4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken

Hotel Zafiro Rey Don Jaime

All inclusive vakanties » Spanje » Mallorca » Santa Ponsa » Hotel Zafiro Rey Don Jaime

Luxe 4 **** hotel in Mallorca, Spanje

Meerdere exclusieve all inclusive kamers

Beoordeling van een 8.2

Hotel Zafiro Rey Don Jaime is een voortreffelijk 4-sterren all-inclusive resort in het mooie Santa Ponsa (Spanje). Dit Spaanse hotel heeft een mooie ligging in de regio Mallorca, een heerlijk culinair aanbod en een adembenemend zwembad waar je goed kan ontspannen. Het hotel is bovendien heel kindvriendelijk. Het resort biedt een royaal all-in arrangement. Je geniet onbeperkt van ontbijt, snacks, ijsjes, diner, lunch etc. Men kan hier genieten van populaire faciliteiten zoals sauna en buitenzwembad. De nabijgelegen luchthaven is Palma de Mallorca Airport (2 uur en 10 minuten vluchtduur). Op deze webpagina check je alle benodigde informatie over dit all-in resort.

All inclusive Hotel Zafiro Rey Don Jaime: verblijven in de Spaanse zon

Hotel Zafiro Rey Don Jaime is een viersterren hotel op Mallorca in de badplaats Santa Ponsa. Het hotel ligt vlakbij het strand en beschikt over ruim 400 superior kamers met o. a. een tv, telefoon, airco, gratis WiFi, koelkastje, huurkluisje, balkon of terras en een badkamer met bad, toilet en föhn. Families kunnen kiezen voor nog ruimere familiekamers of -suites en babybedjes zijn tegen betaling beschikbaar. Op het zonneterras van Hotel Zafiro Rey Don Jaime kun je heerlijk ontspannen op ligbedden en parasols bij het zwembad. Voor volwassenen is er een adults only zwembad op het dak met prachtig uitzicht. Kinderen vermaken zich in het aparte kinderbad en miniclub 4-12 jaar terwijl sportievelingen kunnen fitnessen, darten en tafeltennissen. In het wellnesscentrum kun je extra ontspannen met o. a. een sauna, binnenzwembad en stoombad of tegen betaling een massage boeken. Het buffetrestaurant serveert goede maaltijden en regelmatig wordt er showcooking georganiseerd tijdens thema-avonden. Boek je all inclusive? Dan zijn buffetmaaltijden, snacks en geselecteerde non-alcoholische drankjes inbegrepen. Verkoeling dankzij meerdere bars is altijd binnen handbereik. Gratis WiFi is beschikbaar in de openbare ruimtes en er is een 24-uurs receptie voor vragen. In de directe omgeving van Hotel Zafiro Rey Don Jaime vind je restaurants, bars en winkels. Het strand is op slechts 250 m afstand en huur je een auto of boek je excursies dan kun je meer van Mallorca zien, zoals de kathedraal La Seu in hoofdstad Palma de Mallorca of het ca. 6 km verderop gelegen waterpark. Let op: diverse faciliteiten en diensten zijn seizoensgebonden en weersafhankelijk beschikbaar en tijdens het diner geldt een dresscode voor mannen. Toeristenbelasting is niet bij de reissom inbegrepen en dient ter plaatse nog betaald te worden. In het volgende schema bieden we de meest prominente informatie over het vakantieresort.

HotelHotel Zafiro Rey Don Jaime
OmgevingMallorca
LandSpanje
Classificatie4-sterren
Warmste maandAugustus (31,1 °C)
Vliegduur2 uur en 10 minuten
Beschikbare faciliteitenAnimatie, Kids Club, Buitenzwembad, Wellness, Sauna, Airco, Bar, Fietsverhuur, Fitness, WIFI

Faciliteiten Hotel Zafiro Rey Don Jaime

In all-inclusive resort Hotel Zafiro Rey Don Jaime kan je je overgeven aan een ontspannen vakantie. Gasten hebben toegang tot een breed scala aan voorzieningen. Hieronder verstrekken we een opsomming met alle aanwezige voorzieningen. Disclaimer: extra faciliteiten zoals een buggy, late check-out of speciale maaltijden i.v.m. een allergie kunnen mogelijk op verzoek geregeld worden.

Animatie
Kinderopvang
Kids Club
Speeltuin
Kinderzwembad
Aquapark
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Bij het strand
Discotheek
Adults Only
Kleinschalig
Airco
Bar
Roomservice
WIFI
Lift
À la carte restaurant
Wellness
Sauna
Duikcentrum
Fitness
Fietsverhuur
Golf
Tennisbanen
Watersporten
Windsurfen
Huisdieren toegestaan
Rolstoelvriendelijk

All-inclusive arrangement Hotel Zafiro Rey Don Jaime: wat hoort er allemaal bij?

Reis je af naar familiehotelHotel Zafiro Rey Don Jaime Santa Ponsa met een complete all inclusive pakketreis? Dan ga je een onbezorgde vakantie tegemoet. De hele dag onbeperkt eten en drinken, vooraf weet je exact wat het gaat kosten en er is volop entertainment voor iedere hotelgast. In het bijgaande stuk vertellen we je de specificaties van het omvangrijke all-inclusive pakket.

All-in! Onbeperkt eten en drinken
Bij all-inclusive Hotel Zafiro Rey Don Jaime geniet je onbeperkt van allerlei heerlijke gerechten en tussendoortjes. Het buffetrestaurant in het hotel zorgt voor je ontbijt, lunch en diner. Bij de hotelbar is een groot assortiment aan dranken beschikbaar.

  • Groot opgezet buffet voor de 3 hoofdmaaltijden
  • Van soepen tot heerlijke nagerechten
  • De meest uiteenlopende dranken zijn op elk moment van de dag te bestellen

Sport en activiteiten
Eigenlijk is er amper tijd om te verblijven op je hotelkamer in Santa Ponsa. Of je nu wil relaxen of wil sporten: er is genoeg te doen. Belangrijk: exclusieve diensten zijn tegen betaling. De actuele tarieven kun je bij de receptie opvragen.

  • Lekker afkoelen in het fraaie buitenbad. Het hotel wordt omgeven door nog meer zwemplekken
  • Laat de stress los in de wellnessruimte met sauna
  • Voor actievelingen: fietsverhuur en fitness
BEKIJK ALL-INCLUSIVE AANBIEDING

Beschikbare kindvriendelijke voorzieningen

Hotel Zafiro Rey Don Jaime is een kindvriendelijk hotel met voldoende voorzieningen voor de kids. Gezinnen die er even tussenuit willen worden elke dag vermaakt. Zodra de kinderen lekker aan het spelen zijn, is het ook vakantie voor papa en mama. Op onze websites lees je ook meer over: Volpension.

  • Animatie: Voor kinderen biedt het hotel een uitgebreid animatieprogramma
  • Kids Club: Je kunt jouw kinderen brengen naar de Kids Club van het hotel
  • Speeltuin: Nabij het hotel bezoek je leuke pretparken
  • Kinderzwembad: Bekijk bij het boeken of een kinderbadje aanwezig is
  • Kinderopvang: Let op: er is geen oppasservice aanwezig
  • Familiekamers: kijk of er een gezinskamer beschikbaar is
  • Kinderstoel, speelgoed, kinderbedje (reiswieg), kinderwagen (buggy) etc. zijn mogelijk op verzoek beschikbaar

Interessante Hotel Zafiro Rey Don Jaime last-minute aanbiedingen van oktober 2024

Een goedkope pakketreis naar Hotel Zafiro Rey Don Jaime boeken? Reisorganisaties hebben regelmatig uitstekende aanbiedingen. Zo boek jij lekker goedkoop een all-in zonvakantie naar dit luxe Spaanse reisoord. Doorgaans zijn de prijzen het gunstigst bij last-minutes. Bij last-minutes komt het er op neer dat je vrij vlot na het boeken al vertrekt. Zo kan jij heel goedkoop op vakantie! Daarbij komen nog meer positieve effecten: je hebt de zekerheid van mooi weer, je kan vertrekken wanneer jij wil en je kunt sneller een beslissing nemen. Aantrekkelijke deals rondom de schoolvakanties: meivakantie, zomervakantie, voorjaarsvakantie, kerstvakantie, herfstvakantie.

6 tips om te besparen

  1. Last-minute: reis de komende weken al naar Santa Ponsa (Spanje). Mét kinderkorting!
  2. Reis niet in het hoogseizoen: buiten de zomer kan je veel goedkoper boeken
  3. Vergelijk reisorganisaties: het is zinnig om het hotelaanbod van verschillende vakantie-aanbieders met elkaar te vergelijken
  4. Vroegboekkorting: Vroeg in het jaar krijg je extra korting en heb je de meest ruime keuze
  5. Kies voor Duitse reisaanbieders: Alltours, Anex Tour, Jahn Reisen, Bucher Reisen of ITS reisen, FTI, Meiers Weltreisen, Dertour
  6. Vergelijk prijzen van meerdere kamers: zoals Suites (Junior / Duplex), Tweepersoonskamer (double room), Eenpersoonskamer (single room), Familiekamer (Annex kamer), Budget / Voordeelkamer met (indien beschikbaar) uniek uitzicht zoals Zeezicht, Bergzicht, Landzicht of Zijzeezicht

Reisorganisaties vergelijken

Je kunt kiezen uit meerdere reisorganisaties die vliegen op vakantiebestemming Hotel Zafiro Rey Don Jaime en vergelijkbare accommodaties. In het stukje hieronder lees je alles over professionele online reisbureaus. Overweeg een vertrekluchthaven in Nederland (Groningen Airport Eelde, Rotterdam The Hague Airport, Amsterdam Schiphol, Maastricht Aachen Airport) vliegveld in België (Charleroi-Zuid-Brussel, Brussel-Zaventem, Antwerpen-Deurne) of airport in Duitsland (Keulen, Dortmund, Weeze, Düsseldorf, Münster Osnabrück). Check ook onze pagina over andere hotels zoals: Krystal Cancun en Parkim Ayaz Hotel.

1. Vakantiediscounter

vakantiediscounter
  • Expert in all-inclusive vakanties
  • Veilig op weg met ANVR en SGR
  • Zorgeloze vakantie met pakketreis
BEKIJK AANBIEDINGEN

2. Prijsvrij

prijsvrij
  • Altijd speciale Super Sale weken
  • Fijn aanbod Duitse reisbureaus
  • Geen zorgen over het transfer
BEKIJK AANBIEDINGEN

3. D-reizen

d-reizen
  • Veilig op vakantie (garanties)
  • Ervaren reisadviseur voor elke reis
  • Veel Adults-only vakanties
BEKIJK AANBIEDINGEN

4. Sunweb

sunweb
  • Al meer dan 30 jaar actief!
  • Fly & Drive: vliegen en auto huren
  • Workations met professionele touch
BEKIJK AANBIEDINGEN

5. TUI

Tui
  • Vaak reisleiding ter plaatse
  • Ultieme luxe ultra all-inclusives
  • Speciale winterzon pakketreizen
BEKIJK AANBIEDINGEN

6. Corendon

corendon
  • Zonvakanties en themareizen
  • All-in strandvakantie arrangementen
  • Geniet tijdens een cruise vakantie
BEKIJK AANBIEDINGEN

Handige informatie: waar ligt Hotel Zafiro Rey Don Jaime?

Santa Ponsa is een badplaats gelegen aan de zuidwestkust van Mallorca, Spanje. Het staat bekend om zijn mooie stranden, kristalhelder water en een levendige sfeer met restaurants, bars en winkels. Het is een populaire bestemming voor zon- en strandliefhebbers, evenals golfers, vanwege de nabijgelegen golfbanen. Het resort ligt in de omgeving van luchthaven Palma de Mallorca Airport (PMI). Reken voor de vlucht ongeveer 2 uur en 10 minuten. Vanaf daar volgt het transfer naar de hotels. De plaatselijke taal is Spaans. De landelijke munt is de Euro (EUR). Je apparatuur kun je opladen via stopcontact type F (230 V, 50 Hz). Het resort ligt in tijdzone GMT+2 (Europe/Madrid). Alternatief: bekijk ook andere hotels in plaatsen als Protaras en Göcek.

De leukste excursies in Santa Ponsa (oktober 2024)

Bij Hotel Zafiro Rey Don Jaime in Santa Ponsa, Mallorca zijn er tal van activiteiten en excursies om van te genieten tijdens je vakantie. Verken de prachtige stranden van Santa Ponsa, zoals Playa Santa Ponsa en Playa El Toro, met hun fijn wit zand en kristalhelder water. Maak een uitstapje naar het nabijgelegen Palma de Mallorca, waar je kunt genieten van de prachtige architectuur van La Seu kathedraal en het koninklijk paleis van La Almudaina. Ontdek ook de charmante stadjes Andratx en Valldemossa, die bekend staan om hun traditionele architectuur en pittoreske straatjes vol met restaurants, winkels en historische gebouwen. Mis tenslotte niet de kans om te proeven van de heerlijke Mallorcaanse keuken, zoals sobrasada (pittige worst) en coca de trempó (een soort pizza), in een van de vele restaurants en bars in de omgeving. Sluit de dag af met entertainment en livemuziek in het hotel.

Top-5 bezienswaardigheden rondom Hotel Zafiro Rey Don Jaime

  1. Maak een boottocht langs de kust
  2. Geniet van een rondje golf op Golf Santa Ponsa
  3. Verken het historische kasteel van Castell de Bellver
  4. Ontspan op het strand van Santa Ponsa
  5. Bezoek aan het luxe jachthaven Port Adriano

Het weer in Santa Ponsa: welke periode moet ik gaan?

Reisbestemming Hotel Zafiro Rey Don Jaime (Mallorca) is gelegen in een warm mediterraan klimaat. Het weer is hier prima met prettige temperaturen en voldoende zon. De periode met de hoogste temperaturen is Augustus. Vaak is het dan wel zo’n 31,1 graden met plus minus 10 uur zon. De meest toeristische reisperiode is april t/m juni, september & oktober. We merken soms dat populaire hotelfaciliteiten in de wintertijd niet worden aangeboden.

JANFEBMRTAPRMEIJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Temperatuur14,5°C14,5°C16,6°C17,6°C21,7°C25,9°C30,0°C31,1°C26,9°C23,8°C18,6°C15,5°C
Zonuren5 uur6 uur6 uur7 uur9 uur10 uur11 uur10 uur8 uur6 uur5 uur5 uur
Regendagen7 dagen7 dagen7 dagen7 dagen6 dagen3 dagen2 dagen3 dagen5 dagen7 dagen7 dagen8 dagen
Watertemperaturen15,5°C14,5°C14,5°C15,5°C17,6°C21,7°C24,8°C25,9°C24,8°C22,8°C19,7°C16,6°C
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN

Huidige weersverwachting Santa Ponsa, Spanje

Veelgestelde vragen over een compleet verzorgde vakantie in Hotel Zafiro Rey Don Jaime

Waarom naar Hotel Zafiro Rey Don Jaime op vakantie?

Hotel Zafiro Rey Don Jaime is gelegen in Santa Ponsa, een prachtige badplaats aan de zuidwestkust van Mallorca in Spanje. Het hotel ligt op slechts enkele minuten loopafstand van het strand van Santa Ponsa, dat bekend staat om zijn gouden zand en kalme wateren. Verken ook nabijgelegen bezienswaardigheden zoals het middeleeuwse stadje Calvià, met zijn charmante straatjes en historische gebouwen. Of maak een uitstapje naar het prachtige eilandje Dragonera, dat enkele kilometers voor de kust ligt en een spectaculair uitzicht biedt over de Middellandse Zee. Voor wie houdt van winkelen, biedt Santa Ponsa fantastische mogelijkheden om te shoppen in talloze boetiekjes en souvenirwinkels. Een verblijf in Hotel Zafiro Rey Don Jaime biedt dus de perfecte locatie voor een vakantie vol zon, zee, cultuur, natuur en ontspanning aan de prachtige zuidwestkust van Mallorca.

Wat zijn culturele of leuke activiteiten rondom deze hotelaccommodatie?

Als je kiest voor een vakantie in Santa Ponsa is er genoeg te doen! Buiten jouw accommodatie heb je tal van leuke excursies en tours. De natuur is hier zo mooi dat het je de adem beneemt. Liefhebbers van wandelen en fietsen komen hier wel tot hun trekken. In de regio verken je verscheidene hippe merkwinkels en horecazaken. Hier dompel je jezelf onder in de Spaanse geschiedenis. Bezoek een markt een proef de meest gegeten Spaanse gerechten. In de regio bieden ze leuke activiteiten voor jong en oud zoals paardrijden en kiten. De meest prominente hotspots zijn: Western Water Park, Santa Ponsa Beach, Port Adriano, Jungle Parc & Marineland Mallorca.

Kan je all-inclusive verblijven in Hotel Zafiro Rey Don Jaime?

Ja, hotelaccommodatie Hotel Zafiro Rey Don Jaime biedt dit aan. Het hotel heeft een een geheel verzorgde all-inclusive formule. Dit faciliteert ongetwijfeld een reis die je volledig uit handen kan geven. Je hebt niet te maken met onverwachte uitgaven, het meeste is al inbegrepen. Eten, drinken en snacken zijn allemaal inbegrepen, zonder extra kosten. Ook verschillende sportieve / actieve activiteiten zijn doorgaans inbegrepen. Tip: mogelijk heeft het hotel extra services die niet bij het all-in pakket inbegrepen zijn. Inspecteer vooraf goed de voorwaarden van deze hotelaccommodatie als je incheckt.

Welke faciliteiten en diensten kan ik gebruiken in het hotel?

Hotel Zafiro Rey Don Jaime hanteert een aantal aantrekkelijke diensten: Animatie, Kids Club, Buitenzwembad, Wellness, Sauna, Airco, Bar, Fietsverhuur, Fitness, WIFI.

Is Hotel Zafiro Rey Don Jaime kindvriendelijk?

Ja, het is een heel fijn hotel voor gezinnen met kids. Voor de kleintjes bieden ze bijvoorbeeld: Animatie, Kids Club. Dingen zoals een kinderwagen, kinderbedje, kinderstoel, magnetron zijn in veel gevallen te regelen.

Is het toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelvriendelijk?

Nee, Hotel Zafiro Rey Don Jaime heeft geen certificering voor rolstoelvriendelijkheid. Kamers met extra brede deuren en een aangepast toilet zijn dus niet aanwezig. Bij sommige accommodaties kan je echter wel extra spullen zoals een rolstoel huren. Vraag dit vooraf na bij het reisbureau of het hotel zelf.

Reviews All-inclusive Hotel Zafiro Rey Don Jaime


0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.