4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken

Montebello Resort

All inclusive vakanties » Turkije » Lycische Kust » Ölüdeniz » Montebello Resort

Modern 5-sterren hotel in Lycische Kust

Premium all-inclusive pakketten

Afgelopen jaar beoordeeld met een 7.8

Montebello Resort is een luxueus 4-sterren all-inclusive resort in het geliefde Ölüdeniz (Turkije). Dit Turkse hotel is populair vanwege de ligging in de regio Lycische Kust, fantastisch eten en een heerlijk zwembad met genoeg schaduw. Ook aan kinderen wordt gedacht! Je kunt boeken op basis van all-inclusive. Daarbinnen valt: onbeperkt diner, lunch, snacks, drinken, ijsjes etc. Als hotelgast kun jij hier gebruik maken van diverse faciliteiten zoals sauna en wellness. Vliegen kan op Dalaman Airport (3 uur en 40 minuten vluchttijd). Op Allinclusivekoning.nl vind je alle benodigde informatie over dit geweldige resort.

All inclusive Montebello Resort: ervaar de Turkse zon

Het Montebello Resort, een familiehotel met 150 kamers, ligt op ongeveer 400 meter van het zandstrand en op 17 km van Fethiye. Het hotel beschikt over een zwembad met kinderbad en ligstoelen en parasols zijn gratis beschikbaar. Accommodaties zijn voorzien van airconditioning, minibar tegen betaling en een kluisje tegen betaling, flatscreen-tv, een balkon en een badkamer met douche. All-inclusive maaltijden worden geserveerd in het buffetrestaurant met geselecteerde lokale en internationale gerechten. Drankjes zijn verkrijgbaar bij de pool- of loungebar. Andere faciliteiten van het hotel zijn een lobby met bar, 24-uursreceptie, gratis wifi in de openbare ruimtes, fitnessruimte, sauna, stoombad en hamam. Entertainment is inclusief darts, tafeltennis, aerobics en animatie. Kinderopvang is beschikbaar in de miniclub. Het hotel biedt ook faciliteiten zoals een kapper, minimarkt, parkeerplaats en medische diensten tegen betaling. Superior kamertypes zijn beschikbaar, waaronder sommige met SwimUpTerras. Let op dat sommige diensten afhankelijk zijn van seizoensgebondenheid en dat bepaalde faciliteiten mogelijk extra kosten met zich meebrengen. In het tabel hierna tref je nog eens de belangrijkste info over dit all-in verblijf.

ResortMontebello Resort
OmgevingLycische Kust
LandTurkije
Classificatie4-sterren
Warmste maandJuli (36,1 °C)
Reistijd3 uur en 40 minuten
Belangrijkste faciliteitenKindvriendelijk, Kids Club, Kinderzwembad, Speeltuin, Buitenzwembad, Wellness, Sauna, Airco, Bar, Fitness

Faciliteiten hotel Montebello Resort

In all-inclusive resort Montebello Resort geniet je ten volle van een onvergelijkbare vakantie. Er is een breed scala aan voorzieningen beschikbaar. In het blok hieronder geven we een weergave met alle aanwezige faciliteiten. Belangrijk: andere services zoals een familiekamer, late check-out of dieet-gerechten zijn soms beschikbaar na een individuele aanvraag.

Animatie
Kinderopvang
Kids Club
Speeltuin
Kinderzwembad
Aquapark
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Bij het strand
Discotheek
Adults Only
Kleinschalig
Airco
Bar
Roomservice
WIFI
Lift
À la carte restaurant
Wellness
Sauna
Duikcentrum
Fitness
Fietsverhuur
Golf
Tennisbanen
Watersporten
Windsurfen
Huisdieren toegestaan
Rolstoelvriendelijk

All-inclusive arrangement Montebello Resort: wat hoort er allemaal bij?

Reserveer je het familiehotelMontebello Resort Ölüdeniz met een all inclusive verzorgingstype? Dan weet je zeker dat je niets tekort komt. Eten, drinken en snacks zijn inbegrepen, je weet op voorhand al wat de vakantie kost en het aanwezige entertainment zal voor voldoende vermaak zorgen. Onderstaand verstrekken we info over wat wordt aangeboden bij het uitgebreide all-inclusive pakket.

All you can eat en drink
Bij all-inclusive Montebello Resort is er geen limiet aan heerlijke maaltijden en nagerechtjes. Het hotel heeft een heerlijk buffetrestaurant. Bij de hotelbar bestel je heerlijke verkoelende drankjes.

  • Overvloedig buffet in de ochtend, middag en avond
  • De lekkerste gerechten staan voor je klaar
  • De lekkerste drankjes zijn op elk moment van de dag te bestellen

Te doen in het hotel
Gelukkig is er meer dan alleen je eigen hotelkamer in Ölüdeniz. Het entertainment is goed aanwezig! Let op: premium faciliteiten kunnen extra kosten met zich meebrengen. Het is handig om dit te checken bij het hotel.

  • Er is een fraai buitenbad met kinderzone. Je kunt ook even lekker afkoelen in de schaduw
  • Ontspannen kan optimaal in de wellness met sauna
  • In de gym van het hotel kan je lekker sporten
BEKIJK ALL-INCLUSIVE AANBIEDING

Welke kindvriendelijke voorzieningen zijn er?

Montebello Resort is een kindvriendelijk hotel met een breed scala aan faciliteiten voor jonge kinderen. Gezinnen met ouders & kids kunnen zich onderdompelen in alle luxe. Wanneer de kinderen plezier hebben, dan is het voor de ouders ook genieten. Bekijk ook meer informatie over: Waterbungalows.

  • Animatie: We hebben geen informatie over een beschikbaar animatieteam
  • Kids Club: Kids Club organiseert afwisselende activiteiten
  • Speeltuin: In het hotel is er een kleurrijke speeltuin waar kinderen zich kunnen vermaken
  • Kinderzwembad: Het kinderzwembad is een geweldige plek voor kids om nieuwe vriendjes te maken
  • Kinderopvang: Een oppasservice is niet beschikbaar
  • Familiekamers: vraag naar de mogelijkheden van aan gezinskamer
  • Kinderbedje (reiswieg), kinderwagen (buggy), speelgoed, kinderstoel etc. op aanvraag beschikbaar

Betaalbare Montebello Resort last-minute deals van oktober 2024

Een goedkope pakketreis naar Montebello Resort boeken? Reisbureaus hebben vlak voor de vakanties vaak uitstekende aanbiedingen. Op die manier verkrijg jij extra voordelig een all-in zonvakantie naar dit heerlijke Turkse complex. Je ontvangt extra korting bij last-minute vakantiepakketten. Wat maakt last-minutes zo speciaal? Nou, dat je vrij vlot na het boeken al vertrekt. Zo kan jij heel goedkoop op vakantie! Maar het levert je nog meer op: je reserveert alleen als de weersvoorspellingen er goed uit zien, je hebt weinig vakantiestress voor vertrek en het bespaart je een hoop tijd. Beschikbaar in alle grote schoolvakanties: meivakantie, kerstvakantie, voorjaarsvakantie, herfstvakantie, zomervakantie.

6 simpele tips voor een goedkope vakantie

  1. Last-minute: over enkele dagen al in Ölüdeniz (Turkije). Mét kinderkorting!
  2. Reis buiten het seizoen: buiten de schoolvakanties ben je veel voordeliger uit
  3. Vergelijk vakantie-aanbieders: het is interessant om reizen van verschillende aanbieders te vergelijken
  4. Vroegboekkorting: Tijdens het vroegboekseizoen (december t/m maart) krijg je vroegboekvoordeel en is er meer keuze in hotels en kamers
  5. Boek bij Duitse reisaanbieders: Alltours, Jahn Reisen, Bucher Reisen, Anex Tour en Dertour, Meiers Weltreisen, ITS reisen, FTI
  6. Bekijk verschillende soorten kamers: zoals Eenpersoonskamer (single room), Suites (Junior / Duplex), Familiekamer (Annex kamer), Budget / Voordeelkamer, Tweepersoonskamer (double room) met (indien aanwezig) uniek uitzicht zoals Zeezicht, Landzicht, Bergzicht of Zijzeezicht

Reisorganisaties vergelijken

Je kunt kiezen uit meerdere online reisbureaus met een aantrekkelijk aanbod naar vakantiebestemming Montebello Resort en gelijkwaardige verblijven. In de onderstaande tabel lees je alles over de beste touroperators. Ga voor een vertrekluchthaven in Nederland (Groningen Airport Eelde, Maastricht Aachen Airport, Amsterdam Schiphol, Rotterdam The Hague Airport) vliegveld in België (Antwerpen-Deurne, Brussel-Zaventem, Charleroi-Zuid-Brussel) of airport in Duitsland (Keulen, Bremen, Düsseldorf, Münster Osnabrück, Dortmund). Op dit platform vind je nog veel meer all-in hotels, zoals: Hotel Albatros Plava Laguna & Hotel Costa Calero.

1. Vakantiediscounter

vakantiediscounter
  • 100% all-inclusive expert
  • SGR en ANVR-reisonderneming
  • Extra voordelige pakketreizen
BEKIJK AANBIEDINGEN

2. Prijsvrij

prijsvrij
  • Goede (online) service-afdeling
  • De beste Duitse reisorganisaties
  • Luchthaventransfer prima in orde
BEKIJK AANBIEDINGEN

3. D-reizen

d-reizen
  • Ruim aanbod speciale strandhotels
  • 75+ reisbureaus, 1.000+ adviseurs
  • Ook veel adults-only hotels
BEKIJK AANBIEDINGEN

4. Sunweb

sunweb
  • Eenvoudig zelf reizen omboeken
  • Meer zien met Fly & Drive
  • Workations op maat gemaakt
BEKIJK AANBIEDINGEN

5. TUI

Tui
  • Tui experiences: leukste excursies
  • Genieten van ultra all-inclusive
  • Ruim aanbod met winterzon-deals
BEKIJK AANBIEDINGEN

6. Corendon

corendon
  • Ontdek ook het nieuwe label ByJune
  • Strandvakanties voor iedereen
  • Unieke cruises voor gezinnen
BEKIJK AANBIEDINGEN

Nuttige reis-info: waar ligt Montebello Resort?

Ölüdeniz is een badplaats gelegen aan de zuidwestkust van Turkije, aan de Egeïsche Zee. Het bevindt zich in de provincie Muğla, in de regio Egeïsche Zee. De reisbestemming is goed bereikbaar. Je kunt vliegen vanaf luchthaven Dalaman Airport (DLM). Reken voor de vlucht ongeveer 3 uur en 40 minuten. Er zijn diverse transfers beschikbaar. De voertaal is Turks. Jouw lokale aankopen betaal je met de Turkse lira (TL). Voor het laden van je telefoon of tablet gebruiken ze stopcontact type F (230 V, 50 Hz). Het resort ligt in tijdzone GMT+3 (Europe/Istanbul). Voor meer inspiratie: bekijk ook all-in paradijzen in het geliefde Peloponnesos en Gerani.

Suggesties voor excursies in Ölüdeniz (oktober 2024)

Bij Montebello Resort in het prachtige Ölüdeniz aan de Lycische Kust van Turkije is er genoeg te beleven voor een onvergetelijke vakantie vol avontuur en ontspanning. Verken bijvoorbeeld de natuurlijke bezienswaardigheden van Ölüdeniz, zoals de indrukwekkende Babadağ-berg en de schitterende Blauwe Lagune. Voor een dag vol plezier kun je naar het nabijgelegen waterpark Aquapark gaan of een boottocht maken langs de adembenemende kustlijn van Ölüdeniz. Proef de lokale keuken in een van de vele restaurants en bars in Ölüdeniz en geniet van traditionele gerechten zoals köfte en baklava. Tot slot kun je ontspannen bij het zwembad of op het strand van het hotel terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op zee en de omliggende bergen. Maak ook eens een excursie naar de Saklikent-kloof of ga paragliden boven de turquoise lagune van Ölüdeniz voor een onvergetelijke ervaring.

Top-5 bezienswaardigheden rondom Montebello Resort

  1. Proef heerlijke Turkse gerechten in de restaurants aan de kust
  2. Ga paragliden en zweef over de turquoise wateren en witte zandstranden
  3. Geniet van het adembenemende uitzicht op de Blue Lagoon van Ölüdeniz
  4. Bezoek het nabijgelegen natuurreservaat Butterfly Valley
  5. Maak een boottocht naar de prachtige eilanden van de Golf van Fethiye

Het weer in Ölüdeniz: welke periode moet ik gaan?

Reisbestemming Montebello Resort (Lycische Kust) heeft een gematigd mediterraan klimaat. Je geniet hier van lekker weer met goede temperaturen en zon in overvloed. De meest warme maand is Juli. Het is in de middag dan zo’n 36,1 °C met gemiddeld 14 uur zon. De aanbevolen reisperiode is mei t/m half juni, september & oktober. Het kan zo zijn dat verschillende voorzieningen in het laagseizoen niet altijd voor iedereen beschikbaar zijn.

JANFEBMRTAPRMEIJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Temperatuur14,4°C14,4°C17,5°C20,6°C28,8°C31,9°C36,1°C36,1°C29,9°C24,7°C19,6°C15,5°C
Zonuren5 uur6 uur7 uur9 uur11 uur13 uur14 uur13 uur11 uur8 uur6 uur5 uur
Regendagen11 dagen9 dagen8 dagen6 dagen4 dagen1 dagen1 dagen2 dagen2 dagen5 dagen7 dagen11 dagen
Watertemperaturen18,5°C17,5°C18,5°C19,6°C21,6°C23,7°C25,8°C25,8°C24,7°C23,7°C21,6°C19,6°C
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN

De weersverwachting Ölüdeniz, Turkije

Veelgestelde vragen FAQ: een compleet verzorgde vakantie in Montebello Resort

Waarom naar Montebello Resort op vakantie?

Montebello Resort ligt in Ölüdeniz, een betoverend kustplaatsje aan de Lycische Kust van Turkije. De omgeving biedt prachtige stranden met kristalhelder water en is perfect om te zwemmen, te zonnebaden of te genieten van diverse watersportactiviteiten zoals paragliden en jetskiën. Ölüdeniz staat ook bekend om zijn iconische Blue Lagoon, die vaak wordt beschouwd als een van de mooiste stranden ter wereld. In het centrum van Ölüdeniz vind je talloze restaurants, bars en winkels waar je kunt genieten van lokale gerechten en souvenirs kunt kopen. In de nabijheid van Ölüdeniz kun je historische bezienswaardigheden zoals de Romeinse ruïnes van Patara en Xanthos bezoeken. Bovendien kun je genieten van wandelingen door het adembenemende landschap rondom Ölüdeniz en de omliggende dorpen. Kortom, Montebello Resort ligt op een fantastische locatie vol zon, cultuur en natuur, perfect voor een onvergetelijke vakantie aan de Lycische Kust van Turkije.

Wat zijn bekende activiteiten in de regio van deze reisbestemming?

Als jij bent aangekomen op je vakantie in Ölüdeniz is het meer dan de moeite om ook buiten het hotel te kijken. Los van jouw vakantieresort zijn er allerlei sportieve activiteiten te doen. De natuur is indrukwekkend. Je kunt hier zowel op de fiets stappen als je wandelschoenen aantrekken. nabije bezoek je diverse authentieke merkwinkels en eetgelegenheden. Hier dompel je jezelf onder in de Turkse gewoontes. Bezoek een markt een laat je verrassen door typische Turkse delicatessen. Bij de kust bieden ze toffe outdoor activiteiten zoals duiken en minigolf. De meest bezochte hotspots zijn: Babadağ-berg, Kayaköy Ghost Town, Butterfly Valley, Blue Lagoon & Ölüdeniz-strand.

Kan ik all-in verblijven in Montebello Resort?

Ja, hotelaccommodatie Montebello Resort biedt dit aan. Het hotel heeft een zeer complete all-inclusive formule. Dit biedt je de ideale basis voor een relaxte vakantie. Geniet van een breed scala aan voorzieningen zonder extra kosten. Al het eten en drinken is bij de prijs inbegrepen. Ook meerdere sportieve activiteiten zijn vaak inclusief. Belangrijk: mogelijk biedt het resort speciale services die extra kosten met zich meebrengen. Het is dus slim om te kijken naar de voorwaarden van het verblijf voordat je de boeking regelt.

Over welke faciliteiten beschikt het hotel?

Montebello Resort biedt bezoekers verschillende ideale diensten: Kindvriendelijk, Kids Club, Kinderzwembad, Speeltuin, Buitenzwembad, Wellness, Sauna, Airco, Bar, Fitness.

Is Montebello Resort kindvriendelijk?

Ja, het is heel geschikt voor kinderen. Voor de jeugd hebben ze bijvoorbeeld: Kids Club, Kinderzwembad, Speeltuin. Handigheidjes zoals een magnetron, kinderwagen, kinderstoel, kinderbedje kan je mogelijk via het hotel of reisorganisatie aanvragen.

Is het een rolstoelvriendelijk hotel?

Nee, Montebello Resort staat bij ons niet bekend als rolstoelvriendelijk hotel. Kamers met drempelvrije kamers en badkamer met douchestoel zijn dus zeer waarschijnlijk niet aanwezig. In sommige gevallen kan je vooraf extra hulpmiddelen als een toiletverhoger of rolstoel huren. Je kunt dit online even checken bij de reisorganisatie of het hotel.

Beoordelingen All-inclusive Montebello Resort


0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.