4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken

Hotel Poseidon Playa

All inclusive vakanties » Spanje » Costa Blanca » Benidorm » Hotel Poseidon Playa

Luxe 3 *** hotel in Costa Blanca, Spanje

Aantrekkelijke all inclusive locatie

Mensen geven dit hotel een 8.3

Hotel Poseidon Playa is een prachtig 3-sterren all-inclusive resort in het mooie Benidorm (Spanje). Dit Spaanse hotel is populair vanwege de ligging in de regio Costa Blanca, lekker eten en drinken en een exclusief zwembad met fijne ligplekken. Het hotel is bovendien heel kindvriendelijk. Je kunt boeken op basis van all-inclusive. Hierbij geniet je onbeperkt van ontbijt, snacks, drinken, diner, ijsjes etc. Dit verblijf biedt fijne faciliteiten zoals WIFI en buitenzwembad. Je vliegt hier vaak op Alicante–Elche Airport (2 uur en 30 minuten vluchtduur). Op Allinclusivekoning.nl bieden we info en tips over dit goed beoordeelde resort.

All inclusive Hotel Poseidon Playa: reizen naar de Spaanse zon

Hotel Poseidon Playa is een driesterrenhotel dat zich op een ideale locatie in Benidorm bevindt, direct aan het strand. Het hotel beschikt over meer dan 300 kamers die allemaal voorzien zijn van o. a. airconditioning, tv en huurkluis. De meeste kamers kijken uit op zee. Eten en drinken kan bij het buffetrestaurant en bij de bars, waar ook een all-inclusive optie beschikbaar is. Bij deze optie zijn ontbijt-, lunch- en dinerbuffet inbegrepen, evenals diverse dranken en snacks. Het zwembad met apart kinderbad en het zonneterras met ligbedden en parasols bieden verkoeling en ontspanning. In de miniclub kunnen de jongste gasten zich vermaken en er zijn tafeltennistafels en biljarttafels tegen betaling beschikbaar. Ook is er een fitnessruimte en wordt er overdag animatie verzorgd. ‘s Avonds is er entertainment in de vorm van shows, live muziek en optredens. WiFi is gratis beperkt beschikbaar en er is de mogelijkheid om tegen betaling extra gebruik te maken van WiFi of plaats te nemen in de internethoek. Let op: sommige faciliteiten zijn seizoensgebonden en weersafhankelijk beschikbaar en tijdens het voor-/naseizoen en de winterperiode kunnen bepaalde faciliteiten niet of minder beschikbaar zijn i. v. m. weersomstandigheden, bezetting en/of onderhoud. In onderstaande tabel vind je de meest prominente informatie over dit all-in hotel.

HotelHotel Poseidon Playa
RegioCosta Blanca
LandSpanje
Classificatie3-sterren
Warmste maandAugustus (31,7 °C)
Vluchtduur2 uur en 30 minuten
Inbegrepen faciliteitenAnimatie, Kids Club, Kinderzwembad, Buitenzwembad, Airco, Bar, Lift, WIFI

Faciliteiten Hotel Poseidon Playa

In all-inclusive resort Hotel Poseidon Playa maak je echt kennis met een adembenemende vakantie. Het resort biedt tal van voorzieningen. Hieronder delen we een schema met alle voorhanden faciliteiten. Let op: extra’s zoals een kinderwagen, late check-out of maaltijden aangepast op jouw dieet of allergie zijn op verzoek mogelijk beschikbaar.

Animatie
Kinderopvang
Kids Club
Speeltuin
Kinderzwembad
Aquapark
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Bij het strand
Discotheek
Adults Only
Kleinschalig
Airco
Bar
Roomservice
WIFI
Lift
À la carte restaurant
Wellness
Sauna
Duikcentrum
Fitness
Fietsverhuur
Golf
Tennisbanen
Watersporten
Windsurfen
Huisdieren toegestaan
Rolstoelvriendelijk

All-inclusive arrangement Hotel Poseidon Playa: wat kan ik verwachten?

Reserveer je het familiehotelHotel Poseidon Playa Benidorm op basis van all-inclusive? Dan ben jij de koning van het hotel. Je hoeft niets af te rekenen voor eten & drankjes, je hebt vooraf al inzicht in de kosten en het entertainment biedt overdag veel uitdaging. Hierna vertellen we je de inhoud van het exclusieve all-inclusive pakket.

All you can eat en drink
Bij all-inclusive Hotel Poseidon Playa krijg je onbeperkt de lekkerste gerechtjes en snacks. Voor het ontbijt, lunch en diner kan je terecht in het buffetrestaurant. In het café kun je lekkere drankjes bestellen.

  • Omvangrijk buffet voor ontbijt, lunch en diner
  • De lekkerste gerechten staan voor je klaar
  • (non) Alcoholische drankjes haal je gewoon af bij de bar

Ontspanningsmogelijkheden en activiteiten
Eigenlijk is er amper tijd om te verblijven op je hotelkamer in Benidorm. Er wordt gezorgd voor veel vertier! Advies: high-end diensten worden apart in rekening gebracht. Het hotel kan je hierover verder informeren.

  • Er is een fraai (kindvriendelijk) buitenbad. Je kunt ook even lekker afkoelen in de schaduw
  • Vraag bij de receptie om leuke wandel- en fietsroutes
  • In de omgeving zijn er leuke (water)activiteiten
BEKIJK ALL-INCLUSIVE AANBIEDING

Welke kindvriendelijke voorzieningen zijn er?

Hotel Poseidon Playa is een kindvriendelijk hotel met faciliteiten voor de kleintjes. Gezinnen die op reis willen voelen zich hier al heel snel thuis. Wanneer de kinderen plezier hebben, genieten de ouders vaak net zo hard. Wij hebben ook een aparte pagina over: Tanzania.

  • Animatie: De kids kunnen elke dag meedoen met het animatieprogramma
  • Kids Club: De Kids Club wordt gerund door een professioneel animatieteam
  • Speeltuin: Op korte afstand van het hotel zijn er diverse themaparken en speeltuinen
  • Kinderzwembad: Voor de kinderen is er een prachtig kinderzwembad aanwezig
  • Kinderopvang: Helaas is er geen oppasservice
  • Familiekamers: informeer bij het hotel naar een gezinskamer
  • Kinderbedje (reiswieg), kinderwagen (buggy), kinderstoel, speelgoed etc. kunnen mogelijk ook geregeld worden

Scherpe Hotel Poseidon Playa last-minute deals van oktober 2024

Een goedkope pakketreis naar Hotel Poseidon Playa boeken? Reisaanbieders hebben regelmatig fantastische aanbiedingen. Als slimme boeker boek jij lekker goedkoop een all-in zonvakantie naar dit heerlijke Spaanse complex. Doorgaans zijn de prijzen het gunstigst bij last-minute reispakketten. De betekenis van last-minute is: dat een vakantie op korte termijn wordt gepland. In veel gevallen ben je een stuk goedkoper uit. Er zijn nog meer voordelen: je hebt de zekerheid van mooi weer, je hebt geen tijd voor vakantiestress en je kunt sneller een beslissing nemen. Mogelijk is er minder beschikbaar tijdens de schoolvakanties: kerstvakantie, zomervakantie, voorjaarsvakantie, herfstvakantie, meivakantie.

6 tips om te besparen

  1. Last-minute: over een paar dagen al vliegen naar Benidorm (Spanje). Mét kinderkorting!
  2. Kies reisperiode buiten het seizoen: buiten de zomer kan je veel goedkoper boeken
  3. Vergelijk reisaanbieders: het is gunstig om het aanbod van diverse reisorganisaties te vergelijken
  4. Vroegboekkorting: In het vroegboekseizoen krijg je extra voordeel en kan je nog alle kamertypes kiezen
  5. Reis met Duitse reisaanbieders: Anex Tour, Jahn Reisen, Bucher Reisen, Alltours of Meiers Weltreisen, FTI, Dertour, ITS reisen
  6. Controleer prijzen van verschillende kamers: zoals Familiekamer (Annex kamer), Suites (Junior / Duplex), Tweepersoonskamer (double room), Budget / Voordeelkamer, Eenpersoonskamer (single room) met (indien aanwezig speciaal uitzicht zoals Bergzicht, Landzicht, Zijzeezicht of Zeezicht

Reisaanbieders vergelijken

Voor reserveringen kun je kiezen uit diverse reisbureaus met aanbod bij vakantiebestemming Hotel Poseidon Playa en gelijkwaardige accommodaties. In het stukje hieronder vind je een overzicht met onze favoriete touroperators. Vraag prijzen op bij vertrekluchthavens in Nederland (Groningen Airport Eelde, Amsterdam Schiphol, Maastricht Aachen Airport, Rotterdam The Hague Airport) vliegveld in België (Charleroi-Zuid-Brussel, Antwerpen-Deurne, Brussel-Zaventem) of airport in Duitsland (Düsseldorf, Keulen, Dortmund, Münster Osnabrück, Bremen). Check ook onze pagina over andere hotels zoals: Hotel Zante Maris of Holiday Inn Resort Aruba Beach Resort & Casino.

1. Vakantiediscounter

vakantiediscounter
  • Boeken zonder vloeken!
  • SGR, ANVR én Calamiteitenfonds
  • Specialist in pakketreizen
BEKIJK AANBIEDINGEN

2. Prijsvrij

prijsvrij
  • Goede (online) service-afdeling
  • Zoeken bij Duitse reisorganisaties
  • Transfer naar luchthaven geregeld
BEKIJK AANBIEDINGEN

3. D-reizen

d-reizen
  • Gem. beoordeling van een 9+
  • Ontdek expertise van reisadviseurs
  • Van rondreizen tot adults-only
BEKIJK AANBIEDINGEN

4. Sunweb

sunweb
  • Compleet verzorgd én ontzorgd
  • Op avontuur met Fly & Drive
  • Workations: combi van werk & reizen
BEKIJK AANBIEDINGEN

5. TUI

Tui
  • Inclusief excursies in eigen taal
  • Verwennen met ultra all-inclusive
  • Ervaar hoe leuk de winterzon is
BEKIJK AANBIEDINGEN

6. Corendon

corendon
  • Uniek aanbod met Formule 1 reizen
  • Boek jouw droom strandvakantie
  • Verrassend aanbod met cruises
BEKIJK AANBIEDINGEN

Toeristische reisinformatie: waar ligt Hotel Poseidon Playa?

Benidorm is een populaire badplaats aan de oostkust van Spanje, gelegen in de provincie Alicante, regio Valencia. Het ligt aan de Middellandse Zee. Het hotel is gelegen in het dekkingsgebied van luchthaven Alicante–Elche Airport (ALC). Reken voor de vlucht ongeveer 2 uur en 30 minuten. Boek je een pakketreis? Dan is het transfer meestal inclusief. Men spreekt hier Spaans. De landelijke munt is de Euro (EUR). Het stekkertype dat hier hoofdzakelijk wordt gebruikt is F (230 V, 50 Hz). Je bevindt je in tijdzone GMT+2 (Europe/Madrid). Tip: check ook all-in hotels in het geliefde Turkse Rivièra of Arles.

Uitstapjes en excursies in Benidorm (oktober 2024)

Bij Hotel Poseidon Playa in Benidorm, Costa Blanca, Spanje zijn er tal van activiteiten en excursies om van te genieten tijdens je vakantie. Verken de lange zandstranden van Benidorm, zoals het populaire Levante-strand en het rustige Poniente-strand, met hun fijn zand en kristalhelder water. Maak een uitstapje naar het nabijgelegen Guadalest, een schilderachtig middeleeuws dorpje gelegen op een bergtop, waar je kunt genieten van adembenemende uitzichten en historische bezienswaardigheden. Breng ook een bezoek aan Terra Mítica, een groot attractiepark met spannende attracties voor alle leeftijden. Mis tenslotte niet de kans om van de heerlijke mediterrane keuken te proeven in een van de vele restaurants en bars in de omgeving, zoals paella (rijstgerecht) en tapas (kleine hapjes). Sluit de dag af met een gezellig diner in een van de restaurants van het hotel en geniet van de avondentertainment met livemuziek en dans.

Top-5 bezienswaardigheden rondom Hotel Poseidon Playa

  1. Watersporten bij het Poniente-strand
  2. Bezoek aan het themapark Terra Mítica
  3. Geniet van het uitzicht vanaf de Mirador del Castillo
  4. Ontspannen op het prachtige Levante-strand
  5. Bezoek aan het Aqualandia-waterpark

Het weer in Benidorm: welke periode moet ik gaan?

Reisbestemming Hotel Poseidon Playa (Costa Blanca) moet rekening houden met een warm mediterraan klimaat. Het weer is doorgaans uitstekend met aangename temperaturen en een lekker zonnetje. De periode met de hoogste temperaturen is Augustus. De temperatuur is dan al snel 31,7 °C met +/- 9 uur zon. Een fijne reisperiode is april t/m juni, september & oktober. Soms gebeurt het dat interessante services buiten de schoolvakanties niet beschikbaar zijn.

JANFEBMRTAPRMEIJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Temperatuur15,8°C16,8°C18,8°C19,8°C23,8°C28,7°C30,7°C31,7°C27,7°C23,8°C18,8°C15,8°C
Zonuren5 uur6 uur7 uur7 uur8 uur9 uur10 uur9 uur8 uur6 uur5 uur5 uur
Regendagen10 dagen9 dagen9 dagen8 dagen7 dagen5 dagen1 dagen1 dagen4 dagen7 dagen8 dagen10 dagen
Watertemperaturen15,8°C14,9°C15,8°C16,8°C18,8°C20,8°C25,7°C26,7°C25,7°C21,8°C19,8°C15,8°C
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN

Huidige weersverwachting Benidorm, Spanje

Vaak gestelde vragen over een compleet verzorgde vakantie in Hotel Poseidon Playa

Waarom naar Hotel Poseidon Playa op vakantie?

Hotel Poseidon Playa is gelegen in Benidorm, een populaire badplaats aan de Costa Blanca in het oosten van Spanje. Het hotel ligt op slechts enkele minuten lopen van het prachtige strand Levante, dat bekend staat om zijn kalme wateren en fijn zand. Verken ook nabijgelegen bezienswaardigheden zoals het historische centrum van Benidorm, met talloze smalle straatjes en pleinen. Of breng een bezoek aan het nabijgelegen pretpark Terra Mítica, met talloze attracties en themazones voor jong en oud. Voor wie houdt van wandelen, biedt de nabijgelegen heuvel Balcón del Mediterráneo adembenemende uitzichten over de kustlijnen van Benidorm. Een verblijf in Hotel Poseidon Playa biedt dus de perfecte locatie voor een vakantie vol zon, zee, plezier en activiteiten aan de prachtige Costa Blanca.

Wat zijn populaire activiteiten in de regio van het hotel?

Met een vakantie in Benidorm hoef je zeker niet op het resort te blijven. In de buurt van jouw hotel zijn er vele charmante dorpen en steden te verkennen. De natuur rondom is werkelijk een lust voor het oog. Er zijn fietsen te huur of je kunt een wandeltocht maken. In omliggende plekken bezoek je verschillende lokale winkeltjes met handgemaakte producten en restaurants. Hier kom je rechtstreeks in contact met de echte Spaanse gewoontes. Doe een rondje over de markt proef de nationale Spaanse smaken. Rondom de stranden/meren bieden ze leuke (water)sporten zoals paragliden en kiten. De meest bezochte bezienswaardigheden zijn: Terra Mítica, Aqualandia, Benidorm Island, Mundomar of Levante Beach.

Kan je all-inclusive verblijven in Hotel Poseidon Playa?

Ja, hotelaccommodatie Hotel Poseidon Playa geeft jou een een heerlijke all-inclusive formule. Elke hotelgast beleeft een vakantie zonder extra kosten. Je kunt gratis gebruik maken van veel voorzieningen. Het meeste eten en drinken is inbegrepen. Ook populaire sportfaciliteiten en activiteiten worden je aangeboden. Disclaimer: soms zijn er premium services die nog wel apart berekend worden. Vraag daarom naar de exacte details van het arrangement van het resort voordat jij de reservering doet.

Welke soorten faciliteiten zijn er in het hotel?

Hotel Poseidon Playa heeft de beschikking over verscheidene prettige voorzieningen: Animatie, Kids Club, Kinderzwembad, Buitenzwembad, Airco, Bar, Lift, WIFI.

Is Hotel Poseidon Playa kindvriendelijk?

Ja, het is een kindvriendelijke accommodatie. Voor de allerkleinsten zijn er de volgende faciliteiten: Animatie, Kids Club, Kinderzwembad. Artikelen zoals een kinderstoel, kinderwagen, magnetron, kinderbedje zijn op aanvraag doorgaans beschikbaar.

Is het een rolstoelvriendelijk verblijf?

Nee, Hotel Poseidon Playa staat bij ons niet bekend als rolstoelvriendelijk hotel. Kamers met brede doorgangen en badkamer met douchestoel zijn dus zeer waarschijnlijk niet aanwezig. Bij sommige hotels kan je echter wel extra hulpmiddelen als een toiletverhoger of rolstoel huren. Informeer bij het hotel of de touroperator.

Beoordelingen All-inclusive Hotel Poseidon Playa


0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.