4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken

Greenwood Suites Resort

All inclusive vakanties » Turkije » Turkse Rivièra » Lara » Greenwood Suites Resort

Modern 5-sterren hotel in Turkse Rivièra

Uitgebreid all inclusive reispakket

Dit verblijft wordt becijferd met een 7.4

Greenwood Suites Resort is een luxe 5-sterren all-inclusive resort in het fraaie Lara (Turkije). Dit Turkse hotel heeft een gunstige ligging in de regio Turkse Rivièra, smaakvol eten en drinken en een leuk zwembad met voldoende ligbedden. Het hotel is heel geschikt voor gezinnen met kids. Het hotel biedt een all-inclusive formule. Dat betekent: onbeperkt ijsjes, ontbijt, snacks, drinken, lunch etc. Dit verblijf biedt aantrekkelijke faciliteiten zoals bar en roomservice. Toeristen maken vaak gebruik van luchthaven Antalya Airport (3 uur 30 minuten vluchttijd). Op deze website vind je praktische informatie over dit all-in resort.

All inclusive Greenwood Suites Resort: ervaar de Turkse zon

Het Greenwood Suites Resort is een familiehotel en ligt ongeveer 750 meter van een privé zandstrand. Er rijdt een gratis shuttle service naar het strand waar ligstoelen en parasols beschikbaar zijn. De stad Antalya is ongeveer 13 kilometer van het hotel vandaan en er is een bushalte op ongeveer 100 meter afstand. Het hotel beschikt over 230 kamers verdeeld over een hoofdgebouw en 5 bijgebouwen, allemaal voorzien van airconditioning en Wifi. Er zijn in totaal 4 zoetwaterzwembaden met een apart kinderbad en er is een bar bij het zwembad. Het gastronomische gedeelte omvat een snackbar en all-inclusive verzorging. Voor sport en entertainment zijn er onder andere darts, fitness, tafeltennis, tennis, aerobics en basketbal. Er is ook een wellnesscentrum inclusief sauna en hamam. Voor de kinderen is er een speeltuin en een Mini-Club voor kinderen van 4 – 12 jaar. Er zijn verschillende kamertypen beschikbaar, waaronder suites met balkon of terras en sommige kamers hebben uitzicht op het zwembad. Er worden strenge hygiënemaatregelen gehanteerd en het hotel heeft het SAFE TOURISM-certificaat van Lloyd’s Register ontvangen. In de tabel hieronder bieden we de meest prominente informatie over dit all-in verblijf.

ResortGreenwood Suites Resort
RegioTurkse Rivièra
LandTurkije
Classificatie5-sterren
Warmste maandAugustus (36,9 °C)
Vliegduur3 uur 30 minuten
Beschikbare servicesKindvriendelijk, Kinderopvang, Animatie, Kids Club, Kinderzwembad, Speeltuin, Binnenzwembad, Buitenzwembad, Wellness, Sauna, Airco, Bar, Lift, Discotheek, Fitness, Roomservice, WIFI, Rolstoelvriendelijk

Faciliteiten hotel Greenwood Suites Resort

In all-inclusive resort Greenwood Suites Resort ervaar je een onvergelijkbare vakantie. De voorzieningen zijn meer dan voldoende. Hieronder check je een lijst met alle relevante diensten en faciliteiten. Disclaimer: zaken zoals een familiekamer, late check-out of maaltijden gericht op allergieën zijn op aanvraag beschikbaar.

Animatie
Kinderopvang
Kids Club
Speeltuin
Kinderzwembad
Aquapark
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Bij het strand
Discotheek
Adults Only
Kleinschalig
Airco
Bar
Roomservice
WIFI
Lift
À la carte restaurant
Wellness
Sauna
Duikcentrum
Fitness
Fietsverhuur
Golf
Tennisbanen
Watersporten
Windsurfen
Huisdieren toegestaan
Rolstoelvriendelijk

All-inclusive arrangement Greenwood Suites Resort: wat kan ik verwachten?

Boek je het familiehotelGreenwood Suites Resort Lara met een all-in verzorging? Dan zal je niks tekort komen. Je kunt de hele dag door eten en drinken, je betaalt van tevoren een vast bedrag en er is veel entertainment beschikbaar. In het bijgaande stuk vertellen we je de onderdelen van het aantrekkelijke all-inclusive pakket.

All-in! Onbeperkt eten en drinken
Bij all-inclusive Greenwood Suites Resort kan je eindeloos genieten van eten, drinken en snacks. Het buffetrestaurant van het resort is open voor alle drie de maaltijden. In de centrale ruimte kun je genieten van (non)alcoholische drankjes.

  • Smakelijk buffet voor alle gasten van het hotel
  • Een rijk buffet met heerlijke gerechten
  • Koffie, thee, fris en alcoholische drankjes kan je gewoon ophalen bij de bar

Activiteiten in het hotel
Eigenlijk is er amper tijd om te verblijven op je hotelkamer in Lara. Je kunt hier van alles doen. Let op: enkele faciliteiten kunnen extra kosten met zich meebrengen. Je kunt dit ook navragen bij de touroperator.

  • Het hotel heeft een buiten-, en binnenbad en een kinderbad. Nabij het hotel zijn er ook veel fijne zwemplekken
  • Ervaar complete ontspanning in de wellness met sauna
  • De calorieën werk je weer weg in de hotelgym
BEKIJK ALL-INCLUSIVE AANBIEDING

Welke kindvriendelijke faciliteiten zijn er?

Greenwood Suites Resort is een kindvriendelijk hotel met tal van voorzieningen voor jonge kinderen. Gezinnen met volwassenen & kinderen worden elke dag vermaakt. Want, wees eerlijk: als de kinderen zich vermaken, hebben papa en mama ook tijd voor ontspanning. Bekijk ook meer informatie over: All-inclusive Herfstvakantie.

  • Animatie: Voor de allerkleinsten is er een heel tof animatieprogramma
  • Kids Club: Een Kids Club organiseert allerlei leuke activiteiten
  • Speeltuin: Het resort heeft een speelzone die kinderen zeker zullen waarderen
  • Kinderzwembad: Het hotel heeft een apart ondiep kinderbad
  • Kinderopvang: Gasten kunnen rekenen op de beschikbaarheid van een betrouwbare oppasservice
  • Familiekamers: mogelijk is er een extra grote gezinskamer aanwezig
  • Kinderstoel, kinderwagen (buggy), kinderbedje (reiswieg), speelgoed etc. kunnen mogelijk ook geregeld worden

Voordelige Greenwood Suites Resort last-minute aanbiedingen van oktober 2024

Een goedkope pakketreis naar Greenwood Suites Resort boeken? Reisbureaus hebben bijna altijd wel aantrekkelijke aanbiedingen. Dankzij die deals scoor je voor een lage prijs een all-in zonvakantie naar dit betoverende Turkse resort. De beste deals zijn vaak last-minute vakanties. Last-minute houdt in: dat je een reis of vakantie boekt vlak voor vertrek. Dit kan je honderden euro’s schelen. Maar dat is niet het enige voordeel: je reserveert alleen als de weersvoorspellingen er goed uit zien, je kunt deze week nog vertrekken en het bespaart je een hoop tijd. Extra interessant tijdens de schoolvakanties: meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie, voorjaarsvakantie, kerstvakantie.

6 tips om te besparen

  1. Last-minute: reis de komende weken al naar Lara (Turkije). Mét kinderkorting!
  2. Ga buiten het seizoen: in het laagseizoen kan je veel goedkoper boeken
  3. Vergelijk vakantie-aanbieders: wij adviseren om de reissom op verschillende vakantie-aanbieders in de gaten te houden
  4. Vroegboekkorting: Tijdens het vroegboekseizoen (december t/m maart) krijg je extra voordeel en heb je lekker veel keuze
  5. Boek bij Duitse reisorganisaties: Bucher Reisen, Jahn Reisen, Anex Tour, Alltours & ITS reisen, Dertour, FTI, Meiers Weltreisen
  6. Bekijk alle soorten kamers: zoals Tweepersoonskamer (double room), Eenpersoonskamer (single room), Suites (Junior / Duplex), Familiekamer (Annex kamer), Budget / Voordeelkamer met (waar mogelijk) Zijzeezicht, Landzicht, Zeezicht of Bergzicht

Vergelijk de beste reisorganisaties

Voor reserveringen kun je kiezen uit diverse reisbureaus die reizen samenstellen naar vakantiebestemming Greenwood Suites Resort en soortgelijke resorts. In het bijgaande stuk vind je meer informatie over betrouwbare reisbureaus. Informeer naar een vertrekluchthaven in Nederland (Maastricht Aachen Airport, Amsterdam Schiphol, Rotterdam The Hague Airport, Groningen Airport Eelde) vliegveld in België (Antwerpen-Deurne, Brussel-Zaventem, Charleroi-Zuid-Brussel) of airport in Duitsland (Münster Osnabrück, Keulen, Bremen, Dortmund, Weeze). Check ook onze pagina over andere hotels zoals: Onkel Hotels Beldibi Resort en Elea Beach.

1. Vakantiediscounter

vakantiediscounter
  • Snel zoeken en eenvoudig boeken
  • SGR en ANVR-reisonderneming
  • Pakketreis: ze regelen alles
BEKIJK AANBIEDINGEN

2. Prijsvrij

prijsvrij
  • Klantenservice dagelijks bereikbaar
  • Toonaangevende Duitse reisbureaus
  • Geen gedoe met transfers
BEKIJK AANBIEDINGEN

3. D-reizen

d-reizen
  • Veilig op vakantie (garanties)
  • Maak afspraak bij reisadviseur
  • Van jongerenreizen tot Adults-only
BEKIJK AANBIEDINGEN

4. Sunweb

sunweb
  • Altijd enthousiaste reisleiding
  • Heerlijke Fly & Drive vakanties
  • Expert in inspirerende workations
BEKIJK AANBIEDINGEN

5. TUI

Tui
  • Loop binnen bij 100+ reisbureaus
  • Genieten van ultra all-inclusive
  • Perfect voor winterzon-liefhebbers
BEKIJK AANBIEDINGEN

6. Corendon

corendon
  • Heeft eigen vliegtuigen beschikbaar
  • Strandvakanties op mooie locaties
  • Biedt ook inspirerende cruises
BEKIJK AANBIEDINGEN

Nuttige vakantie-info: waar ligt Greenwood Suites Resort?

Lara is een kustplaats aan de Turkse Rivièra, in de provincie Antalya, Turkije. Het ligt ten oosten van de stad Antalya. Lara staat bekend om zijn luxe resorts, prachtige stranden en levendige sfeer. Het resort is bereikbaar via luchthaven Antalya Airport (AYT). De vliegtijd is ongeveer 3 uur 30 minuten. De transfers worden vanaf het vliegveld geregeld. Je kunt communiceren in het Turks. In lokale winkeltjes betaal je met de Turkse lira (TL). Handig: in het hotel werken ze met stopcontact type F (230 V, 50 Hz). Je moet rekening houden met tijdzone GMT+3 (Europe/Istanbul). Voor meer inspiratie: bekijk ook het hotelaanbod in het fraaie Corfu of Motril.

Actuele excursies in Lara (oktober 2024)

Welkom bij Greenwood Suites Resort in Lara, Turkse Rivièra, Turkije. Dit prachtige deel van het land biedt talloze mogelijkheden om te genieten van zowel natuurlijke schoonheid als culturele bezienswaardigheden. Verken de historische stad Antalya en bewonder de mix van oudheid en moderniteit. Maak een uitstapje naar de Düden-watervallen voor een unieke ervaring van de natuurlijke schoonheid van de regio. Hier kun je onder andere zwemmen en wandelen. Voor een ontspannen dagje uit kun je terecht op de mooie stranden van Lara of bij het privéstrand van het hotel. Er zijn ook tal van activiteiten rondom Greenwood Suites Resort, zoals een bezoek aan de Antalya Aquarium voor een onvergetelijke ervaring met zeedieren en -planten, of maak een uitstapje naar de bergen om te genieten van een adembenemend uitzicht op het landschap. Vergeet niet om te proeven van de heerlijke lokale gerechten, zoals kumpir en pide. Er is genoeg te ontdekken tijdens je verblijf in Greenwood Suites Resort in Lara, Turkse Rivièra, Turkije.

Top-5 bezienswaardigheden rondom Greenwood Suites Resort

  1. Bezoek de indrukwekkende Düden-watervallen
  2. Ontspan op de prachtige stranden van Lara
  3. Proef heerlijke Turkse gerechten in de lokale restaurants
  4. Verken de oude stad van Antalya
  5. Geniet van winkelen in de luxe winkelcentra van Lara

Het weer in Lara: wat is de aanbevolen reisperiode?

Reisbestemming Greenwood Suites Resort (Turkse Rivièra) valt in een gematigd mediterraan klimaat. Over het weer niets te klagen. Het is een klimaat met warme temperaturen en voldoende zon. De warmste maand is Augustus. Het wordt dan wel 36,9 graden met +/- 12 uur zon. De meest toeristische reisperiode is mei t/m half juni, september & oktober. We zien soms dat populaire hotelvoorzieningen buiten de schoolvakanties niet toegankelijk zijn.

JANFEBMRTAPRMEIJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Temperatuur14,4°C15,4°C18,5°C21,5°C26,7°C32,8°C35,9°C36,9°C31,8°C26,7°C20,5°C16,4°C
Zonuren5 uur6 uur7 uur8 uur10 uur12 uur13 uur12 uur11 uur8 uur6 uur5 uur
Regendagen13 dagen11 dagen9 dagen6 dagen5 dagen2 dagen1 dagen1 dagen2 dagen4 dagen7 dagen9 dagen
Watertemperaturen19,5°C19,5°C18,5°C20,5°C22,6°C25,6°C27,7°C28,7°C27,7°C26,7°C22,6°C20,5°C
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN

De weersverwachting Lara, Turkije

Veelgestelde vragen (FAQ) over een compleet verzorgde vakantie in Greenwood Suites Resort

Waarom naar Greenwood Suites Resort op vakantie?

Greenwood Suites Resort is gelegen in Lara, een prachtige badplaats aan de Turkse Rivièra. Het hotel ligt op loopafstand van het strand en biedt gasten prachtige uitzichten op de Middellandse Zee. Lara staat bekend om zijn lange zandstranden en kristalheldere wateren, perfect om te zwemmen, kajakken of paddleboarden. In de buurt vind je ook natuurlijke bezienswaardigheden zoals de Düden-watervallen en het Taurusgebergte. In het centrum van Lara vind je talloze restaurants, bars en winkels waar je kunt genieten van heerlijke lokale gerechten en souvenirs kunt kopen. Kortom, Lara en Greenwood Suites Resort bieden de perfecte combinatie van zon, zee en ontspanning aan de Turkse Rivièra.

Wat zijn leuke activiteiten in en nabije deze hotelaccommodatie?

Als je kiest voor een vakantie in Lara hoef je zeker niet op het resort te blijven. In de buurt van jouw accommodatie is er van alles te zien en te doen. Hier wordt je omringd door een indrukwekkend natuurlijk panorama. De mogelijkheden om hier te wandelen en te fietsen zijn eindeloos. In omliggende plaatsjes spot je tal van verrassende avondwinkels en kroegen. Hier heb je de kans om je volledig te verdiepen in de Turkse gewoontes. Loop de markt op en proef de nationale Turkse smaken. Bij de kust bieden ze toffe outdoor activiteiten zoals duiken en windsurfen. De meest bezochte uitstapje zijn: Hadrianus-poort, Lara-strand, Tunektepe-kabelba, Düden-watervallen en Antalya Aquarium.

Kan je all-inclusive verblijven in Greenwood Suites Resort?

Ja, hotelaccommodatie Greenwood Suites Resort biedt haar gasten een een onbezorgde all-inclusive formule. Dit is je sleutel tot een onbezorgde vakantie. Je hoeft voor de vaste onderdelen niet te betalen. Geniet onbeperkt van eten en drinken, het is allemaal inbegrepen. Ook allerlei sportieve / actieve activiteiten kun je onbeperkt doen. Disclaimer: soms zijn er premium services die niet bij het all-inclusive arrangement inbegrepen zijn. Vraag daarom naar de precieze inhoud van het pakket van de accommodatie voor vertrek.

Welke faciliteiten kan ik vinden in het hotel?

Greenwood Suites Resort biedt bezoekers de volgende standaard voorzieningen: Kindvriendelijk, Kinderopvang, Animatie, Kids Club, Kinderzwembad, Speeltuin, Binnenzwembad, Buitenzwembad, Wellness, Sauna, Airco, Bar, Lift, Discotheek, Fitness, Roomservice, WIFI, Rolstoelvriendelijk.

Is Greenwood Suites Resort kindvriendelijk?

Ja, familie beleven hier een onvergetelijke tijd. Voor de jongsten is er o.a.: Kinderopvang, Animatie, Kids Club, Kinderzwembad, Speeltuin. Spullen als een kinderbedje, kinderstoel, magnetron, kinderwagen zijn in veel gevallen te regelen.

Is het hotel rolstoelvriendelijk en geschikt voor mindervaliden?

Ja, Greenwood Suites Resort is een rolstoelvriendelijk hotel. Dit hotel biedt speciale aangepaste kamers met extra ruime voor hotelgasten die extra zorg en ondersteuning nodig hebben. Dit is echt de beste keuze voor mensen die reizen met een rolstoel of scootmobiel. Neem contact op met jouw touroperator voor informatie en kosten.

Recensies All-inclusive Greenwood Suites Resort


0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.