4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken

Hotel Aleksandar

All inclusive vakanties » Montenegro » Budva » Hotel Aleksandar

Geweldig 4 **** hotel in Budva, Montenegro

Reis snel & voordelig all inclusive

Geclassificeerd met een 7.9

Hotel Aleksandar is een stijlvol 4-sterren all-inclusive resort in het mooie Budva (Montenegro). Dit Montenegrijnse hotel is geliefd vanwege haar fijne ligging in de regio Budva, een fijn (buffet)restaurant en een exclusief zwembad waar je goed kan ontspannen. Ook aan kleine kinderen wordt er gedacht. Tip: kies voor het all-inclusive arrangement. Dat betekent: onbeperkt diner, ontbijt, drinken, snacks, ijsjes etc. Men kan hier genieten van interessante faciliteiten zoals kinderzwembad en tennisbanen. Vliegen kan op Tivat Airport (2 uur en 15 minuten vluchttijd). Op deze website bekijk je praktische informatie over dit all-in resort.

All inclusive Hotel Aleksandar: reizen naar de Montenegrijnse zon

Dit is een viersterrenhotel in Budva, Montenegro. Het hotel heeft een mediterrane sfeer en ligt direct aan de boulevard van het nieuwe deel van Budva. Hier vind je winkeltjes, supermarktjes en het kiezelstrand. Op ongeveer 20 minuten loopafstand bevindt zich de oude stad van Budva, ook wel Oud-Dubrovnik genoemd vanwege de prachtige, smalle straatjes. De kamers van Hotel Aleksandar zijn sfeervol en hebben een Adriatisch tintje. Ze zijn voorzien van moderne faciliteiten zoals airconditioning, telefoon, kluisje, gratis WiFi en een balkon met zitje. Er zijn twee zwembaden beschikbaar, waaronder een zoutwaterbad voor volwassenen en een zoetwater kinderbad, omringd door ligbedden en parasols. Voor sportievelingen zijn er tegen betaling faciliteiten voor fitness, tafeltennis en minigolf. Het ontbijt wordt in buffetvorm geserveerd, met glutenvrije producten en een apart kinderbuffet. Ook lunch en diner zijn in buffetvorm beschikbaar. Drankjes zijn te bestellen aan de bar. Bij de receptie staat het personeel klaar om al jouw vragen te beantwoorden en tegen betaling zijn er parkeerplaatsen beschikbaar. Let op: bij aankomst dien je nog toeristenbelasting te betalen. In het tabel hierna doorzoek je meer info over de accommodatie.

HotelHotel Aleksandar
RegioBudva
LandMontenegro
Classificatie4-sterren
Warmste maandJuli (31,1 °C)
Vluchtduur2 uur en 15 minuten
Belangrijkste faciliteitenKindvriendelijk, Kids Club, Kinderzwembad, Speeltuin, Buitenzwembad, Wellness, Sauna, Airco, Bar, Fitness, Tennisbanen, WIFI

Faciliteiten Hotel Aleksandar

In all-inclusive resort Hotel Aleksandar kan je terecht voor een relaxte vakantie. De beschikbare voorzieningen zijn overvloedig. In het gedeelte hieronder delen we een lijst met alle populaire services en faciliteiten. Advies: overige faciliteiten zoals een buggy, late check-out of maaltijden aangepast op jouw dieet of allergie kunnen mogelijk op verzoek worden aangeboden.

Animatie
Kinderopvang
Kids Club
Speeltuin
Kinderzwembad
Aquapark
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Bij het strand
Discotheek
Adults Only
Kleinschalig
Airco
Bar
Roomservice
WIFI
Lift
À la carte restaurant
Wellness
Sauna
Duikcentrum
Fitness
Fietsverhuur
Golf
Tennisbanen
Watersporten
Windsurfen
Huisdieren toegestaan
Rolstoelvriendelijk

All-inclusive arrangement Hotel Aleksandar: wat is inclusief?

Ga je op vakantie naar familiehotelHotel Aleksandar Budva met all-inclusive verzorgingsniveau? Dan hoef je je nergens zorgen over te maken. Reis, overnachting en eten en drinken is inclusief, je kunt de portemonnee op de kamer laten en je zal je niet vervelen door het entertainment. In het gedeelte hieronder tref je de onderdelen van het geweldige all-inclusive pakket.

All you can eat en drink
Bij all-inclusive Hotel Aleksandar is er geen limiet aan eten, drinken en snacks. Ons buffetrestaurant serveert ontbijt, lunch en diner. In het hotel kun je drinken bestellen zoals fris, bier en wijn.

  • Aantrekkelijk gepresenteerd buffet voor alle hotelgasten
  • Een veelzijdig buffet, voor ieder wat wils
  • Verfrissende drankjes kun je dagelijks bestellen

Ontspanning en activiteiten
Je hoeft je niet te vervelen op je hotelkamer in Budva. In en rondom het resort is er veel te doen. Disclaimer: high-end voorzieningen zijn niet inbegrepen in de prijs. De actuele tarieven kun je bij de receptie opvragen.

  • Lekker zwemmen en spelen in het buitenbad (met kinderzone). Genoeg plek om af te koelen!
  • Het hotel heeft een uitstekende wellnessruimte met sauna
  • Er is een gym en een tennisbaan
BEKIJK ALL-INCLUSIVE AANBIEDING

Aanwezige kindvriendelijke voorzieningen

Hotel Aleksandar is een kindvriendelijk hotel met faciliteiten voor kinderen. Gezinnen met volwassenen & kinderen kunnen zich onderdompelen in alle luxe. Als de kinderen het naar hun zin hebben, genieten de ouders vaak net zo hard. Wij hebben ook een aparte pagina over: December.

  • Animatie: Onze gegevens vermelden geen specifiek animatieteam
  • Kids Club: De Mini Club staat voor vriendjes maken en lekker spelen
  • Speeltuin: Kinderen kunnen zich vermaken in de veilige speeltuin van het hotel
  • Kinderzwembad: Dit hotel heeft een mooi eigen kinderzwembad
  • Kinderopvang: Het hotel heeft volgens onze gegevens geen oppasservice
  • Familiekamers: check of er speciale gezinskamers aanwezig zijn
  • Kinderstoel, kinderwagen (buggy), kinderbedje (reiswieg), speelgoed etc. kunnen mogelijk ook geregeld worden

Tips voor Hotel Aleksandar last-minute aanbiedingen van oktober 2024

Een goedkope pakketreis naar Hotel Aleksandar boeken? Vakantie-aanbieders hebben vlak voor de vakanties vaak goedkope aanbiedingen. Als slimme boeker boek je tegen aantrekkelijke tarieven een all-in zonvakantie naar dit all-in Montenegrijnse hotel. Doorgaans zijn de prijzen het gunstigst bij last-minute reizen. Het last-minute aanbod is zo goedkoop omdat je een vakantie met vlucht boekt binnen een paar dagen of weken voor vertrek. Zo wordt een vakantie voor iedereen betaalbaar. Daarbij komen nog meer positieve effecten: je kunt de actuele weerberichten in de gaten houden, je kan vertrekken wanneer jij wil en je hebt minder keuzestress. Extra interessant tijdens de schoolvakanties: kerstvakantie, zomervakantie, voorjaarsvakantie, meivakantie, herfstvakantie.

Haal meer uit je vakantiebudget: 6 bespaartips

  1. Last-minute: reis de komende weken al naar Budva (Montenegro). Mét kinderkorting!
  2. Ga op vakantie buiten het seizoen: buiten het hoogseizoen betaal je minder voor dezelfde kamer
  3. Vergelijk reisaanbieders: het is gunstig om pakketreizen van verschillende vakantie-aanbieders te vergelijken
  4. Vroegboekkorting: In de eerste maanden van het jaar heb je vaak recht op korting en heb je de meest ruime keuze
  5. Boek bij Duitse touroperators: Bucher Reisen, Alltours, Jahn Reisen, Anex Tour en Meiers Weltreisen, ITS reisen, Dertour, FTI
  6. Controleer prijzen van verschillende kamers: zoals Suites (Junior / Duplex), Eenpersoonskamer (single room), Budget / Voordeelkamer, Tweepersoonskamer (double room), Familiekamer (Annex kamer) met (indien aanwezig) Landzicht, Zijzeezicht, Bergzicht of Zeezicht

Reisaanbieders vergelijken

Als je gaat boeken dan kan je kiezen uit veel verschillende reisorganisaties met een aantrekkelijk aanbod naar vakantiebestemming Hotel Aleksandar en omliggende verblijven. In het gedeelte hieronder lees jij alles over de beste 6 betrouwbare online reisorganisaties. Ga voor een vertrekluchthaven in Nederland (Maastricht Aachen Airport, Groningen Airport Eelde, Rotterdam The Hague Airport, Amsterdam Schiphol) vliegveld in België (Charleroi-Zuid-Brussel, Antwerpen-Deurne, Brussel-Zaventem) of airport in Duitsland (Münster Osnabrück, Weeze, Düsseldorf, Bremen, Dortmund). Op dit platform vind je nog veel meer all-in hotels, zoals: Riu Atoll & The Maldives resort of Finolhu.

1. Vakantiediscounter

vakantiediscounter
  • Fijne site om te zoeken en boeken
  • SGR, ANVR én Calamiteitenfonds
  • Uitgebreide keuze in pakketreizen
BEKIJK AANBIEDINGEN

2. Prijsvrij

prijsvrij
  • Goede (online) service-afdeling
  • Ook populaire Duitse reisbureaus
  • Transfer bij prijs inbegrepen
BEKIJK AANBIEDINGEN

3. D-reizen

d-reizen
  • Gem. beoordeling van een 9+
  • Reisbureaus verspreid over heel NL
  • Ontdek aanbod Adults-Only
BEKIJK AANBIEDINGEN

4. Sunweb

sunweb
  • Al meer dan 30 jaar actief!
  • Ultiem gemak met Fly & Drive
  • Workation: ervaar het nieuwe werken
BEKIJK AANBIEDINGEN

5. TUI

Tui
  • Vaak reisleiding ter plaatse
  • Ultra all-inclusive droomverblijven
  • Groot aanbod winterzon-bestemmingen
BEKIJK AANBIEDINGEN

6. Corendon

corendon
  • Dé zonvakantie specialist
  • All-in strandvakantie arrangementen
  • Ook een groot aanbod cruises
BEKIJK AANBIEDINGEN

Relevante informatie: waar ligt Hotel Aleksandar?

Budva is een kustplaats in Montenegro, gelegen aan de Adriatische Zee, bekend om zijn middeleeuwse oude stad, prachtige stranden, bruisend nachtleven en historische bezienswaardigheden zoals het fort van Budva. Dit verblijf kent een goede verbinding met luchthaven Tivat Airport (TIV). De verwachte vliegtijd is zo’n 2 uur en 15 minuten. Bij pakketreizen is de transfer vaak inbegrepen. De lokale taal is Montenegrijns. De valuta is Euro (EUR). Handig: in het hotel werken ze met stopcontact type F (230 V, 50 Hz). Je moet rekening houden met tijdzone GMT+2 (Europe/Podgorica). Voor meer inspiratie: bekijk ook accommodaties in bijvoorbeeld Turkse Rivièra & Cala Millor.

De leukste excursies in Budva (oktober 2024)

Bij Hotel Aleksandar in Budva, Montenegro zijn er tal van mogelijkheden voor activiteiten en excursies om van te genieten tijdens je vakantie. Verken de prachtige stranden van Budva en maak een wandeling langs de kustlijn waar je kunt genieten van het uitzicht op de Adriatische Zee. Het hotel biedt ook verschillende watersportmogelijkheden aan, zoals zeilen en jetskiën. Voor de cultuurliefhebbers is een bezoek aan de oude binnenstad van Budva, een absolute must-do. Hierbij kun je meer leren over de geschiedenis van Montenegro en de lokale cultuur ontdekken. Maak ook gebruik van de uitgebreide winkel- en eetgelegenheden in het centrum van Budva. Ontdek ook de omliggende natuurlijke bezienswaardigheden, zoals het Lovćen Nationaal Park, waar je mooie wandelingen kunt maken en kunt genieten van spectaculaire uitzichten. Mis ten slotte niet de kans om een boottocht te maken naar het nabijgelegen eiland Sveti Stefan, een idyllisch eiland met een prachtig uitzicht op de baai van Budva. Of boek een tour naar het nabijgelegen Lake Skadar, een van de grootste meren van Europa, dat bekend staat om zijn biodiversiteit en mooie vergezichten. Een andere optie is om te gaan paardrijden door de nabijgelegen vallei van Cetinje, bekend om zijn spectaculaire landschappen en traditionele dorpen. Geniet s avonds van de lokale keuken en muziek op een traditionele Montenegrijnse avond.

Top-5 bezienswaardigheden rondom Hotel Aleksandar

  1. Ga naar een van de bruisende nachtclubs en geniet van het nachtleven van Budva
  2. Verken de oude binnenstad van Budva en bewonder de architectuur
  3. Bezoek het nabijgelegen eiland Sveti Stefan en geniet van het uitzicht
  4. Ontspan op de prachtige stranden van Budva
  5. Maak een boottocht naar het nabijgelegen eiland Mogren en ontdek verborgen stranden

Het weer in Budva: wat is een goede tijd om te gaan?

Reisbestemming Hotel Aleksandar (Budva) moet rekening houden met een gematigd zeeklimaat. Over het weer niets te klagen. Het is een klimaat met prettige temperaturen en een lekker zonnetje. De maand waarin het kwik het hoogst uitslaat is Juli. Het loopt dan al gauw richting de 31,1 graden celcius °C met doorgaans zo’n 11 uur zon. De aanbevolen reisperiode is april tot oktober. We merken soms dat aantrekkelijke voorziening van de resorts in de winterperiode misschien niet geopend zijn.

JANFEBMRTAPRMEIJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Temperatuur8,3°C9,3°C13,5°C17,6°C23,8°C26,9°C31,1°C31,1°C25,9°C20,7°C14,5°C9,3°C
Zonuren4 uur4 uur5 uur6 uur8 uur9 uur11 uur10 uur8 uur6 uur4 uur3 uur
Regendagen12 dagen11 dagen12 dagen12 dagen9 dagen8 dagen5 dagen7 dagen8 dagen8 dagen13 dagen12 dagen
Watertemperaturen16,6°C16,6°C16,6°C17,6°C19,7°C22,8°C25,9°C27,9°C25,9°C21,7°C19,7°C16,6°C
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN

Huidige weersverwachting Budva, Montenegro

Veelgestelde vragen over een compleet verzorgde vakantie in Hotel Aleksandar

Waarom naar Hotel Aleksandar op vakantie?

Hotel Aleksandar ligt in het hart van Budva, een van de meest levendige badplaatsen aan de kust van Montenegro. De regio staat bekend om zijn prachtige stranden en kristalheldere wateren van de Adriatische Zee. Budva zelf is een populaire toeristische bestemming met een middeleeuwse oude stad, smalle straatjes en historische bezienswaardigheden zoals de stadsmuren en de citadel. Daarnaast biedt de omgeving verschillende mogelijkheden voor avontuurlijke activiteiten, zoals raften en zipline. In de nabijgelegen bergen kun je ook genieten van ongerepte natuur en panoramische uitzichten op de omgeving. Een verblijf in Hotel Aleksandar biedt dus de perfecte locatie voor een vakantie vol zon, zee, cultuur en avontuur.

Wat zijn toffe activiteiten in de omgeving van deze bestemming?

Als jij bent aangekomen op je vakantie in Budva hoef je zeker niet op het resort te blijven. Nabij het resorts heb je tal van leuke excursies en tours. De uitgestrekte natuurlijke pracht hier is gewoonweg adembenemend. Een genot voor iedereen die van wandelen of fietsen houdt. nabije tref je velerlei lokale boetiekje en bars. Hier kom je rechtstreeks in contact met de echte Montenegrijnse cultuur. Bezoek een markt een proef de typische Montenegrijnse keuken. In de buurt bieden ze leuke (water)sporten zoals parasailen & kajakken. Aantrekkelijke bezienswaardigheden zijn: Old Town Budva, Jaz Beach, Citadel Fortress, Sveti Stefan en Mogren Beach.

Kan je all-inclusive verblijven in Hotel Aleksandar?

Ja, hotelaccommodatie Hotel Aleksandar heeft een heel omvangrijke all-inclusive formule. Dit is de sleutel tot een reis zonder zorgen. Tijdens de vakantie heb je niet veel kosten meer. Geen zorgen over eten en drinken, dat zit allemaal in de prijs. Ook verscheidene sport- en entertainment activiteiten zijn doorgaans inbegrepen. Advies: soms zijn er extra services die buiten het all-in pakket vallen. Check dus altijd de kleine lettertjes van het verblijf voor vertrek.

Over welke faciliteiten beschikt het hotel?

Hotel Aleksandar heeft de beschikking over verscheidene ideale diensten: Kindvriendelijk, Kids Club, Kinderzwembad, Speeltuin, Buitenzwembad, Wellness, Sauna, Airco, Bar, Fitness, Tennisbanen, WIFI.

Is Hotel Aleksandar kindvriendelijk?

Ja, deze hotelaccommodatie biedt alles voor gezinnen. Voor de kleintjes bieden ze bijvoorbeeld: Kids Club, Kinderzwembad, Speeltuin. Services zoals een magnetron, kinderstoel, kinderwagen, kinderbedje zijn in veel gevallen te regelen.

Is het hotel rolstoelvriendelijk en geschikt voor mindervaliden?

Nee, Hotel Aleksandar heeft geen officiële rolstoeltoegankelijke voorzieningen. Kamers met extra brede deuren en badkamers met een inrijdouche kan je hier dus niet reserveren. Bij sommige hotels kan je echter wel extra hulpmiddelen regelen. Informeer bij het hotel of de touroperator.

Beoordelingen All-inclusive Hotel Aleksandar


0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.