4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken

Hotel Royal Nozha

All inclusive vakanties » Tunesië » Nabeul » Hammamet » Hotel Royal Nozha

Luxe 4 **** hotel in Nabeul, Tunesië

All-inclusive hotel met tevreden gasten

Gewaardeerd met een 8.2

Hotel Royal Nozha is een prachtig 4-sterren all-inclusive resort in het verrassende Hammamet (Tunesië). Dit Tunesische hotel heeft een perfecte locatie in de regio Nabeul, een goed restaurant en een adembenemend zwembad waar je jouw boekje kunt lezen. Gezinnen met kids voelen zich hier zeker thuis! Tip: kies voor all-inclusive. Je kunt de gehele dag onbeperkt genieten van lunch, drinken, ontbijt, diner, ijsjes etc. Als hotelgast kun jij hier gebruik maken van populaire services als Kids Club en fitness. De nabijgelegen luchthaven is Enfidha-Hammamet International Airport (2 uur en 35 minuten reistijd). Op deze plek verstrekken we handige informatie over dit premium resort.

All inclusive Hotel Royal Nozha: vakantie in de Tunesische zon

Het strandhotel Royal Nozha ligt op ongeveer 200 meter afstand van het privé zandstrand, waar ligstoelen en parasols gratis gereed staan. Het hotel heeft een gunstige locatie, want de stad Hammamet ligt op ongeveer 7 km afstand en Sousse ongeveer 80 km. In de omgeving zijn verschillende bars en restaurants direct bij het huis te vinden, evenals een supermarkt op loopafstand, diverse winkels en een disco op 5 km afstand. Er zijn vele activiteiten in de buurt, waaronder watersporten op ongeveer 1 km afstand, golfen op 10 km afstand en bezienswaardigheden zoals Aqua Park op ca. 1 km afstand. Het vijf verdiepingen tellende 4-sterren familiehotel beschikt over 102 kamers die in 2018 zijn gerenoveerd. Het hotel biedt faciliteiten zoals een receptie die 24 uur geopend is, airconditioning, een kluisje tegen betaling, een kapper, een minimarkt, diverse winkels, een theater, een Security Entry System en een wisselkantoor. Het gastronomische gedeelte omvat een restaurant en een snackbar, en er zijn in totaal 3 bars aanwezig. Wifi is tegen betaling beschikbaar voor hotelgasten. Het hotel heeft ook een conferentieruimte met internettoegang. Kamerservice inclusief. Wasser-/strijkservice en medische service tegen betaling. In het buitenbereik van het complex vindt u een zoetwater zwembad met een apart kinderbad. Hier zijn parasols en ligstoelen gratis beschikbaar, en een bar bij het zwembad biedt verfrissende drankjes aan. Het hotel biedt verschillende verzorgingsmogelijkheden, van ontbijt tot all-inclusive, met drankjes tijdens de maaltijden beperkt in speciale bars en restaurants. Er zijn veel sport- en entertainmentopties beschikbaar, waaronder tafeltennis, biljart, tennis op ongeveer 5 km verwijderd, golfen op 10 km afstand, een spa ruimte met sauna en massages tegen betaling, animatie met avondshows, een speeltuin en kinderopvang met kinderanimatie, Mini-Club en babysit service gratis. Sommige faciliteiten kunnen extra kosten met zich meebrengen. Er zijn verschillende kamertypes beschikbaar bij het Royal Nozha Hotel, variërend van standaard kamers tot familiekamers en kamers met uitzicht op het zwembad. Alle kamers zijn voorzien van balkon, verwarming centraal gestuurd, waterverhitter gratis, minibar gratis, telefoon, internet gratis en sat-tv, en centraal gestuurde airco. In het volgende schema bieden we de meest prominente informatie over het resort.

HotelHotel Royal Nozha
OmgevingNabeul
LandTunesië
Classificatie4-sterren
Warmste maandAugustus (34 °C)
Reistijd2 uur en 35 minuten
Beschikbare faciliteitenKindvriendelijk, Kids Club, Kinderzwembad, Speeltuin, Binnenzwembad, Buitenzwembad, Ligging aan het strand, Sauna, Airco, Lift, Fietsverhuur, À la carte restaurant, Fitness, WIFI

Faciliteiten Hotel Royal Nozha

In all-inclusive resort Hotel Royal Nozha kan je rekenen op een idyllische vakantie. Je zal zeker onder de indruk zijn van de vele voorzieningen. Onderstaand vind je een schema met alle aanwezige faciliteiten. Belangrijk: extra faciliteiten zoals een buggy, late check-out of maaltijden aangepast op jouw dieet of allergie zijn mogelijk op verzoek beschikbaar.

Animatie
Kinderopvang
Kids Club
Speeltuin
Kinderzwembad
Aquapark
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Bij het strand
Discotheek
Adults Only
Kleinschalig
Airco
Bar
Roomservice
WIFI
Lift
À la carte restaurant
Wellness
Sauna
Duikcentrum
Fitness
Fietsverhuur
Golf
Tennisbanen
Watersporten
Windsurfen
Huisdieren toegestaan
Rolstoelvriendelijk

All-inclusive arrangement Hotel Royal Nozha: wat kan ik verwachten?

Reis je af naar familiehotelHotel Royal Nozha Hammamet met een complete all inclusive pakketreis? Dan ga je een onbezorgde vakantie tegemoet. De kosten van eten en drinken zijn inbegrepen, er zijn geen verborgen kosten en er is veel entertainment beschikbaar. In het stukje hieronder tref je wat wordt aangeboden bij het veelzijdige all-inclusive pakket.

Onbeperkt eten en drinken
Bij all-inclusive Hotel Royal Nozha hoort onbeperkt eten, drinken en snacks. Er is een keuze uit buffet of à-la-carte dineren voor de gasten. In het resort haal je jouw favoriete drankjes.

  • Ruim buffet voor zowel ontbijt, lunch als avondeten
  • Je kunt ook aanschuiven in het a-la-carte restaurant
  • Verfrissende drankjes kan je gewoon de hele dag door afhalen

Activiteiten en ontspanning in het resort
Het is zonde om te blijven zitten op jouw hotelkamer in Hammamet. Je kunt hier van alles doen. Opmerking: premium voorzieningen worden apart in rekening gebracht. Het hotel kan je hierover verder informeren.

  • Naast een buiten- en binnenbad is er ook een kinderbad. Je bent binnen mum van tijd op het strand
  • In het hotel heb je ook toegang tot een sauna
  • Voor actieve gasten is er fietsverhuur en fitness
BEKIJK ALL-INCLUSIVE AANBIEDING

Welke kindvriendelijke faciliteiten zijn er?

Hotel Royal Nozha is een kindvriendelijk hotel met tal van voorzieningen voor kinderen. Gezinnen met peuters en kleuters worden elke dag vermaakt. Als de kids zich vermaken, kunnen papa en mama ook lekker genieten. Bekijk ook meer informatie over: Cuba.

  • Animatie: Onze gegevens vermelden geen specifiek animatieteam
  • Kids Club: De Mini Club / Kids Club is er ook voor oudere kinderen
  • Speeltuin: Het hotel heeft een kinderspeelplaats die perfect is voor een middag speelplezier
  • Kinderzwembad: Voor gezinnen met kinderen is er een ondiep kinderbad
  • Kinderopvang: Het hotel voorziet niet in een oppasservice voor kinderen
  • Familiekamers: kijk of er een gezinskamer beschikbaar is
  • Kinderstoel, kinderwagen (buggy), kinderbedje (reiswieg), speelgoed etc. kunnen mogelijk ook geregeld worden

Scherpe Hotel Royal Nozha last-minute aanbiedingen van oktober 2024

Een goedkope pakketreis naar Hotel Royal Nozha boeken? Reisorganisaties hebben bijna altijd wel gunstige aanbiedingen. Als slimme consument scoor je voor een lage prijs een all-in zonvakantie naar dit geweldige Tunesische hotel. Doorgaans zijn de prijzen het gunstigst bij last-minutes. Last-minute wil zeggen dat een vakantie op korte termijn wordt gepland. In veel gevallen ben je een stuk goedkoper uit. Er zijn echter nog veel meer pluspunten te noemen van dit soort reizen: je reserveert alleen als de weersvoorspellingen er goed uit zien, je vertrekt op een flexibel moment en is het ook een tikkeltje spannend! Let op, weinig aanbod tijdens de schoolvakanties: herfstvakantie, voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, kerstvakantie.

Onze 6 favoriete bespaartips

  1. Last-minute: deze week al vertrekken naar Hammamet (Tunesië). Mét kinderkorting!
  2. Ga op vakantie buiten het seizoen: buiten de schoolvakanties ben je een stuk minder duur uit
  3. Reisbureaus vergelijken: wij adviseren om tarieven van meerdere reisbureaus te vergelijken
  4. Vroegboekkorting: Vroeg in het jaar krijg je vroegboekvoordeel en heb je een optimale keuze
  5. Boek bij Duitse reisaanbieders: Alltours, Bucher Reisen, Anex Tour, Jahn Reisen en FTI, Meiers Weltreisen, ITS reisen, Dertour
  6. Bekijk verschillende soorten kamers: zoals Eenpersoonskamer (single room), Tweepersoonskamer (double room), Suites (Junior / Duplex), Budget / Voordeelkamer, Familiekamer (Annex kamer) met (indien aanwezig) Bergzicht, Landzicht, Zijzeezicht of Zeezicht

Reisaanbieders vergelijken

Je kunt boeken bij veel verschillende online reisorganisaties die reizen samenstellen naar vakantiebestemming Hotel Royal Nozha en soortgelijke accommodaties. In het stukje hieronder vind je meer informatie over de beste reisaanbieders. Vraag prijzen op bij vertrekluchthavens in Nederland (Maastricht Aachen Airport, Rotterdam The Hague Airport, Amsterdam Schiphol, Groningen Airport Eelde) vliegveld in België (Brussel-Zaventem, Charleroi-Zuid-Brussel, Antwerpen-Deurne) of airport in Duitsland (Dortmund, Düsseldorf, Weeze, Bremen, Keulen). We helpen je ook graag op weg met hotels zoals: Zoetry Mallorca en Side Square Hotel.

1. Vakantiediscounter

vakantiediscounter
  • Snelle en handige boekingssite
  • Boek zorgeloos met ANVR, SGR
  • Uitgebreide keuze in pakketreizen
BEKIJK AANBIEDINGEN

2. Prijsvrij

prijsvrij
  • Altijd de beste vakantiedeals
  • Top aanbod Duitse reisbureaus
  • Zorgeloze transfers bij aankomst
BEKIJK AANBIEDINGEN

3. D-reizen

d-reizen
  • Vliegreizen vanuit NL, BE & DE
  • 75+ reisbureaus door het land
  • Ongestoord genieten met Adults-Only
BEKIJK AANBIEDINGEN

4. Sunweb

sunweb
  • Compleet ontzorgd op reis
  • Fly & Drive: huurauto en vlucht
  • Workations op maat gemaakt
BEKIJK AANBIEDINGEN

5. TUI

Tui
  • Eigen aanbod hotels en resorts
  • Resorts met ultra all-inclusive
  • Gunstige prijzen met winterzon
BEKIJK AANBIEDINGEN

6. Corendon

corendon
  • Betrouwbare club met eigen airline
  • Expert in mooie strandvakanties
  • Exclusief aanbod met cruisereizen
BEKIJK AANBIEDINGEN

Relevante gegevens: waar ligt Hotel Royal Nozha?

Hammamet is een kuststad in Tunesië, gelegen aan de noordoostelijke kust van het land. Het ligt ten zuiden van de hoofdstad Tunis. Hammamet biedt mooie stranden, historische bezienswaardigheden en een mediterrane charme. Deze hotelaccommodatie kan je goed bereiken vanaf luchthaven Enfidha-Hammamet International Airport (NBE). Reken voor de vlucht ongeveer 2 uur en 35 minuten. Je kunt kiezen uit meerdere transfer-opties. Veel mensen spreken hier Arabisch. Je kunt betalen met de Tunesische dinar (TND). Het type stekker dat je nodig hebt is C / E (230 V, 50 Hz). Dit verblijf ligt in de tijdzone GMT+1 (Africa/Tunis). Suggestie: bekijk ook accommodaties in bijvoorbeeld Hurghada of Yasmine Hammamet.

Overzicht met excursies in Hammamet (oktober 2024)

Welkom bij Hotel Royal Nozha in Hammamet, Nabeul, Tunesië. Dit deel van het land biedt tal van mogelijkheden om te genieten van zowel natuurlijke schoonheid als culturele bezienswaardigheden. Begin met een bezoek aan de medina van Hammamet, waar je kunt verdwalen in de smalle straatjes en lokale ambachten kunt bewonderen. Verken ook het Fort van Hammamet, dat uitkijkt over de stad en de zee. Voor een dagje uit kun je naar Kairouan gaan, een historische stad die bekend staat om zijn prachtige moskeeën en architectuur. Een andere leuke optie is om te genieten van de faciliteiten van het hotel, zoals het zwembad en de spa, of om te ontspannen op de mooie stranden van Hammamet. Verder zijn er tal van activiteiten rondom Hotel Royal Nozha, waaronder boottochten en watersporten zoals jetskiën. En vergeet niet om te proeven van de heerlijke lokale keuken, zoals Makroudh (een dessert gemaakt van dadels en griesmeel), bereid met authentieke ingrediënten uit de regio. Kortom, er is genoeg te ontdekken tijdens je verblijf in Hotel Royal Nozha in Hammamet, Nabeul, Tunesië.

Top-5 bezienswaardigheden rondom Hotel Royal Nozha

  1. Proef heerlijke Tunesische gerechten in lokale restaurants
  2. Bezoek het culturele centrum Dar Sebastian voor kunst en muziek
  3. Ontspan op de mooie zandstranden van Hammamet
  4. Verken de medina van Hammamet met zijn smalle straatjes
  5. Maak een excursie naar de oude stad Kairouan

Het weer in Hammamet: wat is een gunstige reisperiode?

Reisbestemming Hotel Royal Nozha (Nabeul) is onderhevig aan een warm woestijnklimaat. Je geniet hier van lekker weer met heerlijke temperaturen en lekker veel zon. De heetste maand is Augustus. Overdag is het dan gemiddeld 34 graden (°C) met plus minus 11 uur zon. Een fijne reistijd is mei t/m juni & september. Het kan zo zijn dat aantrekkelijke voorzieningen buiten de populaire schoolvakanties misschien niet worden aangeboden.

JANFEBMRTAPRMEIJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Temperatuur15,0°C17,0°C18,0°C20,0°C26,0°C29,0°C33,0°C34,0°C29,0°C25,0°C20,0°C17,0°C
Zonuren5 uur6 uur7 uur8 uur9 uur10 uur11 uur11 uur9 uur7 uur6 uur5 uur
Regendagen7 dagen7 dagen7 dagen6 dagen4 dagen2 dagen1 dagen1 dagen2 dagen7 dagen6 dagen7 dagen
Watertemperaturen17,0°C17,0°C17,0°C17,0°C19,0°C23,0°C26,0°C28,0°C26,0°C23,0°C22,0°C19,0°C
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN

Wekelijkse weersverwachting Hammamet, Tunesië

De meest gestelde vragen over een compleet verzorgde vakantie in Hotel Royal Nozha

Waarom naar Hotel Royal Nozha op vakantie?

Hotel Royal Nozha bevindt zich in Hammamet, een prachtige stad aan de noordkust van Tunesië. Het hotel ligt direct aan het brede zandstrand van Nabeul en biedt gasten gemakkelijke toegang tot vele bezienswaardigheden in de omgeving, zoals het middeleeuwse fort van Hammamet en de markten van Nabeul. In de buurt vind je diverse restaurants waar je kunt genieten van lokale specialiteiten en bars waar je kunt ontspannen met een lekker drankje terwijl je uitkijkt over de Middellandse Zee. Je kunt ook genieten van diverse activiteiten zoals parasailen, waterskiën en jetskiën op de nabijgelegen zee en het verkennen van de omliggende berglandschappen. Kortom, Hammamet en Hotel Royal Nozha bieden de perfecte combinatie van strand, cultuur, avontuur en ontspanning aan de noordkust van Tunesië.

Wat zijn bekende activiteiten nabije dit vakantiehotel?

Wanneer jij gaat voor een vakantie in Hammamet dan adviseren wij om ook de omgeving te bekijken. Nabij jouw hotel vind je een schat aan culturele attracties. Buiten jouw hotel is er veel groen. Er zijn talloze mogelijkheden om te wandelen of fietsen. In de regio verken je meerdere ambachtelijke souvenirshops en kroegen. Hier duik je diep in de fascinerende wereld van de Tunesische gewoontes. Maak een praatje met locals, kom in aanraking met lokale Tunesische hapjes. Rondom de stranden/meren bieden ze leuke activiteiten zoals duiken en peddelsurfen. Bekende toeristische attracties zijn: Medina van Hammamet, Carthago-ruïnes, Dar Sebastien Art Center, Yasmine Hammamet of Fort Hammamet.

Kan ik all-in verblijven in Hotel Royal Nozha?

Ja, hotelaccommodatie Hotel Royal Nozha biedt dit aan. Het hotel heeft een een geheel verzorgde all-inclusive formule. Elke hotelgast beleeft een onbezorgde vakantie. Tijdens de vakantie zelf hoef je niet veel kosten meer te maken. Je geniet zonder zorgen van eten en drinken, het is allemaal inbegrepen. Ook enkele sportieve activiteiten zijn vaak inbegrepen. Advies: soms zijn er extra services die niet standaard inclusief zijn. Check dus altijd de kleine lettertjes van het verblijf voordat je reserveert.

Over welke faciliteiten beschikt het hotel?

Hotel Royal Nozha biedt vakantiegangers een aantal standaard diensten: Kindvriendelijk, Kids Club, Kinderzwembad, Speeltuin, Binnenzwembad, Buitenzwembad, Ligging aan het strand, Sauna, Airco, Lift, Fietsverhuur, À la carte restaurant, Fitness, WIFI.

Is Hotel Royal Nozha kindvriendelijk?

Ja, het is een heel fijn hotel voor gezinnen met kids. Voor kinderen hebben ze onder andere: Kids Club, Kinderzwembad, Speeltuin. Spullen als een magnetron, kinderstoel, kinderwagen, kinderbedje zijn soms op aanvraag beschikbaar.

Is het een rolstoelvriendelijk hotel?

Nee, Hotel Royal Nozha heeft geen specifieke voorzieningen voor rolstoelgebruikers. Kamers met brede deurposten en een speciale badkamer zijn helaas niet mogelijk. Bij sommige resorts kan je extra hulpmiddelen huren. Je kunt dit het makkelijkst even navragen bij de touroperator of het resort.

Reviews All-inclusive Hotel Royal Nozha


0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.