4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken

Blue Sea Hotel Lagos de Cesar

All inclusive vakanties » Spanje » Tenerife » Puerto de Santiago » Blue Sea Hotel Lagos de Cesar

Heerlijk 4 **** hotel in Tenerife, Spanje

Luxe kamers met all-inclusive arrangement

Afgelopen jaar beoordeeld met een 6.4

Blue Sea Hotel Lagos de Cesar is een hoogwaardig 4-sterren all-inclusive resort in het drukbezochte Puerto de Santiago (Spanje). Dit Spaanse hotel heeft een aantrekkelijke ligging in de regio Tenerife, een veelzijdige keuken en een leuk zwembad om te genieten van de zon. Voor kids is er ook van alles te doen. Met het all-inclusive arrangement kom je niets tekort. Je geniet onbeperkt van lunch, drinken, ontbijt, diner, snacks etc. Gasten kunnen gebruik maken van aantrekkelijke voorzieningen zoals bar en animatie. Vliegen kan naar Tenerife South Airport (4 uur en 30 minuten vluchttijd). Op onze website vertellen we handige informatie over dit luxe resort.

All inclusive Blue Sea Hotel Lagos de Cesar: verblijven in de Spaanse zon

Het viersterren Blue Sea Hotel Lagos de Cesar is gelegen in Puerto de Santiago op het zonnige eiland Tenerife. Het hotel ligt op een rustige locatie, maar toch in het centrum van Puerto de Santiago met diverse winkels, bars, goede restaurants en discotheken in de buurt. Het strand van Playa la Arena ligt op ca. 400 m afstand. De ruim 110 nette kamers zijn voorzien van o. a. een woon-/slaapkamer met slaapbank, aparte slaapkamer, telefoon, tv tegen betaling, huurkluisje, koelkastje, airco, gemeubileerd balkon of terras en een badkamer met douche, toilet en föhn. Bij all-inclusive verblijf zijn buffetmaaltijden, snacks en lokale non-alcoholische dranken inbegrepen. In de mooie tuin is er een zwembad met ligweide voorzien van ligbedden en parasols. Voor kinderen is er een apart kinderbad, miniclub en minidisco. Het animatieteam biedt verder gedurende de dag en avond diverse activiteiten en entertainment aan voor jong en oud. Andere faciliteiten van het hotel zijn o. a. een fitnessruimte, 24-uurs receptie, lounge met zitjes, bagageruimte, internethoek tegen betaling en WiFi tegen betaling in openbare ruimtes. Tijdens je verblijf bij Blue Sea Hotel Lagos de Cesar kan je ook het indrukwekkende National Park las Cañadas del Teide bezoeken dat per auto ca. 45 min rijden is vanaf het hotel. In het schema hieronder tref je meer info over deze vakantiebestemming.

HotelnaamBlue Sea Hotel Lagos de Cesar
RegioTenerife
LandSpanje
Classificatie4-sterren
Warmste maandAugustus (30,2 °C)
Reistijd4 uur en 30 minuten
Belangrijkste servicesAnimatie, Kids Club, Kinderzwembad, Buitenzwembad, Airco, Bar, Fitness, WIFI, Rolstoelvriendelijk

Faciliteiten hotel Blue Sea Hotel Lagos de Cesar

In all-inclusive resort Blue Sea Hotel Lagos de Cesar hebben ze alles in huis voor een plezierige vakantie. Gasten hebben toegang tot een breed scala aan voorzieningen. Onderstaand tonen we een opsomming met alle aanwezige voorzieningen. Advies: andere services zoals een familiekamer, late check-out of speciale maaltijden i.v.m. een allergie zijn mogelijk op verzoek beschikbaar.

Animatie
Kinderopvang
Kids Club
Speeltuin
Kinderzwembad
Aquapark
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Bij het strand
Discotheek
Adults Only
Kleinschalig
Airco
Bar
Roomservice
WIFI
Lift
À la carte restaurant
Wellness
Sauna
Duikcentrum
Fitness
Fietsverhuur
Golf
Tennisbanen
Watersporten
Windsurfen
Huisdieren toegestaan
Rolstoelvriendelijk

All-inclusive arrangement Blue Sea Hotel Lagos de Cesar: informatie en uitleg

Reis je af naar familiehotelBlue Sea Hotel Lagos de Cesar Puerto de Santiago met een all-in verzorging? Dan hoef je je nergens zorgen over te maken. Reis, overnachting en eten en drinken is inclusief, je weet van tevoren precies hoe duur je vakantie is en je wordt vermaakt met allerlei entertainment. Hieronder verstrekken we info over de onderdelen van het heerlijke all-inclusive pakket.

All you can eat en drink
Bij all-inclusive Blue Sea Hotel Lagos de Cesar geniet je vanzelfsprekend van eten, drinken en snacks. Ons buffetrestaurant serveert ontbijt, lunch en diner. Bij de bar haal je jouw favoriete drankjes.

  • Aantrekkelijk gepresenteerd buffet voor alle hotelgasten
  • Helemaal zelf je menu samenstellen
  • Zowel koffie/thee als fris en bier kun je dagelijks bestellen

Sport en activiteiten
Het is zonde om te blijven zitten op jouw hotelkamer in Puerto de Santiago. Of je nu wil relaxen of wil sporten: er is genoeg te doen. Let op: sommige voorzieningen kunnen extra kosten met zich meebrengen. Je kunt voor prijzen terecht bij de medewerkers.

  • Het hotel heeft een buitenzwembad met kinderbad. Genoeg plek om af te koelen!
  • Huur fietsen of plan een mooie ochtendwandeling
  • Dankzij de hotelgym blijf je in topconditie
BEKIJK ALL-INCLUSIVE AANBIEDING

Welke kindvriendelijke faciliteiten zijn er?

Blue Sea Hotel Lagos de Cesar is een kindvriendelijk hotel dat voorzieningen biedt voor de kids. Gezinnen met peuters en kleuters voelen zich hier al heel snel thuis. Want, wees eerlijk: als de kinderen zich vermaken, genieten de ouders vaak net zo hard. Op onze websites lees je ook meer over: Bonaire.

  • Animatie: Voor de jongsten biedt het hotel een uitgebreid animatieprogramma
  • Kids Club: Kinderen vervelen zich geen dag in de Kids Club
  • Speeltuin: Dichtbij het hotel heb je de keuze uit meerdere kinderparken en speeltuinen
  • Kinderzwembad: Voor de kleintjes is er een speciaal kinderzwembad met een ondiep gedeelte
  • Kinderopvang: Een oppasservice is bij dit resort niet aanwezig
  • Familiekamers: mogelijk is er een extra grote gezinskamer aanwezig
  • Kinderwagen (buggy), speelgoed, kinderstoel, kinderbedje (reiswieg) etc. zijn in overleg soms mogelijk

Tips voor Blue Sea Hotel Lagos de Cesar last-minute deals van oktober 2024

Een goedkope pakketreis naar Blue Sea Hotel Lagos de Cesar boeken? Reisorganisaties hebben vlak voor de vakanties vaak veel mooie aanbiedingen. Als slimme boeker reserveer jij tegen lage kosten een all-in zonvakantie naar dit leuke Spaanse complex. Je ontvangt extra korting bij last-minute pakketreizen. De betekenis van last-minute is: dat de boeking kort voor vertrek wordt gemaakt. Zo wordt een vakantie voor iedereen betaalbaar. Er zijn echter nog veel meer pluspunten te noemen van dit soort reizen: je reserveert alleen als de weersvoorspellingen er goed uit zien, je hebt geen tijd om te stressen en je hebt minder keuzestress. Beschikbaar in alle grote schoolvakanties: kerstvakantie, voorjaarsvakantie, zomervakantie, meivakantie, herfstvakantie.

Onze 6 favoriete bespaartips

  1. Last-minute: de komende weken vertrekken naar Puerto de Santiago (Spanje). Mét kinderkorting!
  2. Kies reisperiode buiten het seizoen: buiten de schoolvakanties ben je veel voordeliger uit
  3. Vergelijk boekingssites: het is verstandig om pakketten van verschillende aanbieders naast elkaar te zetten
  4. Vroegboekkorting: Van half december tot februari heb je vaak recht op korting en kan je alle kamertypes nog kiezen
  5. Reserveer via Duitse reisbureaus: Bucher Reisen, Alltours, Jahn Reisen, Anex Tour & FTI, Meiers Weltreisen, Dertour, ITS reisen
  6. Overweeg verschillende kamers: zoals Eenpersoonskamer (single room), Budget / Voordeelkamer, Tweepersoonskamer (double room), Suites (Junior / Duplex), Familiekamer (Annex kamer) met (indien aanwezig) Zeezicht, Landzicht, Zijzeezicht of Bergzicht

Vergelijk de beste reisorganisaties

Je hebt de keuze uit veel verschillende vakantie-aanbieders die reizen aanbieden naar vakantiebestemming Blue Sea Hotel Lagos de Cesar en soortgelijke verblijven. In de onderstaande tabel lees je alles over professionele reisaanbieders. Check de tarieven bij vertrekluchthavens in Nederland (Groningen Airport Eelde, Maastricht Aachen Airport, Amsterdam Schiphol, Rotterdam The Hague Airport) vliegveld in België (Brussel-Zaventem, Charleroi-Zuid-Brussel, Antwerpen-Deurne) of airport in Duitsland (Bremen, Münster Osnabrück, Keulen, Dortmund, Düsseldorf). Op dit platform vind je nog veel meer all-in hotels, zoals: Meliton Hotel & Sunrise Mamlouk Palace Resort.

1. Vakantiediscounter

vakantiediscounter
  • Supersnel zoeken en online boeken
  • ANVR & SGR: Boek veilig!
  • Onbezorgd op reis met pakketreis
BEKIJK AANBIEDINGEN

2. Prijsvrij

prijsvrij
  • Uitstekende reviews van reizigers
  • Ook hotels van Duitse reisbureaus
  • Luchthaventransfer prima in orde
BEKIJK AANBIEDINGEN

3. D-reizen

d-reizen
  • 7 dagen per week telefonische hulp
  • 1.000+ reisadviseurs in NL
  • Van familiehotels tot adults-only
BEKIJK AANBIEDINGEN

4. Sunweb

sunweb
  • Eenvoudig zelf reizen omboeken
  • Plan je rondreis met Fly & Drive
  • Ervaar het gemak van een workation
BEKIJK AANBIEDINGEN

5. TUI

Tui
  • Advies op maat met Tui At Home
  • Exclusief ultra all-inclusive reizen
  • Groot aanbod winterzon-bestemmingen
BEKIJK AANBIEDINGEN

6. Corendon

corendon
  • Eigen reisorganisatie Stip Reizen
  • Luxe strandvakanties voor prikkie
  • Vaar de wereld over met een cruise
BEKIJK AANBIEDINGEN

Praktische informatie: waar ligt Blue Sea Hotel Lagos de Cesar?

Puerto de Santiago is een badplaats gelegen aan de westkust van Tenerife, een van de Canarische Eilanden. Het ligt in de buurt van de indrukwekkende kliffen van Los Gigantes en biedt prachtige uitzichten op de oceaan, mooie stranden en een ontspannen sfeer. Dit verblijf kent een goede verbinding met luchthaven Tenerife South Airport (TFS). De totale vliegtijd bedraagt zo’n 4 uur en 30 minuten. Jouw reisorganisatie regelt meestal het transfer. Men spreekt hier Spaans. De nationale munt is de Euro (EUR). Op de hotelkamer hebben ze stopcontact type F (230 V, 50 Hz). De tijdzone is GMT+1 (Atlantic/Canary). Interessant: bekijk ook accommodaties in het mooie Cayo Santa Maria of Maafushi.

Advies voor excursies in Puerto de Santiago (oktober 2024)

Welkom bij Blue Sea Hotel Lagos de Cesar in Puerto de Santiago, Tenerife. Dit prachtige deel van Spanje biedt tal van mogelijkheden om te genieten van zowel natuurlijke schoonheid als culturele bezienswaardigheden. Begin met een bezoek aan het indrukwekkende Nationaal Park van de Teide, dat bekend staat om zijn spectaculaire vulkanische landschap en uitzichten over het eiland. Verken ook het charmante dorpje Masca, gelegen in een afgelegen vallei tussen bergpieken en groene heuvels. Voor een dagje uit kun je naar het Siam-park gaan, een geweldig waterpark met spectaculaire glijbanen en zwembaden. Je kunt ook genieten van een boottocht langs de kustlijn van Tenerife en de ruige kliffen en stranden verkennen. Verder zijn er tal van mogelijkheden voor watersportactiviteiten zoals surfen en windsurfen langs de spectaculaire kustlijn. En vergeet niet om te proeven van de heerlijke lokale keuken, zoals papas arrugadas (gerimpelde aardappelen) en mojo (pittige saus). Kortom, er is genoeg te doen tijdens je verblijf in Blue Sea Hotel Lagos de Cesar.

Top-5 bezienswaardigheden rondom Blue Sea Hotel Lagos de Cesar

  1. Maak een boottocht naar de Masca-baai
  2. Bezoek het charmante dorpje Santiago del Teide
  3. Ga wandelen in het nabijgelegen natuurpark El Teide
  4. Ontspan op het strand van Playa de la Arena
  5. Geniet van het uitzicht vanaf de kliffen van Los Gigantes

Het weer in Puerto de Santiago: wat is de beste reistijd?

Reisbestemming Blue Sea Hotel Lagos de Cesar (Tenerife) wordt gekenmerkt door een warm mediterraan klimaat. Veel toeristen komen hier vanwege het weer met warme temperaturen en een lekker zonnetje. De tijd met de heetste temperaturen is Augustus. Het loopt dan al gauw richting de 30,2 °C met om en nabij de 9 uur zon. De aanbevolen reisperiode is april t/m juni, september & oktober. Let op: het kan zijn dat enkele faciliteiten in de winterperiode niet worden aangeboden.

JANFEBMRTAPRMEIJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Temperatuur20,8°C20,8°C21,8°C21,8°C23,9°C27,0°C29,1°C30,2°C28,1°C26,0°C23,9°C21,8°C
Zonuren7 uur7 uur7 uur8 uur9 uur9 uur9 uur9 uur8 uur7 uur7 uur6 uur
Regendagen4 dagen3 dagen4 dagen2 dagen1 dagen1 dagen1 dagen1 dagen3 dagen4 dagen4 dagen5 dagen
Watertemperaturen20,8°C21,8°C20,8°C20,8°C21,8°C22,9°C25,0°C26,0°C26,0°C25,0°C23,9°C21,8°C
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN

Wekelijkse weersverwachting Puerto de Santiago, Spanje

FAQ met vragen over een compleet verzorgde vakantie in Blue Sea Hotel Lagos de Cesar

Waarom naar Blue Sea Hotel Lagos de Cesar op vakantie?

Blue Sea Hotel Lagos de Cesar bevindt zich in Puerto de Santiago, een pittoresk vissersdorp gelegen aan de westkust van Tenerife in Spanje. Het hotel ligt op korte afstand van het strand en biedt talloze mogelijkheden voor watersporten zoals snorkelen en duiken. In Puerto de Santiago vind je ook diverse restaurants, bars en winkels waar je kunt genieten van lokale specialiteiten en souvenirs kunt kopen. Op korte afstand van het hotel bevinden zich interessante bezienswaardigheden, zoals de kliffen van Los Gigantes, die tot wel 800 meter hoog zijn en bekend staan om hun adembenemende uitzichten. Verder kun je ook de nabijgelegen dorpen Playa de la Arena en Alcalá verkennen, die bekend staan om hun rustige sfeer en mooie natuurlijke omgeving.

Wat zijn aantrekkelijke activiteiten in de regio van deze hotelaccommodatie?

Tijdens jouw vakantie in Puerto de Santiago loont het om de omgeving te verkennen. In de omgeving van jouw vakantieresort is er van alles te zien en te doen. Je wordt omringd door een ongerepte en magnifieke natuur. Dit gebied leent zich uitstekend voor lange wandelingen en fietstochten. In de buurt loop je binnen bij tal van lokale merkwinkels en horeca. Hier heb je de kans om je volledig te verdiepen in de Spaanse gewoontes. Shop souvenirs en proef de meest gegeten Spaanse gerechten. In de regio bieden ze speciale activiteiten zoals skydiven en surfen. De belangrijkste trekpleisters zijn: Plaza de la Iglesia, Los Gigantes, Playa Chica, Playa de la Arena en Acantilados de los Gigantes.

Kan ik all-in verblijven in Blue Sea Hotel Lagos de Cesar?

Ja, hotelaccommodatie Blue Sea Hotel Lagos de Cesar biedt dit aan. Het hotel heeft een een aantrekkelijke all-inclusive formule. Dit is jouw sleutel tot een vakantie zonder extra kosten. Geen verrassingen, want alle kosten zijn al inbegrepen. Geniet van onbeperkte maaltijden en drankjes, alles is inbegrepen. Ook enkele activiteiten en sporten zijn vaak inclusief. Tip: in sommige gevallen zijn er extra’s die niet standaard inclusief zijn. Controleer daarom goed het arrangement van deze hotelaccommodatie voordat je de boeking regelt.

Welke faciliteiten en diensten kan ik gebruiken in het hotel?

Blue Sea Hotel Lagos de Cesar biedt haar gasten een aantal prettige diensten: Animatie, Kids Club, Kinderzwembad, Buitenzwembad, Airco, Bar, Fitness, WIFI, Rolstoelvriendelijk.

Is Blue Sea Hotel Lagos de Cesar kindvriendelijk?

Ja, dit is een kindvriendelijk hotel. Voor de jongste gasten biedt het hotel bijvoorbeeld: Animatie, Kids Club, Kinderzwembad. Zaken zoals een kinderbedje, magnetron, kinderwagen, kinderstoel zijn in overleg wellicht mogelijk.

Is het hotel rolstoelvriendelijk en geschikt voor mindervaliden?

Ja, Blue Sea Hotel Lagos de Cesar is een rolstoelvriendelijk hotel. Dit fijne resort heeft barrièrevrije aangepaste kamers met extra veel ruime voor toeristen die extra hulpmiddelen nodig hebben. Echt een aanrader voor reizigers in een rolstoel of scootmobiel. Neem contact op met jouw touroperator voor alle details.

Recensies All-inclusive Blue Sea Hotel Lagos de Cesar


0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.