4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken

Marconfort Atlantic Gardens Bungalows

All inclusive vakanties » Spanje » Lanzarote » Playa Blanca » Marconfort Atlantic Gardens Bungalows

Super 3 *** hotel in Lanzarote, Spanje

Verwennerij op all-inclusive basis

Gemiddelde score van een 8.4

Marconfort Atlantic Gardens Bungalows is een modern 3-sterren all-inclusive resort in het verrassende Playa Blanca (Spanje). Dit Spaanse hotel heeft een fijne ligging in de regio Lanzarote, lekker eten en drinken en een exclusief zwembad waar je jouw boekje kunt lezen. Geen kinderen te zien hier want het is een adults-only resort. Het resort biedt een royaal all-in arrangement. Dat betekent: onbeperkt snacks, drinken, diner, ontbijt, lunch etc. Je profiteert als gast van allerlei services als fietsverhuur en airco. Je vliegt hier vaak op Lanzarote Airport (4 uur en 20 minuten vliegduur). Op deze webpagina verstrekken we info en tips over dit betoverende resort.

All inclusive Marconfort Atlantic Gardens Bungalows: reizen naar de Spaanse zon

Marconfort Atlantic Gardens Bungalows is een adults only complex op het Canarische eiland Lanzarote. Het driesterrenhotel beschikt over meerdere zwembaden, diverse sportmogelijkheden en biedt de keuze voor all inclusive verblijf. In de directe omgeving zijn verschillende winkels, restaurants en bars te vinden. Op slechts 500 meter van het hotel vind je een waterpark en het zandstrand Playa Flamingo ligt op 1,5 km afstand. Voor meer avontuur kun je het centrum van Playa Blanca bezoeken of een huurauto nemen naar het vulkanenpark Nationaal Park Timanfaya. De ca. 100 tweekamerappartementen, ook wel bungalows genoemd, zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten, zoals airconditioning, telefoon, tv, koffie- en theefaciliteiten, balkon of terras met zitje, aparte slaapkamer en badkamer met bad of douche. Tijdens het hoogseizoen zijn er ook grotere appartementen beschikbaar met een extra slaapkamer. Geniet van een verfrissende duik in één van de zwembaden of ontspan in de jacuzzi of sauna. Voor sportieve gasten biedt het hotel faciliteiten als fitness, minigolf, tennis, boccia, darts, volleybal en fietsverhuur. In het buffetrestaurant worden heerlijke maaltijden bereid en bij een all inclusive verblijf zijn maaltijden in buffetvorm, snacks en geselecteerde drankjes inclusief. WiFi is gratis beschikbaar in de openbare ruimtes en bij de 24-uursreceptie kun je met al jouw vragen terecht. Let op: Marconfort Atlantic Gardens Bungalows verwelkomt alleen gasten vanaf 16 jaar. Hieronder doorzoek je de meest prominente informatie over deze vakantiebestemming.

HotelnaamMarconfort Atlantic Gardens Bungalows
RegioLanzarote
LandSpanje
Classificatie3-sterren
Warmste maandAugustus (30,2 °C)
Reistijd4 uur en 20 minuten
Belangrijkste faciliteitenAdults Only, Buitenzwembad, Wellness, Sauna, Airco, Bar, Fietsverhuur, Fitness, Tennisbanen, WIFI

Faciliteiten hotel Marconfort Atlantic Gardens Bungalows

In all-inclusive resort Marconfort Atlantic Gardens Bungalows ben je verzekerd van de vakantie van jouw dromen. Er zijn ontzettend veel handige voorzieningen. In het gedeelte hieronder delen we een checklist met alle relevante faciliteiten en services. Let op: sommige extra’s zoals een late check-out of dieetmaaltijden kunnen mogelijk op verzoek worden aangeboden.

Animatie
Kinderopvang
Kids Club
Speeltuin
Kinderzwembad
Aquapark
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Bij het strand
Discotheek
Adults Only
Kleinschalig
Airco
Bar
Roomservice
WIFI
Lift
À la carte restaurant
Wellness
Sauna
Duikcentrum
Fitness
Fietsverhuur
Golf
Tennisbanen
Watersporten
Windsurfen
Huisdieren toegestaan
Rolstoelvriendelijk

All-inclusive arrangement Marconfort Atlantic Gardens Bungalows: wat is inclusief?

Kies je voor adults-only resort Marconfort Atlantic Gardens Bungalows Playa Blanca met een volledig verzorgde all-in pakketreis? Dan wordt je helemaal ontzorgd. Reis, overnachting en eten en drinken is inclusief, je weet vooraf vrijwel precies wat de vakantie kost en er is qua entertainment van alles te doen. Hierna tref je de diverse aspecten van het luxe all-inclusive pakket.

All-inclusive eten en drinken
Bij all-inclusive Marconfort Atlantic Gardens Bungalows krijg je onbeperkt smaakvolle maaltijden, snacks en meer. Het stijlvolle buffetrestaurant biedt ontbijt, lunch en diner. In de bar bestel je heerlijke verkoelende drankjes.

  • Groot opgezet buffet voor zowel ontbijt, lunch als avondeten
  • Je hebt een keuze uit ontzettend veel gerechten
  • Koffie, thee, fris, bier of wijn zijn verkrijgbaar bij de bar

Te doen in het hotel
Eigenlijk is er amper tijd om te verblijven op je hotelkamer in Playa Blanca. Het entertainment is goed aanwezig! Disclaimer: exclusieve voorzieningen kosten wat extra’s. Dit staat vaak ook aangegeven in de boekingsbevestiging.

  • Neem een verfrissende duik in het fraaie buitenzwembad. In de nabije omgeving zijn er nog meer zwemplaatsen
  • Ervaar complete ontspanning in de wellness met sauna
  • Sportief? je hebt ook: fietsverhuur, fitness, tennissen
BEKIJK ALL-INCLUSIVE AANBIEDING

Kom tot rust in dit adults-only resort

Marconfort Atlantic Gardens Bungalows is een adults-only hotel dat heel goed aansluit op stelletjes en families met oudere kinderen. 0of kinderdisco. Ook bij het restaurant is het lekker rustig. Een perfecte bestemming als je op zoek bent naar rust! Lees nu ook meer informatie over: All-inclusive workation.

  • Check voor het boeken de minimum leeftijd van het resort
  • Een modern en en rustig all-in resort
  • Eten zonder schreeuwende kids in het restaurant
  • Geen schreeuwende kinderen rondom het zwembad
  • Dit hotel biedt veel fijne faciliteiten voor volwassenen
  • Mooie grote kamers: perfect voor een romantische trip
  • Een erg fijn hotel voor vriendengroepen en stelletjes

Overzicht Marconfort Atlantic Gardens Bungalows last-minute deals van september 2024

Een goedkope pakketreis naar Marconfort Atlantic Gardens Bungalows boeken? Reisorganisaties hebben regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Daarmee verkrijg jij extra voordelig een all-in zonvakantie naar dit geweldige Spaanse vakantieparadijs. De meeste korting zul je krijgen bij last-minute pakketreizen. Bij last-minutes komt het er op neer dat je nog kort voor vertrek boekt. In veel gevallen ben je een stuk goedkoper uit. Er zijn nog meer voordelen: je hebt de zekerheid van mooi weer, je hebt weinig vakantiestress voor vertrek en je hebt minder keuzestress. Let op, weinig aanbod tijdens de schoolvakanties: kerstvakantie, voorjaarsvakantie, zomervakantie, herfstvakantie, meivakantie.

6 handige bespaartips

  1. Last-minute: de komende weken vertrekken naar Playa Blanca (Spanje).
  2. Boek buiten het seizoen: buiten de schoolvakanties zijn de prijzen een stuk lager
  3. Reisbureaus vergelijken: het is slim om vakanties van verschillende aanbieders op een rij te zetten
  4. Vroegboekkorting: In de vroegboekperiode (dec. t/m maart) profiteer je van extra voordeel en is de keuze nog lekker ruim
  5. Reis met Duitse reisaanbieders: Bucher Reisen, Anex Tour, Jahn Reisen, Alltours of Dertour, ITS reisen, Meiers Weltreisen, FTI
  6. Check prijzen van verschillende kamertypes: zoals Suites (Junior / Duplex), Eenpersoonskamer (single room), Tweepersoonskamer (double room), Familiekamer (Annex kamer), Budget / Voordeelkamer met (indien aanwezig) Landzicht, Zeezicht, Zijzeezicht of Bergzicht

Vergelijk de beste reisorganisaties

Als je gaat boeken dan kan je kiezen uit veel verschillende touroperators die vliegen op vakantiebestemming Marconfort Atlantic Gardens Bungalows en gerelateerde verblijven. In het blok hieronder vergelijk je Hollandse reisorganisaties. Informeer naar een vertrekluchthaven in Nederland (Maastricht Aachen Airport, Groningen Airport Eelde, Amsterdam Schiphol, Rotterdam The Hague Airport) vliegveld in België (Antwerpen-Deurne, Charleroi-Zuid-Brussel, Brussel-Zaventem) of airport in Duitsland (Düsseldorf, Münster Osnabrück, Keulen, Dortmund, Bremen). We helpen je ook graag op weg met hotels zoals: Royal Azur Thalasso Golf of Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort.

1. Vakantiediscounter

vakantiediscounter
  • 100% all-inclusive expert
  • Boek met zekerheid van ANVR en SGR
  • Geen zorgen met pakketreizen
BEKIJK AANBIEDINGEN

2. Prijsvrij

prijsvrij
  • Uitstekende klantenservice
  • Reizen via Duitse reisorganisaties
  • Het transfer wordt ook geregeld
BEKIJK AANBIEDINGEN

3. D-reizen

d-reizen
  • Eigen label D-holidays reizen
  • Advies op maat bij een reisadviseur
  • Van avontuurlijk tot Adults-Only
BEKIJK AANBIEDINGEN

4. Sunweb

sunweb
  • Verrassend aanbod met toffe hotels
  • Ontdek ook het aanbod Fly & Drive
  • Ultieme workation bestemmingen
BEKIJK AANBIEDINGEN

5. TUI

Tui
  • Persoonlijk advies bij reisbureau
  • Exclusief ultra all-inclusive reizen
  • Ervaar hoe leuk de winterzon is
BEKIJK AANBIEDINGEN

6. Corendon

corendon
  • Verkoopt ook losse vliegtickets
  • Strandvakanties voor elk budget
  • Mooie uitzichten tijdens een cruise
BEKIJK AANBIEDINGEN

Nuttige bestemming-info: waar ligt Marconfort Atlantic Gardens Bungalows?

Playa Blanca is een kustplaats gelegen aan de zuidpunt van het eiland Lanzarote, dat behoort tot de Canarische Eilanden, een autonome gemeenschap van Spanje. Lanzarote bevindt zich in de Atlantische Oceaan, ten westen van Marokko. Het verblijf is uitstekend te bereiken. Vliegen kan op luchthaven Lanzarote Airport (ACE). De vliegtijd vanaf Amsterdam is ongeveer 4 uur en 20 minuten. Je kunt kiezen uit meerdere transfer-opties. Je praat hier Spaans. De lokale valuta is de Euro (EUR). Voor het laden van je telefoon of tablet gebruiken ze stopcontact type F (230 V, 50 Hz). Het hotel is gelegen in de tijdzone GMT+1 (Atlantic/Canary). Alternatief: bekijk ook andere hotels in regio’s als Golden Sands en Lignano Sabbiadoro.

Tips voor excursies in Playa Blanca (september 2024)

Welkom bij Marconfort Atlantic Gardens Bungalows in Playa Blanca, Lanzarote. Er zijn tal van mogelijkheden om deze prachtige regio te verkennen. Begin met een bezoek aan het nabijgelegen strand van Playa Blanca, dat bekend staat om zijn fijn zand en kristalheldere wateren. Verken ook de nabijgelegen vulkanische landschappen in het Timanfaya National Park, waar je kunt genieten van adembenemende uitzichten op de grillige rotsformaties en de omliggende zee. Voor een dagje uit kun je naar het charmante vissersdorpje El Golfo gaan, gelegen op ongeveer 20 kilometer afstand, waar je kunt genieten van verse visgerechten en een wandeling kunt maken langs de kleurrijke lagune. Je kunt ook een bezoek brengen aan het Jardín de Cactus, gelegen op ongeveer 30 kilometer afstand, waar je kunt genieten van duizenden verschillende soorten cactussen uit alle hoeken van de wereld. Verder zijn er ook tal van mogelijkheden voor watersporten zoals windsurfen en kajakken. En vergeet niet om te genieten van de heerlijke lokale keuken, zoals papas arrugadas (gerimpelde aardappels) en mojo (een saus op basis van pepers en kruiden). Kortom, er is genoeg te beleven tijdens je verblijf in Marconfort Atlantic Gardens Bungalows.

Top-5 bezienswaardigheden rondom Marconfort Atlantic Gardens Bungalows

  1. Ontspan op de prachtige stranden van Playa Blanca
  2. Bezoek het nabijgelegen Nationaal Park Timanfaya
  3. Maak een boottocht naar het eiland Lobos
  4. Proef verse visgerechten in de lokale restaurants
  5. Geniet van watersportactiviteiten zoals windsurfen of kajakken

Het weer in Playa Blanca: welke periode moet ik gaan?

Reisbestemming Marconfort Atlantic Gardens Bungalows (Lanzarote) heeft een warm mediterraan klimaat. Veel toeristen komen hier vanwege het weer met aangename temperaturen en zon in overvloed. De heetste maand is Augustus. Overdag loopt het kwik dan al gauw op tot 30,2 °C met doorgaans zo’n 9 uur zon. De aanbevolen reisperiode is april t/m juni, september & oktober. Soms gebeurt het dat gewilde hotelfaciliteiten in de winterperiode niet beschikbaar zijn.

JANFEBMRTAPRMEIJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Temperatuur20,8°C20,8°C21,8°C21,8°C23,9°C27,0°C29,1°C30,2°C28,1°C26,0°C23,9°C21,8°C
Zonuren7 uur7 uur7 uur8 uur9 uur9 uur9 uur9 uur8 uur7 uur7 uur6 uur
Regendagen4 dagen3 dagen4 dagen2 dagen1 dagen1 dagen1 dagen1 dagen3 dagen4 dagen4 dagen5 dagen
Watertemperaturen20,8°C21,8°C20,8°C20,8°C21,8°C22,9°C25,0°C26,0°C26,0°C25,0°C23,9°C21,8°C
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN

Overzicht weersverwachting Playa Blanca, Spanje

Veelgestelde vragen (FAQ) over een compleet verzorgde vakantie in Marconfort Atlantic Gardens Bungalows

Waarom naar Marconfort Atlantic Gardens Bungalows op vakantie?

Marconfort Atlantic Gardens Bungalows liggen in Playa Blanca, aan de zuidkust van Lanzarote in Spanje. De regio staat bekend om zijn prachtige stranden met fijn wit zand en helderblauw water, waaronder het nabijgelegen Papagayo-strand. In Playa Blanca kun je genieten van lokale gerechten en drankjes in de gezellige restaurants en bars langs de boulevard, evenals winkelen bij de vele souvenirwinkels en boetiekjes. Op korte afstand van het hotel bevindt zich het natuurpark Los Ajaches, een beschermd gebied met vulkanische pieken en wandelpaden met uitzicht op de zee. Verder kun je ook de indrukwekkende lavatunnels van Jameos del Agua bezoeken, rijk aan flora en fauna.

Wat zijn de leukste activiteiten in de omgeving van deze vakantiebestemming?

Als je op reis gaat voor een vakantie in Playa Blanca dan is het echt leuk om ook buiten het hotel te kijken. Nabij jouw verblijf zijn er veel leuke dagtripjes mogelijk. De omgeving wordt gekenmerkt door een verbluffende natuurpracht. Deze plek is een paradijs voor wandelaars en fietsers. In het centrum zijn er veel traditionele kadowinkels en eetgelegenheden. Hier maak je echt kennis met de Spaanse geschiedenis. Shop souvenirs en proef de meest gegeten Spaanse maaltijden. In de kuststreek bieden ze spannende en leuke activiteiten zoals skydiven en surfen. Bekende toeristische plekjes zijn: Castillo de las Coloradas, Marina Rubicón, Timanfaya National Park, Papagayo-stranden & Los Hervideros.

Kan je all-inclusive verblijven in Marconfort Atlantic Gardens Bungalows?

Ja, hotelaccommodatie Marconfort Atlantic Gardens Bungalows biedt dit aan. Het hotel heeft een zeer complete all-inclusive formule. Hiermee leg je de basis voor een reis zonder kleine lettertjes. Geen verrassingen, want alle kosten zijn al inbegrepen. Onbeperkt toegang tot eten en drinken, zonder extra kosten. Ook enkele activiteiten en sporten zijn doorgaans inclusief. Let op: soms zijn er extra services die niet bij het all-in pakket inbegrepen zijn. Vraag daarom naar de precieze inhoud van het pakket van de accommodatie voor vertrek.

Welke faciliteiten heeft het hotel?

Marconfort Atlantic Gardens Bungalows levert allerlei relevante faciliteiten: Adults Only, Buitenzwembad, Wellness, Sauna, Airco, Bar, Fietsverhuur, Fitness, Tennisbanen, WIFI.

Zijn kinderen welkom bij Marconfort Atlantic Gardens Bungalows?

Nee, kinderen zijn niet toegestaan in dit adults-only hotel. Stellen en kleine groepen vrienden genieten hier ongestoord zonder luidruchtige kinderen. Geniet ongestoord van het buffet en rust lekker uit bij het fraaie zwembad.

Ik ben mindervalide, is het een rolstoelvriendelijk hotel?

Nee, Marconfort Atlantic Gardens Bungalows heeft geen officiële rolstoeltoegankelijke voorzieningen. Extra grote rolstoelvriendelijke kamers en een aangepast toilet zijn dus niet aanwezig. Soms kan je vooraf extra spullen zoals een rolstoel huren. Vraag dit na bij de reisorganisatie of het resort zelf.

Beoordelingen All-inclusive Marconfort Atlantic Gardens Bungalows


0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.