4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken

Zanzibar Bay Resort

All inclusive vakanties » Tanzania » Zanzibar » Uroa » Zanzibar Bay Resort

Luxe 4 **** hotel in Zanzibar, Tanzania

Premium all-inclusive pakketten

Gemiddelde geven de recensies een 7.9

Zanzibar Bay Resort is een luxe 4-sterren all-inclusive resort in het bijzondere Uroa (Tanzania). Dit Tanzaniaanse hotel heeft een gunstige ligging in de regio Zanzibar, een heerlijke keuken en een adembenemend zwembad met fijne ligplekken. Het resort is ideaal voor families met kinderen. Het hotel heeft een fijn all-in arrangement. Je kunt de gehele dag onbeperkt genieten van ontbijt, diner, snacks, lunch, drinken etc. Als hotelgast kun jij hier gebruik maken van veel faciliteiten zoals kinderopvang en roomservice. Je vliegt hier vaak op Internationale luchthaven Abeid Amani Karume (9 uur en 10 minuten vluchtduur). Op deze plek lees je tips en informatie over over dit hoogwaardige resort.

All inclusive Zanzibar Bay Resort: reizen naar de Tanzaniaanse zon

Zanzibar Bay Resort is een viersterren resort, direct gelegen aan het strand van Zanzibar. Het resort beschikt over twee zwembaden, wellnessfaciliteiten, sportactiviteiten zoals beachvolleybal, biljart, fitnesscentrum en tafeltennis en entertainmentshows. Kamers zijn voorzien van gratis WiFi, tv, airco, een klamboe, koffie- en theefaciliteiten en badkamer met douche, toilet en föhn. De luxury-kamers hebben zijzeezicht en de premiumkamers bieden zeezicht. Babysets, bedje en stoel zijn op aanvraag en tegen betaling beschikbaar. In het restaurant kun je genieten van lokale en internationale gerechten in buffetvorm of à la carte, en drankjes zijn verkrijgbaar bij de loungebar. All-inclusive formule omvat ontbijt, lunch, diner in buffetvorm, snacks en geselecteerde non-alcoholische drankjes. À la carte dineren is tegen betaling. Excursies naar Stone Town zijn mogelijk en het personeel kan tips geven om het eiland te ontdekken. Toeristenbelasting is niet inbegrepen en dient ter plaatse betaald te worden. Let op: Badhanddoekenservice en kluisje zijn tegen betaling. In het volgende schema doorzoek je de meest belangrijke informatie over dit all-in verblijf.

AccommodatieZanzibar Bay Resort
OmgevingZanzibar
LandTanzania
Classificatie4-sterren
Warmste maandNovember (30,9 °C)
Vliegduur9 uur en 10 minuten
Inbegrepen faciliteitenKinderopvang, Buitenzwembad, Wellness, Airco, Bar, À la carte restaurant, Fitness, Roomservice, Kleinschalig, WIFI

Faciliteiten hotel Zanzibar Bay Resort

In all-inclusive resort Zanzibar Bay Resort ben je verzekerd van een exclusieve vakantie. Er zijn veel voorzieningen aanwezig. In het gedeelte hieronder tonen we een schema met alle beschikbare faciliteiten en services. Goed om te weten: diensten zoals een gezinskamer, late check-out of speciale voedingswensen voor het diner zijn mogelijk op verzoek beschikbaar.

Animatie
Kinderopvang
Kids Club
Speeltuin
Kinderzwembad
Aquapark
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Bij het strand
Discotheek
Adults Only
Kleinschalig
Airco
Bar
Roomservice
WIFI
Lift
À la carte restaurant
Wellness
Sauna
Duikcentrum
Fitness
Fietsverhuur
Golf
Tennisbanen
Watersporten
Windsurfen
Huisdieren toegestaan
Rolstoelvriendelijk

All-inclusive arrangement Zanzibar Bay Resort: wat hoort er allemaal bij?

Verblijf je in dit familiehotelZanzibar Bay Resort Uroa op basis van all-inclusive? Dan kom je niets tekort. Je mag zoveel eten en drinken als je wil, je weet op voorhand al wat de vakantie kost en het aanwezige entertainment zal voor voldoende vermaak zorgen. In het blok hierna delen we de diverse aspecten van het omvangrijke all-inclusive pakket.

All-inclusive eten en drinken
Bij all-inclusive Zanzibar Bay Resort kan je eindeloos genieten van eten, drinken en snacks. Zowel buffet- als à-la-carte opties zijn beschikbaar voor de gasten. In het hotel kun je genieten van (non)alcoholische drankjes.

  • Dagelijks buffet voor zowel ontbijt, lunch als avondeten
  • Het a-la-carte restaurant is ook een aanrader
  • Koffie, thee, fris en alcoholische drankjes kan je gewoon ophalen bij de bar

Ontspanningsmogelijkheden en activiteiten
Je hoeft je niet te vervelen op je hotelkamer in Uroa. Er wordt voldoende georganiseerd Boekingstip: high-end bezigheden zijn beschikbaar tegen een extra vergoeding. Je kunt voor prijzen terecht bij de medewerkers.

  • Lekker zonnen en zwemmen in het buitenbad. Nabij het hotel zijn er ook fijne zwemplaatsen
  • Duik in het comfort van de wellness
  • Het hotel biedt een eigen gym waar je mag sporten
BEKIJK ALL-INCLUSIVE AANBIEDING

Aanwezige kindvriendelijke faciliteiten

Zanzibar Bay Resort is een kindvriendelijk hotel met tal van voorzieningen voor de kleintjes. Gezinnen met peuters en kleuters kunnen zich onderdompelen in alle luxe. Als de kids zich vermaken, heb je zelf ook een fijne zonvakantie. Bekijk ook meer informatie over: Ultra All Inclusive.

  • Animatie: Er is niet dagelijks een animatieteam aanwezig.
  • Kids Club: Bij de Kids Club worden elke dag leuke nieuwe activiteiten georganiseerd (niet beschikbaar)
  • Speeltuin: Rondom het hotel heb je de keuze uit toffe pretparken
  • Kinderzwembad: Dubbel check op de site van de reisorganisatie of een kinderbadje aanwezig is
  • Kinderopvang: Maak gebruik van de professionele oppasservice, beschikbaar op aanvraag
  • Familiekamers: je kunt vragen om een extra grote gezinskamer
  • Speelgoed, kinderwagen (buggy), kinderstoel, kinderbedje (reiswieg) etc. mogelijk te reserveren

Top Zanzibar Bay Resort last-minute deals van oktober 2024

Een goedkope pakketreis naar Zanzibar Bay Resort boeken? Reisbureaus hebben voortdurend fantastische aanbiedingen. Zo reserveer je voor de laagste prijs een all-in zonvakantie naar dit premium Tanzaniaanse vakantieplekje. De meest aantrekkelijke deals last-minute reispakketten. Last-minute houdt in: dat een reis wordt geboekt in de weken of dagen voorafgaand aan het vertrek. Dit kan je honderden euro’s schelen. Er zijn echter nog veel meer pluspunten te noemen van dit soort reizen: je reserveert alleen als de weersvoorspellingen er goed uit zien, je hoeft niet maanden af te tellen en je hebt minder keuzestress. Aantrekkelijke deals rondom de schoolvakanties: kerstvakantie, zomervakantie, meivakantie, herfstvakantie, voorjaarsvakantie.

6 slimme manieren om te besparen op je vakantie

  1. Last-minute: reis deze maand nog af naar Uroa (Tanzania). Mét kinderkorting!
  2. Reis niet in het hoogseizoen: voor en na de bouwvak kan je veel goedkoper boeken
  3. Vergelijk vakantie-aanbieders: het is zinnig om pakketreizen van verschillende populaire boekingssites op een rij te zetten
  4. Vroegboekkorting: In de vroegboekperiode (dec. t/m maart) krijg je extra voordeel en is er meer keuze in hotels en kamers
  5. Reis met Duitse touroperators: Jahn Reisen, Anex Tour, Alltours, Bucher Reisen of FTI, Meiers Weltreisen, ITS reisen, Dertour
  6. Vergelijk prijzen van meerdere kamers: zoals Budget / Voordeelkamer, Suites (Junior / Duplex), Familiekamer (Annex kamer), Tweepersoonskamer (double room), Eenpersoonskamer (single room) met (indien aanwezig) specifieke uitzichten zoals Landzicht, Zeezicht, Bergzicht of Zijzeezicht

Reisorganisaties vergelijken

Je hebt de keuze uit veel verschillende online reisbureaus met pakketreizen naar vakantiebestemming Zanzibar Bay Resort en soortgelijke hotels. Hieronder vind je een overzicht met professionele reisorganisaties. Vraag prijzen op bij vertrekluchthavens in Nederland (Rotterdam The Hague Airport, Maastricht Aachen Airport, Groningen Airport Eelde, Amsterdam Schiphol) vliegveld in België (Charleroi-Zuid-Brussel, Brussel-Zaventem, Antwerpen-Deurne) of airport in Duitsland (Münster Osnabrück, Bremen, Dortmund, Keulen, Weeze). Bekijk ook meer informatie over resorts als: Cactus Beach Hotel & Bungalows of Cavo Maris Beach Hotel.

1. Vakantiediscounter

vakantiediscounter
  • Boeken zonder vloeken!
  • Zeker met SGR en ANVR
  • Pakketreis inclusief transfer
BEKIJK AANBIEDINGEN

2. Prijsvrij

prijsvrij
  • Goede (online) service-afdeling
  • Op vakantie via Duitse reisbureaus
  • Met fijn geregelde transfers
BEKIJK AANBIEDINGEN

3. D-reizen

d-reizen
  • Score 9,2 gemiddeld op Trustpilot!
  • Reisadviseurs altijd bereikbaar
  • Van rondreizen tot adults-only
BEKIJK AANBIEDINGEN

4. Sunweb

sunweb
  • Reisdocumenten op één plek
  • Fly & Drive: vliegen en auto huren
  • Ervaar het gemak van een workation
BEKIJK AANBIEDINGEN

5. TUI

Tui
  • Loop binnen bij 100+ reisbureaus
  • De luxe van ultra all-inclusive
  • Voordelige winterzon deals
BEKIJK AANBIEDINGEN

6. Corendon

corendon
  • Altijd scherp geprijsd aanbod
  • Voor alle populaire strandvakanties
  • Ook voor vakanties op cruiseschepen
BEKIJK AANBIEDINGEN

Handige reis-info: waar ligt Zanzibar Bay Resort?

Uroa is een dorp gelegen aan de oostkust van het eiland Zanzibar, Tanzania. Het ligt aan de Indische Oceaan en biedt prachtige witte zandstranden, turquoise wateren en de mogelijkheid om te genieten van watersportactiviteiten en het lokale leven op het eiland. Het hotel is uitstekend te bereiken. Vliegen kan op luchthaven Internationale luchthaven Abeid Amani Karume (ZNZ). Reken voor de vlucht ongeveer 9 uur en 10 minuten. Qua transfer kun je kiezen uit bijv. taxi of bus. Men spreekt hier Engels, Swahili. In lokale winkeltjes betaal je met de Tanzaniaanse shilling (TZS). Op de hotelkamer hebben ze stopcontact type D / G (230 V, 50 Hz). Je bevindt je in tijdzone GMT+3 (Africa/Dar_es_Salaam). Tip: zie ook onze resorts in regio’s als Punta Cana & Torrox Costa.

Overzicht met excursies in Uroa (oktober 2024)

Welkom bij Zanzibar Bay Resort in Uroa, Zanzibar, Tanzania. Dit deel van Tanzania biedt tal van mogelijkheden om te genieten van zowel natuurlijke schoonheid als culturele bezienswaardigheden. Begin met een bezoek aan het nabijgelegen Stone Town, een UNESCO-werelderfgoedlocatie die bekend staat om zijn smalle straatjes, historische architectuur en lokale markten waar je kunt onderhandelen over souvenirs. Verken ook het nabijgelegen Jozani Forest Reserve, een beschermd gebied vol met exotische flora en fauna, waaronder de bedreigde rode colobus-aap. Voor een dagje uit kun je naar het nabijgelegen Chumbe Island Marine Sanctuary gaan, een beschermd gebied vol met kleurrijke koraalriffen en zeldzame zeedieren. Een andere leuke optie is het maken van een Spice Tour, waarbij je meer leert over de verschillende kruiden en specerijen die worden verbouwd op Zanzibar. Verder zijn er tal van mogelijkheden voor outdoor activiteiten zoals kajakken en paddleboarding rondom Zanzibar Bay Resort. En vergeet niet om te proeven van de heerlijke lokale keuken, zoals pittige currys en vers gevangen vis, bereid met authentieke kruiden en specerijen uit de regio. Kortom, er is genoeg te ontdekken tijdens je verblijf in Zanzibar Bay Resort.

Top-5 bezienswaardigheden rondom Zanzibar Bay Resort

  1. Maak een snorkel- of duikavontuur in de nabijgelegen riffen
  2. Maak een dhow-cruise bij zonsondergang langs de kust van Uroa
  3. Ontspan op het strand van Uroa en geniet van het azuurblauwe water
  4. Verken de nabijgelegen Jozani Forest en spot de rode colobusapen
  5. Proef heerlijke Swahili-gerechten in een lokaal restaurant

Het weer in Uroa: welke reistijd adviseren jullie?

Reisbestemming Zanzibar Bay Resort (Zanzibar) wordt gekenmerkt door een warm steppeklimaat. Het weer is hier prima met hoge temperaturen en veel zon. De meest warme maand is November. Het loopt dan al gauw richting de 30,9 °C graden met gemiddeld 8 uur zon. Een prettige reisperiode is januari, februari, juni t/m september. We zien soms dat gewilde diensten buiten de drukke reisperiodes niet altijd voor iedereen beschikbaar zijn.

JANFEBMRTAPRMEIJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Temperatuur28,8°C28,8°C28,8°C27,8°C28,8°C26,8°C28,8°C27,8°C28,8°C29,9°C30,9°C29,9°C
Zonuren7 uur8 uur7 uur7 uur7 uur8 uur8 uur8 uur8 uur9 uur8 uur7 uur
Regendagen16 dagen13 dagen17 dagen16 dagen6 dagen0 dagen1 dagen1 dagen1 dagen4 dagen10 dagen17 dagen
Watertemperaturen-°C-°C-°C-°C-°C-°C-°C-°C-°C-°C-°C-°C
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN

Overzicht weersverwachting Uroa, Tanzania

Vaak gestelde vragen over een compleet verzorgde vakantie in Zanzibar Bay Resort

Waarom naar Zanzibar Bay Resort op vakantie?

Zanzibar Bay Resort bevindt zich in het rustige Uroa, gelegen aan de oostkust van Zanzibar, Tanzania. Het hotel ligt direct aan het strand en biedt talloze mogelijkheden voor watersporten zoals kajakken en paddleboarden. In Uroa vind je ook diverse restaurants waar je kunt genieten van lokale specialiteiten en internationale gerechten. Op korte afstand van het hotel bevinden zich interessante bezienswaardigheden, zoals de Dhow-werven in het nabijgelegen Mkokotoni, waar traditionele zeilboten worden gebouwd. Verder kun je ook een excursie maken naar het Nabijgelegen Kiwengwa Beach, bekend om zijn prachtige witte zandstranden en heldere turquoise wateren. Kortom, Zanzibar Bay Resort is een ideale uitvalsbasis om te ontspannen en te genieten van de prachtige stranden en cultuur van Zanzibar.

Wat zijn toffe activiteiten in de omgeving van dit vakantiehotel?

Met een vakantie in Uroa dan is het echt leuk om ook buiten het hotel te kijken. Buiten het resorts zijn er allerlei sportieve activiteiten te doen. Je wordt omringd door een ongerepte en magnifieke natuur. Jij kan daar fietsen huren en wandelen. In het centrum tref je velerlei lokale winkeltjes en bars. Hier krijg je een authentieke ervaring van de Tanzaniaanse samenleving en cultuur. Koop een kadootje voor het thuisfront, proef de typische Tanzaniaanse keuken. In de omgeving bieden ze leuke activiteiten voor jong en oud zoals snorkelen & kitesurfen. Bekende trekpleisters zijn: Jozani Chwaka Bay National Park, Kiwengwa strand, Stone Town (excursie vanuit Uroa), Prison Island (excursie vanuit Uroa) en House of Wonders Museum.

Kan ik all-in verblijven in Zanzibar Bay Resort?

Ja, hotelaccommodatie Zanzibar Bay Resort heeft een heel omvangrijke all-inclusive formule. Dit staat garant voor een vakantie zonder extra kosten. Tijdens de vakantie zelf hoef je niet veel kosten meer te maken. Voor de consumpties (eten en drinken) hoef je niet te betalen. Ook diverse sportieve activiteiten worden je aangeboden. Opmerking: mogelijk zijn er extra’s die buiten het all-in pakket vallen. Controleer daarom goed de regels van de hotelketen bij je reisaanbieder.

Welke faciliteiten en services heeft het hotel?

Zanzibar Bay Resort biedt vakantiegangers diverse luxe voorzieningen: Kinderopvang, Buitenzwembad, Wellness, Airco, Bar, À la carte restaurant, Fitness, Roomservice, Kleinschalig, WIFI.

Is Zanzibar Bay Resort kindvriendelijk?

Ja, het is heel geschikt voor kinderen. Voor kinderen zijn er de volgende faciliteiten: Kinderopvang, animatie. Dingen zoals een kinderstoel, magnetron, kinderbedje, kinderwagen kan je mogelijk via het hotel of reisorganisatie aanvragen.

Is het een rolstoelvriendelijk verblijf?

Nee, Zanzibar Bay Resort is volgens onze informatie geen rolstoelvriendelijk resort. Kamers met brede doorgangen en een aangepast toilet zijn dus niet aanwezig. Bij sommige hotels kan je echter wel extra spullen zoals een rolstoel huren. Informeer bij het hotel of de touroperator.

Recensies All-inclusive Zanzibar Bay Resort


0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.