4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken

SBH Hotel Royal Monica

All inclusive vakanties » Spanje » Lanzarote » Playa Blanca » SBH Hotel Royal Monica

Luxe 4 **** hotel in Lanzarote, Spanje

All-inclusive: puur hotelgenot

Mensen geven dit hotel een 7.5

SBH Hotel Royal Monica is een stijlvol 4-sterren all-inclusive resort in het bruisende Playa Blanca (Spanje). Dit Spaanse hotel heeft een mooie ligging in de regio Lanzarote, een fijn (buffet)restaurant en een groot zwembad met zitplekken. De kids zullen zich hier ook goed vermaken. Reserveren kan op basis van all-in. Ja mag onbeperkt gebruik maken van drinken, ijsjes, ontbijt, diner, snacks etc. Het hotel legt jou in de watten met allerlei faciliteiten zoals animatie en WIFI. Je kunt vliegen op luchthaven Lanzarote Airport (4 uur en 20 minuten vliegtijd). Op deze webpagina verstrekken we praktische informatie over dit leuke resort.

All inclusive SBH Hotel Royal Monica: reizen naar de Spaanse zon

Het viersterren SBH Hotel Royal Monica op Lanzarote is een perfecte plek om te genieten van een all-inclusive vakantie aan zee. Het hotel beschikt over voldoende vermaak zoals zwembaden, sportfaciliteiten en wellnesscentrum voor de volwassenen en kinderactiviteiten voor de kleintjes. Het hotel heeft een prachtige ligging direct aan zee met een rotsachtig strandje voor de deur en op loopafstand van winkels en restaurants. Als je een huurauto neemt of een excursie boekt kun je het eiland verder ontdekken, zoals Nationaal Park Timanfaya, de zondagsmarkt van Teguise en de Jameos del Agua-grotten. De kamers zijn standaard voorzien van basisvoorzieningen en er zijn familiekamers beschikbaar. Bij all-inclusive zijn buffetmaaltijden, snacks en geselecteerde non-alcoholische drankjes inbegrepen. Daarnaast zijn er diverse betaalde faciliteiten zoals WiFi, doktersservice en parkeergelegenheid. Houd er rekening mee dat sommige faciliteiten en diensten seizoensgebonden zijn en dat tijdens het diner een dresscode geldt. In het volgende overzicht vind je nog eens de belangrijkste info over dit all-in hotel.

ResortSBH Hotel Royal Monica
RegioLanzarote
LandSpanje
Classificatie4-sterren
Warmste maandAugustus (28,7 °C)
Vluchtduur4 uur en 20 minuten
Aanwezige faciliteitenKindvriendelijk, Kinderopvang, Animatie, Kids Club, Kinderzwembad, Speeltuin, Binnenzwembad, Buitenzwembad, Wellness, Sauna, Bar, Fietsverhuur, Discotheek, Fitness, Tennisbanen, WIFI

Faciliteiten hotel SBH Hotel Royal Monica

In all-inclusive resort SBH Hotel Royal Monica kan je je overgeven aan een betoverende vakantie. De hoeveelheid en kwaliteit van de voorzieningen zijn uitstekend. Hieronder tref je een overzicht met alle beschikbare voorzieningen. Belangrijk: sommige zaken zoals een gezinskamer, late check-out of aangepast eten & drinken (allergieën) worden op verzoek mogelijk ook aangeboden.

Animatie
Kinderopvang
Kids Club
Speeltuin
Kinderzwembad
Aquapark
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Bij het strand
Discotheek
Adults Only
Kleinschalig
Airco
Bar
Roomservice
WIFI
Lift
À la carte restaurant
Wellness
Sauna
Duikcentrum
Fitness
Fietsverhuur
Golf
Tennisbanen
Watersporten
Windsurfen
Huisdieren toegestaan
Rolstoelvriendelijk

All-inclusive arrangement SBH Hotel Royal Monica: wat hoort er allemaal bij?

Kies je voor het familiehotelSBH Hotel Royal Monica Playa Blanca met een complete all inclusive pakketreis? Dan reis je als een echte koning. Je hoeft niets af te rekenen voor eten & drankjes, je weet vooraf vrijwel precies wat de vakantie kost en er is veel entertainment beschikbaar. Onderstaand check je wat is inbegrepen bij het aantrekkelijke all-inclusive pakket.

Onbeperkt eten en drinken
Bij all-inclusive SBH Hotel Royal Monica kan je onbeperkt genieten van eten, drinken en snacks. In het luxueuze buffetrestaurant van het resort kun je al je maaltijden nuttigen. Bij de horecapunten kun je lekkere drankjes bestellen.

  • Omvangrijk buffet in de ochtend, middag en avond
  • Lekker je eigen eten opscheppen
  • Koffie, thee en alcoholische dranken zijn op elk moment van de dag te bestellen

Activiteiten en ontspanning in het resort
Je hoeft je niet te vervelen op je hotelkamer in Playa Blanca. Er is ontzettend veel te doen! Belangrijk: enkele services worden extra in rekening gebracht. Check dit even bij de reisorganisatie.

  • Gasten hebben de keuze uit een binnenbad, buitenbad en kinderbad. Ook zijn er fijne plekken om te zwemmen in de buurt
  • Het hotel beschikt over een wellnessruimte met sauna
  • Handig: er is ook: fietsverhuur, fitness, tennissen
BEKIJK ALL-INCLUSIVE AANBIEDING

Aanwezige kindvriendelijke voorzieningen

SBH Hotel Royal Monica is een kindvriendelijk hotel met voldoende voorzieningen voor de jongste reizigers. Gezinnen met volwassenen & kinderen zullen zich hier niet vervelen. Zodra de kinderen lekker aan het spelen zijn, genieten de ouders vaak net zo hard. Je kunt ook doorklikken naar onze pagina over: Luxemburg.

  • Animatie: Voor de allerkleinsten organiseert het animatieteam allerlei leuke dingen
  • Kids Club: De kids vermaken zich prima met de Kids Club
  • Speeltuin: In het hotel is er een kleurrijke speeltuin waar kinderen zich kunnen vermaken
  • Kinderzwembad: Het kinderbad is ideaal voor gasten met jonge kinderen
  • Kinderopvang: Er is op aanvraag een oppasservice beschikbaar
  • Familiekamers: informeer bij het hotel naar een gezinskamer
  • Kinderstoel, kinderbedje (reiswieg), speelgoed, kinderwagen (buggy) etc. op aanvraag

Tips voor SBH Hotel Royal Monica last-minute aanbiedingen van oktober 2024

Een goedkope pakketreis naar SBH Hotel Royal Monica boeken? Vakantie-aanbieders hebben vaak zeer royale aanbiedingen. Zo reserveer jij tegen lage kosten een all-in zonvakantie naar dit heerlijke Spaanse reisoord. De meest aantrekkelijke deals last-minute pakketten. Het last-minute aanbod is zo goedkoop omdat je een vakantie met vlucht boekt binnen een paar dagen of weken voor vertrek. In veel gevallen ben je een stuk goedkoper uit. Er zijn nog meer voordelen: je vliegt altijd naar de zon, tijd voor inpakstress is er eigenlijk niet en je hebt een ruim aanbod met bestemmingen. Extra interessant tijdens de schoolvakanties: zomervakantie, kerstvakantie, meivakantie, voorjaarsvakantie, herfstvakantie.

6 simpele tips voor een goedkope vakantie

  1. Last-minute: komende week al verblijven in Playa Blanca (Spanje). Mét kinderkorting!
  2. Reis niet in het hoogseizoen: buiten het hoogseizoen ben je veel voordeliger uit
  3. Reisorganisaties vergelijken: het is slim om prijzen van verschillende touroperators naast elkaar te zetten
  4. Vroegboekkorting: In de vroegboekperiode (dec. t/m maart) bieden touroperators extra korting en is er meer keuze in hotels en kamers
  5. Boek bij Duitse touroperators: Alltours, Anex Tour, Bucher Reisen, Jahn Reisen en Dertour, ITS reisen, FTI, Meiers Weltreisen
  6. Overweeg verschillende kamers: zoals Eenpersoonskamer (single room), Suites (Junior / Duplex), Budget / Voordeelkamer, Tweepersoonskamer (double room), Familiekamer (Annex kamer) met (indien beschikbaar) uniek uitzicht zoals Bergzicht, Zeezicht, Zijzeezicht of Landzicht

Boekingssites vergelijken

Voor reserveringen kun je kiezen uit meerdere reisorganisaties met een aantrekkelijk aanbod naar vakantiebestemming SBH Hotel Royal Monica en gelijkwaardige hotels. Onderstaand vind je meer informatie over betrouwbare reisaanbieders. Selecteer een vertrekluchthaven in Nederland (Amsterdam Schiphol, Rotterdam The Hague Airport, Groningen Airport Eelde, Maastricht Aachen Airport) vliegveld in België (Brussel-Zaventem, Charleroi-Zuid-Brussel, Antwerpen-Deurne) of airport in Duitsland (Keulen, Münster Osnabrück, Dortmund, Bremen, Weeze). Op dit platform vind je nog veel meer all-in hotels, zoals: Vista Sol Punta Cana en Sunrise Romance Sahl Hasheesh.

1. Vakantiediscounter

vakantiediscounter
  • Duidelijke en transparante website
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Onbezorgd genieten? Pakketreis!
BEKIJK AANBIEDINGEN

2. Prijsvrij

prijsvrij
  • Altijd Best Deal Garantie
  • Ook hotels van Duitse reisbureaus
  • Geen wachtrijen voor transfers
BEKIJK AANBIEDINGEN

3. D-reizen

d-reizen
  • Biedt ook georganiseerde reizen
  • Reisadviseurs altijd bereikbaar
  • Ongestoord genieten met Adults-Only
BEKIJK AANBIEDINGEN

4. Sunweb

sunweb
  • Geld terug bij negatief reisadvies
  • Comfortabele reizen met Fly & Drive
  • Ontspan & werk tijdens workations
BEKIJK AANBIEDINGEN

5. TUI

Tui
  • Complete vakantie met excursies
  • ultra all-inclusive hotelpakketten
  • Profiteer van winterzon voordeel
BEKIJK AANBIEDINGEN

6. Corendon

corendon
  • Profiteer van laagsteprijsgarantie*
  • Kies direct jouw strandvakantie
  • Check ook aanbod met cruises
BEKIJK AANBIEDINGEN

Belangrijke details: waar ligt SBH Hotel Royal Monica?

Playa Blanca is een kustplaats gelegen aan de zuidpunt van het eiland Lanzarote, dat behoort tot de Canarische Eilanden, een autonome gemeenschap van Spanje. Lanzarote bevindt zich in de Atlantische Oceaan, ten westen van Marokko. Dit vakantiehotel ligt in de omgeving van luchthaven Lanzarote Airport (ACE). De vliegtijd vanaf Amsterdam is ongeveer 4 uur en 20 minuten. Boek je een pakketreis? Dan is het transfer meestal inclusief. De voertaal is Spaans. In restaurants, bars en winkels betaal je met de Euro (EUR). Het stekkertype dat hier hoofdzakelijk wordt gebruikt is F (230 V, 50 Hz). De accommodatie ligt in de tijdzone GMT+1 (Atlantic/Canary). Suggestie: bekijk ook accommodaties in het geliefde Sunny Beach en Mortelle.

Tours, uitstapjes en excursies in Playa Blanca (oktober 2024)

Bij SBH Hotel Royal Monica in Playa Blanca, Lanzarote, Spanje zijn er tal van activiteiten en excursies om van te genieten tijdens je vakantie. Verken de prachtige stranden van Lanzarote, zoals het populaire Playa Dorada en het rustigere Playa Flamingo, met hun fijn wit zand en turquoise water. Maak een uitstapje naar het Timanfaya National Park, waar je kunt genieten van de indrukwekkende vulkanische landschappen en geisers. Bezoek ook de Cueva de los Verdes, een uniek grottenstelsel dat indrukwekkend verlicht is. Mis tenslotte niet de kans om lokale gerechten en drankjes te proeven in een van de vele restaurants en bars in de omgeving, zoals de heerlijke papas arrugadas en Canarische wijnen. Sluit de dag af met een gezellig diner in een van de restaurants van het hotel en geniet van de avondentertainment met livemuziek en dans.

Top-5 bezienswaardigheden rondom SBH Hotel Royal Monica

  1. Geniet van watersportactiviteiten zoals windsurfen of kajakken
  2. Bezoek het nabijgelegen Nationaal Park Timanfaya
  3. Proef verse visgerechten in de lokale restaurants
  4. Ontspan op de prachtige stranden van Playa Blanca
  5. Maak een boottocht naar het eiland Lobos

Het weer in Playa Blanca: wat is de meest gunstige reistijd?

Reisbestemming SBH Hotel Royal Monica (Lanzarote) kent een warm mediterraan klimaat. Toeristen zijn dol op het weer met fijne temperaturen en zon in overvloed. De maand waarin het kwik het hoogst uitslaat is Augustus. Vaak is het dan wel zo’n 28,7 °C met doorgaans zo’n 9 uur zon. Een prettige reistijd is april t/m juni, september & oktober. Let op: het kan zijn dat gewilde hotelvoorzieningen buiten het hoogseizoen niet worden aangeboden.

JANFEBMRTAPRMEIJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Temperatuur19,8°C19,8°C20,8°C20,8°C22,8°C25,7°C27,7°C28,7°C26,7°C24,8°C22,8°C20,8°C
Zonuren7 uur7 uur7 uur8 uur9 uur9 uur9 uur9 uur8 uur7 uur7 uur6 uur
Regendagen4 dagen3 dagen4 dagen2 dagen1 dagen1 dagen1 dagen1 dagen3 dagen4 dagen4 dagen5 dagen
Watertemperaturen19,8°C20,8°C19,8°C19,8°C20,8°C21,8°C23,8°C24,8°C24,8°C23,8°C22,8°C20,8°C
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN

Actuele weersverwachting Playa Blanca, Spanje

Veelgestelde vragen over een compleet verzorgde vakantie in SBH Hotel Royal Monica

Waarom naar SBH Hotel Royal Monica op vakantie?

SBH Hotel Royal Monica is gelegen in Playa Blanca, een prachtige badplaats aan de zuidkust van Lanzarote. Het hotel bevindt zich op korte afstand van het gouden zandstrand Playa Dorada, dat bekend staat om zijn kristalheldere wateren en talloze faciliteiten zoals restaurants, bars en winkels. Verken ook nabijgelegen bezienswaardigheden zoals de ongerepte stranden van Papagayo, die een indrukwekkend natuurlijk landschap vormen langs de kustlijn, of breng een bezoek aan de indrukwekkende vulkaan Timanfaya Nationaal Park, waar je kunt genieten van spectaculaire uitzichten over het lavagebied. Een verblijf in SBH Hotel Royal Monica biedt dus de perfecte locatie voor een ontspannen vakantie vol zon, zee en avontuur aan de prachtige zuidkust van Lanzarote.

Wat zijn culturele of leuke activiteiten nabije het resort?

Als je op reis gaat voor een vakantie in Playa Blanca hoef je niet in het hotel te blijven. In de omgeving van jouw hotel zijn er veel leuke dagtripjes mogelijk. De natuur is indrukwekkend. Jij kan daar fietsen huren en wandelen. nabije vind je allerlei traditionele winkeltjes en eetgelegenheden. Hier beleef je de echte essentie van de Spaanse gebruiken. Koop cadeautjes en proef de bekende Spaanse gerechten. Rondom de stranden/meren bieden ze uitdagende activiteiten zoals boottochten en kajakken. Aantrekkelijke bezienswaardigheden zijn: Los Hervideros, Timanfaya National Park, Castillo de las Coloradas, Papagayo-stranden en Marina Rubicón.

Kan ik all-in verblijven in SBH Hotel Royal Monica?

Ja, hotelaccommodatie SBH Hotel Royal Monica biedt deze mogelijkheid. Het resort heeft een een luxe all-inclusive formule. Dit staat garant voor een ontspannen vakantie. Vooraf weet je precies waar je aan kosten aan toe bent. Het eten en drinken is volledig inclusief. Ook allerlei sporten en activiteiten zijn vaak inclusief. Disclaimer: mogelijk zijn er speciale services of activiteiten die niet bij het all-in pakket inbegrepen zijn. Inspecteer vooraf goed de precieze inhoud van het pakket van het vakantiehotel voor vertrek.

Wat kan ik verwachten qua faciliteiten?

SBH Hotel Royal Monica beschikt over verscheidene ideale diensten: Kindvriendelijk, Kinderopvang, Animatie, Kids Club, Kinderzwembad, Speeltuin, Binnenzwembad, Buitenzwembad, Wellness, Sauna, Bar, Fietsverhuur, Discotheek, Fitness, Tennisbanen, WIFI.

Is SBH Hotel Royal Monica kindvriendelijk?

Ja, het is een heel goede accommodatie voor kids. Voor de jongste toeristen hebben ze onder andere: Kinderopvang, Animatie, Kids Club, Kinderzwembad, Speeltuin. Onmisbare artikelen zoals een kinderwagen, magnetron, kinderstoel, kinderbedje zijn op aanvraag doorgaans beschikbaar.

Is het een rolstoelvriendelijk resort?

Nee, SBH Hotel Royal Monica heeft geen certificering voor rolstoelvriendelijkheid. Kamers met brede deuren en een aangepast toilet zijn dus niet aanwezig. Soms kan je extra spullen zoals een rolstoel huren. Vraag dit na bij de reisorganisatie of het resort zelf.

Beoordelingen All-inclusive SBH Hotel Royal Monica


0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.