4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken

Pirates Village Appartementen

All inclusive vakanties » Spanje » Mallorca » Santa Ponsa » Pirates Village Appartementen

Luxe 3-sterren hotel in Mallorca, Spanje

Uitgebreid all inclusive reispakket

Gemiddeld beoordeeld met een 7.5

Pirates Village Appartementen is een hoogstaand 3-sterren all-inclusive resort in het leuke Santa Ponsa (Spanje). Dit Spaanse hotel heeft een perfecte locatie in de regio Mallorca, een voortreffelijke keuken en een betoverend zwembad waar je kunt uitrusten. Ook kinderen vermaken zich hier opperbest. Je verblijft hier op basis van all-inclusive. Dat betekent: onbeperkt ijsjes, snacks, drinken, lunch, ontbijt etc. Het hotel biedt veel faciliteiten als buitenzwembad en WIFI. Vliegen is mogelijk op Palma de Mallorca Airport (2 uur en 10 minuten reistijd). Op Allinclusivekoning.nl kan je aan de slag met praktische informatie over dit luxueuze resort.

All inclusive Pirates Village Appartementen: geniet onder de Spaanse zon

Het themahotel Pirates Village Apartments op Mallorca is een gerenoveerd familiehotel, gelegen op ongeveer 450 meter van het strand en op korte afstand van verschillende toeristische attracties. De stad Costa de la Calma ligt op ongeveer 2 km afstand, terwijl Paguera op ongeveer 5 km en Palma de Mallorca op ongeveer 19 km afstand liggen. Het hotel beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een receptie die 24 uur per dag geopend is, een lobby, 2 liften, een restaurant, een bar bij het zwembad, 2 zoetwaterzwembaden met een apart kinderbad en gratis ligstoelen en parasols. Het hotel biedt ook sport- en entertainmentopties, zoals aerobics, tafeltennis, biljart, een golfbaan op 4 km afstand en fietsverhuur. Er zijn animatie-activiteiten voor volwassenen, evenals een kinderanimatie en Mini-Club voor kinderen van 3 – 10 jaar en een speelkamer. Het ontbijt wordt in buffetvorm geserveerd. De kamers van het hotel zijn voorzien van kingsize bedden, een slaapbank als extra bed, stapelbedden als extra bedden, babybedjes, een balkon of terras, een telefoon, gratis internet, satelliet-tv, centraal geregelde airconditioning, en een badkamer met douche. Voor gasten die afhankelijk zijn van een rolstoel, biedt het hotel rolstoeltoegankelijke liften, deels rolstoeltoegankelijke badkamers en barrièrevrije toegang. Het hotel heeft een wasserij- en strijkservice, medische service tegen betaling en gratis parkeergelegenheid. Het vriendelijke personeel van het hotel spreekt Engels, Frans, Italiaans en Spaans en Visa en Euro/MasterCard worden geaccepteerd als betaalmiddelen. Let op, sommige diensten zijn afhankelijk van de plaatselijke klimatologische omstandigheden en het seizoen. In het volgende schema check je de meest belangrijke informatie over deze vakantiebestemming.

HotelPirates Village Appartementen
OmgevingMallorca
LandSpanje
Classificatie3-sterren
Warmste maandAugustus (31,1 °C)
Vluchtduur2 uur en 10 minuten
Aanwezige voorzieningenAnimatie, Kids Club, Kinderzwembad, Buitenzwembad, Bar, WIFI

Faciliteiten hotel Pirates Village Appartementen

In all-inclusive resort Pirates Village Appartementen geniet je ten volle van een onovertroffen vakantie. Gasten kunnen gebruik maken van veel voorzieningen. Hieronder delen we een schema met alle beschikbare voorzieningen. Boekingstip: sommige extra’s zoals een familiekamer, late check-out of dieet-gerechten zijn soms beschikbaar na een individuele aanvraag.

Animatie
Kinderopvang
Kids Club
Speeltuin
Kinderzwembad
Aquapark
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Bij het strand
Discotheek
Adults Only
Kleinschalig
Airco
Bar
Roomservice
WIFI
Lift
À la carte restaurant
Wellness
Sauna
Duikcentrum
Fitness
Fietsverhuur
Golf
Tennisbanen
Watersporten
Windsurfen
Huisdieren toegestaan
Rolstoelvriendelijk

All-inclusive arrangement Pirates Village Appartementen: hoe werkt dat?

Reis je af naar familiehotelPirates Village Appartementen Santa Ponsa op basis van all-inclusive? Dan ga je een onbezorgde vakantie tegemoet. Eten en drinken is allemaal inbegrepen, je hebt vooraf al inzicht in de kosten en er is volop entertainment voor iedere hotelgast. Onderstaand verstrekken we info over de diverse aspecten van het uitgebreide all-inclusive pakket.

Onbeperkt eten en drinken
Bij all-inclusive Pirates Village Appartementen is er geen limiet aan eten, drinken en meer. Het buffetrestaurant van het hotel verzorgt al je maaltijden. Bij de horecapunten is een groot assortiment aan dranken beschikbaar.

  • Omvangrijk buffet voor alle gasten van het hotel
  • Elke dag opscheppen wat je lekker vind
  • De meest smaakvolle drankjes kun je zelf bestellen

Sport en activiteiten
Gelukkig is er meer dan alleen je eigen hotelkamer in Santa Ponsa. Er wordt gezorgd voor veel vertier! Advies: exclusieve activiteiten kunnen extra kosten met zich meebrengen. Het is handig om dit te checken bij het hotel.

  • Er is een heerlijk buitenbad met kidsgedeelte. Je kunt ook even lekker afkoelen in de schaduw
  • Geniet van entertainment in en rondom het hotel
  • Rondom het hotel zijn er leuke outdoor activiteiten
BEKIJK ALL-INCLUSIVE AANBIEDING

Kindvriendelijke faciliteiten

Pirates Village Appartementen is een kindvriendelijk hotel met tal van voorzieningen voor kinderen. Gezinnen die er even tussenuit willen zullen zich hier niet vervelen. Wanneer de kinderen plezier hebben, kunnen papa en mama ook lekker genieten. Je kunt ook doorklikken naar onze pagina over: Colombia.

  • Animatie: Het hotel heeft een heel leuk animatieteam dat van alles organiseert
  • Kids Club: Gevarieerd programma voor de jongste gasten van het hotel
  • Speeltuin: In de omgeving van het hotel zijn er toffe speelplaatsen
  • Kinderzwembad: In het hotel is er een apart gedeelte met een kinderzwembad voor de jongste bezoekers
  • Kinderopvang: Helaas is er geen oppasservice in het hotel
  • Familiekamers: bij het boeken kan je vragen om gezinskamer
  • Kinderwagen (buggy), speelgoed, kinderstoel, kinderbedje (reiswieg) etc. mogelijk te reserveren

Scherpe Pirates Village Appartementen last-minute aanbiedingen van oktober 2024

Een goedkope pakketreis naar Pirates Village Appartementen boeken? Reisaanbieders hebben regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Zo boek je tegen aantrekkelijke tarieven een all-in zonvakantie naar dit betoverende Spaanse vakantieplekje. Je ontvangt extra korting bij last-minutes. Waarom is een last-minute uitzonderlijk? Omdat de boeking kort voor vertrek wordt gemaakt. Het voordeel kan oplopen tot honderden euro’s. Daarbij komen nog meer positieve effecten: je reserveert alleen als de weersvoorspellingen er goed uit zien, je hoeft niet maanden af te tellen en is het ook een tikkeltje spannend! Let op, weinig aanbod tijdens de schoolvakanties: voorjaarsvakantie, herfstvakantie, meivakantie, kerstvakantie, zomervakantie.

Zes tips voor een goedkope vakantie

  1. Last-minute: reis deze maand nog af naar Santa Ponsa (Spanje). Mét kinderkorting!
  2. Reis buiten het seizoen: voor en na de zomervakantie zijn er meer kamers beschikbaar en is het dus goedkoper
  3. Vergelijk vakantie-aanbieders: het is gunstig om het hotelaanbod van meerdere reisbureaus in de gaten te houden
  4. Vroegboekkorting: In de eerste maanden van het jaar krijg je extra korting en heb je een ruimere keuze
  5. Kies voor Duitse reisorganisaties: Bucher Reisen, Anex Tour, Jahn Reisen, Alltours of FTI, Dertour, Meiers Weltreisen, ITS reisen
  6. Vergelijk prijzen kamertypes: zoals Tweepersoonskamer (double room), Eenpersoonskamer (single room), Suites (Junior / Duplex), Budget / Voordeelkamer, Familiekamer (Annex kamer) met (indien aanwezig) specifieke uitzichten zoals Landzicht, Bergzicht, Zeezicht of Zijzeezicht

Boekingssites vergelijken

Er bestaan verschillende online reisbureaus met beschikbare hotelkamers bij vakantiebestemming Pirates Village Appartementen en gerelateerde hotels. Hieronder delen we een lijst met onze favoriete online reisorganisaties. Overweeg een vertrekluchthaven in Nederland (Maastricht Aachen Airport, Rotterdam The Hague Airport, Amsterdam Schiphol, Groningen Airport Eelde) vliegveld in België (Antwerpen-Deurne, Brussel-Zaventem, Charleroi-Zuid-Brussel) of airport in Duitsland (Düsseldorf, Keulen, Dortmund, Münster Osnabrück, Bremen). Bekijk ook meer informatie over resorts als: Grupotel Amapola & Beach Club Font de Sa Cala.

1. Vakantiediscounter

vakantiediscounter
  • Duidelijke en transparante website
  • ANVR & SGR: Boek veilig!
  • Uitgebreide keuze in pakketreizen
BEKIJK AANBIEDINGEN

2. Prijsvrij

prijsvrij
  • Wereldwijd aanbod beschikbaar
  • Veel aanbod van Duitse reisbureaus
  • Transfer naar luchthaven geregeld
BEKIJK AANBIEDINGEN

3. D-reizen

d-reizen
  • Ook klantenservice via Social Media
  • 75+ reisbureaus door het land
  • Ook veel adults-only hotels
BEKIJK AANBIEDINGEN

4. Sunweb

sunweb
  • Reis met repatriëringsgarantie
  • Meer zien met Fly & Drive
  • Ontdek de ontspannen workations
BEKIJK AANBIEDINGEN

5. TUI

Tui
  • Tui At Home: lokale reisadviseurs
  • Verwennen met ultra all-inclusive
  • Specialist in winterzonbestemming
BEKIJK AANBIEDINGEN

6. Corendon

corendon
  • Heeft eigen vliegtuigen beschikbaar
  • All-in strandvakantie arrangementen
  • Ook onvergetelijke familiecruises
BEKIJK AANBIEDINGEN

Praktische bestemming-info: waar ligt Pirates Village Appartementen?

Santa Ponsa is een badplaats gelegen aan de zuidwestkust van Mallorca, Spanje. Het staat bekend om zijn mooie stranden, kristalhelder water en een levendige sfeer met restaurants, bars en winkels. Het is een populaire bestemming voor zon- en strandliefhebbers, evenals golfers, vanwege de nabijgelegen golfbanen. De accommodatie is goed bereikbaar vanaf luchthaven Palma de Mallorca Airport (PMI). De vlucht duurt zo’n 2 uur en 10 minuten. Boek je een pakketreis? Dan is het transfer meestal inclusief. De officiële taal is Spaans. Je kunt betalen met de Euro (EUR). Voor het laden van je telefoon of tablet gebruiken ze stopcontact type F (230 V, 50 Hz). Dit verblijf ligt in de tijdzone GMT+2 (Europe/Madrid). Voor meer inspiratie: bekijk ook accommodaties in bijv. Protaras of Ban Nong Saphan.

Actuele excursies in Santa Ponsa (oktober 2024)

Ahoy, welkom bij Pirates Village Appartementen in Santa Ponsa, Mallorca. Dit prachtige deel van Spanje biedt tal van mogelijkheden voor spannende avonturen en ontspanning. Begin met een bezoek aan het indrukwekkende Castillo de Bellver, een kasteel gebouwd in de 14e eeuw dat bekend staat om zijn ronde vorm en prachtige uitzichten over de stad Palma. Verken ook het charmante dorpje Valldemossa, gelegen in de Tramuntana bergen, waar je kunt genieten van prachtige wandelingen door het groene landschap. Voor een dagje uit kun je naar Marineland gaan, een geweldig waterpretpark met spectaculaire shows met dolfijnen en zeeleeuwen. Je kunt ook genieten van een boottocht langs de kustlijn van Mallorca en de ruige kliffen en stranden verkennen. Verder zijn er tal van mogelijkheden voor watersportactiviteiten zoals snorkelen en duiken langs de spectaculaire kustlijn. En vergeet niet om te proeven van de heerlijke lokale keuken, zoals ensaïmada (een zoet broodje) en sobrassada (een lokale worst). Kortom, er is genoeg te doen tijdens je verblijf in Pirates Village Appartementen.

Top-5 bezienswaardigheden rondom Pirates Village Appartementen

  1. Maak een boottocht langs de kust
  2. Geniet van een rondje golf op Golf Santa Ponsa
  3. Ontspan op het strand van Santa Ponsa
  4. Verken het historische kasteel van Castell de Bellver
  5. Bezoek aan het luxe jachthaven Port Adriano

Het weer in Santa Ponsa: wat is de aanbevolen reisperiode?

Reisbestemming Pirates Village Appartementen (Mallorca) wordt gekenmerkt door een warm mediterraan klimaat. Het weer is doorgaans uitstekend met warme temperaturen en lekker veel zon. De tijd met de heetste temperaturen is Augustus. Vaak is het dan wel zo’n 31,1 graden (°C) met doorgaans zo’n 10 uur zon. Een fijne reisperiode is april t/m juni, september & oktober. We zien soms dat populaire faciliteiten in het laagseizoen niet altijd voor iedereen beschikbaar zijn.

JANFEBMRTAPRMEIJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Temperatuur14,5°C14,5°C16,6°C17,6°C21,7°C25,9°C30,0°C31,1°C26,9°C23,8°C18,6°C15,5°C
Zonuren5 uur6 uur6 uur7 uur9 uur10 uur11 uur10 uur8 uur6 uur5 uur5 uur
Regendagen7 dagen7 dagen7 dagen7 dagen6 dagen3 dagen2 dagen3 dagen5 dagen7 dagen7 dagen8 dagen
Watertemperaturen15,5°C14,5°C14,5°C15,5°C17,6°C21,7°C24,8°C25,9°C24,8°C22,8°C19,7°C16,6°C
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN

De weersverwachting Santa Ponsa, Spanje

Veelgestelde vragen: een compleet verzorgde vakantie in Pirates Village Appartementen

Waarom naar Pirates Village Appartementen op vakantie?

Pirates Village Appartementen bevinden zich in Santa Ponsa, een levendige badplaats gelegen aan de zuidwestkust van Mallorca in Spanje. De appartementen liggen op korte afstand van het strand en bieden talloze mogelijkheden voor watersporten zoals kajakken en paddleboarden. In Santa Ponsa vind je ook diverse restaurants, bars en winkels waar je kunt genieten van lokale specialiteiten en souvenirs kunt kopen. Op korte afstand van het hotel bevinden zich interessante bezienswaardigheden, zoals het Jungle Parc, dat geschikt is voor alle leeftijden, en de historische markt van Andratx, waar je lokale producten kunt kopen en proeven. Verder kun je ook de nabijgelegen dorpen Palma Nova en Calvià verkennen, die bekend staan om hun mooie stranden en gezellige sfeer.

Wat zijn aantrekkelijke activiteiten in de omgeving van deze vakantiebestemming?

Als jij bent aangekomen op je vakantie in Santa Ponsa is er genoeg te doen! Nabij jouw all-in hotel wachten avonturen op elke hoek. Het natuurschoon is hier simpelweg verbluffend. Je kunt hier zowel op de fiets stappen als je wandelschoenen aantrekken. nabije kan je een bezoek brengen aan diverse authentieke souvenirshops en horecagelegenheden. Hier krijg je een authentieke ervaring van de Spaanse tradities. Shop souvenirs en maak kennis met typische Spaanse gerechtjes. In de buurt bieden ze leuke activiteiten zoals snorkelen en kanoën. Aantrekkelijke uitstapje zijn: Santa Ponsa Beach, Western Water Park, Marineland Mallorca, Jungle Parc of Port Adriano.

Kan ik all-in verblijven in Pirates Village Appartementen?

Ja, hotelaccommodatie Pirates Village Appartementen staat bekend om een een uitgebreide all-inclusive formule. Dit is de sleutel tot een vakantie zonder extra kosten. De portemonnee kan je op de hotelkamer laten. Onbeperkt genieten van eten en drinken zonder extra kosten. Ook enkele (sport)activiteiten zijn doorgaans inclusief. Advies: in sommige gevallen zijn er extra’s die niet bij het all-inclusive arrangement inbegrepen zijn. Het is dus slim om te kijken naar het arrangement van de hotelketen bij je reisbureau.

Welke faciliteiten kan ik vinden in het hotel?

Pirates Village Appartementen levert allerlei ideale voorzieningen: Animatie, Kids Club, Kinderzwembad, Buitenzwembad, Bar, WIFI.

Is Pirates Village Appartementen kindvriendelijk?

Ja, het is een heel goede accommodatie voor kids. Voor de jongste reizigers is er o.a.: Animatie, Kids Club, Kinderzwembad. Handigheidjes zoals een kinderstoel, kinderwagen, kinderbedje, magnetron zijn soms op aanvraag beschikbaar.

Ik ben mindervalide, is het een rolstoelvriendelijk hotel?

Nee, Pirates Village Appartementen staat bij ons niet bekend als rolstoelvriendelijk hotel. Speciaal aangepaste kamers en een speciale badkamer zijn dus niet mogelijk. Bij sommige accommodaties kan je ter plekke extra hulpmiddelen regelen. Vraag dit vooraf na bij het reisbureau of het hotel zelf.

Beoordelingen All-inclusive Pirates Village Appartementen


0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.