4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken

Hotel Golden Donaire Beach

All inclusive vakanties » Spanje » Costa Dorada » La Pineda » Hotel Golden Donaire Beach

Super 3-sterren hotel in Costa Dorada

Bekende all inclusive reisbestemming

Deze accommodatie scoort een 8.4

Hotel Golden Donaire Beach is een geweldig 3-sterren all-inclusive resort in het bijzondere La Pineda (Spanje). Dit Spaanse hotel is populair vanwege de ligging in de regio Costa Dorada, een heerlijk culinair aanbod en een exclusief zwembad met speciale ligplekken. Ook kinderen vermaken zich hier opperbest. Je kunt hier verblijven op basis van all-in. Je kunt de gehele dag onbeperkt genieten van lunch, snacks, ijsjes, drinken, ontbijt etc. Reizigers kunnen gebruik maken van populaire voorzieningen zoals kinderzwembad en WIFI. Toeristen maken vaak gebruik van luchthaven Reus Airport (2 uur en 10 minuten reisduur). Op deze webpagina vertellen we bruikbare informatie over dit speciale resort.

All inclusive Hotel Golden Donaire Beach: reizen naar de Spaanse zon

Het driesterren Hotel Golden Donaire Beach biedt de perfecte locatie voor een ontspannen vakantie aan de Spaanse Costa Dorada. Gelegen aan het strand van La Pineda en op loopafstand van het dorpje, kun je hier genieten van diverse eet-, wellness- en sportfaciliteiten. Het grote zwembad heeft zelfs een jacuzzi!Het strand van La Pineda is bekend als een van de mooiste aan de Costa Dorada. Je vindt er diverse restaurants, bars en plekjes in de schaduw. Op ca. 650 m van het hotel ligt het grootste wellnesscentrum van Catalonië. Wil je meer van de omgeving zien? Huur dan een auto en bezoek o. a. Salou op ca. 6 km afstand of boek een excursie naar Barcelona. Hotel Golden Donaire Beach heeft ca. 350 kamers, standaard voorzien van faciliteiten zoals tv, telefoon, gratis WiFi, airco, badkamer met douche/toilet en balkon/terras. Tegen betaling kun je gebruik maken van een kluisje en er zijn kamers met zeezicht beschikbaar. De familiekamers bieden meer slaapgelegenheid en babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar. Het hotel beschikt over een zwembad met jacuzzi, ligbedden, parasols, apart kinderbad, speeltuin en miniclub. Er zijn deels betaalde sportfaciliteiten zoals volleybal, tafeltennis en voetbal en je kunt ook ontspannen in de sauna. Bij de pool- en snackbar kun je drankjes en tussendoortjes bestellen en het buffetrestaurant serveert maaltijden. Bij all-inclusive zijn ontbijt, lunch, diner, snacks en geselecteerde non-alcoholische dranken inbegrepen. Overige faciliteiten zijn o. a. een lobby met 24-uurs receptie, gratis WiFi in openbare ruimtes en mogelijkheid tot parkeren tegen betaling. Let op: diverse faciliteiten en diensten van Hotel Golden Donaire Beach kunnen seizoensgebonden en weersafhankelijk zijn. In het tabel hierna vind je de meest prominente informatie over dit all-in verblijf.

HotelHotel Golden Donaire Beach
RegioCosta Dorada
LandSpanje
Classificatie3-sterren
Warmste maandJuli (29 °C)
Vliegduur2 uur en 10 minuten
Belangrijkste voorzieningenAnimatie, Kids Club, Kinderzwembad, Buitenzwembad, Airco, Bar, WIFI

Faciliteiten Hotel Golden Donaire Beach

In all-inclusive resort Hotel Golden Donaire Beach kan je terecht voor een luxe vakantie. Ze bieden veel handige voorzieningen. In de onderstaande tabel check je een opsomming met alle aanwezige faciliteiten. Advies: overige faciliteiten zoals een kinderstoel, late check-out of speciale voedingswensen voor het diner zijn mogelijk op verzoek beschikbaar.

Animatie
Kinderopvang
Kids Club
Speeltuin
Kinderzwembad
Aquapark
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Bij het strand
Discotheek
Adults Only
Kleinschalig
Airco
Bar
Roomservice
WIFI
Lift
À la carte restaurant
Wellness
Sauna
Duikcentrum
Fitness
Fietsverhuur
Golf
Tennisbanen
Watersporten
Windsurfen
Huisdieren toegestaan
Rolstoelvriendelijk

All-inclusive arrangement Hotel Golden Donaire Beach: informatie en uitleg

Boek je het familiehotelHotel Golden Donaire Beach La Pineda met een all-in verzorging? Dan ben jij de koning van het hotel. Je hoeft niet extra te betalen voor eten en drinken, je komt niet voor verrassingen te staan en entertainment voor jong en oud. In de volgende paragraaf verstrekken we info over wat is inbegrepen bij het heerlijke all-inclusive pakket.

All you can eat en drink
Bij all-inclusive Hotel Golden Donaire Beach kan je onbeperkt genieten van de lekkerste gerechtjes en snacks. Er is een prachtig buffetrestaurant aanwezig in het resort. In de bar kun je drinken bestellen zoals fris, bier en wijn.

  • Afwisselend buffet voor zowel ontbijt, lunch als avondeten
  • Lekker je eigen eten opscheppen
  • Koffie, thee, fris en alcoholische drankjes kan jij zelf bij het personeel bestellen

Sport en activiteiten
Jij hoeft niet de hele dag te verblijven op je hotelkamer in La Pineda. Wil je lekker chillen of actief bezig zijn? Er is aanbod genoeg! Boekingstip: high-end bezigheden zijn beschikbaar tegen een extra vergoeding. Vraag dit na bij het hotel.

  • Er is een heerlijk buitenbad met kidsgedeelte. Daarnaast biedt het bad voldoende schaduw
  • Vraag bij de receptie om leuke wandel- en fietsroutes
  • Buiten het resort zijn er veel outdoor activiteiten
BEKIJK ALL-INCLUSIVE AANBIEDING

Kindvriendelijke faciliteiten

Hotel Golden Donaire Beach is een kindvriendelijk hotel met tal van voorzieningen voor de jongste toeristen. Gezinnen met volwassenen & kinderen kunnen zich onderdompelen in alle luxe. Wanneer de kinderen plezier hebben, hebben papa en mama ook tijd voor ontspanning. Op deze website vind je ook veel informatie over: Guatemala.

  • Animatie: Het animatieteam zorgt dat kinderen zich geen dag vervelen
  • Kids Club: De Mini Club / Kids Club is er ook voor oudere kinderen
  • Speeltuin: In de buurt van het hotel bestaan er prachtige pretparken
  • Kinderzwembad: Voor de kleintjes is er een speciaal kinderzwembad met waterspeelgoed
  • Kinderopvang: Op dit moment is hier geen oppasservice beschikbaar
  • Familiekamers: check of er speciale gezinskamers aanwezig zijn
  • Kinderwagen (buggy), kinderbedje (reiswieg), kinderstoel, speelgoed etc. zijn in overleg soms mogelijk

Aantrekkelijke Hotel Golden Donaire Beach last-minute aanbiedingen van oktober 2024

Een goedkope pakketreis naar Hotel Golden Donaire Beach boeken? Reisbureaus hebben vaak zeer royale aanbiedingen. Als slimme consument reserveer je voor de laagste prijs een all-in zonvakantie naar dit aantrekkelijke Spaanse vakantieoord. Het goedkoopste aanbod vind je in de categorie last-minute vakanties. Wat maakt last-minutes zo speciaal? Nou, dat je vlak na het boeken al vertrekt. Zo kan je vele honderden euro’s besparen! Maar het levert je nog meer op: je hebt de zekerheid van mooi weer, je vertrekt al snel nadat je geboekt hebt en het bespaart je een hoop tijd. Pak extra korting rond de schoolvakanties: voorjaarsvakantie, zomervakantie, herfstvakantie, kerstvakantie, meivakantie.

Haal meer uit je vakantiebudget: 6 bespaartips

  1. Last-minute: reis de komende weken al naar La Pineda (Spanje). Mét kinderkorting!
  2. Reis niet in het hoogseizoen: in het laagseizoen is de vraag kleiner en zijn de prijzen lager
  3. Vergelijk boekingssites: het is het beste om pakketreizen van meerdere reisbureaus naast elkaar te zetten
  4. Vroegboekkorting: In de eerste maanden van het jaar krijg je vroegboekvoordeel en heb je meer keuze
  5. Kies voor Duitse reisaanbieders: Alltours, Bucher Reisen, Jahn Reisen, Anex Tour en Dertour, FTI, ITS reisen, Meiers Weltreisen
  6. Overweeg verschillende kamers: zoals Suites (Junior / Duplex), Tweepersoonskamer (double room), Budget / Voordeelkamer, Eenpersoonskamer (single room), Familiekamer (Annex kamer) met (indien aanwezig speciaal uitzicht zoals Zeezicht, Bergzicht, Landzicht of Zijzeezicht

Vergelijk touroperators

Er zijn verschillende vakantie-aanbieders die reizen samenstellen naar vakantiebestemming Hotel Golden Donaire Beach en omliggende hotels. In de tabel hieronder vind je meer informatie over onze favoriete touroperators. Selecteer een vertrekluchthaven in Nederland (Groningen Airport Eelde, Maastricht Aachen Airport, Amsterdam Schiphol, Rotterdam The Hague Airport) vliegveld in België (Brussel-Zaventem, Antwerpen-Deurne, Charleroi-Zuid-Brussel) of airport in Duitsland (Dortmund, Keulen, Weeze, Münster Osnabrück, Bremen). Bekijk ook meer informatie over resorts als: Emerald Maldives Resort & Spa & Gaia In Style.

1. Vakantiediscounter

vakantiediscounter
  • Inzicht in goedkoopste vertrekdag
  • ANVR & SGR: Boek veilig!
  • Pakketreizen: puur gemak en comfort
BEKIJK AANBIEDINGEN

2. Prijsvrij

prijsvrij
  • Biedt meer dan duizenden hotels
  • Doorzoek aanbod Duitse reisbureaus
  • Luchthaventransfer prima in orde
BEKIJK AANBIEDINGEN

3. D-reizen

d-reizen
  • Betaalbaar voor elk reisgezelschap
  • 1.000+ reisadviseurs in NL
  • Van jongerenreizen tot Adults-only
BEKIJK AANBIEDINGEN

4. Sunweb

sunweb
  • Jaarlijks 1,5+ miljoen reizigers
  • Regel alles in 1 x met fly & drive
  • Expert in inspirerende workations
BEKIJK AANBIEDINGEN

5. TUI

Tui
  • Persoonlijk advies bij reisbureau
  • Genieten van ultra all-inclusive
  • Gunstige prijzen met winterzon
BEKIJK AANBIEDINGEN

6. Corendon

corendon
  • Je kunt je reis gratis* annuleren
  • Luxe strandvakanties voor prikkie
  • Ruim aanbod met cruise vakanties
BEKIJK AANBIEDINGEN

Handige vakantie-info: waar ligt Hotel Golden Donaire Beach?

La Pineda is een badplaats aan de Costa Dorada, in de regio Catalonië, Spanje. Het ligt ten zuiden van de stad Tarragona. La Pineda staat bekend om zijn prachtige stranden, waterparken en familievriendelijke sfeer. De accommodatie kan je bereiken via o.a. luchthaven Reus Airport (REU). De vlucht duurt al met al ongeveer 2 uur en 10 minuten. Boek je een pakketreis? Dan is het transfer meestal inclusief. Men communiceert hier Spaans. De landelijke valuta is de Euro (EUR). Je apparatuur kun je opladen via stopcontact type F (230 V, 50 Hz). Je bevindt je in tijdzone GMT+2 (Europe/Madrid). Advies: bekijk ook het hotelaanbod in plaatsen als Abu Dhabi & Vabbinfaru.

Tours en excursies in La Pineda (oktober 2024)

Welkom bij Hotel Golden Donaire Beach in La Pineda, Costa Dorada. Deze regio biedt tal van mogelijkheden om de omgeving te verkennen. Begin met een bezoek aan het strand van La Pineda, dat op slechts een paar minuten lopen van het hotel ligt en bekend staat om zijn fijne zandstrand en heldere wateren. Verken ook het attractiepark PortAventura World, waar je kunt genieten van spectaculaire achtbanen en shows. Voor een dagje uit kun je naar het nabijgelegen Tarragona gaan, waar je kunt genieten van monumentale ruïnes en traditionele tapasbars. Je kunt ook een bezoek brengen aan het sfeervolle dorpje Cambrils, dat bekend staat om zijn lokale visgerechten en schilderachtige pleinen. Verder zijn er ook tal van mogelijkheden voor watersporten zoals kajakken en jetskiën. En vergeet niet om te proeven van de heerlijke lokale keuken, zoals suquet de peix (een Catalaanse visschotel) en crema catalana (een soort crème brûlée). Kortom, er is genoeg te doen tijdens je verblijf in Hotel Golden Donaire Beach.

Top-5 bezienswaardigheden rondom Hotel Golden Donaire Beach

  1. Geniet van watersporten zoals jetskiën en parasailing
  2. Verken de nabijgelegen stad Salou
  3. Bezoek het water- en pretpark Aquopolis in La Pineda
  4. Proef lokale gerechten in de restaurants en bars
  5. Ontspan op de prachtige stranden van La Pineda

Het weer in La Pineda: wat is de meest gunstige reistijd?

Reisbestemming Hotel Golden Donaire Beach (Costa Dorada) kent een warm mediterraan klimaat. Je geniet hier van lekker weer met heerlijke temperaturen en veel zonneschijn. De warmste maand is Juli. De temperatuur is dan al snel 29 graden met zo’n 10 uur zon. Een prettige reisperiode is april t/m juni, september & oktober. We horen wel eens dat meerdere faciliteiten in de minder toeristische periodes gesloten zijn.

JANFEBMRTAPRMEIJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Temperatuur13,0°C14,0°C15,0°C17,0°C22,0°C25,0°C29,0°C28,0°C25,0°C21,0°C16,0°C14,0°C
Zonuren5 uur5 uur6 uur7 uur8 uur9 uur10 uur9 uur7 uur6 uur5 uur5 uur
Regendagen7 dagen7 dagen7 dagen8 dagen8 dagen4 dagen3 dagen5 dagen5 dagen7 dagen7 dagen8 dagen
Watertemperaturen15,0°C15,0°C15,0°C16,0°C18,0°C22,0°C25,0°C27,0°C24,0°C22,0°C18,0°C16,0°C
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN

6 daagse weersverwachting La Pineda, Spanje

FAQ met veelgestelde vragen over een compleet verzorgde vakantie in Hotel Golden Donaire Beach

Waarom naar Hotel Golden Donaire Beach op vakantie?

Hotel Golden Donaire Beach ligt in La Pineda, een populaire badplaats aan de Costa Dorada in Spanje. De regio staat bekend om zijn prachtige stranden, helder blauw water en bruisende sfeer, perfect voor gezinnen en koppels die op zoek zijn naar zon, zee en plezier. In La Pineda kun je genieten van lokale gerechten en drankjes in de restaurants en bars langs de boulevard, evenals winkelen bij de vele souvenirwinkels en boetiekjes in het centrum van de stad. Op korte afstand van het hotel bevinden zich verschillende attractieparken, waaronder PortAventura World, dat bekend staat om zijn uitdagende achtbanen en andere attracties. Verder kun je ook de nabijgelegen stad Tarragona bezoeken, die bekend staat om zijn rijke geschiedenis en cultureel erfgoed, met zijn indrukwekkende Romeinse amfitheater en andere monumenten.

Wat zijn interessante activiteiten in de streek van het resort?

Als jij bent aangekomen op je vakantie in La Pineda hoef je niet in het hotel te blijven. Buiten jouw verblijf kun je genieten van prachtige natuurgebieden. Zo is er veel flora en fauna. Er zijn leuke wandelroutes en fietstochten. In omliggende plekken vind je tal van authentieke kadowinkels en cafés. Hier heb je de kans om je volledig te verdiepen in de Spaanse gebruiken. Bezoek een van de marktjes en proef de internationale Spaanse lekkernijen. Rondom de stranden/meren bieden ze leuke activiteiten voor jong en oud zoals paragliden & suppen. De mooiste toeristische attracties zijn: Beach Club Pacha La Pineda, Cala de la Font, Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, PortAventura World of Aquopolis Costa Dorada.

Kan je all-inclusive verblijven in Hotel Golden Donaire Beach?

Ja, hotelaccommodatie Hotel Golden Donaire Beach biedt deze mogelijkheid. Het resort heeft een een uitgebreide all-inclusive formule. Hierdoor ervaar jij echt een ontspannen vakantie. Bijna alles in het hotel is gratis inbegrepen. Je kunt gratis eten, drinken en snacken in het restaurant. Ook enkele activiteiten en sporten zijn doorgaans inclusief. Tip: mogelijk zijn er speciale services of activiteiten die niet bij het all-inclusive arrangement inbegrepen zijn. Check daarom goed de inhoud van het pakket van de hotelketen bij de boekingswebsite.

Op welke faciliteiten kan ik rekenen?

Hotel Golden Donaire Beach heeft verschillende ideale diensten: Animatie, Kids Club, Kinderzwembad, Buitenzwembad, Airco, Bar, WIFI.

Is Hotel Golden Donaire Beach kindvriendelijk?

Ja, het is een heel goede accommodatie voor kids. Voor kinderen bieden ze bijvoorbeeld: Animatie, Kids Club, Kinderzwembad. Artikelen zoals een kinderstoel, magnetron, kinderbedje, kinderwagen zijn mogelijk in overleg ook aanwezig.

Is het een rolstoelvriendelijk verblijf?

Nee, Hotel Golden Donaire Beach is officieel geen rolstoelvriendelijk hotel. Kamers met drempelvrije kamers en een aangepast toilet zijn dus niet aanwezig. Bij sommige resorts kan je vooraf extra spullen zoals een rolstoel huren. Je kunt dit het makkelijkst even navragen bij de touroperator of het resort.

Beoordelingen All-inclusive Hotel Golden Donaire Beach


0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.