4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken

Royal Azur Hotel Thalassa

All inclusive vakanties » Tunesië » Nabeul » Hammamet » Royal Azur Hotel Thalassa

Uitmuntend 4 **** hotel in Nabeul, Tunesië

Een all inclusive topper van dit jaar

Accommodatie beoordeling van een 7.1

Royal Azur Hotel Thalassa is een modern 4-sterren all-inclusive resort in het prachtige Hammamet (Tunesië). Dit Tunesische hotel heeft een mooie ligging in de regio Nabeul, overheerlijk eten en drinken en een exclusief zwembad met lekker verfrissend water. Ook aan kinderen wordt gedacht! Boeken kan op basis van all-inclusive. Je geniet onbeperkt van ijsjes, diner, ontbijt, snacks, lunch etc. Je profiteert als gast van diverse faciliteiten als airco en buitenzwembad. Vliegen doe je op Enfidha-Hammamet International Airport (2 uur en 35 minuten reisduur). Op dit platform kan je aan de slag met handige informatie over dit leuke resort.

All inclusive Royal Azur Hotel Thalassa: ervaar de Tunesische zon

Het Royal Azur Hotel Thalassa is een vijf verdiepingen tellend wellnesshotel dat in 2022 is gerenoveerd. Het beschikt over een hoofdgebouw en een bijgebouw en biedt in totaal 195 kamers aan. Het hotel ligt dichtbij het privé zandstrand HAMMAMET, waar parasols en ligstoelen gratis zijn voor gasten. De stad HAMMAMET ligt op ongeveer 1 km afstand en TUNIS op ongeveer 70 km. Het gastronomisch gedeelte omvat twee restaurants en een snackbar, evenals 4 bars in het hotel. Gasten kunnen gratis gebruik maken van wifi en er is een conferentieruimte met 300 plaatsen. Er zijn 3 zoetwaterzwembaden met een apart kinderbad beschikbaar en er zijn diverse sport- en entertainmentmogelijkheden, waaronder tennis, een golfbaan op 10 km afstand, stoombad, haman en massages tegen betaling. Het hotel biedt verschillende soorten accommodatie aan zoals strand bungalows, eenpersoons standard bungalows, familie suites met zeezicht, premium kamers met of zonder zeezicht en premium suites. Het hotelpersoneel spreekt Frans en Engels. In de tabel hieronder doorzoek je de highlights over dit all-inclusive resort.

AccommodatieRoyal Azur Hotel Thalassa
OmgevingNabeul
LandTunesië
Classificatie4-sterren
Warmste maandAugustus (34 °C)
Vluchtduur2 uur en 35 minuten
Belangrijkste voorzieningenBuitenzwembad, Wellness, Airco, Bar, WIFI

Faciliteiten hotel Royal Azur Hotel Thalassa

In all-inclusive resort Royal Azur Hotel Thalassa ben je verzekerd van een stressvrije vakantie. Gasten hebben toegang tot een breed scala aan voorzieningen. In de tabel hieronder delen we een lijst met alle beschikbare services en faciliteiten. Advies: andere services zoals een familiekamer, late check-out of aangepast eten & drinken (allergieën) zijn op verzoek mogelijk beschikbaar.

Animatie
Kinderopvang
Kids Club
Speeltuin
Kinderzwembad
Aquapark
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Bij het strand
Discotheek
Adults Only
Kleinschalig
Airco
Bar
Roomservice
WIFI
Lift
À la carte restaurant
Wellness
Sauna
Duikcentrum
Fitness
Fietsverhuur
Golf
Tennisbanen
Watersporten
Windsurfen
Huisdieren toegestaan
Rolstoelvriendelijk

All-inclusive arrangement Royal Azur Hotel Thalassa: wat is inclusief?

Kies je voor het familiehotelRoyal Azur Hotel Thalassa Hammamet met een all inclusive verzorgingstype? Dan kan jij zorgeloos genieten. Reis, overnachting en eten en drinken is inclusief, je kunt de portemonnee op de kamer laten en je zal je niet vervelen door het entertainment. In het bijgaande stuk vertellen we je de inhoud van het veelzijdige all-inclusive pakket.

All you can eat en drink
Bij all-inclusive Royal Azur Hotel Thalassa is er geen limiet aan eten, drinken en meer. Het buffetrestaurant van het hotel verzorgt al je maaltijden. Bij de bar kun je lekkere drankjes bestellen.

  • Dagelijks buffet voor alle gasten van het hotel
  • Je mag zo vaak opscheppen als je wil
  • Een uitstekende selectie van drankjes kun je dagelijks bestellen

Ontspanning en activiteiten
Je hoeft je niet te vervelen op je hotelkamer in Hammamet. Het entertainment is goed aanwezig! Opmerking: enkele services zijn tegen meerprijs beschikbaar. Het hotelpersoneel heeft daarover meer info.

  • Zonnen en af en toe een duik nemen in het buitenbad. Er zijn ook prachtige zwemplekken in de buurt
  • Laat je zorgen varen in de wellness
  • Bootje varen, waterfietsen of kajakken in de regio
BEKIJK ALL-INCLUSIVE AANBIEDING

Beschikbare kindvriendelijke voorzieningen

Royal Azur Hotel Thalassa is een kindvriendelijk hotel met voldoende faciliteiten voor de jongste reizigers. Gezinnen met peuters en kleuters zullen zich hier niet vervelen. Want, wees eerlijk: als de kinderen zich vermaken, is het ook vakantie voor papa en mama. Wij hebben ook een aparte pagina over: Meest geboekte hotels.

  • Animatie: Naar ons weten, is er geen animatieteam beschikbaar
  • Kids Club: Bij de Kids Club worden elke dag leuke nieuwe activiteiten georganiseerd (niet beschikbaar)
  • Speeltuin: Rondom het hotel bezoek je diverse attractieparken
  • Kinderzwembad: Bekijk op de site van de reisorganisatie of een peuterbad beschikbaar is
  • Kinderopvang: Op dit moment is hier geen oppasservice beschikbaar
  • Familiekamers: informeer naar mogelijkheden van een gezinskamer
  • Kinderstoel, kinderwagen (buggy), kinderbedje (reiswieg), speelgoed etc. op aanvraag beschikbaar

Interessante Royal Azur Hotel Thalassa last-minute aanbiedingen van september 2024

Een goedkope pakketreis naar Royal Azur Hotel Thalassa boeken? Reisorganisaties hebben regelmatig fantastische aanbiedingen. Hierdoor boek jij voor gunstige tarieven een all-in zonvakantie naar dit luxe Tunesische complex. De meest aantrekkelijke deals last-minute reizen. Deze lage last-minute prijzen komen tot stand omdat je vlak voor je vertrekt past boekt. Zo kan je vele honderden euro’s besparen! Daarbij komen nog meer positieve effecten: je kunt de actuele weerberichten in de gaten houden, je kan doorgaans dezelfde week nog vliegen en je hebt minder keuzestress. Er is tijdens de schoolvakanties wel minder aanbod: herfstvakantie, zomervakantie, voorjaarsvakantie, meivakantie, kerstvakantie.

6 slimme manieren om te besparen op je vakantie

  1. Last-minute: reis de komende weken al naar Hammamet (Tunesië). Mét kinderkorting!
  2. Reis buiten de schoolvakanties: buiten de schoolvakanties zijn er meer kamers beschikbaar en is het dus goedkoper
  3. Vergelijk reisorganisaties: het is handig om reizen van verschillende touroperators te monitoren
  4. Vroegboekkorting: Van half december tot februari profiteer je van extra voordeel en heb je meer keuze
  5. Reis met Duitse touroperators: Alltours, Bucher Reisen, Anex Tour, Jahn Reisen & Dertour, Meiers Weltreisen, ITS reisen, FTI
  6. Overweeg verschillende kamers: zoals Tweepersoonskamer (double room), Eenpersoonskamer (single room), Budget / Voordeelkamer, Suites (Junior / Duplex), Familiekamer (Annex kamer) met (indien aanwezig) Landzicht, Bergzicht, Zeezicht of Zijzeezicht

Vergelijk de beste boekingssites

Je kunt kiezen uit allerlei reisaanbieders die je brengen naar vakantiebestemming Royal Azur Hotel Thalassa en gerelateerde verblijven. In de tabel hieronder delen we een lijst met veel gekozen vakantie-aanbieders. Vraag prijzen op bij vertrekluchthavens in Nederland (Maastricht Aachen Airport, Groningen Airport Eelde, Rotterdam The Hague Airport, Amsterdam Schiphol) vliegveld in België (Charleroi-Zuid-Brussel, Brussel-Zaventem, Antwerpen-Deurne) of airport in Duitsland (Bremen, Münster Osnabrück, Düsseldorf, Weeze, Keulen). Bekijk ook ons overige hotelaanbod, bijvoorbeeld: Arena Mar & The Three Corners Sea Beach Resort.

1. Vakantiediscounter

vakantiediscounter
  • Gegarandeerd de beste deal
  • Lid van ANVR en SGR
  • Goed geregelde pakketreizen
BEKIJK AANBIEDINGEN

2. Prijsvrij

prijsvrij
  • Wereldwijd aanbod beschikbaar
  • Ook populaire Duitse reisbureaus
  • Transfer wordt helemaal verzorgd
BEKIJK AANBIEDINGEN

3. D-reizen

d-reizen
  • Veilig op vakantie (garanties)
  • Reisadviseur voor een perfecte reis
  • Ontdek aanbod Adults-Only
BEKIJK AANBIEDINGEN

4. Sunweb

sunweb
  • Cruisend door de Caraïben
  • Plan je rondreis met Fly & Drive
  • Workation: ervaar het nieuwe werken
BEKIJK AANBIEDINGEN

5. TUI

Tui
  • Complete vakantie met excursies
  • Ultra all-inclusive arrangementen
  • Winterzon: zon en strand in winter
BEKIJK AANBIEDINGEN

6. Corendon

corendon
  • Verkoopt ook losse vliegtickets
  • Strandvakantie: zon, zee, zorgeloos
  • Exclusief aanbod met cruisereizen
BEKIJK AANBIEDINGEN

Nuttige vakantie-info: waar ligt Royal Azur Hotel Thalassa?

Hammamet is een kuststad in Tunesië, gelegen aan de noordoostelijke kust van het land. Het ligt ten zuiden van de hoofdstad Tunis. Hammamet biedt mooie stranden, historische bezienswaardigheden en een mediterrane charme. Deze vakantiebestemming kan je bereiken via o.a. luchthaven Enfidha-Hammamet International Airport (NBE). De vliegtijd is ongeveer 2 uur en 35 minuten. Er zijn diverse transfers beschikbaar. Je praat hier Arabisch. In restaurants, bars en winkels betaal je met de Tunesische dinar (TND). Je stekkers moeten passen in het stopcontact type C / E (230 V, 50 Hz). Je bevindt je in tijdzone GMT+1 (Africa/Tunis). Interessant: vergelijk ook all-in hotels in het fraaie Hurghada of Bahia Feliz.

Tips voor excursies in Hammamet (september 2024)

Welkom bij Royal Azur Hotel Thalassa in Hammamet, Nabeul, Tunesië. Dit deel van het land biedt tal van mogelijkheden om te genieten van zowel natuurlijke schoonheid als culturele bezienswaardigheden. Verken de sfeervolle Medina van Hammamet en bewonder de kleurrijke markten, smalle straatjes en prachtige moskeeën. Voor een ontspannen dagje uit kun je terecht op de mooie stranden van Hammamet of het privéstrand van het hotel. Verder zijn er tal van activiteiten rondom Royal Azur Hotel Thalassa, waaronder golfen, paardrijden en watersporten zoals kajakken en jetskiën. Breng ook zeker een bezoek aan het indrukwekkende Fort van Hammamet, dat dateert uit de 9e eeuw en nog steeds goed bewaard is gebleven. En vergeet niet om te proeven van de heerlijke lokale keuken, zoals Fricassé (een gevuld broodje) en Chorba (een soep met vlees en groenten), bereid met authentieke ingrediënten uit de regio. Kortom, er is genoeg te ontdekken tijdens je verblijf in Royal Azur Hotel Thalassa in Hammamet, Nabeul, Tunesië.

Top-5 bezienswaardigheden rondom Royal Azur Hotel Thalassa

  1. Maak een excursie naar de oude stad Kairouan
  2. Bezoek het culturele centrum Dar Sebastian voor kunst en muziek
  3. Ontspan op de mooie zandstranden van Hammamet
  4. Verken de medina van Hammamet met zijn smalle straatjes
  5. Proef heerlijke Tunesische gerechten in lokale restaurants

Het weer in Hammamet: wat is de meest gunstige reistijd?

Reisbestemming Royal Azur Hotel Thalassa (Nabeul) heeft een geliefd warm woestijnklimaat. Je geniet hier van lekker weer met goede temperaturen en een lekker zonnetje. De zwoelste maand is Augustus. Vaak is het dan wel zo’n 34 graden celcius °C met vaak zo’n 11 uur zon. Een fijne reisperiode is mei t/m juni & september. We zien soms dat interessante diensten in de wintertijd niet beschikbaar zijn.

JANFEBMRTAPRMEIJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Temperatuur15,0°C17,0°C18,0°C20,0°C26,0°C29,0°C33,0°C34,0°C29,0°C25,0°C20,0°C17,0°C
Zonuren5 uur6 uur7 uur8 uur9 uur10 uur11 uur11 uur9 uur7 uur6 uur5 uur
Regendagen7 dagen7 dagen7 dagen6 dagen4 dagen2 dagen1 dagen1 dagen2 dagen7 dagen6 dagen7 dagen
Watertemperaturen17,0°C17,0°C17,0°C17,0°C19,0°C23,0°C26,0°C28,0°C26,0°C23,0°C22,0°C19,0°C
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN

Huidige weersverwachting Hammamet, Tunesië

Veelgestelde vragen over een compleet verzorgde vakantie in Royal Azur Hotel Thalassa

Waarom naar Royal Azur Hotel Thalassa op vakantie?

Royal Azur Hotel Thalassa bevindt zich in Hammamet, een van de meest populaire badplaatsen aan de oostkust van Tunesië. Het hotel ligt direct aan het strand en biedt gasten gemakkelijke toegang tot diverse bezienswaardigheden in de omgeving, zoals het historische fort Hammamet en de prachtige Grote Moskee. Hammamet heeft een schilderachtig centrum met vele restaurants en bars waar je kunt genieten van lokale specialiteiten en gezellige avonden kunt doorbrengen. In de omgeving vind je ook vele golfbanen waaronder de Yasmine Golf Course. Verder kun je ontspannen op de mooie stranden van Hammamet of watersportactiviteiten beoefenen zoals zeilen en windsurfen. Kortom, Hammamet en Royal Azur Hotel Thalassa bieden de perfecte combinatie van cultuur, sport en ontspanning aan de oostkust van Tunesië.

Wat zijn interessante activiteiten in de streek van het hotel?

Als je op reis gaat voor een vakantie in Hammamet dan is het echt leuk om ook buiten het hotel te kijken. In de omgeving van jouw all-in hotel barst het van de historische bezienswaardigheden. Je kunt bijvoorbeeld de natuur ontdekken. Het is heerlijk om hier te fietsen en te wandelen. In de regio vind je diverse hippe winkeltjes met handgemaakte producten en bars. Hier beleef je de echte essentie van de Tunesische gebruiken. Koop handgemaakte producten en proef de bekende Tunesische snacks. In de nabije omgeving bieden ze populaire activiteiten zoals duiken & suppen. De belangrijkste highlights zijn: Fort Hammamet, Carthago-ruïnes, Dar Sebastien Art Center, Yasmine Hammamet of Medina van Hammamet.

Kan ik all-in verblijven in Royal Azur Hotel Thalassa?

Ja, hotelaccommodatie Royal Azur Hotel Thalassa biedt dit aan. Het hotel heeft een een heel veelzijdige all-inclusive formule. Met dit kun je zeker zijn van een vakantie zonder extra kosten. De meeste diensten en faciliteiten zijn zonder extra kosten. Voor de consumpties (eten en drinken) hoef je niet te betalen. Ook verscheidene sportgerelateerde activiteiten zijn doorgaans inbegrepen. Advies: soms zijn er extra services die tegen meerprijs zijn. Check daarom goed de kleine lettertjes van het hotel bij de boekingswebsite.

Welke voorzieningen kan ik verwachten in het hotel?

Royal Azur Hotel Thalassa heeft de beschikking over verscheidene exclusieve voorzieningen: Buitenzwembad, Wellness, Airco, Bar, WIFI.

Is Royal Azur Hotel Thalassa kindvriendelijk?

Ja, het is een kindvriendelijke accommodatie. Voor de jongste gasten hebben ze bijvoorbeeld: Buitenzwembad en entertainment. Spullen als een magnetron, kinderbedje, kinderwagen, kinderstoel kan je mogelijk via het hotel of reisorganisatie aanvragen.

Ik ben mindervalide, is het een rolstoelvriendelijk hotel?

Nee, Royal Azur Hotel Thalassa staat niet te boek als een rolstoelvriendelijk hotel. Kamers met brede deurposten en een speciale badkamer zijn helaas niet mogelijk. In sommige gevallen kan je extra hulpmiddelen huren. Je kunt dit online even checken bij de reisorganisatie of het hotel.

Recensies All-inclusive Royal Azur Hotel Thalassa


0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.