4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken

Habarana Village by Cinnamon

All inclusive vakanties » Sri Lanka » Habarane » Habarana Village by Cinnamon

Modern 4 **** hotel in Habarane, Sri Lanka

Kies een van de all inclusive hotelkamer

Geclassificeerd met een 9.2

Habarana Village by Cinnamon is een modern 4-sterren all-inclusive resort in het fraaie Habarane (Sri Lanka). Dit Sri Lankaanse hotel heeft een perfecte locatie in de regio Habarane, fantastisch eten en een fraai zwembad met voldoende ligplekken. Gezinnen met kids voelen zich hier zeker thuis! Het hotel heeft een fijn all-in arrangement. Ja mag onbeperkt gebruik maken van diner, drinken, ontbijt, snacks, ijsjes etc. Als hotelgast kun jij hier gebruik maken van tal van voorzieningen zoals WIFI en buitenzwembad. Vliegen doe je op Colombo Bandaranaike (12 uur en 45 minuten reisduur). Op deze site kan je aan de slag met handige informatie over dit populaire resort.

All inclusive Habarana Village by Cinnamon: ervaar de Sri Lankaanse zon

Het comfortabele en eenvoudige hotel ligt op 25 minuten rijden van het centrum en op 22 minuten rijden van restaurants/bars. Er zijn twee restaurants (waarvan één à-la-carte restaurant tegen betaling) en een bar aanwezig. Het hotel beschikt over een zoetwaterzwembad met ligbedden en badhanddoeken, en er is gratis WiFi in de receptie beschikbaar. De kamers zijn voorzien van o. a. een badkamer met douche/toilet, bureau, tv, koelkastje, koffie- en theefaciliteiten, strijkijzer en telefoon. Kluisjes en minibars zijn tegen betaling beschikbaar. Het hotel biedt ontbijt, halfpension en all-inclusive verblijf. Let op: in Azië is er over het algemeen geen apart bed voor kinderen beschikbaar. In het overzicht hierna tref je nog eens de belangrijkste info over dit all-inclusive resort.

AccommodatieHabarana Village by Cinnamon
OmgevingHabarane
LandSri Lanka
Classificatie4-sterren
Warmste maandMaart (33,3 °C)
Vliegduur12 uur en 45 minuten
Inbegrepen faciliteitenBuitenzwembad, Wellness, Bar, À la carte restaurant, WIFI

Faciliteiten hotel Habarana Village by Cinnamon

In all-inclusive resort Habarana Village by Cinnamon hebben ze alles in huis voor een buitengewone vakantie. Er zijn voldoende voorzieningen beschikbaar. In de tabel hieronder vind je een weergave met alle beschikbare services en faciliteiten. Disclaimer: diensten zoals een reiswieg, late check-out of speciale voedingswensen voor het diner kunnen wellicht geregeld worden (na een speciale aanvraag).

Animatie
Kinderopvang
Kids Club
Speeltuin
Kinderzwembad
Aquapark
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Bij het strand
Discotheek
Adults Only
Kleinschalig
Airco
Bar
Roomservice
WIFI
Lift
À la carte restaurant
Wellness
Sauna
Duikcentrum
Fitness
Fietsverhuur
Golf
Tennisbanen
Watersporten
Windsurfen
Huisdieren toegestaan
Rolstoelvriendelijk

All-inclusive arrangement Habarana Village by Cinnamon: informatie en uitleg

Verblijf je in dit familiehotelHabarana Village by Cinnamon Habarane met all-inclusive? Dan ga je een onbezorgde vakantie tegemoet. De kosten van eten en drinken zijn inbegrepen, je hebt vooraf al inzicht in de kosten en het aanwezige entertainment zal voor voldoende vermaak zorgen. In het stukje hieronder vind je de bijzonderheden van het uitgebreide all-inclusive pakket.

All-in! Onbeperkt eten en drinken
Bij all-inclusive Habarana Village by Cinnamon hoort onbeperkt heerlijke maaltijden en drankjes. Je hebt zowel een buffet als a-la-carte. In het resort kan je diverse soorten drankjes krijgen.

  • Heerlijk buffet voor het ontbijt, de lunch en het diner
  • Geniet ook van het a-la-carte restaurant
  • De meest smaakvolle drankjes zijn op elk moment van de dag te bestellen

Activiteiten in het hotel
Overdag hoef je niet te blijven op jouw hotelkamer in Habarane. In en nabij het hotel wordt er van alles aangeboden. Belangrijk: exclusieve diensten zijn tegen betaling. Je kunt dit ook navragen bij de touroperator.

  • Lekker afkoelen in het fraaie buitenbad. In de buurt zijn er ook fijne zwemplekken
  • Je kunt ook genieten van het wellnesscentrum
  • In de omgeving heb je allerlei leuke activiteiten
BEKIJK ALL-INCLUSIVE AANBIEDING

Voorzieningen gericht op kinderen

Habarana Village by Cinnamon is een kindvriendelijk hotel met faciliteiten voor de jongste toeristen. Gezinnen die toe zijn aan een vakantie worden elke dag vermaakt. Als de kleintjes aan het genieten zijn, dan is het voor jullie ouders ook vakantie. Je kunt op dit platform ook meer lezen over: Spanje.

  • Animatie: Controleer vooraf of er een animatieprogramma is
  • Kids Club: Bij de Kids Club kunnen kids vriendjes maken en spelen (niet beschikbaar)
  • Speeltuin: In de buurt vind je meerdere attractieparken
  • Kinderzwembad: Bekijk voor het boeken of een peuter/kleuterbad geopend is
  • Kinderopvang: Dit hotel biedt geen oppasservice aan haar gasten
  • Familiekamers: check of er speciale gezinskamers aanwezig zijn
  • Kinderbedje (reiswieg), kinderstoel, kinderwagen (buggy), speelgoed etc. kunnen mogelijk ook geregeld worden

Top Habarana Village by Cinnamon last-minute aanbiedingen van oktober 2024

Een goedkope pakketreis naar Habarana Village by Cinnamon boeken? Reisorganisaties hebben vlak voor de vakanties vaak goedkope aanbiedingen. Op die manier boek jij lekker goedkoop een all-in zonvakantie naar dit fantastische Sri Lankaanse vakantieoord. De meeste korting zul je krijgen bij last-minute vakanties. Waarom is een last-minute uitzonderlijk? Omdat de boeking kort voor vertrek wordt gemaakt. Dit kan je honderden euro’s schelen. Daarbij komen nog meer positieve effecten: je boekt als je zeker weet dat je mooi weer hebt, je hebt geen tijd voor vakantiestress en het is makkelijker om een keuze te maken. Mogelijk is er minder beschikbaar tijdens de schoolvakanties: meivakantie, herfstvakantie, voorjaarsvakantie, zomervakantie, kerstvakantie.

6 simpele tips voor een goedkope vakantie

  1. Last-minute: de komende weken vertrekken naar Habarane (Sri Lanka). Mét kinderkorting!
  2. Boek buiten het seizoen: in de minder populaire weken is het aanbod groter en de prijzen lager
  3. Vergelijk reisorganisaties: het is handig om reizen van diverse reisorganisaties te monitoren
  4. Vroegboekkorting: Van december tot en met maart profiteer je van extra voordeel en is er meer keuze in hotels en kamers
  5. Reis met Duitse reisbureaus: Anex Tour, Bucher Reisen, Alltours, Jahn Reisen en Dertour, FTI, ITS reisen, Meiers Weltreisen
  6. Bekijk verschillende soorten kamers: zoals Budget / Voordeelkamer, Tweepersoonskamer (double room), Suites (Junior / Duplex), Familiekamer (Annex kamer), Eenpersoonskamer (single room) met (indien aanwezig) Zijzeezicht, Landzicht, Zeezicht of Bergzicht

Vergelijk de beste boekingssites

Er bestaan verschillende reisorganisaties met pakketreizen naar vakantiebestemming Habarana Village by Cinnamon en vergelijkbare accommodaties. In het stukje hieronder vind je een overzicht met de meest populaire vakantie-aanbieders. Ga voor een vertrekluchthaven in Nederland (Rotterdam The Hague Airport, Amsterdam Schiphol, Maastricht Aachen Airport, Groningen Airport Eelde) vliegveld in België (Brussel-Zaventem, Charleroi-Zuid-Brussel, Antwerpen-Deurne) of airport in Duitsland (Keulen, Bremen, Dortmund, Düsseldorf, Münster Osnabrück). Op dit platform vind je nog veel meer all-in hotels, zoals: LIVVO Mirador Papagayo en Hotel Akti Palace.

1. Vakantiediscounter

vakantiediscounter
  • Groots aanbod hotels en resorts
  • Aangesloten bij ANVR en SGR
  • Specialist in pakketreizen
BEKIJK AANBIEDINGEN

2. Prijsvrij

prijsvrij
  • Goede voorwaarden voor annuleren
  • Vergelijk ook Duitse reisbureaus
  • Transfers worden goed geregeld
BEKIJK AANBIEDINGEN

3. D-reizen

d-reizen
  • Uniek aanbod Fly&Drive in Europa
  • Reisadviseur voor een perfecte reis
  • Ook specialist in Adults-only reizen
BEKIJK AANBIEDINGEN

4. Sunweb

sunweb
  • Verrassend aanbod met toffe hotels
  • Bekijk ook Fly & Drive aanbod
  • Workations: focus & ontspanning
BEKIJK AANBIEDINGEN

5. TUI

Tui
  • Uniek aanbod resorts en hotels
  • Met aanbod ultra-all-inclusive
  • Specialist in winterzonbestemming
BEKIJK AANBIEDINGEN

6. Corendon

corendon
  • Je kunt je reis gratis* annuleren
  • Specialist in mooie strandvakanties
  • All-inclusive cruises beschikbaar
BEKIJK AANBIEDINGEN

Praktische bestemming-info: waar ligt Habarana Village by Cinnamon?

Habarane is een stad in Sri Lanka, gelegen in de noordelijke centrale provincie van het land. Het dient als een uitvalsbasis voor het verkennen van de nabijgelegen culturele driehoek van Sri Lanka, met historische plaatsen zoals Sigiriya en Polonnaruwa in de buurt. Het resort is goed te bereiken vanaf luchthaven Colombo Bandaranaike (CMB). De verwachte vliegtijd is zo’n 12 uur en 45 minuten. Vanaf hier zijn er veel transfers mogelijk. Men communiceert hier Sinhala, Tamil, Engels. Je betaalt hier met de Sri Lankaanse roepie (LKR). In de hotelkamers vind je stopcontact type D / G (230 V, 50 Hz). De tijdzone is GMT+5.5 (Asia/Colombo). Alternatief: bekijk ook het all-in aanbod in het zonnige Punta Cana en Gouves.

Overzicht met excursies in Habarane (oktober 2024)

Welkom bij Habarana Village by Cinnamon in Habarane, Sri Lanka. Dit prachtige deel van Sri Lanka biedt tal van mogelijkheden om te genieten van zowel natuurlijke schoonheid als culturele bezienswaardigheden. Begin met een bezoek aan het nabijgelegen Sigiriya, dat bekend staat om zijn historische citadel en adembenemende uitzichten op het omliggende landschap. Verken ook het nabijgelegen dorpje Habarana zelf, dat bekend staat om zijn traditionele architectuur en lokale markten vol met handgemaakte producten. Voor een dagje uit kun je naar het nabijgelegen Minneriya National Park gaan, dat bekend staat om zijn grote populatie wilde olifanten en andere diersoorten. Je kunt ook genieten van een boottocht langs de nabijgelegen meren en rivieren of een bezoek brengen aan de oude stad Anuradhapura, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Verder zijn er tal van mogelijkheden voor outdoor activiteiten zoals wandelen, fietsen en vogels kijken rondom Habarana Village by Cinnamon. En vergeet niet om te proeven van de heerlijke lokale keuken, zoals rijst en currys bereid met verse kruiden en specerijen uit de regio. Kortom, er is genoeg te doen tijdens je verblijf in Habarana Village by Cinnamon.

Top-5 bezienswaardigheden rondom Habarana Village by Cinnamon

  1. Maak een jeepsafari in het Habarana Elephant Gathering
  2. Maak een fietstocht door het platteland
  3. Bezoek de Mihintale-boeddhistische site
  4. Verken de Ritigala-kloosteroverblijfselen
  5. Verken de oude stad Anuradhapura

Het weer in Habarane: wat is het klimaat en de beste reistijd?

Reisbestemming Habarana Village by Cinnamon (Habarane) heeft een fijn tropisch regenwoudklimaat. Je geniet hier van lekker weer met goede temperaturen en veel zonuren. De tijd met de heetste temperaturen is Maart. Het wordt dan wel 33,3 graden °C met om en nabij de 9 uur zon. Een fijne reistijd is februari & maart. Het kan zo zijn dat aantrekkelijke faciliteiten van het resort in het laagseizoen niet worden aangeboden.

JANFEBMRTAPRMEIJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Temperatuur32,2°C32,2°C33,3°C33,3°C33,3°C32,2°C33,3°C32,2°C31,2°C31,2°C31,2°C31,2°C
Zonuren8 uur9 uur9 uur8 uur6 uur6 uur6 uur6 uur6 uur6 uur7 uur7 uur
Regendagen4 dagen4 dagen5 dagen10 dagen9 dagen9 dagen6 dagen7 dagen9 dagen13 dagen13 dagen10 dagen
Watertemperaturen-°C-°C-°C-°C-°C-°C-°C-°C-°C-°C-°C-°C
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN

Overzicht weersverwachting Habarane, Sri Lanka

Veelgestelde vragen over een compleet verzorgde vakantie in Habarana Village by Cinnamon

Waarom naar Habarana Village by Cinnamon op vakantie?

Habarana Village by Cinnamon bevindt zich in het mooie Habarane, gelegen in het hart van Sri Lanka. Het hotel ligt te midden van de natuur en biedt een fantastisch uitzicht op de omliggende groene heuvels en rijstvelden. In Habarane vind je ook diverse restaurants waar je kunt genieten van lokale specialiteiten en vers gevangen vis kunt proeven. Op korte afstand van het hotel bevinden zich interessante bezienswaardigheden, zoals de historische Sigiriya Rock Fortress en de prachtige Dambulla Cave Temples. Verder kun je genieten van een unieke ervaring bij Minneriya National Park, waar je olifanten in het wild kunt zien grazen. Kortom, Habarana Village by Cinnamon is een ideale uitvalsbasis om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke schoonheid van Sri Lanka.

Wat zijn culturele of leuke activiteiten nabije dit vakantiehotel?

Als je op reis gaat voor een vakantie in Habarane hoef je zeker niet op het resort te blijven. In de omgeving van het resorts kan je veel kanten op. Je hebt hier een schitterende natuur. Het landschap is perfect voor zowel rustige wandelingen als fietstochten. In omliggende stadjes en dorpen kan je een bezoek brengen aan velerlei plaatselijke souvenirwinkels en cafés. Hier wordt je ondergedompeld in de Sri Lankaanse tradities. Shop souvenirs en ontdek de lekkerste Sri Lankaanse smaken. In de omgeving bieden ze speciale activiteiten zoals paragliden & suppen. De leukste trekpleisters zijn: Polonnaruwa Historical City, Sigiriya-rots, Ritigala Forest Monastery, Minneriya National Park en Dambulla-grotten.

Kan ik all-in verblijven in Habarana Village by Cinnamon?

Ja, hotelaccommodatie Habarana Village by Cinnamon biedt een uitstekende all-inclusive formule. Dit zorgt echt voor een reis zonder zorgen. Geen verrassingen, want alle kosten zijn al inbegrepen. Je kunt gratis eten, drinken en snacken in het restaurant. Ook enkele sportgerelateerde activiteiten zijn doorgaans inbegrepen. Advies: mogelijk zijn er speciale services of activiteiten die tegen meerprijs zijn. Het is belangrijk dat je nog even kijkt naar de exacte details van het arrangement van het hotel als je incheckt.

Welke faciliteiten zijn inbegrepen?

Habarana Village by Cinnamon biedt bezoekers meerdere prettige diensten: Buitenzwembad, Wellness, Bar, À la carte restaurant, WIFI.

Is Habarana Village by Cinnamon kindvriendelijk?

Ja, het is een heel fijn hotel voor gezinnen met kids. Voor de jongste reizigers hebben ze de volgende voorzieningen: Buitenzwembad en entertainment. Producten zoals een kinderstoel, magnetron, kinderbedje, kinderwagen zijn mogelijk in overleg ook aanwezig.

Is het hotel rolstoelvriendelijk en geschikt voor mindervaliden?

Nee, Habarana Village by Cinnamon is niet erkend als een rolstoeltoegankelijk hotel. Kamers met extra brede ingangen en een badkamer met open douche behoren niet tot de mogelijkheden. Bij sommige resorts kan je vooraf extra hulpmiddelen aanvragen. Het is handig om dit even na te vragen bij een reisbureau gespecialiseerd in rolstoelvriendelijke vakanties.

Reviews All-inclusive Habarana Village by Cinnamon


0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.