4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken

Melia Zanzibar

All inclusive vakanties » Tanzania » Zanzibar » Kiwengwa » Melia Zanzibar

Modern 5 ***** hotel in Zanzibar, Tanzania

Laat je verrassen met all inclusive

Becijferd met een 9.0

Melia Zanzibar is een modern 5-sterren all-inclusive resort in het fraaie Kiwengwa (Tanzania). Dit Tanzaniaanse hotel heeft een ideale locatie in de regio Zanzibar, een goed restaurant en een lekker zwembad met fijne ligplekken. Het hotel is heel geschikt voor gezinnen met kids. Het resort biedt een royaal all-in arrangement. In dit pakket heb je onbeperkt ijsjes, lunch, diner, ontbijt, snacks etc. Gasten kunnen gebruik maken van populaire faciliteiten als bar en watersporten. Toeristen maken vaak gebruik van luchthaven Abeid Amani Karume International Airport (11 uur vliegduur). Op deze site lees je info en tips over dit topklasse resort.

All inclusive Melia Zanzibar: ervaar de Tanzaniaanse zon

Melia Zanzibar is een vijfsterren hotel op het Afrikaanse eiland Zanzibar en biedt een hagelwit privéstrand, infinity zwembad en wellnesscentrum. Het hotel ligt direct aan het strand waar palmbomen schaduw bieden en parasols te vinden zijn. Op ca. 50 km van Melia Zanzibar ligt Stone Town, de culturele hoofdstad van Zanzibar. Er zijn verschillende kamertypes beschikbaar, waaronder familiekamers, bungalows, beachsuites en romance paviljoens die allemaal voorzien zijn van comfortabele faciliteiten zoals airconditioning, gratis WiFi en een balkon of terras. Het hotel heeft twee prachtige zwembaden met ligbedden en parasols, een wellnesscentrum en diverse sportfaciliteiten. Er zijn meerdere restaurants en bars waar lokale specialiteiten, mediterrane gerechten en drankjes geserveerd worden. Het hotel biedt all-inclusive opties waarbij ontbijt, lunch en diner in buffetvorm, snacks en geselecteerde non-alcoholische drankjes inclusief zijn. Andere faciliteiten zijn onder andere lobby met receptie, gratis WiFi in openbare ruimtes, kinderanimatieprogramma en mogelijkheid tot doktersservice, wasservice en roomservice tegen betaling. Let op: toeristenbelasting is niet bij de reissom van Melia Zanzibar inbegrepen en dient ter plaatse nog betaald te worden. Hieronder lees je alle informatie over dit all-in hotel.

AccommodatieMelia Zanzibar
OmgevingZanzibar
LandTanzania
Classificatie5-sterren
Warmste maandNovember (30,3 °C)
Reistijd11 uur
Beschikbare faciliteitenKids Club, Buitenzwembad, Ligging aan het strand, Sauna, Airco, Bar, À la carte restaurant, Fitness, Tennisbanen, Watersporten, WIFI

Faciliteiten hotel Melia Zanzibar

In all-inclusive resort Melia Zanzibar geniet je van een memorabele vakantie. De voorzieningen zijn meer dan voldoende. In het blok hieronder check je een schema met alle voorhanden faciliteiten. Goed om te weten: andere services zoals een kinderbed op de kamer, late check-out of speciale maaltijden i.v.m. een allergie kunnen mogelijk op verzoek geregeld worden.

Animatie
Kinderopvang
Kids Club
Speeltuin
Kinderzwembad
Aquapark
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Bij het strand
Discotheek
Adults Only
Kleinschalig
Airco
Bar
Roomservice
WIFI
Lift
À la carte restaurant
Wellness
Sauna
Duikcentrum
Fitness
Fietsverhuur
Golf
Tennisbanen
Watersporten
Windsurfen
Huisdieren toegestaan
Rolstoelvriendelijk

All-inclusive arrangement Melia Zanzibar: wat is inclusief?

Ga je naar het familiehotelMelia Zanzibar Kiwengwa met all-inclusive? Dan kan jij zorgeloos genieten. Vrijwel al het eten en drinken is inbegrepen, je kunt de portemonnee op de kamer laten en entertainment voor jong en oud. In het stukje hieronder vind je wat je kunt verwachten van het uitgebreide all-inclusive pakket.

All-inclusive eten en drinken
Bij all-inclusive Melia Zanzibar krijg je onbeperkt heerlijke maaltijden en drankjes. Het hotel heeft zowel buffet- als a-la-carte restaurant(s). In het resort kun je drinken bestellen zoals fris, bier en wijn.

  • Smaakvol buffet voor alle gasten van het hotel
  • Dit resort beschikt ook over a-la-carte restaurant(s)
  • De meest smaakvolle drankjes kan je gewoon de hele dag door afhalen

Ontspanning en activiteiten
Jij hoeft niet de hele dag te verblijven op je hotelkamer in Kiwengwa. Er wordt gezorgd voor veel vertier! Boekingstip: enkele voorzieningen zijn tegen meerprijs beschikbaar. Je kunt voor prijzen terecht bij de medewerkers.

  • Het resort heeft een heerlijk buitenbad. Je bent ook vlakbij het strand
  • Als hotelgast heb je ook toegang tot de sauna
  • Neem deel aan leuke activiteiten: fitness, tennissen, watersporten
BEKIJK ALL-INCLUSIVE AANBIEDING

Aanwezige kindvriendelijke faciliteiten

Melia Zanzibar is een kindvriendelijk hotel met tal van voorzieningen voor de jongsten. Gezinnen met ouders & kids kunnen hier prima terecht. Wanneer de kids in hun element zijn, heb je zelf ook een fijne zonvakantie. Wij hebben ook een aparte pagina over: Italië.

  • Animatie: Er is geen dagelijks animatieprogramma in dit hotel
  • Kids Club: Een Kids Club organiseert allerlei leuke activiteiten
  • Speeltuin: Rondom het hotel bestaan er fraaie speelplekken
  • Kinderzwembad: Kijk even na bij de touroperator of bij het hotel of er een kinderbad voorhanden is
  • Kinderopvang: Dit hotel biedt geen oppasservice aan haar gasten
  • Familiekamers: check altijd of je een grotere gezinskamer kunt krijgen
  • Kinderwagen (buggy), kinderstoel, speelgoed, kinderbedje (reiswieg) etc. op aanvraag

Voordelige Melia Zanzibar last-minute aanbiedingen van oktober 2024

Een goedkope pakketreis naar Melia Zanzibar boeken? Reisorganisaties hebben regelmatig gunstige aanbiedingen. Dankzij die deals scoor je voor een lage prijs een all-in zonvakantie naar dit aantrekkelijke Tanzaniaanse paradijs. De beste deals zijn vaak last-minute pakketten. Waarom is een last-minute uitzonderlijk? Omdat je een vakantie, vlucht of hotel boekt vlak voor de vertrekdatum of incheckdatum. Dit kan je honderden euro’s schelen. Maar het levert je nog meer op: je boekt als je zeker weet dat je mooi weer hebt, je boekt wanneer jij dat wilt en het is lekker spontaan. Mogelijk is er minder beschikbaar tijdens de schoolvakanties: kerstvakantie, zomervakantie, herfstvakantie, meivakantie, voorjaarsvakantie.

6 simpele tips voor een goedkope vakantie

  1. Last-minute: je kunt deze week al vertrekken naar Kiwengwa (Tanzania). Mét kinderkorting!
  2. Ga buiten het seizoen: voor en na de zomervakantie is de vraag kleiner en zijn de prijzen lager
  3. Vergelijk boekingssites: wij adviseren om pakketreizen van verschillende reisaanbieders te vergelijken
  4. Vroegboekkorting: Van grofweg december tot maart krijg je extra korting en kan je alle kamertypes nog kiezen
  5. Reis met Duitse touroperators: Bucher Reisen, Jahn Reisen, Anex Tour, Alltours & Meiers Weltreisen, FTI, ITS reisen, Dertour
  6. Vergelijk prijzen kamertypes: zoals Tweepersoonskamer (double room), Budget / Voordeelkamer, Eenpersoonskamer (single room), Suites (Junior / Duplex), Familiekamer (Annex kamer) met (indien aanwezig) uniek uitzicht zoals Zeezicht, Bergzicht, Landzicht of Zijzeezicht

Reisorganisaties vergelijken

Als je gaat boeken dan kan je kiezen uit verschillende vakantie-aanbieders met aanbod bij vakantiebestemming Melia Zanzibar en gelijkwaardige hotels. Onderstaand delen we een lijst met professionele touroperators. Kies een vertrekluchthaven in Nederland (Groningen Airport Eelde, Maastricht Aachen Airport, Rotterdam The Hague Airport, Amsterdam Schiphol) vliegveld in België (Antwerpen-Deurne, Brussel-Zaventem, Charleroi-Zuid-Brussel) of airport in Duitsland (Münster Osnabrück, Dortmund, Weeze, Keulen, Bremen). Bekijk ook ons overige hotelaanbod, bijvoorbeeld: Mitsis Laguna Resort & Spa & Justiniano Club Park Conti.

1. Vakantiediscounter

vakantiediscounter
  • 100% all-inclusive expert
  • Veilig en vertrouwd met ANVR en SGR
  • Expert in zorgeloze pakketreizen
BEKIJK AANBIEDINGEN

2. Prijsvrij

prijsvrij
  • Geld-terug-garantie beschikbaar
  • Veel aanbod van Duitse reisbureaus
  • Transfers altijd goed gepland
BEKIJK AANBIEDINGEN

3. D-reizen

d-reizen
  • Biedt diverse Fly&Drive pakketten
  • Veel reisbureaus door het hele land
  • Ook specialist in Adults-only reizen
BEKIJK AANBIEDINGEN

4. Sunweb

sunweb
  • Jaarlijks 1,5+ miljoen reizigers
  • Lekker flexibel met Fly&Drive
  • Workations in inspirerende omgeving
BEKIJK AANBIEDINGEN

5. TUI

Tui
  • Met reisbureaus in 110+ plaatsen
  • Ook aanbod ultra-all-inclusive
  • Winterzon deals van nov t/m maart
BEKIJK AANBIEDINGEN

6. Corendon

corendon
  • De beste reiservaring voor iedereen
  • Voordelig een strandvakantie boeken
  • Bekijk ook de mooie cruisevakanties
BEKIJK AANBIEDINGEN

Actuele vakantie-info: waar ligt Melia Zanzibar?

Kiwengwa is een dorp op het eiland Zanzibar, behorend tot Tanzania. Het ligt aan de oostkust van het eiland, ten noorden van de stad Stone Town. Kiwengwa staat bekend om zijn witte zandstranden en helderblauw water. Deze hotelaccommodatie kan je bereiken via o.a. luchthaven Abeid Amani Karume International Airport (ZNZ). Reken voor de totale vlucht ongeveer 11 uur. De transfers worden vanaf het vliegveld geregeld. Men spreekt hier Engels, Swahili. De landelijke valuta is de Tanzaniaanse shilling (TZS). Je apparatuur kun je opladen via stopcontact type D / G (230 V, 50 Hz). Het hotel is gelegen in de tijdzone GMT+3 (Africa/Dar_es_Salaam). Tip: bekijk ook luxe all-ins in bijv. Punta Cana & Kolymbia.

Tips voor excursies in Kiwengwa (oktober 2024)

Welkom bij Melia Zanzibar in Kiwengwa, Zanzibar, Tanzania. Dit deel van Tanzania biedt tal van mogelijkheden om te genieten van zowel natuurlijke schoonheid als culturele bezienswaardigheden. Begin met een bezoek aan het nabijgelegen Nungwi, een schilderachtig vissersdorpje met strandmarkten en traditionele Dhow-boottochten langs de kustlijn. Verken ook het nabijgelegen Stone Town, een UNESCO-werelderfgoedlocatie die bekend staat om zijn smalle straatjes, historische architectuur en lokale markten waar je souvenirs kunt kopen. Voor een dagje uit kun je naar het nabijgelegen Jozani Forest Reserve gaan, een beschermd gebied vol met exotische flora en fauna, waaronder de bedreigde rode colobus-aap. Een andere leuke optie is een Spice Tour, waarbij je meer leert over de verschillende kruiden en specerijen die worden verbouwd op Zanzibar. Verder zijn er tal van mogelijkheden voor outdoor activiteiten zoals zeilen en windsurfen rondom Melia Zanzibar. En vergeet niet om te proeven van de heerlijke lokale keuken, zoals vers gevangen vis en schelpdieren, bereid met authentieke kruiden en specerijen uit de regio. Kortom, er is genoeg te ontdekken tijdens je verblijf in Melia Zanzibar.

Top-5 bezienswaardigheden rondom Melia Zanzibar

  1. Ga snorkelen en bewonder het prachtige koraalrif
  2. Verken het Jozani Forest Reserve
  3. Leer traditionele ambachten bij een lokale gemeenschap
  4. Maak een wandeling langs het Kiwengwa-strand
  5. Maak een boottocht naar het nabijgelegen eiland Mnemba

Het weer in Kiwengwa: hoe is het klimaat en wat is de beste reistijd?

Reisbestemming Melia Zanzibar (Zanzibar) heeft een heerlijk warm steppeklimaat. Het weer is hier prima met heerlijke temperaturen en voldoende zon. De maand met de warmste temperaturen is November. Je moet rekening houden met 30,3 °C graden met +/- 8 uur zon. De aanbevolen reisperiode is januari, februari, juni t/m september. Het is mogelijk dat belangrijke hotelvoorzieningen in de wintertijd niet worden aangeboden.

JANFEBMRTAPRMEIJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Temperatuur28,3°C28,3°C28,3°C27,3°C28,3°C26,3°C28,3°C27,3°C28,3°C29,3°C30,3°C29,3°C
Zonuren7 uur8 uur7 uur7 uur7 uur8 uur8 uur8 uur8 uur9 uur8 uur7 uur
Regendagen16 dagen13 dagen17 dagen16 dagen6 dagen0 dagen1 dagen1 dagen1 dagen4 dagen10 dagen17 dagen
Watertemperaturen-°C-°C-°C-°C-°C-°C-°C-°C-°C-°C-°C-°C
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN

Dagelijkse weersverwachting Kiwengwa, Tanzania

Veelgestelde vragen (FAQ) over een compleet verzorgde vakantie in Melia Zanzibar

Waarom naar Melia Zanzibar op vakantie?

Melia Zanzibar bevindt zich in het bruisende Kiwengwa, gelegen aan de noordoostkust van Zanzibar, Tanzania. Het hotel ligt direct aan het strand en biedt talloze mogelijkheden voor watersporten zoals kajakken en snorkelen. In Kiwengwa vind je ook diverse restaurants waar je kunt genieten van lokale specialiteiten en internationale gerechten. Op korte afstand van het hotel bevinden zich interessante bezienswaardigheden, zoals het nabijgelegen Mnarani Aquarium, waar je de gevarieerde onderwaterwereld van Zanzibar kunt bewonderen. Verder kun je ook een excursie maken naar Jozani Forest, bekend om zijn rode franjeapen en prachtige mangrovebossen. Kortom, Melia Zanzibar is een ideale uitvalsbasis om te ontspannen en te genieten van de prachtige stranden en natuurlijke schoonheid van Zanzibar.

Wat zijn populaire activiteiten in de regio van deze reisbestemming?

Wanneer je afreist voor een vakantie in Kiwengwa ga jij je niet vervelen. Buiten jouw accommodatie zijn talrijke leuke plekjes te ontdekken. Je kunt bijvoorbeeld de natuur ontdekken. Je kunt hier zowel op de fiets stappen als je wandelschoenen aantrekken. In omliggende plaatsjes spot je verschillende leuke boetiekje en restaurants. Hier heb je de kans om je volledig te verdiepen in de Tanzaniaanse samenleving en cultuur. Maak een praatje met locals, proef de nationale Tanzaniaanse maaltijden. Rondom de stranden/meren bieden ze uitdagende activiteiten zoals paardrijden en kajakken. Bekende bezienswaardigheden zijn: Nungwi Beach, Stone Town, House of Wonders, Prison Island of Jozani Forest Reserve.

Kan ik all-in verblijven in Melia Zanzibar?

Ja, hotelaccommodatie Melia Zanzibar staat bekend om een een heel veelzijdige all-inclusive formule. Dit maakt dat je kunt rekenen op een reis zonder kleine lettertjes. Groot voordeel: je weet precies waar je aan toe bent. Onbeperkt genieten van eten en drinken zonder extra kosten. Ook enkele sportgerelateerde activiteiten zijn doorgaans inbegrepen. Tip: soms zijn er extra services die niet bij het all-inclusive arrangement inbegrepen zijn. Inspecteer vooraf goed de voorwaarden van het vakantiehotel bij de touroperators.

Welke faciliteiten zijn inbegrepen?

Melia Zanzibar biedt vakantiegangers verschillende prettige faciliteiten: Kids Club, Buitenzwembad, Ligging aan het strand, Sauna, Airco, Bar, À la carte restaurant, Fitness, Tennisbanen, Watersporten, WIFI.

Is Melia Zanzibar kindvriendelijk?

Ja, dit is een kindvriendelijk hotel. Voor de jongste toeristen hebben ze de volgende voorzieningen: Kids Club, entertainment, waterpret. Zaken zoals een kinderbedje, magnetron, kinderstoel, kinderwagen zijn in overleg wellicht mogelijk.

Hoe rolstoelvriendelijk is het hotel?

Nee, Melia Zanzibar heeft geen specifieke voorzieningen voor rolstoelgebruikers. Speciaal aangepaste kamers en een rolstoelvriendelijke badkamer zijn hier zeer waarschijnlijk niet beschikbaar. In sommige gevallen kan je ter plekke extra hulpmiddelen huren. Je kunt dit online even checken bij de reisorganisatie of het hotel.

Reviews All-inclusive Melia Zanzibar


0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.