4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken

Marhaba Beach

All inclusive vakanties » Tunesië » Sousse » Marhaba Beach

Luxe 4 **** hotel in Sousse, Tunesië

Stel je eigen all inclusive reis samen

Beoordeling van een 7.6

Marhaba Beach is een stijlvol 4-sterren all-inclusive resort in het geweldige Sousse (Tunesië). Dit Tunesische hotel heeft een ideale locatie in de regio Sousse, overheerlijk eten en drinken en een aangenaam zwembad met zitplekken. Ook voor kinderen is er genoeg te doen! Je kunt hier verblijven op basis van all-in. Dat houdt in: onbeperkt lunch, ontbijt, snacks, drinken, diner etc. Gasten kunnen gebruik maken van een ruim aanbod faciliteiten als bar en binnenzwembad. Vliegen kan op Enfidha-Hammamet (2,5 uur vliegtijd). Op deze plek delen we bruikbare informatie over dit fijne resort.

All inclusive Marhaba Beach: ervaar de Tunesische zon

Het Marhaba Beach-hotel in de Tunesische badplaats Sousse is perfect voor een heerlijke vakantie met zwembad, wellness-, sport- en kinderfaciliteiten. Het hotel ligt aan het zandstrand van de badplaats en diverse gezellige restaurantjes liggen op loopafstand. Het oude centrum van Sousse en de medina liggen op ca. 4 km afstand, waar je souvenirs kunt shoppen in de souks, de ribat en verschillende moskeeën kunt bewonderen en het museum van Sousse kunt bezoeken. In de omgeving van Marhaba Beach zijn ook sporten zoals golf, zeilen en duiken te beoefenen en kun je door het boeken van een excursie nog meer van de omgeving zien, zoals het amfitheater van El Jem of verschillende bergdorpjes verkennen. De kamers van Marhaba Beach beschikken over o. a. een tv, telefoon, airco seizoensgebonden, balkon of terras en een badkamer met bad of douche en toilet. Er zijn ook familiekamers die dezelfde faciliteiten bieden, maar ruimer zijn. Let wel op dat de voordeelkamers qua ligging en faciliteiten kunnen afwijken van de standaardkamers. Het zwembad van Marhaba Beach is perfect om verfrissende duik te nemen en er staan ligbedden en parasols klaar op het zonneterras. De kleintjes hebben pret in het kinderbad en vermaken zich in de speeltuin en bij de miniclub. Het wellnesscentrum biedt mogelijkheden om tegen betaling tot rust te komen in de sauna of tijdens een massage of schoonheidsbehandeling. Actievelingen kunnen o. a. mogelijk tegen betaling fitnessen en tennissen. Het all-inclusive verblijf omvat ontbijt, lunch en diner in buffetvorm en geselecteerde non-alcoholische dranken. Er is ook nog een restaurant en snackbar beschikbaar voor hapjes en drankjes. Overige faciliteiten en diensten van Marhaba Beach zijn o. a. een receptie, kluisjes, WiFi en winkeltje. Let op dat er ter plaatse nog toeristenbelasting betaald moet worden en sommige faciliteiten en diensten weersafhankelijk en seizoensgebonden beschikbaar zijn. In het volgende overzicht verstrekken we de meest prominente informatie over dit all-in hotel.

ReisbestemmingMarhaba Beach
OmgevingSousse
LandTunesië
Classificatie4-sterren
Warmste maandAugustus (36,5 °C)
Vliegtijd2,5 uur
Aanwezige faciliteitenKindvriendelijk, Animatie, Kids Club, Kinderzwembad, Speeltuin, Binnenzwembad, Buitenzwembad, Ligging aan het strand, Wellness, Sauna, Airco, Bar, Fitness, Tennisbanen, WIFI

Faciliteiten hotel Marhaba Beach

In all-inclusive resort Marhaba Beach kan je terecht voor een droomvakantie. Wat betreft voorzieningen kom je niets tekort. In het bijgaande stuk delen we een weergave met alle beschikbare voorzieningen. Let op: sommige extra’s zoals een kinderstoel, late check-out of maaltijden aangepast op jouw dieet of allergie kunnen wellicht geregeld worden (na een speciale aanvraag).

Animatie
Kinderopvang
Kids Club
Speeltuin
Kinderzwembad
Aquapark
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Bij het strand
Discotheek
Adults Only
Kleinschalig
Airco
Bar
Roomservice
WIFI
Lift
À la carte restaurant
Wellness
Sauna
Duikcentrum
Fitness
Fietsverhuur
Golf
Tennisbanen
Watersporten
Windsurfen
Huisdieren toegestaan
Rolstoelvriendelijk

All-inclusive arrangement Marhaba Beach: hoe ziet het eruit?

Reis je af naar familiehotelMarhaba Beach Sousse met all-inclusive verzorgingsniveau? Dan heb je een vakantie zonder zorgen. De hele dag onbeperkt eten en drinken, je weet vooraf vrijwel precies wat de vakantie kost en er is qua entertainment van alles te doen. In de volgende paragraaf vertellen we je de inhoud van het omvangrijke all-inclusive pakket.

All-in! Onbeperkt eten en drinken
Bij all-inclusive Marhaba Beach kan je eindeloos genieten van de lekkerste gerechten en toetjes. Het hotel biedt een rijk buffetrestaurant voor ontbijt, lunch en diner. In het hotel kan je diverse soorten drankjes krijgen.

  • Aantrekkelijk gepresenteerd buffet voor het ontbijt, de lunch en het diner
  • Een rijk buffet met heerlijke gerechten
  • De meest uiteenlopende dranken kun je dagelijks bestellen

Te doen in het hotel
Je zult elke dag maar weinig tijd doorbrengen op je hotelkamer in Sousse. Of je nu wil relaxen of wil sporten: er is genoeg te doen. Disclaimer: exclusieve activiteiten kunnen extra kosten met zich meebrengen. Je kunt voor prijzen terecht bij de medewerkers.

  • Er is een buiten- en binnenbad en een heerlijk kinderbad. Je bent ook zo op het strand
  • In het hotel vind je een prachtige wellnessruimte met sauna
  • Je kunt hier ook fitnessen en tennissen
BEKIJK ALL-INCLUSIVE AANBIEDING

Aanwezige kindvriendelijke voorzieningen

Marhaba Beach is een kindvriendelijk hotel met voldoende voorzieningen voor de jongsten. Gezinnen met kleine kinderen kunnen zich onderdompelen in alle luxe. Zodra de kinderen lekker aan het spelen zijn, dan is het voor de ouders ook genieten. Bekijk ook meer informatie over: All-inclusive hotel met wellness.

  • Animatie: Voor de jongsten is er animatie beschikbaar
  • Kids Club: Het resort heeft een heel leuke Kids Club voor de jongste gasten
  • Speeltuin: Dit hotel is uitgerust met een speeltuin die ontworpen is voor het plezier van kinderen
  • Kinderzwembad: Voor de kids is er een speciaal veilig kinderzwembad
  • Kinderopvang: Houd er rekening mee dat er geen oppasservice aanwezig is
  • Familiekamers: vraag bij het boeken om een gezinskamer
  • Kinderstoel, kinderwagen (buggy), kinderbedje (reiswieg), speelgoed etc. op aanvraag beschikbaar

De beste Marhaba Beach last-minute aanbiedingen van oktober 2024

Een goedkope pakketreis naar Marhaba Beach boeken? Touroperators hebben over het algemeen zeer royale aanbiedingen. Daarmee boek je tegen aantrekkelijke tarieven een all-in zonvakantie naar dit premium Tunesische vakantieparadijs. De meeste korting zul je krijgen bij last-minute vakanties. Bij last-minutes komt het er op neer dat je een vakantie met vlucht boekt binnen een paar dagen of weken voor vertrek. Zo kan jij heel goedkoop op vakantie! Er zijn echter nog veel meer pluspunten te noemen van dit soort reizen: je boekt als je zeker weet dat je mooi weer hebt, je vertrekt al snel nadat je geboekt hebt en je hebt minder keuzestress. Er is tijdens de schoolvakanties wel minder aanbod: meivakantie, zomervakantie, kerstvakantie, voorjaarsvakantie, herfstvakantie.

Zes tips voor een goedkope vakantie

  1. Last-minute: deze week al vertrekken naar Sousse (Tunesië). Mét kinderkorting!
  2. Ga buiten het seizoen: in het voorjaar en najaar is dezelfde vakantie vele malen goedkoper
  3. Vergelijk touroperators: het is handig om de totale reissom op verschillende vakantie-aanbieders te vergelijken
  4. Vroegboekkorting: Van december tot en met maart krijg je extra korting en heb je meer keuze
  5. Reserveer via Duitse reisaanbieders: Anex Tour, Jahn Reisen, Alltours, Bucher Reisen en Meiers Weltreisen, Dertour, FTI, ITS reisen
  6. Bekijk alle soorten kamers: zoals Suites (Junior / Duplex), Budget / Voordeelkamer, Eenpersoonskamer (single room), Tweepersoonskamer (double room), Familiekamer (Annex kamer) met (indien beschikbaar) speciaal uitzicht zoals Landzicht, Bergzicht, Zeezicht of Zijzeezicht

Touroperators vergelijken

Als je gaat boeken dan kan je kiezen uit uiteenlopende vakantie-aanbieders met pakketreizen naar vakantiebestemming Marhaba Beach en gerelateerde verblijven. In de tabel hieronder lees je alles over betrouwbare online reisbureaus. Selecteer een vertrekluchthaven in Nederland (Groningen Airport Eelde, Maastricht Aachen Airport, Amsterdam Schiphol, Rotterdam The Hague Airport) vliegveld in België (Charleroi-Zuid-Brussel, Brussel-Zaventem, Antwerpen-Deurne) of airport in Duitsland (Münster Osnabrück, Dortmund, Düsseldorf, Keulen, Bremen). Op dit platform vind je nog veel meer all-in hotels, zoals: Vezhen Hotel en Jaz Aquamarine Resort.

1. Vakantiediscounter

vakantiediscounter
  • Online boeken zonder gedoe
  • SGR/ANVR: veilig op vakantie!
  • Geen stress met pakketreizen
BEKIJK AANBIEDINGEN

2. Prijsvrij

prijsvrij
  • Uitstekende reviews van reizigers
  • Direct bij Duitse reisbureaus
  • Het transfer wordt ook geregeld
BEKIJK AANBIEDINGEN

3. D-reizen

d-reizen
  • Vliegreizen vanuit NL, BE & DE
  • Reisbureau met landelijke dekking
  • Van Aquaparken tot Adults-Only
BEKIJK AANBIEDINGEN

4. Sunweb

sunweb
  • Reisdocumenten op één plek
  • Alles-in-één pakket Fly & Drive
  • Exclusieve workation ervaringen
BEKIJK AANBIEDINGEN

5. TUI

Tui
  • Veelzijdig eigen en uniek aanbod
  • Genieten van ultra all-inclusive
  • Reis met je gezin naar de winterzon
BEKIJK AANBIEDINGEN

6. Corendon

corendon
  • Heeft eigen vliegtuigen beschikbaar
  • No-nonsense strandvakanties
  • Spectaculaire cruise-ervaringen
BEKIJK AANBIEDINGEN

Relevante reisinformatie: waar ligt Marhaba Beach?

Sousse is een stad in Tunesië, gelegen aan de oostkust van het land, aan de Golf van Hammamet. Het staat bekend om zijn prachtige stranden, de goed bewaarde medina die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat en historische bezienswaardigheden. De accommodatie is goed bereikbaar. Je kunt vliegen vanaf luchthaven Enfidha-Hammamet (NBE). De vlucht duurt zo’n 2,5 uur. Jouw reisorganisatie regelt meestal het transfer. In het hotel spreken ze o.a. Arabisch. De landelijke munt is de Tunesische dinar (TND). Handig: in het hotel werken ze met stopcontact type C / E (230 V, 50 Hz). De huidige tijdzone is GMT+1 (Africa/Tunis). Alternatief: bekijk ook accommodaties in het zonnige Sharm el Sheikh of Angsana.

Actuele excursies in Sousse (oktober 2024)

Welkom bij Marhaba Beach in Sousse, Tunesië. Dit deel van Tunesië biedt tal van mogelijkheden om te genieten van zowel natuurlijke schoonheid als culturele bezienswaardigheden. Begin met een bezoek aan de oude medina van Sousse, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat en bekend staat om zijn prachtige architectuur en kleurrijke markten. Verken ook het nabijgelegen museum Dar Essid, waar je een indrukwekkende collectie van traditionele Tunesische kunst en ambachten kunt bewonderen. Voor een dagje uit kun je richting het zuiden gaan en de Ksours van Tataouine bezoeken, prachtige versterkte dorpen die tegenwoordig dienen als filmlocaties, waaronder voor Star Wars. Een andere leuke optie is een bezoek aan de archeologische site van El Djem, de thuisbasis van het op twee na grootste Romeinse amfitheater ter wereld. Verder zijn er tal van mogelijkheden voor outdoor activiteiten zoals paardrijden en watersporten rondom Marhaba Beach. En vergeet niet om te proeven van de heerlijke lokale keuken, zoals Makroudh (gebak van dadels en couscous) en Chorba (pittige soep met vlees en groenten), bereid met authentieke kruiden en specerijen uit de regio. Kortom, er is genoeg te ontdekken tijdens je verblijf in Marhaba Beach.

Top-5 bezienswaardigheden rondom Marhaba Beach

  1. Maak een uitstapje naar de historische stad Monastir
  2. Ontspan op de mooie stranden van Port El Kantaoui
  3. Verken de medina van Sousse en de Ribat van Sousse
  4. Bezoek het Archeologisch Museum van Sousse
  5. Verken het prachtige Dar Essid-museum en zijn kunstwerken

Het weer in Sousse: wat is de meest gunstige reistijd?

Reisbestemming Marhaba Beach (Sousse) wordt gekenmerkt door een warm woestijnklimaat. Een groot deel van het jaar wordt je verwend met fijne temperaturen en veel zonuren. De tijd met de heetste temperaturen is Augustus. Overdag is het dan gemiddeld 36,5 graden met om en nabij de 11 uur zon. De aanbevolen reisperiode is mei t/m juni & september. Let op: het kan zijn dat enkele services buiten de schoolvakanties niet toegankelijk zijn.

JANFEBMRTAPRMEIJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Temperatuur16,2°C18,3°C19,3°C22,3°C27,4°C31,5°C35,5°C36,5°C30,5°C26,4°C21,3°C18,3°C
Zonuren6 uur7 uur7 uur8 uur10 uur11 uur12 uur11 uur9 uur7 uur6 uur6 uur
Regendagen5 dagen5 dagen5 dagen4 dagen3 dagen1 dagen1 dagen1 dagen3 dagen5 dagen5 dagen5 dagen
Watertemperaturen18,3°C16,2°C16,2°C18,3°C20,3°C23,3°C25,4°C27,4°C28,4°C23,3°C22,3°C20,3°C
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN

6 daagse weersverwachting Sousse, Tunesië

FAQ met vragen over een compleet verzorgde vakantie in Marhaba Beach

Waarom naar Marhaba Beach op vakantie?

Marhaba Beach bevindt zich in Sousse, een populaire badplaats gelegen aan de oostkust van Tunesië. Het hotel ligt direct aan het uitgestrekte witte zandstrand van Boujaafar en biedt talloze mogelijkheden voor watersporten zoals jetskiën en parasailen. In Sousse vind je ook diverse lokale restaurants waar je kunt genieten van heerlijke Tunesische gerechten en internationale keukens. De omgeving van het hotel is perfect voor culturele uitstapjes, met diverse bezienswaardigheden zoals Medina van Sousse, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, de Grote Moskee en het Archeologisch Museum. Verder kun je ook een bezoek brengen aan de nabijgelegen stad Monastir, bekend om zijn historisch fort en schilderachtige haven. Kortom, Sousse en Marhaba Beach bieden de ideale combinatie van strand en cultuur aan de kust van Tunesië.

Wat zijn educatieve of leuke activiteiten in de buurt van het resort?

Als jij bent aangekomen op je vakantie in Sousse is het meer dan de moeite om ook buiten het hotel te kijken. Buiten jouw verblijf is er zoveel te doen. De natuur is hier zo mooi dat het je de adem beneemt. Je kunt je dag vullen met zowel fietsen als wandelen in deze omgeving. In omliggende stadjes en dorpen kan je een bezoek brengen aan allerlei plaatselijke boetiekje en horecazaken. Hier maak je echt kennis met de Tunesische gewoontes. Bezoek een markt een proef de bekende Tunesische smaken. Rondom de stranden/meren bieden ze leuke (water)sporten zoals snorkelen en peddelsurfen. De meest prominente trekpleisters zijn: Dar Am Taieb, Port El Kantaoui, Ribat van Sousse, Museum Dar Essid en Medina van Sousse.

Kan je all-inclusive verblijven in Marhaba Beach?

Ja, hotelaccommodatie Marhaba Beach biedt dit aan. Het hotel heeft een een uitgebreide all-inclusive formule. Dit is de oplossing voor een ontspannen vakantie. Bijna alles in het hotel is gratis inbegrepen. Je verblijf is namelijk inclusief eten en drinken. Ook verschillende sportieve / actieve activiteiten zijn doorgaans inclusief. Disclaimer: mogelijk zijn er speciale services of activiteiten die niet standaard inclusief zijn. Check dus altijd het totaalpakket van het resort bij de boekingswebsite.

Wat zijn de belangrijkste faciliteiten?

Marhaba Beach heeft de beschikking over allerlei prettige voorzieningen: Kindvriendelijk, Animatie, Kids Club, Kinderzwembad, Speeltuin, Binnenzwembad, Buitenzwembad, Ligging aan het strand, Wellness, Sauna, Airco, Bar, Fitness, Tennisbanen, WIFI.

Is Marhaba Beach kindvriendelijk?

Ja, het is een heel goede accommodatie voor kids. Voor de jongste reizigers hebben ze de volgende voorzieningen: Animatie, Kids Club, Kinderzwembad, Speeltuin. Handigheidjes zoals een kinderstoel, kinderwagen, kinderbedje, magnetron zijn mogelijk in overleg ook aanwezig.

Is het een rolstoelvriendelijke accommodatie?

Nee, Marhaba Beach biedt geen specifieke faciliteiten of diensten voor rolstoelgebruikers. Kamers met brede deurposten en een rolstoelvriendelijke badkamer zijn dus afwezig. Bij sommige resorts kan je ter plekke extra spullen zoals een rolstoel huren. Je kunt dit het makkelijkst even navragen bij de touroperator of het resort.

Recensies All-inclusive Marhaba Beach


0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.