onze pagina over andere hotels zoals: Le Meridien Abu Dhabi & TUI Blue Side.

1. Vakantiediscounter

vakantiediscounter
  • Uitstekende reviews
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Pakketreizen met top hotels
BEKIJK AANBIEDINGEN

2. Prijsvrij

prijsvrij
  • Hoge kortingen en discounts
  • Vergelijk ook Duitse reisbureaus
  • Transfers worden goed geregeld
BEKIJK AANBIEDINGEN

3. D-reizen

d-reizen
  • Vliegreizen vanuit NL, BE & DE
  • Het beste advies van reisadviseurs
  • Van boutique hotel tot adults-only
BEKIJK AANBIEDINGEN

4. Sunweb

sunweb
  • Compleet verzorgd én ontzorgd
  • Check ook Fly & Drive reizen
  • Expert in inspirerende workations
BEKIJK AANBIEDINGEN

5. TUI

Tui
  • Ruim aanbod excursies
  • Reserveer jouw ultra all-inclusive
  • Ruim aanbod met winterzon-deals
BEKIJK AANBIEDINGEN

6. Corendon

corendon
  • Heeft eigen vliegtuigen beschikbaar
  • Boek jouw droom strandvakantie
  • All-inclusive cruises beschikbaar
BEKIJK AANBIEDINGEN

Toeristische reis-info: waar ligt Caretta Paradise?

Tsilivi is een badplaats gelegen op het eiland Zakynthos, Griekenland. Het ligt aan de oostkust van het eiland en biedt prachtige stranden, kristalhelder water en een bruisend nachtleven. Tsilivi is een populaire bestemming voor zon en entertainment. Deze vakantiebestemming kan je bereiken via o.a. luchthaven Luchthaven van Zakynthos (ZTH). De verwachte vliegtijd is zo’n 3 uur 15 minuten. Je bent soms vrij om je transfer zelf te kiezen. De spreektaal is Modern Grieks. Betalen doe je hier met de Euro (EUR). Op de hotelkamer hebben ze stopcontact type F (230 V, 50 Hz). Je bevindt je in tijdzone GMT+3 (Europe/Athens). Advies: bekijk ook het hotelaanbod in het fraaie Monastir of Playa del Cura.

Overzicht met excursies in Tsilivi (oktober 2024)

Bij Caretta Paradise in Tsilivi, Zakynthos, Griekenland zijn er tal van mogelijkheden voor leuke activiteiten en excursies tijdens je vakantie. Bezoek bijvoorbeeld het pittoreske stadje Zakynthos, met zijn Venetiaanse forten en kleurrijke gebouwen. Maak een dagtocht naar het beroemde strand van Navagio, ook bekend als Shipwreck Beach, met zijn kristalheldere water en gestrand scheepswrak. Voor de natuur- en dierenliefhebbers is een bezoek aan de Caretta-Caretta schildpaddenbasi op Zakynthos een must-do attractie, waar je deze bedreigde diersoort van dichtbij kunt observeren. Verder kun je ook gaan wandelen of fietsen door de heuvels, genieten van traditionele gerechten in tavernes en restaurants of een boottocht maken naar het nabijgelegen eiland Kefalonia. En vergeet niet om te ontspannen bij het zwembad of op het strand van Caretta Paradise.

Top-5 bezienswaardigheden rondom Caretta Paradise

  1. Geniet van watersporten zoals jetskiën in Tsilivi
  2. Bezoek aan het Water Village Park in Tsilivi
  3. Proef heerlijke Griekse gerechten in een taverne in Tsilivi
  4. Maak een boottocht naar de Blauwe Grotten en het schipwrak van Zakynthos
  5. Ontspan op het prachtige strand van Tsilivi

Het weer in Tsilivi: wat is een fijne reisperiode?

Reisbestemming Caretta Paradise (Zakynthos) is gelegen in een warm mediterraan klimaat. Je geniet hier van lekker weer met fijne temperaturen en zon in overvloed. De warmste maand is Juli. Het is in de middag dan zo’n 33,3 graden °C met plus minus 13 uur zon. Een fijne reistijd is mei, juni & september. We horen wel eens dat populaire diensten buiten de schoolvakanties niet toegankelijk zijn.

JANFEBMRTAPRMEIJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Temperatuur13,1°C14,1°C16,2°C19,2°C25,3°C30,3°C33,3°C33,3°C28,3°C22,2°C18,2°C14,1°C
Zonuren5 uur5 uur6 uur8 uur9 uur11 uur13 uur12 uur9 uur7 uur5 uur4 uur
Regendagen14 dagen11 dagen9 dagen7 dagen4 dagen2 dagen1 dagen2 dagen5 dagen8 dagen10 dagen13 dagen
Watertemperaturen17,2°C17,2°C17,2°C18,2°C19,2°C24,2°C25,3°C27,3°C27,3°C23,2°C20,2°C19,2°C
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN

Actuele weersverwachting Tsilivi, Griekenland

Vaak gestelde vragen over een compleet verzorgde vakantie in Caretta Paradise

Waarom naar Caretta Paradise op vakantie?

Caretta Paradise ligt in het pittoreske Tsilivi, een populaire badplaats aan de oostkust van het Griekse eiland Zakynthos. De ligging van het hotel biedt volop mogelijkheden voor een ontspannen vakantie in een serene omgeving. Het hotel bevindt zich op slechts enkele minuten loopafstand van het mooie strand van Tsilivi, waar je kunt genieten van het kristalheldere water en de rustige sfeer. In Tsilivi zelf vind je talloze restaurants, bars en winkels waar je kunt genieten van de lokale keuken en cultuur. In de omgeving kun je ook historische bezienswaardigheden bezoeken, zoals het Venetiaanse kasteel van Zakynthos en de Blauwe Grotten. Een verblijf in Caretta Paradise biedt dus volop mogelijkheden voor ontspanning en verkenning van deze prachtige regio van Zakynthos in Griekenland.

Wat zijn educatieve of leuke activiteiten rondom deze bestemming?

Als je op reis gaat voor een vakantie in Tsilivi dan is het echt leuk om ook buiten het hotel te kijken. Nabij jouw verblijf zijn er veel tours, uitstapjes en andere hotspots. Zo is er veel flora en fauna. Je kunt hier zowel op de fiets stappen als je wandelschoenen aantrekken. In omliggende plaatsjes zijn er verschillende lokale galerijen en winkels en cafés. Hier beleef je de echte essentie van de Griekse cultuur en tradities. Loop binnen bij de boetiekjes, ontdek typische Griekse gerechtjes. In de omgeving bieden ze spannende activiteiten zoals skydiven en minigolf. De meest bezochte trekpleisters zijn: Blue Caves, Tsilivi Beach, Xigia Beach, Bohali Castle & Solomos Museum.

Kan ik all-in verblijven in Caretta Paradise?

Ja, hotelaccommodatie Caretta Paradise biedt dit aan. Het hotel heeft een een uitgebreide all-inclusive formule. Dit is jouw sleutel tot een reis zonder kleine lettertjes. Heel veel wat het hotel te bieden heeft is gratis. Eten, drinken en snacken zijn allemaal inbegrepen, zonder extra kosten. Ook verscheidene (sport)activiteiten zijn doorgaans inbegrepen. Let op: soms zijn er extra services waar je voor moet betalen. Het is belangrijk dat je nog even kijkt naar de kleine lettertjes van de accommodatie voor vertrek.

Welke voorzieningen heeft het hotel?

Caretta Paradise biedt bezoekers velerlei aantrekkelijke faciliteiten: Kinderzwembad, Speeltuin, Aquapark, Buitenzwembad, Wellness, Airco, Bar, Fietsverhuur, WIFI.

Is Caretta Paradise kindvriendelijk?

Ja, het is heel geschikt voor kinderen. Voor de jeugd biedt het hotel bijvoorbeeld: Kinderzwembad, Speeltuin, Aquapark. Onmisbare artikelen zoals een kinderwagen, kinderstoel, magnetron, kinderbedje zijn soms op aanvraag beschikbaar.

Is het een rolstoelvriendelijke accommodatie?

Nee, Caretta Paradise biedt geen specifieke faciliteiten of diensten voor rolstoelgebruikers. Kamers met extra brede ingangen en een rolstoelvriendelijke badkamer zijn dus afwezig. Bij sommige accommodaties kan je wel extra spullen zoals een rolstoel huren. Vraag dit vooraf na bij het reisbureau of het hotel zelf.

Recensies All-inclusive Caretta Paradise


0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.