4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken

Playacartaya Aquapark & Spa Hotel

All inclusive vakanties » Spanje » Costa de la Luz » El Portil » Playacartaya Aquapark & Spa Hotel

Modern 4-sterren hotel in Costa de la Luz

Goedkoop op all inclusive vakantie

Recent beoordeeld met een 7.7

Playacartaya Aquapark & Spa Hotel is een heerlijk 4-sterren all-inclusive resort in het geliefde El Portil (Spanje). Dit Spaanse hotel beschikt over een goede ligging in de regio Costa de la Luz, een goed aanbod qua eten en een ontspannen zwembad-gedeelte om af te koelen. Ook voor kinderen is er genoeg te doen! Boeken kan op basis van all-inclusive. Je kunt de gehele dag onbeperkt genieten van snacks, lunch, diner, ontbijt, drinken etc. Deze accommodatie heeft meerdere voorzieningen zoals kinderopvang en huisdiervriendelijk. Veel toeristen vliegen op Seville Airport (2 uur en 50 minuten vluchtduur). Op Allinclusivekoning.nl vind je tips en informatie over over dit premium resort.

All inclusive Playacartaya Aquapark & Spa Hotel: ervaar de Spaanse zon

Het Playacartaya Aquapark & Spa Hotel is een viersterren accommodatie aan de rustige Costa de la Luz in Spanje. Op slechts 250 meter afstand van het hotel bevindt zich het strand, terwijl het centrum van El Portil op ongeveer 2,5 km afstand ligt. Voor wie meer wil zien van de omgeving zijn er diverse opties, zoals het huren van een auto of het boeken van een excursie naar bijvoorbeeld het Nationaal Park Doñana. De ca. 300 kamers van het hotel zijn voorzien van alle gemakken en beschikken over een balkon of terras met zitje en badkamer met bad of douche, toilet en föhn. Het hotel beschikt over meerdere zwembaden, kinder-, wellness- en sportfaciliteiten en biedt all-inclusive verblijf. Voor de kleintjes zijn er diverse glijbanen, een kinderbad, speeltuin en miniclub. Verder kan je ontspannen in het wellnesscentrum, waarbij tegen betaling gebruik kan worden gemaakt van de sauna, het stoombad en whirlpool of massages geboekt kunnen worden. Daarnaast zijn er ook andere activiteiten te doen, zoals boogschieten, minigolf en tafeltennis. Het hotel heeft meerdere restaurants en bars waar je kunt genieten van maaltijden, snacks en drankjes. In onderstaande tabel lees je de meest belangrijke informatie over deze reisbestemming.

AccommodatiePlayacartaya Aquapark & Spa Hotel
RegioCosta de la Luz
LandSpanje
Classificatie4-sterren
Warmste maandJuli (33 °C)
Reistijd2 uur en 50 minuten
Aanwezige servicesKinderopvang, Animatie, Kids Club, Kinderzwembad, Binnenzwembad, Buitenzwembad, Wellness, Airco, Bar, Lift, Fitness, Huisdieren toegestaan, Roomservice, WIFI, Rolstoelvriendelijk

Faciliteiten hotel Playacartaya Aquapark & Spa Hotel

In all-inclusive resort Playacartaya Aquapark & Spa Hotel geniet je ten volle van de vakantie van je leven. Er zijn meer dan genoeg voorzieningen om je verblijf aangenaam te maken. Hieronder verstrekken we een opsomming met alle beschikbare voorzieningen. Disclaimer: andere services zoals een kinderwagen, late check-out of speciale voedingswensen voor het diner zijn mogelijk op verzoek beschikbaar.

Animatie
Kinderopvang
Kids Club
Speeltuin
Kinderzwembad
Aquapark
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Bij het strand
Discotheek
Adults Only
Kleinschalig
Airco
Bar
Roomservice
WIFI
Lift
À la carte restaurant
Wellness
Sauna
Duikcentrum
Fitness
Fietsverhuur
Golf
Tennisbanen
Watersporten
Windsurfen
Huisdieren toegestaan
Rolstoelvriendelijk

All-inclusive arrangement Playacartaya Aquapark & Spa Hotel: wat hoort er allemaal bij?

Verblijf je in dit familiehotelPlayacartaya Aquapark & Spa Hotel El Portil met een all inclusive verzorgingstype? Dan zal je niks tekort komen. Je mag zo vaak opscheppen als je wil, er zijn geen verborgen kosten en je zal je niet vervelen door het entertainment. In het stukje hieronder delen we de inhoud van het omvangrijke all-inclusive pakket.

Lekker eten en drinken
Bij all-inclusive Playacartaya Aquapark & Spa Hotel is er geen limiet aan eten, drinken en meer. Voor elke maaltijd kun je terecht in ons buffetrestaurant. In het hotel kun je genieten van (non)alcoholische drankjes.

  • Overvloedig buffet voor de 3 hoofdmaaltijden
  • Helemaal zelf je menu samenstellen
  • Jouw favoriete drankjes kan je gewoon ophalen bij de bar

Ontspanning en activiteiten
Eigenlijk is er amper tijd om te verblijven op je hotelkamer in El Portil. Er wordt voldoende georganiseerd Opmerking: enkele diensten zijn tegen betaling. Het hotelpersoneel heeft daarover meer info.

  • Naast een buiten- en binnenbad is er ook een kinderbad. Er zijn ook prachtige zwemplekken in de buurt
  • Je kunt ook gebruik maken van de wellness
  • De calorieën werk je weer weg in de hotelgym
BEKIJK ALL-INCLUSIVE AANBIEDING

Voorzieningen gericht op kinderen

Playacartaya Aquapark & Spa Hotel is een kindvriendelijk hotel met faciliteiten voor de jongste toeristen. Gezinnen met peuters en kleuters hebben hier de tijd van hun leven. Want, wees eerlijk: als de kinderen zich vermaken, hebben papa en mama ook tijd voor ontspanning. Wij hebben ook een aparte pagina over: All-inclusive rondreizen.

  • Animatie: Voor de jongste gasten is er animatie aanwezig
  • Kids Club: De Mini Club organiseert diverse leuke activiteiten en spellen
  • Speeltuin: Op korte afstand van het hotel zijn er prachtige (binnen)speeltuinen
  • Kinderzwembad: Het kinderzwembad is een leuke plek voor kinderen om te spelen en te zwemmen
  • Kinderopvang: Gasten kunnen rekenen op de beschikbaarheid van een betrouwbare oppasservice
  • Familiekamers: kijk of er een gezinskamer beschikbaar is
  • Kinderstoel, kinderbedje (reiswieg), kinderwagen (buggy), speelgoed etc. kunnen mogelijk ook geregeld worden

De beste Playacartaya Aquapark & Spa Hotel last-minute aanbiedingen van oktober 2024

Een goedkope pakketreis naar Playacartaya Aquapark & Spa Hotel boeken? Reisaanbieders hebben dikwijls goedkope aanbiedingen. Als slimme boeker verkrijg jij extra voordelig een all-in zonvakantie naar dit hoogwaardige Spaanse resort. De meeste korting zul je krijgen bij last-minute pakketten. Last-minute betekent dat je een vakantie, vlucht of hotel boekt vlak voor de vertrekdatum of incheckdatum. Zo kan jij heel goedkoop op vakantie! Er zijn nog meer voordelen: je hebt de zekerheid van mooi weer, je vertrekt op een flexibel moment en is het ook een tikkeltje spannend! Let op, weinig aanbod tijdens de schoolvakanties: zomervakantie, voorjaarsvakantie, meivakantie, herfstvakantie, kerstvakantie.

6 slimme manieren om te besparen op je vakantie

  1. Last-minute: reis over een paar dagen al naar El Portil (Spanje). Mét kinderkorting!
  2. Reis buiten de schoolvakanties: buiten de schoolvakanties zijn de prijzen een stuk lager
  3. Vergelijk reisaanbieders: het is gunstig om het hotelaanbod van verschillende touroperators met elkaar te vergelijken
  4. Vroegboekkorting: In de eerste maanden van het jaar krijg je vaak extra korting en zijn er meer kamers beschikbaar
  5. Kies voor Duitse reisorganisaties: Alltours, Jahn Reisen, Bucher Reisen, Anex Tour of Meiers Weltreisen, ITS reisen, Dertour, FTI
  6. Overweeg verschillende kamers: zoals Budget / Voordeelkamer, Suites (Junior / Duplex), Eenpersoonskamer (single room), Tweepersoonskamer (double room), Familiekamer (Annex kamer) met (waar mogelijk) specifieke uitzichten zoals Landzicht, Bergzicht, Zeezicht of Zijzeezicht

Vergelijk reisbureaus

Als je gaat boeken dan kan je kiezen uit verschillende reisaanbieders met aanbod bij vakantiebestemming Playacartaya Aquapark & Spa Hotel en vergelijkbare verblijven. In het blok hieronder vind je meer informatie over betrouwbare reisaanbieders. Vraag prijzen op bij vertrekluchthavens in Nederland (Amsterdam Schiphol, Groningen Airport Eelde, Maastricht Aachen Airport, Rotterdam The Hague Airport) vliegveld in België (Brussel-Zaventem, Antwerpen-Deurne, Charleroi-Zuid-Brussel) of airport in Duitsland (Dortmund, Weeze, Münster Osnabrück, Bremen, Keulen). Bekijk ook ons overige hotelaanbod, bijvoorbeeld: Hotel Troya Tenerife en Grupotel Port d’Alcudia.

1. Vakantiediscounter

vakantiediscounter
  • Online boeken zonder gedoe
  • Aangesloten bij ANVR en SGR
  • Stressvrij genieten met pakketreis
BEKIJK AANBIEDINGEN

2. Prijsvrij

prijsvrij
  • Aanbod van alle grote hotelketens
  • Pakketreizen van Duitse reisbureaus
  • Inclusief luchthaventransfer
BEKIJK AANBIEDINGEN

3. D-reizen

d-reizen
  • Online géén boekingskosten
  • Maak afspraak bij reisadviseur
  • Breed aanbod Adults-Only
BEKIJK AANBIEDINGEN

4. Sunweb

sunweb
  • Eigen App: reisdetails bij de hand
  • Ultiem gemak met Fly & Drive
  • Specialist in workation reizen
BEKIJK AANBIEDINGEN

5. TUI

Tui
  • Eenvoudig excursies bijboeken
  • Reserveer jouw ultra all-inclusive
  • Profiteer van winterzon voordeel
BEKIJK AANBIEDINGEN

6. Corendon

corendon
  • Profiteer van laagsteprijsgarantie*
  • Veel heerlijke strandvakanties
  • Ruim aanbod met cruise vakanties
BEKIJK AANBIEDINGEN

Toeristische reis-info: waar ligt Playacartaya Aquapark & Spa Hotel?

El Portil is een badplaats aan de Costa de la Luz in de provincie Huelva, Andalusië, Spanje. Het ligt aan de kust van de Atlantische Oceaan, ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van de stad Huelva. Het hotel is goed bereikbaar vanaf luchthaven Seville Airport (SVQ). Reken voor de vlucht ongeveer 2 uur en 50 minuten. De transfers worden vanaf het vliegveld geregeld. Je praat hier Spaans. Jouw lokale aankopen betaal je met de Euro (EUR). Het type stekker dat je nodig hebt is F (230 V, 50 Hz). Dit verblijf ligt in de tijdzone GMT+2 (Europe/Madrid). Hint: zie ook onze resorts in bijv. Dubai & el Campello.

Hotspots en excursies in El Portil (oktober 2024)

Welkom bij Playacartaya Aquapark & Spa Hotel in El Portil, Costa de la Luz. Deze regio biedt tal van mogelijkheden om de omgeving te verkennen. Begin met een bezoek aan het strand van El Rompido, dat bekend staat om zijn ongerepte natuur en rustige sfeer. Verken ook het charmante vissersdorpje Punta Umbría, gelegen op ongeveer 15 kilometer afstand, waar je kunt genieten van traditionele architectuur en heerlijke visgerechten. Voor een dagje uit kun je naar het nationale park Doñana gaan, gelegen op ongeveer 40 kilometer afstand, waar je kunt genieten van prachtige natuurlijke landschappen en wilde dieren als flamingos en lynxen kunt spotten. Je kunt ook een bezoek brengen aan de stad Huelva, gelegen op ongeveer 20 kilometer afstand, waar je kunt genieten van historische monumenten zoals het klooster van La Rábida en het Colombus Museum. Verder zijn er ook tal van mogelijkheden voor watersporten zoals windsurfen en zeilen. En vergeet niet om te proeven van de heerlijke lokale keuken, zoals choco (inktvis) en jamón ibérico (Iberische ham). Kortom, er is genoeg te doen tijdens je verblijf in Playacartaya Aquapark & Spa Hotel.

Top-5 bezienswaardigheden rondom Playacartaya Aquapark & Spa Hotel

  1. Proef heerlijke lokale gerechten in de restaurants van El Portil
  2. Watersporten zoals zeilen, windsurfen of kajakken
  3. Golfen op de nabijgelegen golfbanen
  4. Ontspannen op de prachtige stranden van El Portil
  5. Verkenning van de nabijgelegen wetlands en natuurreservaten

Het weer in El Portil: hoe is het klimaat en wat is de beste reistijd?

Reisbestemming Playacartaya Aquapark & Spa Hotel (Costa de la Luz) kent een warm mediterraan klimaat. Je geniet hier van lekker weer met goede temperaturen en veel zonuren. De warmste maand is Juli. Overdag loopt het kwik dan al gauw op tot 33 graden celcius met zo’n 11 uur zon. Een prettige reistijd is april t/m juni, september & oktober. Soms gebeurt het dat aantrekkelijke services buiten de schoolvakanties niet worden aangeboden.

JANFEBMRTAPRMEIJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Temperatuur17,0°C17,0°C19,0°C21,0°C27,0°C29,0°C33,0°C33,0°C27,0°C23,0°C19,0°C16,0°C
Zonuren5 uur6 uur7 uur8 uur9 uur11 uur11 uur10 uur8 uur7 uur5 uur5 uur
Regendagen11 dagen10 dagen8 dagen7 dagen2 dagen1 dagen1 dagen1 dagen2 dagen8 dagen11 dagen10 dagen
Watertemperaturen18,0°C17,0°C17,0°C18,0°C18,0°C22,0°C24,0°C24,0°C23,0°C21,0°C20,0°C19,0°C
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN

Overzicht weersverwachting El Portil, Spanje

Veelgestelde vragen FAQ: een compleet verzorgde vakantie in Playacartaya Aquapark & Spa Hotel

Waarom naar Playacartaya Aquapark & Spa Hotel op vakantie?

Playacartaya Aquapark & Spa Hotel ligt in El Portil, een prachtige badplaats aan de Costa de la Luz in Spanje. De regio staat bekend om zijn uitgestrekte stranden met fijn goudkleurig zand en kristalhelder water, perfect voor zwemmen, zonnebaden en watersportactiviteiten zoals kitesurfen en windsurfen. In El Portil kun je genieten van lokale gerechten en drankjes in de gezellige restaurants en bars langs de boulevard, evenals wandelen door het natuurreservaat Marismas del Odiel, een beschermd gebied vol met unieke flora en fauna. Op korte afstand van het hotel bevindt zich de historische stad Huelva, beroemd om zijn barokke architectuur en musea. Verder kun je ook de prachtige stad Sevilla bezoeken, gelegen op slechts 1,5 uur rijden van het hotel.

Wat zijn aantrekkelijke activiteiten in de regio van deze bestemming?

Wanneer je afreist voor een vakantie in El Portil hoef je zeker niet op het resort te blijven. In de omgeving van jouw accommodatie zijn er vele charmante dorpen en steden te verkennen. Dit gebied pronkt met zijn fenomenale natuurlijke schoonheid. Er zijn leuke wandelroutes en fietstochten. In omliggende stadjes en dorpen vind je verschillende leuke kadowinkels en eetgelegenheden. Hier dompel je jezelf onder in de Spaanse gewoontes. Koop handgemaakte producten en kom in aanraking met lokale Spaanse keuken. In de regio bieden ze populaire activiteiten zoals snorkelen & golfen. De belangrijkste highlights zijn: Isla Cristina Marina, La Rabida, Marismas del Odiel Natuurreservaat, El Portil Golf Course & Punta del Moral.

Kan je all-inclusive verblijven in Playacartaya Aquapark & Spa Hotel?

Ja, hotelaccommodatie Playacartaya Aquapark & Spa Hotel geeft jou een een onbezorgde all-inclusive formule. Hiermee leg je de basis voor een relaxte vakantie. De portemonnee kan je op de hotelkamer laten. Onbeperkt toegang tot eten en drinken, zonder extra kosten. Ook enkele sportgerelateerde activiteiten kun je zonder limiet doen. Let op: mogelijk biedt het resort speciale services die niet bij het all-in pakket inbegrepen zijn. Vraag daarom naar het totaalpakket van deze hotelaccommodatie bij je vakantie-aanbieder.

Welke faciliteiten heeft het hotel te bieden?

Playacartaya Aquapark & Spa Hotel biedt bezoekers verscheidene exclusieve faciliteiten: Kinderopvang, Animatie, Kids Club, Kinderzwembad, Binnenzwembad, Buitenzwembad, Wellness, Airco, Bar, Lift, Fitness, Huisdieren toegestaan, Roomservice, WIFI, Rolstoelvriendelijk.

Is Playacartaya Aquapark & Spa Hotel kindvriendelijk?

Ja, familie beleven hier een onvergetelijke tijd. Voor de jeugd hebben ze de volgende voorzieningen: Kinderopvang, Animatie, Kids Club, Kinderzwembad. Spullen als een magnetron, kinderwagen, kinderstoel, kinderbedje kan je mogelijk via het hotel of reisorganisatie aanvragen.

Ik ben mindervalide, is het een rolstoelvriendelijk hotel?

Ja, Playacartaya Aquapark & Spa Hotel is een rolstoelvriendelijk hotel. Deze accommodatie biedt diverse aangepaste kamers met een speciale douche en toilet voor gasten die minder mobiel zijn. Perfect voor hotelgasten die met een rolstoel of scootmobiel komen. Neem contact op met het reisbureau voor de exacte mogelijkheden.

Recensies All-inclusive Playacartaya Aquapark & Spa Hotel


0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.