4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken

RH Princesa Benidorm

All inclusive vakanties » Spanje » Costa Blanca » Benidorm » RH Princesa Benidorm

Populair 4-sterren hotel in Costa Blanca

Zeer geschikte all inclusive bestemming

Beoordeeld met een 8.7

RH Princesa Benidorm is een geweldig 4-sterren all-inclusive resort in het veelzijdige Benidorm (Spanje). Dit Spaanse hotel heeft een fijne ligging in de regio Costa Blanca, een veelzijdige keuken en een lekker zwembad waar je kunt uitrusten. Gezinnen met kids voelen zich hier zeker thuis! Boeken kan op basis van all-inclusive. Dat wil zeggen: onbeperkt diner, drinken, snacks, ijsjes, lunch etc. Je kunt gebruik maken van meerdere services als roomservice en binnenzwembad. Je vliegt hier vaak op Alicante–Elche Airport (2 uur en 30 minuten reisduur). Op deze plek delen we alle benodigde informatie over dit leuke resort.

All inclusive RH Princesa Benidorm: ervaar de Spaanse zon

RH Princesa Benidorm is een viersterrenhotel in Benidorm met ca. 230 kamers en verschillende faciliteiten, waaronder een zwembad, wellnesscentrum en de mogelijkheid om all-inclusive te boeken. Het hotel ligt op ca. 700 m van het strand en in de directe omgeving zijn er veel restaurants, bars en een supermarkt te vinden. Toeristen kunnen de Spaanse kust verkennen door bijvoorbeeld een boottochtje te maken vanuit Benidorm of het dorpje Guadalest te bezoeken dat bekend staat om het prachtige kasteel. De kamers van RH Princesa Benidorm beschikken allemaal over airconditioning, tv, balkon en badkamer met toilet en bad. WiFi, kluisje en minibar zijn tegen betaling beschikbaar en de eenpersoonskamers en eenoudervoordeelkamers kunnen afwijken van de standaardkamers. In het zwembad van RH Princesa Benidorm kunnen toeristen plonsen voor verkoeling en relaxen op de ligbedden en parasols. Voor kinderen is er een kinderbad en speeltuin. Er zijn deels betaalde faciliteiten voor minigolf, biljart en fitness en een wellnesscentrum waar je tegen betaling o. a. kunt genieten van sauna en massage. Eten en drinken kan in het buffetrestaurant of snackbar en bij all-inclusive boekingen zijn ontbijt, lunch en diner in buffetvorm, snacks en geselecteerde non-alcoholische drankjes inbegrepen. WiFi is gratis in de openbare ruimtes en er zijn deels betaalde faciliteiten en diensten, zoals een receptie en wasservice. In het overzicht hierna doorzoek je de highlights over het vakantieresort.

ReisbestemmingRH Princesa Benidorm
RegioCosta Blanca
LandSpanje
Classificatie4-sterren
Warmste maandAugustus (32,5 °C)
Reistijd2 uur en 30 minuten
Aanwezige servicesKindvriendelijk, Kinderopvang, Animatie, Kids Club, Kinderzwembad, Speeltuin, Binnenzwembad, Buitenzwembad, Wellness, Sauna, Airco, Bar, Fitness, Roomservice, WIFI

Faciliteiten hotel RH Princesa Benidorm

In all-inclusive resort RH Princesa Benidorm geniet je ten volle van een droomvakantie. Er zijn zoveel voorzieningen dat je keuze te over hebt. In het blok hieronder geven we een lijst met alle aanwezige services en faciliteiten. Disclaimer: sommige extra’s zoals een familiekamer, late check-out of maaltijden gericht op allergieën zijn soms beschikbaar na een individuele aanvraag.

Animatie
Kinderopvang
Kids Club
Speeltuin
Kinderzwembad
Aquapark
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Bij het strand
Discotheek
Adults Only
Kleinschalig
Airco
Bar
Roomservice
WIFI
Lift
À la carte restaurant
Wellness
Sauna
Duikcentrum
Fitness
Fietsverhuur
Golf
Tennisbanen
Watersporten
Windsurfen
Huisdieren toegestaan
Rolstoelvriendelijk

All-inclusive arrangement RH Princesa Benidorm: hoe ziet het eruit?

Ga je op vakantie naar familiehotelRH Princesa Benidorm Benidorm met een all inclusive pakket? Dan reis je als een echte koning. Je mag zoveel eten en drinken als je wil, tijdens je vakantie heb je nauwelijks tot geen uitgaven en het aanwezige entertainment zal voor voldoende vermaak zorgen. In de volgende paragraaf check je de onderdelen van het fantastische all-inclusive pakket.

All-in! Onbeperkt eten en drinken
Bij all-inclusive RH Princesa Benidorm kan je eindeloos genieten van heerlijke maaltijden en nagerechtjes. Het buffetrestaurant is open voor ontbijt, lunch en diner. In de bar haal je jouw favoriete drankjes.

  • Smaakvol buffet voor het ontbijt, de lunch en het diner
  • Helemaal zelf je menu samenstellen
  • Heerlijke drankjes haal je gewoon af bij de bar

Ontspanningsmogelijkheden en activiteiten
Het is zonde om te blijven zitten op jouw hotelkamer in Benidorm. Wil je lekker chillen of actief bezig zijn? Er is aanbod genoeg! Goed om te weten: sommige diensten zijn niet inbegrepen in de prijs. De actuele tarieven kun je bij de receptie opvragen.

  • Naast een buiten- en binnenbad is er ook een kinderbad. Daarnaast zijn er nog meer zwemplekken in de buurt
  • De wellness met sauna zorgt dat je helemaal ontspant
  • Onderhoud je routine in de fitness van het resort
BEKIJK ALL-INCLUSIVE AANBIEDING

Beschikbare kindvriendelijke voorzieningen

RH Princesa Benidorm is een kindvriendelijk hotel dat voorzieningen biedt voor de jongste gasten. Gezinnen die er even tussenuit willen voelen zich hier al heel snel thuis. Als de kids zich vermaken, heb je zelf ook een fijne zonvakantie. Je kunt ook doorklikken naar onze pagina over: Bahrein.

  • Animatie: Voor de jongsten is er een heel tof animatieprogramma
  • Kids Club: Ouders kunnen hun kids veilig achterlaten bij de Kids Club
  • Speeltuin: Er is een speeltuin aanwezig waar kinderen zich kunnen uitleven in dit hotel
  • Kinderzwembad: De accommodatie heeft een kinderzwembad dat perfect is voor jonge kids
  • Kinderopvang: Dit hotel heeft een eigen oppasservice
  • Familiekamers: vraag bij het boeken om een gezinskamer
  • Kinderwagen (buggy), kinderstoel, speelgoed, kinderbedje (reiswieg) etc. zijn mogelijk op verzoek beschikbaar

Tips voor RH Princesa Benidorm last-minute aanbiedingen van september 2024

Een goedkope pakketreis naar RH Princesa Benidorm boeken? Touroperators bieden het hele jaar door speciale aanbiedingen. Op die manier reserveer jij tegen lage kosten een all-in zonvakantie naar dit hoogwaardige Spaanse vakantieoord. De meeste korting zul je krijgen bij last-minutes. Deze lage last-minute prijzen komen tot stand omdat je nog kort voor vertrek boekt. Het voordeel kan oplopen tot honderden euro’s. Daarnaast zijn er meer voordelen: je boekt als je zeker weet dat je mooi weer hebt, je hebt geen tijd voor vakantiestress en het is lekker spontaan. Mogelijk is er minder beschikbaar tijdens de schoolvakanties: kerstvakantie, voorjaarsvakantie, zomervakantie, herfstvakantie, meivakantie.

Zes tips voor een goedkope vakantie

  1. Last-minute: reis de komende weken al naar Benidorm (Spanje). Mét kinderkorting!
  2. Reis buiten het seizoen: voor en na de bouwvak is dezelfde vakantie vele malen goedkoper
  3. Vergelijk vakantie-aanbieders: wij adviseren om tarieven van meerdere reisbureaus in de gaten te houden
  4. Vroegboekkorting: Vroeg in het jaar boek je lekker voordelig en is er meer keuze in hotels en kamers
  5. Reis met Duitse reisorganisaties: Alltours, Anex Tour, Jahn Reisen, Bucher Reisen en FTI, ITS reisen, Dertour, Meiers Weltreisen
  6. Overweeg verschillende kamers: zoals Eenpersoonskamer (single room), Budget / Voordeelkamer, Tweepersoonskamer (double room), Suites (Junior / Duplex), Familiekamer (Annex kamer) met (waar mogelijk) specifieke uitzichten zoals Bergzicht, Landzicht, Zijzeezicht of Zeezicht

Vergelijk reisbureaus

Er bestaan diverse reisorganisaties die je brengen naar vakantiebestemming RH Princesa Benidorm en soortgelijke resorts. In het bijgaande stuk vind je een overzicht met onze favoriete reisorganisaties. Selecteer een vertrekluchthaven in Nederland (Maastricht Aachen Airport, Amsterdam Schiphol, Rotterdam The Hague Airport, Groningen Airport Eelde) vliegveld in België (Brussel-Zaventem, Charleroi-Zuid-Brussel, Antwerpen-Deurne) of airport in Duitsland (Keulen, Dortmund, Düsseldorf, Weeze, Bremen). Niet gevonden wat je zoekt? Bekijk ook hotels zoals: MG Alexander The Great Hotel Marsa Alam of Mikri Poli Rhodes.

1. Vakantiediscounter

vakantiediscounter
  • 100% all-inclusive expert
  • SGR, ANVR: veilig geboekt!
  • Pakketreizen met vlucht en hotel
BEKIJK AANBIEDINGEN

2. Prijsvrij

prijsvrij
  • Vakanties voor elk type reiziger
  • Doorzoek aanbod Duitse reisbureaus
  • Transfers tot aan de deur
BEKIJK AANBIEDINGEN

3. D-reizen

d-reizen
  • Ook klantenservice via Social Media
  • 1.000+ reisadviseurs in NL
  • Van familieresorts tot Adults-Only
BEKIJK AANBIEDINGEN

4. Sunweb

sunweb
  • Eigen App: reisdetails bij de hand
  • Expert in Fly & Drive vakanties
  • Workations in paradijselijke sfeer
BEKIJK AANBIEDINGEN

5. TUI

Tui
  • Met reisbureaus in 110+ plaatsen
  • Ultiem ultra all-inclusive genot
  • Gunstige prijzen met winterzon
BEKIJK AANBIEDINGEN

6. Corendon

corendon
  • Biedt party vakanties via GOfun
  • Strandvakanties voor iedereen
  • Exclusief aanbod met cruisereizen
BEKIJK AANBIEDINGEN

Praktische bestemming-info: waar ligt RH Princesa Benidorm?

Benidorm is een populaire badplaats aan de oostkust van Spanje, gelegen in de provincie Alicante, regio Valencia. Het ligt aan de Middellandse Zee. Het resort kan je bereiken via o.a. luchthaven Alicante–Elche Airport (ALC). De vliegtijd is ongeveer 2 uur en 30 minuten. Boek je een pakketreis? Dan is het transfer meestal inclusief. Men communiceert hier Spaans. Betalingen doe je met de Euro (EUR). Het stekkertype dat hier hoofdzakelijk wordt gebruikt is F (230 V, 50 Hz). De bestemming valt in tijdzone GMT+2 (Europe/Madrid). Suggestie: vergelijk ook all-in hotels in het mooie Turkse Rivièra of Ziyaaraiyfushi.

Suggesties voor excursies in Benidorm (september 2024)

Bij RH Princesa Benidorm in Benidorm, Costa Blanca zijn er tal van activiteiten en excursies om van te genieten tijdens je vakantie. Verken de prachtige stranden van Benidorm, zoals Levante Beach en Poniente Beach, met hun fijn zand en helderblauw water. Maak een uitstapje naar het nabijgelegen attractiepark Terra Mítica, waar je kunt genieten van spectaculaire achtbanen en shows geïnspireerd door de Griekse mythologie. Ontdek ook het charmante oude stadje Altea, dat bekend staat om zijn witte huizen en smalle straatjes vol met boetiekjes en ambachtelijke winkeltjes. Mis tenslotte niet de kans om te proeven van de heerlijke Valenciaanse keuken, zoals paella en horchata (drankje gemaakt van tijgernoten), in een van de vele restaurants en bars in de omgeving. Sluit de dag af met entertainment en livemuziek in het hotel.

Top-5 bezienswaardigheden rondom RH Princesa Benidorm

  1. Bezoek aan het Aqualandia-waterpark
  2. Bezoek aan het themapark Terra Mítica
  3. Watersporten bij het Poniente-strand
  4. Geniet van het uitzicht vanaf de Mirador del Castillo
  5. Ontspannen op het prachtige Levante-strand

Het weer in Benidorm: wat is een goede tijd om te gaan?

Reisbestemming RH Princesa Benidorm (Costa Blanca) heeft een aangenaam warm mediterraan klimaat. Het is populair vanwege het weer met aangename temperaturen en veel zonuren. De meest warme maand is Augustus. Overdag loopt het kwik dan al gauw op tot 32,5 graden celcius met 9 uur zon. De aanbevolen reisperiode is april t/m juni, september & oktober. Soms gebeurt het dat sommige services buiten de schoolvakanties misschien niet worden aangeboden.

JANFEBMRTAPRMEIJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Temperatuur16,2°C17,3°C19,3°C20,3°C24,4°C29,4°C31,5°C32,5°C28,4°C24,4°C19,3°C16,2°C
Zonuren5 uur6 uur7 uur7 uur8 uur9 uur10 uur9 uur8 uur6 uur5 uur5 uur
Regendagen10 dagen9 dagen9 dagen8 dagen7 dagen5 dagen1 dagen1 dagen4 dagen7 dagen8 dagen10 dagen
Watertemperaturen16,2°C15,2°C16,2°C17,3°C19,3°C21,3°C26,4°C27,4°C26,4°C22,3°C20,3°C16,2°C
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN

Dagelijkse weersverwachting Benidorm, Spanje

Veelgestelde vragen (FAQ) over een compleet verzorgde vakantie in RH Princesa Benidorm

Waarom naar RH Princesa Benidorm op vakantie?

RH Princesa Benidorm is gelegen in Benidorm, een bruisende badplaats aan de Costa Blanca in Spanje. Het hotel ligt op slechts enkele minuten lopen van het prachtige strand van Levante, dat bekend staat om zijn fijn zand en kalme wateren. Verken ook nabijgelegen bezienswaardigheden zoals het middeleeuwse stadje Altea, met zijn charmante straatjes en pleintjes. Of maak een uitstapje naar het schilderachtige dorp Guadalest, dat hoog in de bergen ligt en een spectaculair uitzicht biedt over de omliggende landschappen. Voor wie houdt van winkelen, biedt Benidorm fantastische mogelijkheden om te shoppen in talloze boetiekjes en souvenirwinkels. Een verblijf in RH Princesa Benidorm biedt dus de perfecte locatie voor een vakantie vol zon, zee, cultuur, natuur en ontspanning aan de prachtige Costa Blanca.

Wat zijn aantrekkelijke activiteiten in de buurt van het hotel?

Wanneer jij gaat voor een vakantie in Benidorm ga jij je niet vervelen. Buiten jouw vakantieresort kun je veel leuke dingen ondernemen. Je vindt er mooie parken en natuurgebieden. Liefhebbers van wandelen en fietsen komen hier wel tot hun trekken. nabije vind je diverse verrassende galerijen en winkels en eetgelegenheden. Hier krijg je een authentieke ervaring van de Spaanse geschiedenis. Bezoek een markt een proef de nationale Spaanse hapjes. In de regio bieden ze leuke activiteiten zoals bungeejumpen en windsurfen. Bekende uitstapje zijn: Mundomar, Aqualandia, Levante Beach, Benidorm Island of Terra Mítica.

Kan ik all-in verblijven in RH Princesa Benidorm?

Ja, hotelaccommodatie RH Princesa Benidorm biedt haar gasten een een aantrekkelijke all-inclusive formule. Dankzij dit kun je genieten van een reis die je volledig uit handen kan geven. De meeste faciliteiten zijn kosteloos beschikbaar. Eten, drinken en snacken zijn allemaal inbegrepen, zonder extra kosten. Ook allerlei (sport)activiteiten zijn doorgaans inbegrepen. Uitzonderingen: in sommige gevallen zijn er extra’s die tegen meerprijs zijn. Controleer daarom goed het totaalpakket van de hotelketen voordat je de boeking regelt.

Welke faciliteiten zijn inbegrepen in mijn verblijf?

RH Princesa Benidorm levert diverse prettige diensten: Kindvriendelijk, Kinderopvang, Animatie, Kids Club, Kinderzwembad, Speeltuin, Binnenzwembad, Buitenzwembad, Wellness, Sauna, Airco, Bar, Fitness, Roomservice, WIFI.

Is RH Princesa Benidorm kindvriendelijk?

Ja, dit is een kindvriendelijk hotel. Voor de allerkleinsten heeft het resort onder andere: Kinderopvang, Animatie, Kids Club, Kinderzwembad, Speeltuin. Handigheidjes zoals een kinderbedje, kinderstoel, magnetron, kinderwagen zijn in veel gevallen te regelen.

Is het hotel rolstoelvriendelijk en geschikt voor mindervaliden?

Nee, RH Princesa Benidorm heeft geen certificering voor rolstoelvriendelijkheid. Extra grote rolstoelvriendelijke kamers en badkamers met een inrijdouche kan je hier dus niet reserveren. Bij sommige resorts kan je vooraf extra hulpmiddelen regelen. Je kunt dit het makkelijkst even navragen bij de touroperator of het resort.

Beoordelingen All-inclusive RH Princesa Benidorm


0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.