4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken

Safari Island

All inclusive vakanties » De Malediven » Alifu-atol » Mushimasgali » Safari Island

Stijlvol 4-sterren hotel in Alifu-atol

All-inclusive dus geen portemonnee nodig

Gemiddelde geven de recensies een 8.9

Safari Island is een stijlvol 4-sterren all-inclusive resort in het bijzondere Mushimasgali (Malediven). Dit Maldivische hotel beschikt over een goede ligging in de regio Alifu-atol, een goed aanbod qua eten en een fraai zwembad waar je heerlijk kunt ontspannen. Gezinnen met kids voelen zich hier zeker thuis! Je verblijft hier op basis van all-inclusive. Je geniet onbeperkt van lunch, ijsjes, diner, snacks, ontbijt etc. Dit verblijf biedt diverse faciliteiten als buitenzwembad en airco. Veel toeristen vliegen op Velana International Airport (13 uur en 40 minuten vliegtijd). Op deze webpagina delen we bruikbare informatie over dit luxueuze resort.

All inclusive Safari Island: vakantie in de Maldivische zon

Het 4-sterren Safari Island Resort ligt in het hart van het Ari-atol en heeft een prachtig wit zandstrand, turquoise lagune en huisrif met prachtige onderwaterwereld. Het resort beschikt over bungalows op land en palen boven het water met terrassen en uitzicht op zee. Het hoofdrestaurant biedt internationale gerechten en een onvergetelijk uitzicht, terwijl de bar en koffiebar voorzien zijn van drankjes en snacks. All-inclusive gasten kunnen genieten van vers geperste vruchtensappen, premium merk sterke drank, wijn en champagne, evenals cappuccino en espresso. Het resort biedt animatie, live muziek, sportfaciliteiten zoals een fitnessruimte, tafeltennis, volleybal en beachvolleybal, evenals snorkeluitrusting. Watersporten zoals windsurfen, kitesurfen, zeilen en waterskiën zijn tegen betaling mogelijk. Spa-behandelingen zijn ook beschikbaar tegen een toeslag. Let op de bagagelimiet van 20 kg per persoon voor watervliegtuigen en overbagage is ter plaatse te betalen. Wi-Fi is beschikbaar in het hele resort. In de tabel hieronder verstrekken we de highlights over het resort.

HotelnaamSafari Island
OmgevingAlifu-atol
LandMalediven
Classificatie4-sterren
Warmste maandMei (31,5 °C)
Vluchtduur13 uur en 40 minuten
Belangrijkste voorzieningenBuitenzwembad, Wellness, Airco, Bar, Fitness, WIFI

Faciliteiten hotel Safari Island

In all-inclusive resort Safari Island hebben ze alles in huis voor een onbezorgde vakantie. Er zijn veel voorzieningen aanwezig. In het gedeelte hieronder vind je een checklist met alle beschikbare faciliteiten en services. Opmerking: speciale extra’s als een kinderstoel, late check-out of aangepast eten & drinken (allergieën) kunnen mogelijk op verzoek worden aangeboden.

Animatie
Kinderopvang
Kids Club
Speeltuin
Kinderzwembad
Aquapark
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Bij het strand
Discotheek
Adults Only
Kleinschalig
Airco
Bar
Roomservice
WIFI
Lift
À la carte restaurant
Wellness
Sauna
Duikcentrum
Fitness
Fietsverhuur
Golf
Tennisbanen
Watersporten
Windsurfen
Huisdieren toegestaan
Rolstoelvriendelijk

All-inclusive arrangement Safari Island: hoe werkt dat?

Ga je op vakantie naar familiehotelSafari Island Mushimasgali op basis van all-inclusive? Dan ga je een onbezorgde vakantie tegemoet. Al het eten en drinken is inclusief, je kunt de portemonnee op de kamer laten en er is volop entertainment voor iedere hotelgast. In de volgende paragraaf check je de specificaties van het geweldige all-inclusive pakket.

All-inclusive eten en drinken
Bij all-inclusive Safari Island geniet je onbeperkt van smaakvolle maaltijden, snacks en meer. Het buffetrestaurant van het resort is open voor alle drie de maaltijden. Bij de bar kun je drinken bestellen zoals fris, bier en wijn.

  • Verrukkelijk buffet in de ochtend, middag en avond
  • Kies uit talloze heerlijke gerechten
  • Een uitstekende selectie van drankjes kan jij zelf bij het personeel bestellen

Ontspanning en activiteiten
Jij hoeft niet de hele dag te verblijven op je hotelkamer in Mushimasgali. Je kunt hier van alles doen. Belangrijk: high-end bezigheden zijn tegen betaling. Het hotelpersoneel heeft daarover meer info.

  • Heerlijk zonnen in het buitenzwembad. Vlakbij het hotel zijn er ook genoeg plekken om te zwemmen
  • Ontspan volledig in ons wellnesscentrum
  • Zet je spieren aan het werk in de gym
BEKIJK ALL-INCLUSIVE AANBIEDING

Welke kindvriendelijke faciliteiten zijn er?

Safari Island is een kindvriendelijk hotel met voldoende faciliteiten voor de jongste reizigers. Gezinnen die een reisbestemming zoeken zijn hier heel welkom. Wanneer de kids in hun element zijn, hebben papa en mama ook tijd voor ontspanning. Op deze website vind je ook veel informatie over: Seychellen.

  • Animatie: Er is geen regelmatige animatie voorzien in het hotel
  • Kids Club: De Kids Club is een perfecte veilige plek voor kinderen (niet beschikbaar)
  • Speeltuin: Dichtbij het hotel bezoek je prachtige themaparken en speeltuinen
  • Kinderzwembad: Controleer op de site van de reisorganisatie of een speciaal kinderzwembad beschikbaar is
  • Kinderopvang: Uit onze gegevens blijkt dat er geen oppasservice is
  • Familiekamers: bekijk de mogelijkheden van een gezinskamer
  • Kinderwagen (buggy), kinderbedje (reiswieg), speelgoed, kinderstoel etc. zijn in overleg soms mogelijk

Betaalbare Safari Island last-minute aanbiedingen van oktober 2024

Een goedkope pakketreis naar Safari Island boeken? Reisbureaus hebben vaak goedkope aanbiedingen. Zodoende verkrijg jij extra voordelig een all-in zonvakantie naar dit aantrekkelijke Maldivische paradijs. Het meest voordeel krijg je vaak bij last-minute vakantiepakketten. Wat maakt last-minutes zo speciaal? Nou, dat je vlak na het boeken al vertrekt. Zo wordt een vakantie voor iedereen betaalbaar. Daarbij komen nog meer positieve effecten: je kunt de actuele weerberichten in de gaten houden, je hebt weinig vakantiestress voor vertrek en het is makkelijker om een keuze te maken. Extra interessant tijdens de schoolvakanties: meivakantie, kerstvakantie, voorjaarsvakantie, herfstvakantie, zomervakantie.

6 handige bespaartips

  1. Last-minute: reis over een paar dagen al naar Mushimasgali (Malediven). Mét kinderkorting!
  2. Boek buiten het seizoen: buiten het hoogseizoen is hetzelfde hotel een stuk goedkoper
  3. Vergelijk vakantie-aanbieders: het is verstandig om vakanties van verschillende touroperators met elkaar te vergelijken
  4. Vroegboekkorting: Van december tot en met maart krijg je extra voordeel en is er meer keuze in hotels en kamers
  5. Kies voor Duitse reisorganisaties: Bucher Reisen, Alltours, Anex Tour, Jahn Reisen & Dertour, FTI, ITS reisen, Meiers Weltreisen
  6. Controleer prijzen van verschillende kamers: zoals Eenpersoonskamer (single room), Tweepersoonskamer (double room), Budget / Voordeelkamer, Suites (Junior / Duplex), Familiekamer (Annex kamer) met (waar mogelijk) uniek uitzicht zoals Zeezicht, Landzicht, Zijzeezicht of Bergzicht

Boekingssites vergelijken

Als je gaat boeken dan kan je kiezen uit meerdere online reisbureaus die reizen samenstellen naar vakantiebestemming Safari Island en gelijkwaardige hotels. In de onderstaande tabel delen we een lijst met professionele touroperators. Vraag prijzen op bij vertrekluchthavens in Nederland (Rotterdam The Hague Airport, Amsterdam Schiphol, Groningen Airport Eelde, Maastricht Aachen Airport) vliegveld in België (Charleroi-Zuid-Brussel, Antwerpen-Deurne, Brussel-Zaventem) of airport in Duitsland (Düsseldorf, Keulen, Dortmund, Bremen, Weeze). Check ook onze pagina over andere hotels zoals: The King Evelthon Beach Hotel & Resort & Cyprotel Florida.

1. Vakantiediscounter

vakantiediscounter
  • Fijne site om te zoeken en boeken
  • Veilig en vertrouwd met ANVR en SGR
  • 1 aanspreekpunt met pakketreis
BEKIJK AANBIEDINGEN

2. Prijsvrij

prijsvrij
  • Eigen Sunmix aanbod
  • Pakketreizen van Duitse reisbureaus
  • Transfer geregeld bij aankomst
BEKIJK AANBIEDINGEN

3. D-reizen

d-reizen
  • Zowel voor korte als lange reizen
  • Betrouwbare service bij reisbureau
  • Van familieresorts tot Adults-Only
BEKIJK AANBIEDINGEN

4. Sunweb

sunweb
  • Geld terug bij negatief reisadvies
  • Op avontuur met Fly & Drive
  • Ontspan & werk tijdens workations
BEKIJK AANBIEDINGEN

5. TUI

Tui
  • Meer dan 1.000 all-in vakanties
  • Ook voor Ultra-All-Inclusive reizen
  • Gunstige prijzen met winterzon
BEKIJK AANBIEDINGEN

6. Corendon

corendon
  • Mooi aanbod binnen en buiten EU
  • De mooie strandvakanties
  • Beleef de mooiste cruises
BEKIJK AANBIEDINGEN

Belangrijke details: waar ligt Safari Island?

Mushimasgali is een eiland in de Zuid-Malé-atol, een atol in de Malediven, een eilandnatie in de Indische Oceaan. Het resort heeft een prima verbinding met luchthaven Velana International Airport (MLE). De vlucht duurt al met al ongeveer 13 uur en 40 minuten. Er zijn diverse transfers beschikbaar. De spreektaal is Maldivisch. Jouw lokale aankopen betaal je met de Maldivische rufiyaa (MVR). In het hotel gebruik je stopcontact type D / G (230 V, 50 Hz). De tijdzone is GMT+5 (Indian/Maldives). Alternatief: bekijk ook het all-in aanbod in het populaire Egeïsche Kust of Potokaki.

Alles over excursies in Mushimasgali (oktober 2024)

Bij Safari Island in Mushimasgali, Alifu-atol, Malediven kun je genieten van diverse activiteiten en excursies tijdens je vakantie. Verken de prachtige onderwaterwereld van de Indische Oceaan tijdens een snorkel- of duikexcursie naar het nabijgelegen rif en zwem tussen kleurrijke vissen en koralen. Breng een bezoek aan het nabijgelegen eiland Mahibadhoo om het lokale dagelijkse leven te ervaren en meer te leren over de cultuur en tradities. Voor de avonturiers is er de mogelijkheid om te gaan parasailen, waterskiën of windsurfen op het kristalheldere water van de oceaan. En vergeet niet om te ontspannen op het witte zandstrand of bij een van de zwembaden van Safari Island. Probeer ook lokale specialiteiten zoals mas huni (geraspte kokos met tonijn) en garudhiya (vissoep) bij de vele restaurants en eetstalletjes in de omgeving. Bovendien biedt het hotel verschillende activiteiten aan, waaronder sunset cruises, barbecueavonden op het strand en romantische diners bij kaarslicht. Maak ook gebruik van de spa faciliteiten voor een heerlijke ontspannende massage of gezichtsbehandeling.

Top-5 bezienswaardigheden rondom Safari Island

  1. Verken de kleurrijke onderwaterwereld tijdens een snorkel- of duikexcursie
  2. Geniet van een romantisch diner op het strand bij zonsondergang
  3. Doe mee aan een traditionele Maldivische dans- en muziekvoorstelling
  4. Maak een boottocht naar een nabijgelegen onbewoond eiland
  5. Ontspan met een verjongende spa-behandeling in een luxe resort

Het weer in Mushimasgali: wat is een fijne reisperiode?

Reisbestemming Safari Island (Alifu-atol) heeft een fijn tropische klimaat. Je geniet hier van lekker weer met goede temperaturen en veel zon. De meest warme maand is Mei. Het is in de middag dan zo’n 31,5 °C met zo’n 8 uur zon. De meest toeristische reisperiode is december t/m februari. We horen wel eens dat meerdere faciliteiten van het resort in de wintertijd misschien niet geopend zijn.

JANFEBMRTAPRMEIJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Temperatuur29,4°C29,4°C30,5°C30,5°C31,5°C30,5°C27,4°C28,4°C28,4°C29,4°C29,4°C29,4°C
Zonuren5 uur6 uur7 uur8 uur8 uur8 uur7 uur8 uur8 uur7 uur7 uur6 uur
Regendagen17 dagen13 dagen14 dagen15 dagen14 dagen16 dagen15 dagen15 dagen13 dagen13 dagen16 dagen20 dagen
Watertemperaturen29,4°C31,5°C30,5°C31,5°C31,5°C29,4°C27,4°C27,4°C29,4°C29,4°C29,4°C30,5°C
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN

6 daagse weersverwachting Mushimasgali, Malediven

Veelgestelde vragen over een compleet verzorgde vakantie in Safari Island

Waarom naar Safari Island op vakantie?

Safari Island is gelegen op het eiland Mushimasgali in het Alifu-atol van de Malediven. Het resort biedt gasten een afgelegen locatie midden in de Indische Oceaan, omringd door kristalheldere wateren en witte zandstranden. De regio staat bekend om zijn prachtige koraalriffen en uitstekende mogelijkheden voor snorkelen en duiken, waar je kunt genieten van de onderwaterwereld van de Malediven. In de omgeving van het resort vind je ook verschillende kleine eilanden en lagunes, die je per boot kunt verkennen. Daarnaast biedt de regio diverse watersportactiviteiten en kun je hier genieten van heerlijk eten en drinken. Een verblijf in Safari Island biedt dus volop mogelijkheden voor ontspanning, avontuur en het ontdekken van de betoverende schoonheid van de Malediven.

Wat zijn interessante activiteiten nabije dit vakantiehotel?

Als je op reis gaat voor een vakantie in Mushimasgali ga jij je niet vervelen. Buiten jouw vakantieresort is er van alles te zien en te doen. De overweldigende natuurlijke omgeving is hier een ware traktatie. Er zijn eindeloze mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten. In omliggende plaatsjes vind je verschillende ambachtelijke souvenirwinkels en horecazaken. Hier wordt je ondergedompeld in de Maldivische samenleving en cultuur. Bezoek een markt een proef de bekende Maldivische specialiteiten. Rondom de stranden/meren bieden ze spannende activiteiten zoals bungeejumpen & kajakken. Bekende hotspots zijn: Duiken bij Mushimasgali, Island Hopping, Snorkelen, Zwemmen met Manta Rays of Zonsondergang op het strand.

Kan je all-inclusive verblijven in Safari Island?

Ja, hotelaccommodatie Safari Island heeft een een geheel verzorgde all-inclusive formule. Met dit ben je verzekerd van een ontspannen vakantie. Je geniet van een breed scala aan gratis faciliteiten. Je kunt gratis eten, drinken en snacken in het restaurant. Ook allerlei sportieve activiteiten kun je zonder limiet doen. Disclaimer: soms zijn er extra services die tegen meerprijs zijn. Het is dus slim om te kijken naar het totaalpakket van het hotel bij je vakantie-aanbieder.

Welke faciliteiten en diensten kan ik gebruiken in het hotel?

Safari Island heeft de beschikking over een aantal luxe faciliteiten: Buitenzwembad, Wellness, Airco, Bar, Fitness, WIFI.

Is Safari Island kindvriendelijk?

Ja, dit is een kindvriendelijk hotel. Voor de kleintjes heeft het resort onder andere: Buitenbad, entertainment. Spullen als een magnetron, kinderstoel, kinderwagen, kinderbedje zijn mogelijk in overleg ook aanwezig.

Is het hotel rolstoelvriendelijk en geschikt voor mindervaliden?

Nee, Safari Island staat niet te boek als een rolstoelvriendelijk hotel. Kamers met brede deuren en een speciale badkamer zijn dus niet mogelijk. Bij sommige accommodaties kan je ter plekke extra hulpmiddelen regelen. Vraag dit vooraf na bij het reisbureau of het hotel zelf.

Reviews All-inclusive Safari Island


0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.