4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken

GF Noelia

All inclusive vakanties » Spanje » Tenerife » Puerto de la Cruz » GF Noelia

Prachtig 3 *** hotel in Tenerife, Spanje

Geen verrassingen met all-inclusive

Beoordeling van een 8.1

GF Noelia is een heerlijk 3-sterren all-inclusive resort in het verrassende Puerto de la Cruz (Spanje). Dit Spaanse hotel heeft een aantrekkelijke ligging in de regio Tenerife, een goed restaurant en een exclusief zwembad waar je jouw boekje kunt lezen. Ook kinderen zullen zich hier niet vervelen! Je kunt boeken op basis van all-inclusive. Je kunt de gehele dag onbeperkt genieten van lunch, ijsjes, ontbijt, drinken, diner etc. Dit resort biedt populaire voorzieningen als airco en bar. Toeristen maken vaak gebruik van luchthaven Tenerife North Airport (4 uur en 30 minuten reistijd). Op deze webpagina verstrekken we praktische informatie over dit speciale resort.

All inclusive GF Noelia: reizen naar de Spaanse zon

GF Noelia is een appartementencomplex gelegen in het gezellige Puerto de la Cruz op Tenerife. Het complex beschikt over een zwembad op het dakterras, gamesroom en een buffetrestaurant met internationale gerechten. De eenkamerappartementen zijn voorzien van o. a. een tv, telefoon, airco, kitchenette, huurkluisje, balkon of terras en een badkamer met bad of douche en toilet. Het strand en diverse winkels, restaurants en bars liggen op loopafstand van ca. 250 m. In de omgeving zijn er diverse bezienswaardigheden zoals Nationaal Park Del Teide, piramides van Güímar en het schattige stadje La Laguna te vinden. Bij boeking o. b. v. all-inclusive zijn ontbijt, lunch en diner in buffetvorm en geselecteerde non-alcoholische dranken bij de reissom inbegrepen. Gratis WiFi is beschikbaar in de openbare ruimtes. Let op dat de faciliteiten en diensten seizoensgebonden en weersafhankelijk beschikbaar kunnen zijn en dat de voordeelappartementen qua ligging en faciliteiten kunnen afwijken van de standaard eenkamerappartementen. In het tabel hierna tref je de meest prominente informatie over deze reisbestemming.

ResortGF Noelia
OmgevingTenerife
LandSpanje
Classificatie3-sterren
Warmste maandAugustus (29 °C)
Reistijd4 uur en 30 minuten
Beschikbare faciliteitenBuitenzwembad, Airco, Bar, WIFI

Faciliteiten hotel GF Noelia

In all-inclusive resort GF Noelia kan je je overgeven aan een aantrekkelijke vakantie. Het resort is rijk aan voorzieningen en voorzieningen. Onderstaand delen we een weergave met alle aanwezige voorzieningen. Advies: andere services zoals een kinderbed op de kamer, late check-out of speciale maaltijden i.v.m. een allergie worden op verzoek mogelijk ook aangeboden.

Animatie
Kinderopvang
Kids Club
Speeltuin
Kinderzwembad
Aquapark
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Bij het strand
Discotheek
Adults Only
Kleinschalig
Airco
Bar
Roomservice
WIFI
Lift
À la carte restaurant
Wellness
Sauna
Duikcentrum
Fitness
Fietsverhuur
Golf
Tennisbanen
Watersporten
Windsurfen
Huisdieren toegestaan
Rolstoelvriendelijk

All-inclusive arrangement GF Noelia: wat is er inbegrepen?

Kies je voor het familiehotelGF Noelia Puerto de la Cruz met een all inclusive verzorgingstype? Dan ben jij de koning van het hotel. Je mag zo vaak opscheppen als je wil, je hebt vrijwel geen onvoorziene uitgaven en er is qua entertainment (sport en spel) veel aanbod. Hierna tref je de diverse aspecten van het heerlijke all-inclusive pakket.

All-in! Onbeperkt eten en drinken
Bij all-inclusive GF Noelia geniet je onbeperkt van lekker eten, drinken en snacks. Voor elke maaltijd kun je terecht in ons buffetrestaurant. Bij de horecapunten kun je lekkere drankjes bestellen.

  • Afwisselend buffet voor zowel ontbijt, lunch als avondeten
  • Lekker zelf jouw gerechten kiezen
  • Koffie, thee, fris, bier of wijn kan je de hele dag door ophalen

Activiteiten en ontspanning in het resort
Eigenlijk is er amper tijd om te verblijven op je hotelkamer in Puerto de la Cruz. Er is hier heel veel te beleven. Let op: sommige services hebben extra kosten. Check dit even bij de reisorganisatie.

  • Er is een fraai buitenbad met genoeg ligplekken. Daarnaast zijn er nog meer zwemplekken in de buurt
  • Wandelingen en fietstochten vanaf het hotel
  • Rondom het hotel zijn er veel leuke activiteiten
BEKIJK ALL-INCLUSIVE AANBIEDING

Aanwezige kindvriendelijke faciliteiten

GF Noelia is een kindvriendelijk hotel met faciliteiten voor de kids. Gezinnen die toe zijn aan een vakantie zijn hier heel welkom. Want, wees eerlijk: als de kinderen zich vermaken, kunnen papa en mama ook lekker genieten. Op deze website vind je ook veel informatie over: Corendon.

  • Animatie: Het is niet bekend of er een animatieteam actief is
  • Kids Club: De Kids Club organiseert kindvriendelijk entertainment en spelletjes (niet beschikbaar)
  • Speeltuin: In de nabije omgeving zijn er diverse kindvriendelijke pretparken
  • Kinderzwembad: Check bij de reisorganisatie of een kinderbad voorhanden is
  • Kinderopvang: Helaas heeft dit hotel geen oppasservice voor kinderen
  • Familiekamers: mogelijk is er een extra grote gezinskamer aanwezig
  • Kinderwagen (buggy), kinderstoel, kinderbedje (reiswieg), speelgoed etc. op aanvraag beschikbaar

Goedkope GF Noelia last-minute aanbiedingen van oktober 2024

Een goedkope pakketreis naar GF Noelia boeken? Touroperators hebben over het algemeen fantastische aanbiedingen. Als slimme boeker kan jij extra voordelig genieten van een all-in zonvakantie naar dit exclusieve Spaanse resort. Je ontvangt extra korting bij last-minute vakanties. Wat maakt last-minutes zo speciaal? Nou, dat je nog kort voor vertrek boekt. In veel gevallen ben je een stuk goedkoper uit. Maar het levert je nog meer op: je hebt de zekerheid van mooi weer, tijd voor inpakstress is er eigenlijk niet en je hebt minder keuzestress. Extra voordeel rond de schoolvakanties: voorjaarsvakantie, zomervakantie, meivakantie, kerstvakantie, herfstvakantie.

Haal meer uit je vakantiebudget: 6 bespaartips

  1. Last-minute: komende week al verblijven in Puerto de la Cruz (Spanje). Mét kinderkorting!
  2. Reis niet in het hoogseizoen: buiten het hoogseizoen zijn de prijzen een stuk lager
  3. Reisorganisaties vergelijken: het is gunstig om het hotelaanbod van verschillende touroperators op een rij te zetten
  4. Vroegboekkorting: In het vroegboekseizoen profiteer je van extra voordeel en kan je nog alle kamertypes kiezen
  5. Reis met Duitse reisaanbieders: Jahn Reisen, Alltours, Bucher Reisen, Anex Tour of ITS reisen, FTI, Dertour, Meiers Weltreisen
  6. Overweeg verschillende kamers: zoals Suites (Junior / Duplex), Eenpersoonskamer (single room), Familiekamer (Annex kamer), Budget / Voordeelkamer, Tweepersoonskamer (double room) met (indien beschikbaar) speciaal uitzicht zoals Zijzeezicht, Zeezicht, Bergzicht of Landzicht

Vergelijk reisaanbieders

Voor reserveringen kun je kiezen uit allerlei reisaanbieders die hotelkamers aanbieden in vakantiebestemming GF Noelia en omliggende resorts. In de tabel hieronder lees jij alles over de beste 6 onze favoriete reisbureaus. Check de tarieven bij vertrekluchthavens in Nederland (Rotterdam The Hague Airport, Groningen Airport Eelde, Amsterdam Schiphol, Maastricht Aachen Airport) vliegveld in België (Antwerpen-Deurne, Brussel-Zaventem, Charleroi-Zuid-Brussel) of airport in Duitsland (Münster Osnabrück, Düsseldorf, Dortmund, Bremen, Keulen). Op deze website vind je ook tips voor hotels als: Lagoon Attitude en Hotel Pinero Tal.

1. Vakantiediscounter

vakantiediscounter
  • Gegarandeerd de beste deal
  • Betrouwbare SGR- en ANVR reisbureau
  • Mooi aanbod met pakketreizen
BEKIJK AANBIEDINGEN

2. Prijsvrij

prijsvrij
  • Altijd garantie op de deals
  • Scherp aanbod Duitse reisbureaus
  • Transfer geregeld bij aankomst
BEKIJK AANBIEDINGEN

3. D-reizen

d-reizen
  • Actief met vakanties sinds 1965
  • Grootste onafhankelijke reisbureau
  • Ook expert in Adults-Only
BEKIJK AANBIEDINGEN

4. Sunweb

sunweb
  • Jaarlijks 1,5+ miljoen reizigers
  • Fly & Drive: vliegen en auto huren
  • Ervaar hoe relax een workation is
BEKIJK AANBIEDINGEN

5. TUI

Tui
  • Altijd TUI reisbureau in de buurt
  • Maak kennis met ultra all-inclusive
  • Ontdek de winterzon met TUi Fly
BEKIJK AANBIEDINGEN

6. Corendon

corendon
  • Profiteer van laagsteprijsgarantie*
  • Voor alle populaire strandvakanties
  • Ook een veelzijdig cruise-aanbod
BEKIJK AANBIEDINGEN

Handige bestemming-info: waar ligt GF Noelia?

Puerto de la Cruz is een kustplaats gelegen aan de noordkust van Tenerife, een van de Canarische Eilanden. Het ligt in de buurt van de vulkaan El Teide en staat bekend om zijn prachtige stranden, levendige straten, historische charme en het beroemde Lago Martiánez. Het resort heeft een prima verbinding met luchthaven Tenerife North Airport (TFN). De totale vliegtijd bedraagt zo’n 4 uur en 30 minuten. Jouw reisorganisatie regelt meestal het transfer. De taal hier is Spaans. Jouw lokale aankopen betaal je met de Euro (EUR). Handig: in het hotel werken ze met stopcontact type F (230 V, 50 Hz). Het hotel is gelegen in de tijdzone GMT+1 (Atlantic/Canary). Hint: bekijk ook accommodaties in het mooie Cayo Guillermo en Arles.

Overzicht met excursies in Puerto de la Cruz (oktober 2024)

Welkom bij GF Noelia in Puerto de la Cruz, Tenerife. Deze regio biedt tal van mogelijkheden om de omgeving te verkennen. Begin met een bezoek aan het beroemde Loro Parque, waar je kunt genieten van spectaculaire dieren zoals orkas, dolfijnen en papegaaien en prachtige botanische tuinen. Verken ook de historische stad La Orotava, waar je kunt genieten van monumentale gebouwen en traditionele winkels. Voor een dagje uit kun je naar het nabijgelegen Nationaal Park El Teide gaan, waar je kunt genieten van spectaculaire uitzichten op de vulkaan en zijn omgeving. Je kunt ook een bezoek brengen aan de charmante vissersdorpjes zoals Garachico en Punta del Hidalgo, die bekend staan om hun verse zeevruchten en gezellige sfeer. Verder zijn er ook tal van mogelijkheden voor wandelen en fietsen in de bergen. En vergeet niet om te proeven van de heerlijke lokale keuken, zoals papas arrugadas (gerimpelde aardappelen) en mojo (een saus op basis van knoflook en kruiden). Kortom, er is genoeg te doen tijdens je verblijf in GF Noelia.

Top-5 bezienswaardigheden rondom GF Noelia

  1. Bezoek het historische centrum van Puerto de la Cruz
  2. Maak een wandeling langs de promenade Avenida Colón
  3. Verken de botanische tuinen van Jardín Botánico
  4. Ontspan op het Playa Jardín-strand
  5. Bezoek het Loro Parque

Het weer in Puerto de la Cruz: wat is de meest gunstige reistijd?

Reisbestemming GF Noelia (Tenerife) heeft te maken met een warm mediterraan klimaat. Toeristen zijn dol op het weer met fijne temperaturen en voldoende zon. De tijd met de heetste temperaturen is Augustus. Overdag loopt het kwik dan al gauw op tot 29 graden celcius °C met +/- 9 uur zon. De aanbevolen reisperiode is april t/m juni, september & oktober. We horen wel eens dat verschillende diensten buiten het hoogseizoen gesloten zijn.

JANFEBMRTAPRMEIJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Temperatuur20,0°C20,0°C21,0°C21,0°C23,0°C26,0°C28,0°C29,0°C27,0°C25,0°C23,0°C21,0°C
Zonuren7 uur7 uur7 uur8 uur9 uur9 uur9 uur9 uur8 uur7 uur7 uur6 uur
Regendagen4 dagen3 dagen4 dagen2 dagen1 dagen1 dagen1 dagen1 dagen3 dagen4 dagen4 dagen5 dagen
Watertemperaturen20,0°C21,0°C20,0°C20,0°C21,0°C22,0°C24,0°C25,0°C25,0°C24,0°C23,0°C21,0°C
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN

Actuele weersverwachting Puerto de la Cruz, Spanje

FAQ met vragen over een compleet verzorgde vakantie in GF Noelia

Waarom naar GF Noelia op vakantie?

GF Noelia ligt in Puerto de la Cruz, een bruisende badplaats aan de noordkust van Tenerife in Spanje. De regio staat bekend om zijn prachtige stranden, helder blauw water en ontspannen sfeer, perfect voor gezinnen en koppels die op zoek zijn naar rust en ontspanning. In Puerto de la Cruz kun je genieten van lokale gerechten en drankjes in de restaurants en bars langs de boulevard, evenals winkelen bij de vele souvenirwinkels en boetiekjes in het centrum van de stad. Op korte afstand van het hotel bevinden zich verschillende natuurreservaten, waaronder het Orotava-dal, waar je kunt wandelen of fietsen door de prachtige landschappen met uitzicht op de Atlantische Oceaan. Verder kun je ook de nabijgelegen stad Santa Cruz de Tenerife bezoeken, de hoofdstad van het eiland en de thuisbasis van de indrukwekkende auditorium en andere culturele en historische bezienswaardigheden.

Wat zijn leuke activiteiten rondom het resort?

Wanneer jij gaat voor een vakantie in Puerto de la Cruz hoef je zeker niet op het resort te blijven. In de buurt van jouw verblijf zijn er prachtige uitzichtpunten en landschappen te bewonderen. Buiten het hotel is er ook veel natuur te vinden. Het landschap is perfect voor zowel rustige wandelingen als fietstochten. In de regio vind je meerdere traditionele winkels en cafés. Hier kom je rechtstreeks in contact met de echte Spaanse tradities. Bezoek een markt een proef de populaire Spaanse hapjes. Bij de kust bieden ze speciale activiteiten zoals snorkelen & minigolf. De mooiste trekpleisters zijn: Castillo San Felipe, Botanische tuin van Puerto de la Cruz, Loro Park, Plaza del Charco en Playa Jardin.

Kan ik all-in verblijven in GF Noelia?

Ja, hotelaccommodatie GF Noelia geeft jou een een geheel verzorgde all-inclusive formule. Dit zorgt voor de ideale omstandigheden voor een volledig verzorgde vakantie. Geen zorgen over het budget tijdens je vakantie, alles is inbegrepen. Onbeperkt eten en drinken maakt deel uit van je vakantie-arrangement. Ook meerdere sporten en activiteiten kun je zonder limiet doen. Uitzonderingen: mogelijk zijn er extra’s die niet bij het all-in pakket inbegrepen zijn. Het is belangrijk dat je nog even kijkt naar de exacte details van het arrangement van het resort bij je vakantieorganisatie.

Welke faciliteiten heeft het hotel?

GF Noelia biedt haar gasten verscheidene luxe diensten: Buitenzwembad, Airco, Bar, WIFI.

Is GF Noelia kindvriendelijk?

Ja, het is heel geschikt voor kinderen. Voor de jongste reizigers is er o.a.: Buitenbad, kindvriendelijke gerechten. Artikelen zoals een kinderwagen, kinderstoel, kinderbedje, magnetron zijn op aanvraag doorgaans beschikbaar.

Is het een rolstoelvriendelijke accommodatie?

Nee, GF Noelia biedt geen specifieke faciliteiten of diensten voor rolstoelgebruikers. Kamers met extra brede deuren en badkamers met een inrijdouche kan je hier dus niet reserveren. In sommige gevallen kan je echter wel extra hulpmiddelen regelen. Je kunt dit online even checken bij de reisorganisatie of het hotel.

Beoordelingen All-inclusive GF Noelia


0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.