4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken

Hotel Stil Victoria Playa

All inclusive vakanties » Spanje » Menorca » Sant Tomàs » Hotel Stil Victoria Playa

hotel-stil-victoria-playa-spanje-all-inclusive

Populair 3 *** hotel in Menorca, Spanje

Vakantie als een koning met all-inclusive

Review score van een 7.9

Hotel Stil Victoria Playa is een modern 3-sterren all-inclusive resort in het mooie Sant Tomàs (Spanje). Dit Spaanse hotel staat bekend om een goede ligging in de regio Menorca, lekker eten en drinken en een uitnodigend zwembad om even lekker te relaxen. Ook aan kinderen wordt gedacht! Je kunt hier verblijven op basis van all-in. Daarbinnen valt: onbeperkt drinken, ontbijt, ijsjes, snacks, diner etc. Je kunt gebruik maken van aantrekkelijke faciliteiten als buitenzwembad en bar. Veel toeristen vliegen op Menorca Airport (2 uur 10 minuten vliegtijd). Op dit platform delen we alle benodigde informatie over dit betoverende resort.

All inclusive Hotel Stil Victoria Playa: geniet onder de Spaanse zon

Dit hotel op Menorca is de perfecte keuze voor koppels die samen willen genieten van een ontspannen vakantie. Het biedt alle faciliteiten die je nodig hebt om even helemaal tot rust te komen, zoals twee buitenzwembaden en een spa met een jacuzzi, sauna en stoombad. Het strand ligt op slechts 25 meter afstand, dus je kunt gemakkelijk overdag een verfrissende duik nemen in de zee of een romantische wandeling maken over het strand. Het hotel biedt all-inclusive verzorging, wat betekent dat alle buffetmaaltijden, drankjes en snacks bij de prijs zijn inbegrepen. Je kunt genieten van een ontspannen dinerbuffet terwijl je de hoogtepunten van je dag bespreekt. Het à-la-carterestaurant Culinarium biedt ook een mogelijkheid voor fijnproevers om te genieten van internationale gerechten. De bars bij het zwembad, de lobby en binnen zorgen ervoor dat je altijd een verfrissend drankje kunt halen. Het hotel beschikt over 266 kamers die allemaal fris en modern zijn ingericht en van alle gemakken zijn voorzien, waaronder Wi-Fi, airconditioning, televisie, telefoon, kluisje en een eigen badkamer. Sommige kamers hebben ook een prachtig uitzicht op de zee. Het hoofdgebouw van het hotel heeft een lift en er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Het hotel biedt ook winkeltjes en wasservice tegen betaling. Wil je liever actief bezig zijn tijdens je vakantie? Het hotel biedt fitnessfaciliteiten en er zijn watersportmogelijkheden in de omgeving. Vanaf 1 april 2023 is het hotel alleen nog toegankelijk voor volwassenen en zal het worden getransformeerd naar BLUE for two. Dit nieuwe concept op Menorca biedt een exclusieve vakantie-ervaring voor koppels. Al met al, dit hotel op Menorca is de perfecte keuze voor koppels die willen genieten van een ontspannen vakantie met alle gemakken van all-inclusive verzorging en tal van faciliteiten in de buurt. In het overzicht hierna bieden we alle informatie over het hotel.

AccommodatieHotel Stil Victoria Playa
OmgevingMenorca
LandSpanje
Classificatie3-sterren
Warmste maandAugustus (30 °C)
Vliegduur2 uur 10 minuten
Aanwezige voorzieningenKindvriendelijk, Animatie, Kids Club, Kinderzwembad, Speeltuin, Buitenzwembad, Airco, Bar, Lift, Fietsverhuur, À la carte restaurant, WIFI

Faciliteiten Hotel Stil Victoria Playa

In all-inclusive resort Hotel Stil Victoria Playa kan je rekenen op een ontspannen vakantie. Het resort is rijk aan voorzieningen en voorzieningen. In het bijgaande stuk geven we een opsomming met alle beschikbare services en faciliteiten. Let op: zaken zoals een kinderwagen, late check-out of maaltijden gericht op allergieën zijn in overleg soms mogelijk.

Animatie
Kinderopvang
Kids Club
Speeltuin
Kinderzwembad
Aquapark
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Bij het strand
Discotheek
Adults Only
Kleinschalig
Airco
Bar
Roomservice
WIFI
Lift
À la carte restaurant
Wellness
Sauna
Duikcentrum
Fitness
Fietsverhuur
Golf
Tennisbanen
Watersporten
Windsurfen
Huisdieren toegestaan
Rolstoelvriendelijk

All-inclusive arrangement Hotel Stil Victoria Playa: informatie en uitleg

Reserveer je het familiehotelHotel Stil Victoria Playa Sant Tomàs met een all-in verzorging? Dan wordt je helemaal ontzorgd. Al het eten en drinken is inclusief, je weet op voorhand al wat de vakantie kost en het aanwezige entertainment zal voor voldoende vermaak zorgen. In het blok hierna vertellen we je de diverse aspecten van het onbezorgde all-inclusive pakket.

All-inclusive eten en drinken
Bij all-inclusive Hotel Stil Victoria Playa geniet je vanzelfsprekend van eten, drinken en snacks. Je kunt kiezen voor het buffet of à-la-carte dineren. In de bar haal je jouw favoriete drankjes.

  • Omvangrijk buffet voor het ontbijt, de lunch en het diner
  • Geniet ook van het a-la-carte restaurant
  • Heerlijke drankjes kan je de hele dag door ophalen

Activiteiten en ontspanning in het resort
Eigenlijk hoef je alleen maar te slapen in jouw hotelkamer in Sant Tomàs. In en rondom het resort is er veel te doen. Goed om te weten: enkele bezigheden kunnen extra kosten met zich meebrengen. Je kunt dit ook navragen bij de touroperator.

  • Er is een buitenbad met apart kinderzwembad. Je kunt ook even lekker afkoelen in de schaduw
  • Geniet van entertainment in de omgeving
  • Het hotel heeft een eigen fietsverhuur
BEKIJK ALL-INCLUSIVE AANBIEDING

Kindvriendelijke voorzieningen voor gezinnen

Hotel Stil Victoria Playa is een kindvriendelijk hotel dat voorzieningen biedt voor de kleintjes. Gezinnen die een reisbestemming zoeken worden elke dag vermaakt. Want, wees eerlijk: als de kinderen zich vermaken, is het voor jullie ouders ook vakantie! Op onze websites lees je ook meer over: Canada.

  • Animatie: Voor de kids is er animatie aanwezig
  • Kids Club: Kinderen zijn helemaal dol op de Kids Club van dit resort
  • Speeltuin: In dit hotel hebben kinderen toegang tot een speeltuin
  • Kinderzwembad: Het kinderbadje is ideaal voor de jongere gasten
  • Kinderopvang: Een oppasservice is bij dit resort niet aanwezig
  • Familiekamers: check of er speciale gezinskamers aanwezig zijn
  • Kinderwagen (buggy), kinderstoel, kinderbedje (reiswieg), speelgoed etc. kunnen mogelijk ook geregeld worden

Overzicht Hotel Stil Victoria Playa last-minute deals van oktober 2024

Een goedkope pakketreis naar Hotel Stil Victoria Playa boeken? Vakantie-aanbieders bieden het hele jaar door fantastische aanbiedingen. Daardoor reserveer jij tegen lage kosten een all-in zonvakantie naar dit fijne Spaanse complex. Over het algemeen zijn de laagste tarieven te vinden in het segment van last-minute vakanties. Bij last-minutes komt het er op neer dat een reis wordt geboekt in de weken of dagen voorafgaand aan het vertrek. In veel gevallen ben je een stuk goedkoper uit. Er zijn echter nog veel meer pluspunten te noemen van dit soort reizen: je kunt de zon opzoeken wanneer jij dat wil, je hebt geen tijd voor vakantiestress en je hebt een ruim aanbod met bestemmingen. Let op, weinig aanbod tijdens de schoolvakanties: herfstvakantie, kerstvakantie, meivakantie, voorjaarsvakantie, zomervakantie.

Onze 6 favoriete bespaartips

  1. Last-minute: de komende weken vertrekken naar Sant Tomàs (Spanje). Mét kinderkorting!
  2. Ga buiten het seizoen: voor en na de zomervakantie is de vraag kleiner en zijn de prijzen lager
  3. Reisorganisaties vergelijken: het is handig om pakketreizen van verschillende reisaanbieders in de gaten te houden
  4. Vroegboekkorting: Van half december tot februari heb je vaak recht op korting en zijn er meer kamers beschikbaar
  5. Reserveer via Duitse reisorganisaties: Bucher Reisen, Alltours, Jahn Reisen, Anex Tour en ITS reisen, FTI, Dertour, Meiers Weltreisen
  6. Check prijzen van verschillende kamertypes: zoals Eenpersoonskamer (single room), Suites (Junior / Duplex), Familiekamer (Annex kamer), Budget / Voordeelkamer, Tweepersoonskamer (double room) met (waar mogelijk) specifieke uitzichten zoals Zeezicht, Zijzeezicht, Bergzicht of Landzicht

Vergelijk de beste reisorganisaties

Er bestaan meerdere vakantie-aanbieders met beschikbare hotelkamers bij vakantiebestemming Hotel Stil Victoria Playa en omliggende resorts. In het bijgaande stuk verstrekken we de top 6 onze favoriete reisaanbieders. Vraag prijzen op bij vertrekluchthavens in Nederland (Groningen Airport Eelde, Rotterdam The Hague Airport, Maastricht Aachen Airport, Amsterdam Schiphol) vliegveld in België (Charleroi-Zuid-Brussel, Antwerpen-Deurne, Brussel-Zaventem) of airport in Duitsland (Weeze, Keulen, Münster Osnabrück, Bremen, Düsseldorf). Check ook onze pagina over andere hotels zoals: Mare Olympus Appartementen en Hotel Sultan of Side.

1. Vakantiediscounter

vakantiediscounter
  • Snelle en handige boekingssite
  • Reis veilig: SGR en ANVR
  • Uitgebreide keuze in pakketreizen
BEKIJK AANBIEDINGEN

2. Prijsvrij

prijsvrij
  • Biedt meer dan duizenden hotels
  • Ontdek goede Duitse reisbureaus
  • Transfers altijd goed gepland
BEKIJK AANBIEDINGEN

3. D-reizen

d-reizen
  • Gem. beoordeling van een 9+
  • Reisbureau met landelijke dekking
  • Ook charmante Adults-Only hotels
BEKIJK AANBIEDINGEN

4. Sunweb

sunweb
  • Compleet verzorgd én ontzorgd
  • Fly & Drive: ontdek je eigen pad
  • Workations voor succesvol werken
BEKIJK AANBIEDINGEN

5. TUI

Tui
  • Ruim 100 vakantiewinkels in NL
  • Top ultra all-inclusive paradijzen
  • Ruim aanbod met winterzon-deals
BEKIJK AANBIEDINGEN

6. Corendon

corendon
  • Dé zonvakantie specialist
  • Voor alle populaire strandvakanties
  • Ook verrassend mooie cruises
BEKIJK AANBIEDINGEN

Toeristische gegevens: waar ligt Hotel Stil Victoria Playa?

Sant Tomàs is een badplaats gelegen aan de zuidkust van Menorca, een van de Balearen, Spanje. Het staat bekend om zijn prachtige stranden, kristalhelder water en een ontspannen sfeer. Het is een ideale bestemming voor rustzoekers en gezinnen die van de zon willen genieten. Dit vakantiehotel is uitstekend te bereiken. Vliegen kan op luchthaven Menorca Airport (MAH). Reken voor de vlucht ongeveer 2 uur 10 minuten. Jouw reisorganisatie regelt meestal het transfer. Je praat hier Spaans. Je kunt betalen met de Euro (EUR). Voor het laden van je telefoon of tablet gebruiken ze stopcontact type F (230 V, 50 Hz). De tijdzone is GMT+2 (Europe/Madrid). Advies: vergelijk ook all-in hotels in het geliefde Ayia Napa of Estero.

Hotspots en excursies in Sant Tomàs (oktober 2024)

Welkom bij Hotel Stil Victoria Playa in Sant Tomàs, Menorca. Dit prachtige deel van Spanje biedt tal van mogelijkheden om te genieten van zowel natuurlijke schoonheid als culturele bezienswaardigheden. Begin met een bezoek aan het ongerepte strand van Binigaus, dat bekend staat om zijn kristalheldere wateren en dramatische kliffen. Verken ook het charmante stadje Ciutadella, dat bekend staat om zijn middeleeuwse architectuur en traditionele markten. Voor een dagje uit kun je naar het beroemde Mahón gaan, dat bekend staat om zijn historische fort en haven. Je kunt ook een bezoek brengen aan de indrukwekkende prehistorische site Talatí de Dalt, dat bekend staat om zijn megalithische monumenten. Verder zijn er tal van mogelijkheden voor watersportactiviteiten zoals zeilen en snorkelen langs de spectaculaire kustlijn. En vergeet niet om te proeven van de heerlijke lokale keuken, zoals caldereta de langosta (kreeftenstoofpot) en ensaimadas (zoete deegwaren). Kortom, er is genoeg te doen tijdens je verblijf in Hotel Stil Victoria Playa.

Top-5 bezienswaardigheden rondom Hotel Stil Victoria Playa

  1. Verkenning van de grotten Cova des Coloms
  2. Maak een boottocht langs de zuidkust van Menorca
  3. Proef de lokale gerechten in een traditioneel restaurant
  4. Ontspan op het rustige strand van Sant Tomàs
  5. Wandeling langs de Camí de Cavalls

Het weer in Sant Tomàs: wat is de aanbevolen reisperiode?

Reisbestemming Hotel Stil Victoria Playa (Menorca) heeft een heerlijk warm mediterraan klimaat. Het is populair vanwege het weer met warme temperaturen en voldoende zon. De maand waarin het kwik het hoogst uitslaat is Augustus. Het is in de middag dan zo’n 30 graden celcius met 10 uur zon. Een fijne reisperiode is april t/m juni, september & oktober. We horen wel eens dat interessante faciliteiten van het resort buiten de drukke reisperiodes misschien niet geopend zijn.

JANFEBMRTAPRMEIJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Temperatuur14,0°C14,0°C16,0°C17,0°C21,0°C25,0°C29,0°C30,0°C26,0°C23,0°C18,0°C15,0°C
Zonuren5 uur6 uur6 uur7 uur9 uur10 uur11 uur10 uur8 uur6 uur5 uur5 uur
Regendagen7 dagen7 dagen7 dagen7 dagen6 dagen3 dagen2 dagen3 dagen5 dagen7 dagen7 dagen8 dagen
Watertemperaturen15,0°C14,0°C14,0°C15,0°C17,0°C21,0°C24,0°C25,0°C24,0°C22,0°C19,0°C16,0°C
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN

Wekelijkse weersverwachting Sant Tomàs, Spanje

Veelgestelde vragen FAQ: een compleet verzorgde vakantie in Hotel Stil Victoria Playa

Waarom naar Hotel Stil Victoria Playa op vakantie?

Hotel Stil Victoria Playa ligt in Sant Tomàs, een rustige badplaats aan de zuidkust van het eiland Menorca in Spanje. Het hotel bevindt zich op loopafstand van het strand en biedt talloze mogelijkheden voor watersporten zoals zeilen en windsurfen. In Sant Tomàs vind je ook verschillende gezellige restaurants en bars waar je kunt genieten van lokale specialiteiten en het ontspannen Spaanse leven. Op korte afstand van het hotel bevinden zich diverse prachtige natuurgebieden, zoals het natuurreservaat Son Bou met zijn uitgestrekte duinen en ongerepte stranden. Verder kun je ook de nabijgelegen stad Mahón bezoeken, met zijn charmante oude stad en indrukwekkende haven.

Wat zijn populaire activiteiten in de omgeving van dit vakantiehotel?

Met een vakantie in Sant Tomàs ga jij je niet vervelen. Los van jouw all-in hotel is er van alles te zien en te doen. Het landschap hier is werkelijk betoverend. Er zijn eindeloze mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten. In omliggende plekken vind je velerlei plaatselijke souvenirshops en kroegen. Hier heb je de kans om je volledig te verdiepen in de Spaanse samenleving en cultuur. Koop handgemaakte producten en proef de internationale Spaanse maaltijden. Rondom de stranden/meren bieden ze spannende en leuke activiteiten zoals paardrijden en suppen. De meest bezochte uitstapje zijn: Torre de Fornells, Monte Toro lookout, Cova des Coloms, Playa de Santo Tomás & Cala Escorxada.

Kan ik all-in verblijven in Hotel Stil Victoria Playa?

Ja, hotelaccommodatie Hotel Stil Victoria Playa biedt een een heerlijke all-inclusive formule. Hiermee creëer je de perfecte setting voor een relaxte vakantie. Je weet vooraf precies wat je vakantie gaat kosten. Eten en drinken is onbeperkt beschikbaar, zonder extra kosten. Ook allerlei (sport)activiteiten zijn doorgaans inclusief. Advies: mogelijk heeft het hotel extra services die niet bij het all-inclusive arrangement inbegrepen zijn. Vraag daarom naar de precieze inhoud van het pakket van het vakantiehotel voordat je vertrekt.

Wat voor faciliteiten kan ik verwachten bij mijn verblijf in het hotel?

Hotel Stil Victoria Playa hanteert de volgende aantrekkelijke voorzieningen: Kindvriendelijk, Animatie, Kids Club, Kinderzwembad, Speeltuin, Buitenzwembad, Airco, Bar, Lift, Fietsverhuur, À la carte restaurant, WIFI.

Is Hotel Stil Victoria Playa kindvriendelijk?

Ja, dit is een kindvriendelijk hotel. Voor de jeugd hebben ze de volgende voorzieningen: Animatie, Kids Club, Kinderzwembad, Speeltuin. Services zoals een kinderstoel, kinderwagen, magnetron, kinderbedje zijn in veel gevallen te regelen.

Is het hotel rolstoelvriendelijk?

Nee, Hotel Stil Victoria Playa is niet officieel uitgerust om rolstoelgebruikers te accommoderen. Kamers met drempelvrije kamers en een speciale badkamer zijn helaas niet mogelijk. Bij sommige accommodaties kan je vooraf extra hulpmiddelen huren. Vraag dit vooraf na bij het reisbureau of het hotel zelf.

Recensies All-inclusive Hotel Stil Victoria Playa


0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.