4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken

Hotel Grand Efe

All inclusive vakanties » Turkije » Egeïsche Kust » Özdere » Hotel Grand Efe

Super 5-sterren hotel in Egeïsche Kust

Alles inbegrepen in deze all inclusive

Prima score van een 7.8

Hotel Grand Efe is een uitmuntend 4-sterren all-inclusive resort in het verrassende Özdere (Turkije). Dit Turkse hotel is populair vanwege de ligging in de regio Egeïsche Kust, overheerlijk eten en drinken en een ontspannen zwembad-gedeelte waar je jouw boekje kunt lezen. Voor kids is er ook van alles te doen. Reserveren kan op basis van all-in. Dat betekent: onbeperkt lunch, drinken, ontbijt, ijsjes, diner etc. Dit resort biedt fijne services zoals WIFI en speeltuin. Vliegen kan op Adnan Menderes Airport (3 uur en 20 minuten vluchtduur). Op dit platform delen we praktische informatie over dit luxe resort.

All inclusive Hotel Grand Efe: geniet onder de Turkse zon

Hotel Grand Efe is een viersterren hotel gelegen aan een privéstrand met parasols en ligbedden. Het hotel beschikt over talloze faciliteiten zoals meerdere zwembaden, miniclub, speeltuin, wellnesscentrum, fitnesscentrum, minigolf, tennisbaan en diverse sportfaciliteiten. Met all-inclusive maaltijdoptie heb je de mogelijkheid om onbeperkt te eten en drinken in het restaurant, snackbar en poolbar van het hotel. In totaal zijn er ongeveer 385 kamers voorzien van airconditioning, kluisje, tv, gratis wifi, minibar (tegen betaling), badkamer met toilet, douche en föhn en balkon, waarvan sommige kamers zeezicht hebben. Babybedjes zijn op aanvraag en mogelijk tegen betaling beschikbaar bij Hotel Grand Efe. Excursiemogelijkheden zijn beschikbaar vanuit het hotel en lokale ondernemers bieden tegen betaling watersportactiviteiten aan. Seizoensgebonden en weersafhankelijke faciliteiten en diensten zijn mogelijk niet beschikbaar. Andere faciliteiten en diensten zijn onder andere een lobby met receptie, minimarkt, diverse winkels, kapper, gratis wifi in openbare ruimtes, parkeergelegenheid, dokters- en wasservice en casino. In het volgende schema lees je nog eens de belangrijkste info over de accommodatie.

HotelnaamHotel Grand Efe
OmgevingEgeïsche Kust
LandTurkije
Classificatie4-sterren
Warmste maandAugustus (34,9 °C)
Vluchtduur3 uur en 20 minuten
Beschikbare voorzieningenKindvriendelijk, Animatie, Kids Club, Kinderzwembad, Speeltuin, Buitenzwembad, Ligging aan het strand, Wellness, Sauna, Airco, Bar, Fitness, Tennisbanen, Watersporten, WIFI

Faciliteiten Hotel Grand Efe

In all-inclusive resort Hotel Grand Efe geniet je ten volle van een unieke vakantie. Ze bieden veel handige voorzieningen. Hieronder verstrekken we een checklist met alle aanwezige services en faciliteiten. Boekingstip: diensten zoals een reiswieg, late check-out of dieet-gerechten zijn soms beschikbaar na een individuele aanvraag.

Animatie
Kinderopvang
Kids Club
Speeltuin
Kinderzwembad
Aquapark
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Bij het strand
Discotheek
Adults Only
Kleinschalig
Airco
Bar
Roomservice
WIFI
Lift
À la carte restaurant
Wellness
Sauna
Duikcentrum
Fitness
Fietsverhuur
Golf
Tennisbanen
Watersporten
Windsurfen
Huisdieren toegestaan
Rolstoelvriendelijk

All-inclusive arrangement Hotel Grand Efe: wat is inclusief?

Kies je voor het familiehotelHotel Grand Efe Özdere met een all inclusive pakket? Dan ga je een onbezorgde vakantie tegemoet. Je mag zoveel eten en drinken als je wil, je hebt vrijwel geen onvoorziene uitgaven en entertainment voor jong en oud. Hierna tref je de inhoudelijke details van het omvangrijke all-inclusive pakket.

All you can eat en drink
Bij all-inclusive Hotel Grand Efe krijg je onbeperkt heerlijke maaltijden en nagerechtjes. De 3 hoofdmaaltijden worden geserveerd in het buffetrestaurant. Bij de bar van het hotel bestel je heerlijke verkoelende drankjes.

  • Uitstekend buffet voor alle hotelgasten
  • Lekker opscheppen waar je zin in hebt
  • Heerlijke drankjes zijn verkrijgbaar bij de bar

Activiteiten en ontspanning
Eigenlijk hoef je alleen maar te slapen in jouw hotelkamer in Özdere. Er is ontzettend veel te doen! Opmerking: high-end diensten kosten wat extra’s. De huidige prijzen zijn op te vragen via het personeel.

  • Het resort heeft een buitenbad met kinderdeel. Het hotel ligt vlakbij het strand
  • Je kunt heerlijk ontspannen in de wellness (met sauna)
  • Ruim aanbod activiteiten: fitness, tennissen, watersporten
BEKIJK ALL-INCLUSIVE AANBIEDING

Kindvriendelijke voorzieningen voor gezinnen

Hotel Grand Efe is een kindvriendelijk hotel dat voorzieningen biedt voor kinderen. Gezinnen met ouders & kids hebben hier de tijd van hun leven. Wanneer de kids in hun element zijn, dan heb jij het als ouder toch ook naar je zin? Je kunt ook doorklikken naar onze pagina over: All-inclusive zonvakantie.

  • Animatie: Voor de kleinsten is er een leuk animatieteam
  • Kids Club: De Mini Club staat voor vriendjes maken en lekker spelen
  • Speeltuin: In het hotel is er een kleurrijke speeltuin waar kinderen zich kunnen vermaken
  • Kinderzwembad: Voor de kinderren is er er een speciaal kinderzwembad
  • Kinderopvang: Uit onze data blijkt dat dit resort geen oppasservice heeft
  • Familiekamers: informeer naar mogelijkheden van een gezinskamer
  • Kinderwagen (buggy), kinderbedje (reiswieg), kinderstoel, speelgoed etc. zijn mogelijk op verzoek beschikbaar

Tips voor Hotel Grand Efe last-minute deals van september 2024

Een goedkope pakketreis naar Hotel Grand Efe boeken? Reisorganisaties hebben regelmatig gunstige aanbiedingen. Hierdoor reserveer je voor de laagste prijs een all-in zonvakantie naar dit luxueuze Turkse vakantieplekje. De meeste korting zul je krijgen bij last-minute reispakketten. De betekenis van last-minute is: dat je een reis of vakantie boekt vlak voor vertrek. Dit levert in veel gevallen tientallen euro’s voordeel op. Maar dat is niet het enige voordeel: je reserveert alleen als de weersvoorspellingen er goed uit zien, je boekt wanneer jij dat wilt en je kunt sneller een beslissing nemen. Let op, weinig aanbod tijdens de schoolvakanties: meivakantie, voorjaarsvakantie, kerstvakantie, herfstvakantie, zomervakantie.

Top-6 bespaartips

  1. Last-minute: reis over een paar dagen al naar Özdere (Turkije). Mét kinderkorting!
  2. Kies reisperiode buiten het seizoen: in het laagseizoen zijn de prijzen een stuk lager
  3. Vergelijk reisaanbieders: het is interessant om reizen van verschillende populaire boekingssites naast elkaar te zetten
  4. Vroegboekkorting: In de maanden december tot en met februari heb je vaak recht op korting en kan je nog alle kamertypes kiezen
  5. Reserveer via Duitse reisorganisaties: Alltours, Anex Tour, Bucher Reisen, Jahn Reisen & Dertour, Meiers Weltreisen, ITS reisen, FTI
  6. Check prijzen van verschillende kamertypes: zoals Suites (Junior / Duplex), Eenpersoonskamer (single room), Budget / Voordeelkamer, Familiekamer (Annex kamer), Tweepersoonskamer (double room) met (waar mogelijk) Zijzeezicht, Zeezicht, Landzicht of Bergzicht

Vergelijk de beste reisorganisaties

Je kunt kiezen uit allerlei reisaanbieders met aanbod bij vakantiebestemming Hotel Grand Efe en vergelijkbare hotels. In de tabel hieronder lees je alles over de Nederlandse vakantie-aanbieders. Vraag prijzen op bij vertrekluchthavens in Nederland (Rotterdam The Hague Airport, Groningen Airport Eelde, Amsterdam Schiphol, Maastricht Aachen Airport) vliegveld in België (Charleroi-Zuid-Brussel, Antwerpen-Deurne, Brussel-Zaventem) of airport in Duitsland (Weeze, Bremen, Keulen, Münster Osnabrück, Düsseldorf). Tip: klik ook door voor hotels als: Alexander The Great Aparthotel of Transatlantik Hotel & Spa.

1. Vakantiediscounter

vakantiediscounter
  • Fijne boekingsmodule
  • SGR/ANVR: veilig op vakantie!
  • Extra voordelige pakketreizen
BEKIJK AANBIEDINGEN

2. Prijsvrij

prijsvrij
  • Altijd de beste vakantiedeals
  • Zoeken bij Duitse reisorganisaties
  • Snel en veilig transfer geregeld
BEKIJK AANBIEDINGEN

3. D-reizen

d-reizen
  • Vertrek mogelijk vanuit o.a. België
  • Veel reisbureaus door het hele land
  • Van kindvriendelijk tot adults-only
BEKIJK AANBIEDINGEN

4. Sunweb

sunweb
  • Organiseert reizen sinds 1991
  • Ultiem gemak met Fly & Drive
  • Workations voor meer creativiteit
BEKIJK AANBIEDINGEN

5. TUI

Tui
  • Complete vakantie met excursies
  • 100% ultra all-inclusive verblijven
  • De mooiste winterzon bestemmingen
BEKIJK AANBIEDINGEN

6. Corendon

corendon
  • Speciaal label Selected by June
  • Luxe strandvakanties beschikbaar
  • Ook voor vakanties op cruiseschepen
BEKIJK AANBIEDINGEN

Toeristische details: waar ligt Hotel Grand Efe?

Özdere is een kustplaats gelegen aan de westkust van Turkije, aan de Egeïsche Zee. Het bevindt zich in de provincie İzmir, in de regio Egeïsche Zee. Het resort kan je goed bereiken vanaf luchthaven Adnan Menderes Airport (ADB). De totale vliegtijd bedraagt zo’n 3 uur en 20 minuten. Je bent soms vrij om je transfer zelf te kiezen. De meeste mensen spreken Turks. Betalen doe je hier met de Turkse lira (TL). Het stekkertype dat hier hoofdzakelijk wordt gebruikt is F (230 V, 50 Hz). De tijdzone is GMT+3 (Europe/Istanbul). Alternatief: bekijk ook all-in paradijzen in het geliefde Samos of Thulhaagiri.

Suggesties voor excursies in Özdere (september 2024)

Hotel Grand Efe in Özdere biedt talloze mogelijkheden om de prachtige Egeïsche Kust van Turkije te verkennen. Bezoek bijvoorbeeld de historische stad Efese, waar je kunt genieten van goed bewaarde Romeinse ruïnes en mozaïeken. Voor een dag vol avontuur kun je gaan snorkelen of duiken in het kristalheldere water van de Egeïsche Zee, op zoek naar kleurrijke vissen en oude scheepswrakken. Verken ook de natuurlijke schoonheid van de regio door het maken van een wandeling langs de prachtige kustlijn van het Dilek-schiereiland of breng een bezoek aan de watervallen van Pamukkale, met zijn unieke witte terrassen gevuld met heilzaam mineraalwater. Verder biedt Özdere ook talloze winkels, restaurants en bars waar je kunt genieten van de lokale cultuur en keuken. Proef tenslotte ook eens heerlijke olijfolie, een specialiteit van de regio.

Top-5 bezienswaardigheden rondom Hotel Grand Efe

  1. Ontspan op de mooie stranden van Özdere
  2. Maak een boottocht langs de kust en geniet van het uitzicht op de Egeïsche Zee
  3. Bezoek het historische Efeze, een van de best bewaarde antieke steden ter wereld
  4. Ga winkelen in het nabijgelegen Kusadasi
  5. Proef traditionele Turkse gerechten in de lokale restaurants

Het weer in Özdere: wat is een fijne reisperiode?

Reisbestemming Hotel Grand Efe (Egeïsche Kust) kent een gematigd mediterraan klimaat. Toeristen zijn dol op het weer met hoge temperaturen en veel zon. De meest warme maand is Augustus. Het wordt dan wel 34,9 graden °C met plus minus 13 uur zon. Een fijne reisperiode is mei t/m half juni, september & oktober. We zien soms dat belangrijke faciliteiten van het resort buiten het hoogseizoen niet worden aangeboden.

JANFEBMRTAPRMEIJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Temperatuur11,3°C13,3°C16,4°C20,5°C26,7°C32,8°C33,8°C34,9°C29,7°C23,6°C18,5°C13,3°C
Zonuren5 uur6 uur7 uur8 uur10 uur13 uur14 uur13 uur11 uur8 uur6 uur5 uur
Regendagen11 dagen10 dagen9 dagen8 dagen5 dagen3 dagen2 dagen1 dagen4 dagen4 dagen8 dagen12 dagen
Watertemperaturen16,4°C16,4°C17,4°C19,5°C19,5°C22,6°C24,6°C23,6°C24,6°C23,6°C19,5°C18,5°C
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN

Wekelijkse weersverwachting Özdere, Turkije

Veelgestelde vragen (FAQ) over een compleet verzorgde vakantie in Hotel Grand Efe

Waarom naar Hotel Grand Efe op vakantie?

Hotel Grand Efe in Özdere ligt aan de prachtige Egeïsche kust van Turkije, op slechts enkele meters afstand van het strand. Het gebied staat bekend om zijn kristalheldere wateren en lange zandstranden, ideaal om te zwemmen, te zonnen en te watersporten. Özdere is ook beroemd om zijn historische bezienswaardigheden zoals de oude stad Efeze, een UNESCO-werelderfgoedlocatie met indrukwekkende Romeinse ruïnes en het Huis van de Maagd Maria. In de omgeving vind je ook het Nationaal Park Dilek Yarimadasi met zijn weelderige bossen en spectaculaire uitzichten over de Middellandse Zee. Kortom, Hotel Grand Efe ligt in een gebied vol natuurlijke schoonheid en geschiedenis, wat het perfect maakt voor een ontspannen en culturele vakantie.

Wat zijn toffe activiteiten in de streek van deze vakantiebestemming?

Tijdens jouw vakantie in Özdere loont het om de omgeving te verkennen. Nabij jouw all-in hotel zijn er prachtige uitzichtpunten en landschappen te bewonderen. De natuur is indrukwekkend. Je kunt hier prachtig wandelen en fietsen. In de buurt spot je tal van plaatselijke souvenirshops en horecagelegenheden. Hier maak je echt kennis met de Turkse cultuur en tradities. Loop binnen bij de boetiekjes, proef de nationale Turkse hapjes. In de regio bieden ze toffe outdoor activiteiten zoals paardrijden & waterfietsen. De meest bezochte bezienswaardigheden zijn: Özdere-strand, Kaleici, oude stad van Efeze, Camlık Museum, Çukuraltı-grotten of Claros-ruïnes.

Kan je all-inclusive verblijven in Hotel Grand Efe?

Ja, hotelaccommodatie Hotel Grand Efe heeft een uitstekende all-inclusive formule. Elke hotelgast beleeft een onbezorgde vakantie. Met deze all-inclusive formule kom je nooit voor onverwachte kosten te staan. Onbeperkt toegang tot eten en drinken, zonder extra kosten. Ook verschillende sportfaciliteiten en activiteiten kun je zonder limiet doen. Opmerking: mogelijk zijn er speciale services of activiteiten die niet bij het all-in pakket inbegrepen zijn. Informeer daarom goed naar de inhoud van het pakket van het vakantiehotel voordat je de boeking regelt.

Welke voorzieningen en diensten biedt het hotel aan?

Hotel Grand Efe biedt vakantiegangers diverse exclusieve voorzieningen: Kindvriendelijk, Animatie, Kids Club, Kinderzwembad, Speeltuin, Buitenzwembad, Ligging aan het strand, Wellness, Sauna, Airco, Bar, Fitness, Tennisbanen, Watersporten, WIFI.

Is Hotel Grand Efe kindvriendelijk?

Ja, gezinnen kunnen met de kids zorgeloos genieten. Voor de jongste gasten hebben ze onder andere: Animatie, Kids Club, Kinderzwembad, Speeltuin. Onmisbare artikelen zoals een kinderbedje, magnetron, kinderstoel, kinderwagen zijn in veel gevallen te regelen.

Is het toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelvriendelijk?

Nee, Hotel Grand Efe heeft geen specifieke voorzieningen voor rolstoelgebruikers. Kamers met brede deuren en badkamer met douchestoel zijn dus zeer waarschijnlijk niet aanwezig. In sommige gevallen kan je extra hulpmiddelen als een toiletverhoger of rolstoel huren. Je kunt dit online even checken bij de reisorganisatie of het hotel.

Recensies All-inclusive Hotel Grand Efe


0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.