4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken

Abou Sofiane Hotel

All inclusive vakanties » Tunesië » Sousse » Port el Kantaoui » Abou Sofiane Hotel

Heerlijk 4 **** hotel in Sousse, Tunesië

Vooraf zekerheid dankzij all-inclusive

Recent beoordeeld met een 6.8

Abou Sofiane Hotel is een hoogwaardig 4-sterren all-inclusive resort in het toeristische Port el Kantaoui (Tunesië). Dit Tunesische hotel is populair vanwege de ligging in de regio Sousse, fantastisch eten en een fraai zwembad met voldoende ligbedden. Voor kids is er ook van alles te doen. Het hotel biedt een all-inclusive formule. Met dit luxe arrangement geniet je onbeperkt van snacks, ontbijt, drinken, lunch, ijsjes etc. Dit verblijf biedt interessante services zoals kinderzwembad en roomservice. Je vliegt hier vaak op Enfidha-Hammamet International Airport (3 uur en 20 minuten vluchttijd). Op deze pagina bieden we nuttige info over dit geweldige resort.

All inclusive Abou Sofiane Hotel: geniet onder de Tunesische zon

Het Abou Sofiane Hotel in Tunesië is een viersterrenhotel dat direct aan het strand ligt en beschikt over alle faciliteiten voor een heerlijke zonvakantie. Het hotel heeft een fijn zwembad en biedt tal van faciliteiten voor kinderen en sportliefhebbers. Zo kun je tegen betaling diverse watersporten beoefenen, zoals kajakken, waterskiën en jetskiën. In de buurt van het hotel ligt een golfbaan waar je tegen betaling een balletje kunt slaan. Het centrum van Port el Kantaoui bevindt zich op ca. 1,5 km afstand, waar je kunt genieten van terrasjes, leuke winkels, vissersbootjes in de haven kunt bekijken en excursies kunt maken. Het hotel beschikt over ca. 400 kamers die standaard zijn voorzien van o. a. een tv, telefoon, huurkluisje, airco, verwarming, balkon of terras en een badkamer met bad of douche, toilet en föhn. Tegen een meerprijs zijn er kamers met zwembad- of zeezicht te boeken. Er zijn ook suites beschikbaar die groter zijn en naar wens te boeken zijn met zeezicht. De familiekamers bestaan uit twee slaapkamers met verbindingsdeur en zijn tegen een meerprijs te boeken met zeezicht. Het zwembad van het hotel is dé plek voor verkoeling en daarnaast biedt het hotel tegen betaling faciliteiten voor o. a. fitness, tafeltennis, boogschieten, aerobics, beachvolleybal, basketbal en voetbal. Voor kinderen is er een kinderbad, speeltuin en miniclub. Het wellnesscentrum biedt mogelijk tegen betaling o. a. een verwarmd binnenzwembad, sauna en massages. Het hotel heeft een buffet- en à la carte restaurant en diverse bars waar verkoelende drankjes en tussendoortjes verkrijgbaar zijn. Bij o. b. v. all inclusive zijn buffetmaaltijden en geselecteerde non-alcoholische drankjes bij de prijs inbegrepen. In de openbare ruimtes is gebruik van WiFi gratis en het hotel heeft ook een lobby met 24-uurs receptie, tv-lounge, winkeltjes en doktersservice. Toeristenbelasting is niet bij de reissom inbegrepen en dient ter plaatse nog betaald te worden. Let op: diverse faciliteiten en diensten kunnen seizoensgebonden en weersafhankelijk beschikbaar zijn. In het volgende overzicht verstrekken we de meest belangrijke informatie over het resort.

ReisbestemmingAbou Sofiane Hotel
RegioSousse
LandTunesië
Classificatie4-sterren
Warmste maandAugustus (36,5 °C)
Reistijd3 uur en 20 minuten
Aanwezige voorzieningenKids Club, Kinderzwembad, Binnenzwembad, Buitenzwembad, Ligging aan het strand, Bar, Lift, À la carte restaurant, Fitness, Roomservice, Tennisbanen, WIFI

Faciliteiten hotel Abou Sofiane Hotel

In all-inclusive resort Abou Sofiane Hotel zullen ze alles doen voor een exclusieve vakantie. Er zijn zoveel voorzieningen dat je keuze te over hebt. In het blok hieronder vind je een lijst met alle aanwezige services en faciliteiten. Opmerking: zaken zoals een kinderbed op de kamer, late check-out of aangepast eten & drinken (allergieën) kunnen mogelijk op verzoek geregeld worden.

Animatie
Kinderopvang
Kids Club
Speeltuin
Kinderzwembad
Aquapark
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Bij het strand
Discotheek
Adults Only
Kleinschalig
Airco
Bar
Roomservice
WIFI
Lift
À la carte restaurant
Wellness
Sauna
Duikcentrum
Fitness
Fietsverhuur
Golf
Tennisbanen
Watersporten
Windsurfen
Huisdieren toegestaan
Rolstoelvriendelijk

All-inclusive arrangement Abou Sofiane Hotel: informatie en uitleg

Reserveer je het familiehotelAbou Sofiane Hotel Port el Kantaoui met een all inclusive pakket? Dan hoef je je nergens zorgen over te maken. De hele dag onbeperkt eten en drinken, je hebt in principe geen onverwachte kosten en je zal je niet vervelen door het entertainment. Onderstaand vertellen we je de inhoudelijke details van het geheel verzorgde all-inclusive pakket.

All-in! Onbeperkt eten en drinken
Bij all-inclusive Abou Sofiane Hotel krijg je onbeperkt allerlei heerlijke gerechten en tussendoortjes. Er is zowel een buffetoptie als een à-la-carte mogelijkheid voor het diner. Bij de bar van het hotel is een groot assortiment aan dranken beschikbaar.

  • Veelzijdig buffet voor alle hotelgasten
  • Er is ook een voortreffelijk a-la-carte restaurant
  • Alcoholische dranken kan jij zelf bij het personeel bestellen

Activiteiten in het hotel
Jij hoeft niet de hele dag te verblijven op je hotelkamer in Port el Kantaoui. In en rondom het resort is er veel te doen. Opmerking: premium faciliteiten zijn beschikbaar tegen een extra vergoeding. Het hotel kan je hierover verder informeren.

  • Er is een heerlijk buitenbad-, binnenbad en kinderbad. Je kunt vanaf het hotel ook direct naar het strand
  • Geniet van entertainment in de omgeving
  • Er is een gym en een tennisbaan
BEKIJK ALL-INCLUSIVE AANBIEDING

Welke kindvriendelijke faciliteiten zijn er?

Abou Sofiane Hotel is een kindvriendelijk hotel met tal van voorzieningen voor de kleintjes. Gezinnen met peuters en kleuters kunnen zich onderdompelen in alle luxe. Als de kids zich vermaken, dan is het voor jullie ouders ook vakantie. Bekijk ook meer informatie over: LGBT gayvriendelijke vakanties.

  • Animatie: Er is geen dagelijks animatieprogramma in dit hotel
  • Kids Club: Spelen en nieuwe vriendjes maken in de Mini Club
  • Speeltuin: Op korte afstand van het hotel zijn er gezellige attractieparken
  • Kinderzwembad: Het hotel heeft een apart ondiep kinderbad
  • Kinderopvang: Let op: dit hotel biedt geen oppasservice aan.
  • Familiekamers: mogelijk is er een extra grote gezinskamer aanwezig
  • Speelgoed, kinderbedje (reiswieg), kinderwagen (buggy), kinderstoel etc. zijn in overleg soms mogelijk

Voordelige Abou Sofiane Hotel last-minute aanbiedingen van oktober 2024

Een goedkope pakketreis naar Abou Sofiane Hotel boeken? Vakantie-aanbieders hebben voortdurend hele voordelige aanbiedingen. Hierdoor boek jij voor gunstige tarieven een all-in zonvakantie naar dit populaire Tunesische paradijs. Het goedkoopste aanbod vind je in de categorie last-minute vakantiepakketten. Last-minute wil zeggen dat je een reis of vakantie boekt vlak voor vertrek. In veel gevallen ben je een stuk goedkoper uit. Maar dat is niet het enige voordeel: je kunt vooraf kijken waar de zon schijnt, je kan al binnen enkele dagen vertrekken en je hebt minder keuzestress. Extra voordeel rond de schoolvakanties: kerstvakantie, herfstvakantie, zomervakantie, meivakantie, voorjaarsvakantie.

Bespaar op jouw vakantie met deze 6 tips

  1. Last-minute: deze week al vertrekken naar Port el Kantaoui (Tunesië). Mét kinderkorting!
  2. Kies reisperiode buiten het seizoen: in het laagseizoen ben je veel goedkoper uit
  3. Vergelijk touroperators: het is slim om het hotelaanbod van verschillende touroperators te vergelijken
  4. Vroegboekkorting: Van grofweg december tot maart bieden touroperators extra korting en kan je nog alle kamertypes kiezen
  5. Boek bij Duitse reisaanbieders: Jahn Reisen, Bucher Reisen, Alltours, Anex Tour of Dertour, ITS reisen, Meiers Weltreisen, FTI
  6. Overweeg verschillende kamers: zoals Familiekamer (Annex kamer), Budget / Voordeelkamer, Suites (Junior / Duplex), Tweepersoonskamer (double room), Eenpersoonskamer (single room) met (indien beschikbaar) Zeezicht, Zijzeezicht, Landzicht of Bergzicht

Vergelijk de beste boekingssites

Je kunt boeken bij vele touroperators die reizen samenstellen naar vakantiebestemming Abou Sofiane Hotel en vergelijkbare accommodaties. In de onderstaande tabel lees jij alles over de beste 6 onze favoriete touroperators. Overweeg een vertrekluchthaven in Nederland (Rotterdam The Hague Airport, Amsterdam Schiphol, Maastricht Aachen Airport, Groningen Airport Eelde) vliegveld in België (Antwerpen-Deurne, Charleroi-Zuid-Brussel, Brussel-Zaventem) of airport in Duitsland (Münster Osnabrück, Weeze, Düsseldorf, Dortmund, Bremen). Bekijk ook ons overige hotelaanbod, bijvoorbeeld: Atmosphere Kanifushi Maldives of Labranda Sataya.

1. Vakantiediscounter

vakantiediscounter
  • Duidelijke en transparante website
  • Betrouwbare vakantie: ANVR, SGR
  • Pakketreizen met prima service
BEKIJK AANBIEDINGEN

2. Prijsvrij

prijsvrij
  • Altijd Best Deal Garantie
  • Werkt samen met Duitse reisbureaus
  • Transfers tot aan de deur
BEKIJK AANBIEDINGEN

3. D-reizen

d-reizen
  • Uniek aanbod Fly&Drive in Europa
  • Grootste onafhankelijke reisbureau
  • Van Aquaparken tot Adults-Only
BEKIJK AANBIEDINGEN

4. Sunweb

sunweb
  • Al meer dan 30 jaar actief!
  • Ontdek ook het aanbod Fly & Drive
  • Ontdek de ontspannen workations
BEKIJK AANBIEDINGEN

5. TUI

Tui
  • Altijd TUI reisbureau in de buurt
  • Reserveer jouw ultra all-inclusive
  • Ga voordelig naar de winterzon
BEKIJK AANBIEDINGEN

6. Corendon

corendon
  • Je kunt je reis gratis* annuleren
  • Luxe strandvakanties voor prikkie
  • Ook expert in cruises in Europa
BEKIJK AANBIEDINGEN

Toeristische gegevens: waar ligt Abou Sofiane Hotel?

Port el Kantaoui is een populaire badplaats aan de kust van Tunesië, met een prachtige jachthaven, uitgestrekte stranden en een levendige sfeer. Het verblijf ligt in de buurt bij luchthaven Enfidha-Hammamet International Airport (NBE). De verwachte vliegtijd is zo’n 3 uur en 20 minuten. Bij pakketreizen is de transfer vaak inbegrepen. De officiële taal is Arabisch. De landelijke valuta is de Tunesische dinar (TND). In het resort gebruik je stopcontact type C / E (230 V, 50 Hz). Dit verblijf ligt in de tijdzone GMT+1 (Africa/Tunis). Alternatief: bekijk ook andere hotels in regio’s als Hurghada & Hakuraa Huraa.

Hotspots en excursies in Port el Kantaoui (oktober 2024)

Welkom bij Abou Sofiane Hotel in Port el Kantaoui, Sousse, Tunesië. Dit deel van het land biedt tal van mogelijkheden om te genieten van zowel natuurlijke schoonheid als culturele bezienswaardigheden. Begin met een bezoek aan de medina van Sousse, waar je kunt wandelen door smalle straatjes en genieten van de lokale architectuur. Verken ook het nabijgelegen Monastir, waar je de Ribat kunt bezoeken, een indrukwekkende islamitische vesting die dateert uit de 8e eeuw. Voor een dagje uit kun je naar El Djem gaan, waar je het op één na grootste Romeinse amfitheater ter wereld kunt bewonderen. Een andere leuke optie is een bezoek aan Friguia Park, een dierentuin waar je Afrikaanse dieren van dichtbij kunt zien. Verder zijn er tal van mogelijkheden voor outdoor activiteiten zoals paardrijden en golfen rondom Abou Sofiane Hotel. En vergeet niet om te proeven van de heerlijke lokale keuken, zoals Brik (gefrituurde deegzakjes gevuld met ei en tonijn) en Mechouia (een salade van gegrilde groenten en kruiden), bereid met authentieke ingrediënten uit de regio. Kortom, er is genoeg te ontdekken tijdens je verblijf in Abou Sofiane Hotel in Port el Kantaoui.

Top-5 bezienswaardigheden rondom Abou Sofiane Hotel

  1. Maak een ritje op een kameel bij de Sahara-woestijn
  2. Maak een dagtrip naar het Kairouan-mozaïekmuseum
  3. Bezoek het Ribat van Monastir
  4. Bezoek de medina van Sousse
  5. Ga golfen op de El Kantaoui Golf Course

Het weer in Port el Kantaoui: hoe is het klimaat en wat is de beste reistijd?

Reisbestemming Abou Sofiane Hotel (Sousse) is gelegen in een warm woestijnklimaat. Over het weer niets te klagen. Het is een klimaat met goede temperaturen en zon in overvloed. De tijd met de heetste temperaturen is Augustus. Je moet rekening houden met 36,5 graden °C met om en nabij de 11 uur zon. Een prettige reisperiode is mei t/m juni & september. Het is mogelijk dat enkele voorziening van de resorts in de wintertijd niet toegankelijk zijn.

JANFEBMRTAPRMEIJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Temperatuur16,2°C18,3°C19,3°C22,3°C27,4°C31,5°C35,5°C36,5°C30,5°C26,4°C21,3°C18,3°C
Zonuren6 uur7 uur7 uur8 uur10 uur11 uur12 uur11 uur9 uur7 uur6 uur6 uur
Regendagen5 dagen5 dagen5 dagen4 dagen3 dagen1 dagen1 dagen1 dagen3 dagen5 dagen5 dagen5 dagen
Watertemperaturen18,3°C16,2°C16,2°C18,3°C20,3°C23,3°C25,4°C27,4°C28,4°C23,3°C22,3°C20,3°C
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN

De weersverwachting Port el Kantaoui, Tunesië

Vaak gestelde vragen over een compleet verzorgde vakantie in Abou Sofiane Hotel

Waarom naar Abou Sofiane Hotel op vakantie?

Abou Sofiane Hotel bevindt zich in Port el Kantaoui, een levendige badplaats gelegen aan de oostkust van Tunesië. Het hotel ligt op slechts enkele minuten loopafstand van het uitgestrekte zandstrand van Port el Kantaoui, waar je kunt genieten van diverse watersporten zoals jetskiën en parasailen. In de omgeving kun je uitstapjes maken naar historische bezienswaardigheden zoals de Ribat van Sousse en de medina van Monastir, bekend om zijn architectuur en markten. Daarnaast vind je in Port el Kantaoui vele restaurants, bars en clubs waar je kunt genieten van lokale specialiteiten en muziek. Ook kun je een bezoek brengen aan de haven van Port el Kantaoui en de luxe jachten bewonderen. Kortom, Port el Kantaoui en Abou Sofiane Hotel bieden de perfecte combinatie van strand, cultuur en vermaak aan de oostkust van Tunesië.

Wat zijn leuke activiteiten in de streek van het resort?

Als je kiest voor een vakantie in Port el Kantaoui loont het om de omgeving te verkennen. Los van jouw all-in resort is er van alles te zien en te doen. De natuur is hier geweldig mooi. Fietsen of wandelen, de keuze is aan jou in deze omgeving. In de buurt vind je verschillende plaatselijke speciaalzaken en horeca. Hier maak je echt kennis met de Tunesische tradities. Maak een praatje met locals, proef de meest gegeten Tunesische keuken. In de buitengebieden vind je betaalbare activiteiten zoals snorkelen en kanoën. Bekende toeristische plekjes zijn: Sousse Medina, El Mouradi Hammamet, Port el Kantaoui Golf Course, Aqua Palace Water Park & Medinat Alzahra Parc D’attraction.

Kan je all-inclusive verblijven in Abou Sofiane Hotel?

Ja, hotelaccommodatie Abou Sofiane Hotel geeft jou een een uitgebreide all-inclusive formule. Dit belooft je niets minder dan een reis die je volledig uit handen kan geven. Je kunt gratis gebruik maken van veel voorzieningen. Je kan onbeperkt gebruik maken van eten en drinken. Ook verschillende sportgerelateerde activiteiten zijn doorgaans inclusief. Advies: mogelijk heeft het hotel extra services die extra kosten met zich meebrengen. Informeer daarom goed naar de regels van het verblijf als je incheckt.

Over welke faciliteiten beschikt het hotel?

Abou Sofiane Hotel biedt bezoekers de volgende premium voorzieningen: Kids Club, Kinderzwembad, Binnenzwembad, Buitenzwembad, Ligging aan het strand, Bar, Lift, À la carte restaurant, Fitness, Roomservice, Tennisbanen, WIFI.

Is Abou Sofiane Hotel kindvriendelijk?

Ja, gezinnen kunnen met de kids zorgeloos genieten. Voor de jongste gasten is er o.a.: Kids Club, Kinderzwembad. Artikelen zoals een magnetron, kinderwagen, kinderstoel, kinderbedje zijn mogelijk in overleg ook aanwezig.

Is het een rolstoelvriendelijke accommodatie?

Nee, Abou Sofiane Hotel heeft geen officiële rolstoeltoegankelijke voorzieningen. Speciaal aangepaste kamers en een aangepast toilet zijn dus niet aanwezig. Bij sommige resorts kan je extra spullen zoals een rolstoel huren. Je kunt dit het makkelijkst even navragen bij de touroperator of het resort.

Reviews All-inclusive Abou Sofiane Hotel


0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.